Tijdens de recente Global Economic Meeting pochte de Canadese Alibaba president J. Michael Evans over de ontwikkeling van een volgsysteem voor de globalisten.

Evans, die ook een technologie-executive is, schepte op dat de individuele koolstofvoetafdruk-tracker zou kunnen bijhouden waar u winkelt, wat u eet en waar en hoe u reist.

De regering en Big Tech zijn hier misschien al mee bezig.

Dr. Simon Goddek merkt echter op dat die individuele koolstofvoetafdruk-tracker waarschijnlijk niet van toepassing zal zijn op zakenvliegtuigen, jachten of de uitstoot van huizen van meer dan 1.500 vierkante meter.

Hij waarschuwt dat deze groeiende obsessie met het “volgen van mensen” zorgwekkend is en moet stoppen!

Via Newspunch.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Naakte volwassenen promoten transgender levensstijl als "euforie" in Nederlandse kindertelevisieprogramma
Vorig artikelSituatie in Bakhmut is “veel erger dan officieel gemeld”, zeggen Oekraïense soldaten
Volgend artikel“Vaccin-Geïnduceerde AIDS” – VS Militairen registreren 500% toename van HIV na COVID-19 Vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Allemaal massaal je waardeloze eurootjes omwisselen voor goud en zilver en lekker alles contant betalen. Optyfen met die gore machtswellustelingen en oorlogsmisdadigers. Ga naar de boer, de markt, kringloop, Marktplaats en reken alles contant af. Stop met meedoen aan dit misdadige systeem!

  • Er is geen fysiek goud en zilver meer te krijgen.
   Maar ik koop hier ook bij de plaatselijke mercado waar boeren uit de omgeving zaterdags hun waren aanbieden. Ik laat de super zoveel mogelijk links liggen, behalve voor wasmiddel en dat soort zaken. Laat hen maar stikken met hun unilever rotzooi. En hier in het dorp helpen wij elkaar. Mijn buurvrouw heeft de heerlijkste tomaten, mijn overbuurman heeft geiten waar ik melk van koop en soms vlees. Hij jaagd ook en dan koop ik bij hem konijn of een stukje zwijn. Bij het plaatselijke restaurant haal ik mijn karafje huisgemaakte wijn. Ik heb een stukje land met wat fruitbomen. (afgelopen jaar kon ik voor het eerst genieten van mijn perzikjes van mijn nog kleine boompje), en vijgen en ik heb een paar kippetjes. En komende zomer wil ik een varkentje kopen. Als levende vuilnisbak en volgend jaar gaat ie voor de slacht. En hier in de natuur zijn veel planten en kruiden te vinden die je gratis en voor niks kunt plukken. Ik ben mij aan het verdiepen in de plaatselijke plantengroei hier.
   En ik speel met het idee om, als het puntje bij paaltje komt, om desnoods met een aantal geinteresseerden een leeg dorp te betrekken om daar een onafhankelijke gemeenschap op te richten. Maar dat zit nog in de denkfase. Er zijn er hier een paar, maar dat zijn allemaal hippies en daar ga ik niet tussen zitten.

   • @Dee – De plaatselijke mercado; heerlijke herinneringen komen boven. Ben driemaal in Portugal geweest, maar de eerste reis met een duur van zes weken is de meest onvergetelijke. Je omschrijvingen; Back to Eden / Paradise. Bij deze meld ik mij aan, weliswaar onder voorbehoud. 🙂 Geniet van je huidige leven Dee. Nu is nu, Carpe diem!

   • Dee maart 1, 2023 at 21:15
    “een leeg dorp te betrekken om daar een onafhankelijke gemeenschap op te richten.”
    Een heel leuk idee! Ik hoop dat de Reaguurder Naam:* dit ook leest!
    In Spanje, daar kun je voor een euro een bouwval kopen. Maar de bedoeling is natuurlijk dat je de omgeving gaat ontwikkelen, en dat is veel werk en veel investering.

    • @Immortal,
     Ja, dar zitten wat haken en ogen aan.
     Ten eerste kan ik niet of weinig investeren, dus ik heb daarbij wat hulp nodig. Ten tweede is land kopen niet eenvoudig hier. Vaak is het land al generaties in bezit van families en dan voer je ellelange gesprekken met de families samen met een advocaat. Dan kom je eindelijk overeen, maar dan komt er een verre neef die ergens anders woont en er lucht van krijgt en dus geld ruikt en die gaat dan weer bezwaar maken waardoor je de hele procedure weer van voren af aan mag starten. Zelfs met een huis huren stuit je hier vaak op. Staat er een huis te huur, bel je op, en dan krijg je te horen dat de eigenaar eerst moet overleggen met neef of oom die en die. Nou, vergeet het dan maar. Je moet hier geduld hebben en de goede mensen leren kennen die je verder kunnen helpen, maar dan ben je zo al een jaar of twee verder. En ook als je met een grote zak geld komt moet je erg voorzichtig zijn. Als je een huis koopt dan kan het zomaar zijn dat dat huis ook aan een ander verkocht wordt. En dan volgen jarenlange rechtzaken. En daar moet je maar zin in hebben en het nodige geld voor hebben. Het is hier corrupt tot op het bot. Maar er staan hier hele dorpen leeg waarvan de laatste eigenaren allang gestorven zijn. Dus ik ben aan het uitvogelen hoe dat nu precies in zijn werk gaat.
     Er is hier een dorp Lousã, waar hippies zitten. Zij hebben de boel best goed voor elkaar en leven daar al jaren. Ik ga hen komende zomer eens bezoeken en eens praten hoe zij dit aangepakt hebben. En ik ken een paar alternativo’s in Alentejo en Algarve die ook met iets soortgelijks bezig zijn. Ik wil daar eens naar toe om ideeen op te doen.
     Het is te doen, maar ik heb eerst wel een heleboel info nodig.

    • @Dee… Ah… je bent in Portugal? Ik zit nu al ruim een jaar te dubben om te vertrekken. Portugal of Hongarije. Ik ga denk ik binnenkort maar eens een camper huren en dan in Portugal rondkijken. Ik zoek vruchtbare grond, dus ik ga in noord Portugal en noord spanje kijken. Heb je tips? Tof idee van zo’n dorp. Zit je noord, midden, zuid of west?

     • @Naam:*,
      Ik zit in centraal, district Coimbra. Buiten de steden is het hier nog redelijk betaalbaar. Voor zo’n 350 tot 450 euro per maand huur je hier een vrijstaande woning met een zeer redelijk stuk land. Het zuiden is te duur en zit vol britten, 60%! Het noorden is nog goedkoper.
      Ik had een beetje geluk toen ik werkte als fruitplukker en met de eigenaar aan de praat kwam. Ik zar eerst in een hostel toen ik hier aan kwam en ik ontmoette een Nederlander waarmee ik bevriend raakte en bij hem kon ik een kamer huren. De eigenaar van het landgoed waar ik werkte had een ‘boerderijtje’ die gekraakt was door een paar junkies. Hij had hen er uit gejaagd en hij zocht iemand om zijn huis te beschermen zodat zij niet meer terug zouden komen. Dat werd ik dus. Het was een aardige bouwval waar best veel aan moest gebeuren. Maar met een verfje en een boiler voor warm water en een gaspit met oven werd het al best snel leefbaar. Ik heb een waterput met een pomp waar ik mijn water haal en ik kook op buta gas want ik ben niet aangesloten op gas en water. Electra heb ik wel. Daar heeft de eigenaar voor gezorgd. Ik heb de bomen gekapt en al het onkruid gewied en de boel leefbaar gemaakt. Er moet nog best wat gebeuren. Zo heb ik lekkage in de woonkamer vlak bij de keuken en moet ik elk voorjaar witten omdat in de winter de hele boel beschimmeld, maar ja, dat hoort erbij. 😉 In vergelijking met Nederland moet je wel wat luxe opgeven, maar je krijgt er wel een heloeboel voor terug. En minder luxe went snel.
      Voor woningen kun je kijken op sites zoals idealista.com of zoek een makelaar, maar het beste is om een tijdje in een cafeetje wat te gaan drinken en daar eens te vragen en uitleggen wat je van plan bent. Win het vertrouwen van iemand en maak vrienden. Dan krijg je al snel een telefoonnummer van iemand . Bel dan in het bij zijn van die persoon en laat hem spreken. Dan win je vertrouwen bij de verhuurder en is de kans groter dat je de woning krijgt. Tja, dat is Portugal! Net een bord spagettie soms!

     • Destijds (…) tijdens mijn orientatie om erachter te komen wat de (on)mogelijkheden waren om naar Portugal te emigreren, leverde iedere vraag – na vaak lang zoeken – een antwoord op en kwamen daarvoor in de plaats twee vervolgvragen. Zo ben ik mooi zoet geweest voor lange tijd. Totdat ik stuitte op.. Voor een ieder die belangstelling heeft om weg te geraken uit Hol-land en dit niet op de bonnefooi wil doen, maar zich vooraf wil inlezen in de juridische materie, kan ik de landenserie aanbevelen welke wordt uitgegeven door Guide Lines, zie link:

      https://www.eenhuisinhetbuitenland.nl/

  • Helaas kan je bij geen enkele kringloopwinkel hier in Dordrecht contact betalen. Zo heb ik eens één item gekocht voor 20 cent!

 2. Link eerder geplaatst door reaguurder Ruck Futte:

  ´Banken mogen de transacties van al hun klanten gezamenlijk gaan doorlichten, als het aan het kabinet ligt. Een nieuw wetsvoorstel zou banken de optie geven om transactie- en klantgegevens massaal uit te wisselen, om witwassen op te sporen. Elke bank surveilleert haar klanten nu al individueel. Maar dat gaat weleens fout, met nare gevolgen. Daarom vrezen critici dat het wetsvoorstel leidt tot een ‘bancair sleepnet’ dat het moeilijker maakt om klant te worden bij een bank.

  Het is moeilijk voor te stellen dat Ruud Zonneveld crimineel geld witwast. Hij is een ‘nette spaarder’, zegt hij zelf, die zijn salaris niet in crypto of in contanten steekt maar op de bank bewaart – ING, in zijn geval. Hij begrijpt dan ook niet waarom zijn vrouw en hij achtereenvolgens bericht hebben gekregen van ING. Of ze willen vertellen hoeveel vermogen ze in totaal hebben. En waarom heeft Ruud het afgelopen jaar duizenden euro’s betaald aan de Albert Heijn bij hem in de buurt? (Het antwoord: boodschappen.)´

  Lees verder:
  https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/ook-jij-wordt-gesurveilleerd-door-je-bank-en-straks-misschien-door-alle-banken/

 3. ´De Rijksoverheid en de Provincies staan op het punt stikstofmaatregelen te treffen, waarbij miljarden euro’s aan economische waarde van de agrarische sector worden afgenomen. Met name de maatregelen die Provincies voornemens zijn te treffen, zullen vergaand zijn en alle veehouderijsectoren treffen. De overheid zal haar maatregelen nemen op grond van de uitkomsten van rekenmodel AERIUS van het RIVM, dat een onzekerheid rapporteert in de berekeningen van 50 – 100% (bron RIVM) en nooit gevalideerd is met metingen. Stikstofclaim wil deze stikstofmaatregelen van de overheid een halt toeroepen.

  Mogelijk nadeel
  Uit de stikstofbrief van minister Schouten kan het beeld ontstaan dat het aantal ‘piekbedrijven’ naar schatting 100 tot 150 stuks zal bedragen. In de tweede ronde echter, zijn de provincies aan zet, die momenteel in kaart brengen welke bedrijven teveel stikstof uitstoten op aangrenzende natuurgebieden (op basis van het AERIUS-model!). Uit de handreiking voor provincies blijkt dat de provinciale stikstofmaatregelen naar schatting duizenden bedrijven zullen treffen, in alle sectoren: melkvee, vleesvee, varkens, pluimvee.
  Bedrijven die binnen een straal van circa 1 km van natuurgebieden liggen, wordt ontwikkelruimte afgenomen, waardoor deze bedrijven in waarde dalen of onverkoopbaar worden.
  Latente ruimte, productierechten en/of milieu-productieruimte worden afgenomen zonder (voldoende) financiële compensatie.
  De overheid is voornemens maatregelen te treffen op grond van het rekenmodel AERIUS, dat nooit getoetst is met metingen en grote onzekerheden kent (het RIVM rapporteert een onzekerheid van 50 – 100% op de depositieberekeningen). De Commissie Remkes spreekt in zijn eerste advies van een model dat in belangrijke mate is gebaseerd op aannames.
  In 2020 – 2023 zal de depositie worden gemeten, de verwachting is dat de metingen tot andere uitkomsten leiden dan het AERIUS-model. Bij overhaast invoeren van maatregelen op grond van aannames bestaat het risico dat zaken in werkelijkheid anders blijken te liggen. En ondernemers voor niets of op de verkeerde kosten zijn gejaagd.
  De Commissie Remkes stelt dat 46 procent van de stikstofuitstoot op het conto komt van de veehouderij. De media heeft hier veel aandacht aan besteed. Naar nu blijkt, beschikken duizenden bedrijven die stikstofoxiden uitstoten (industriële bedrijven) veelal niet over een Natuurbeschermingswetvergunning, omdat dit niet aan de orde was. Deze bedrijven zijn daardoor ook buiten de statistieken gevallen. De boerenbedrijven waren wel volledig in beeld, en kregen ‘de volle laag’ van politici en milieuorganisaties, wat imagoschade heeft gegeven.´

  https://www.stikstofclaim.nl/

  ´Stichting Stikstofclaim heeft gisterenochtend in Den Haag een zitting gehad tegen de staat over het inmiddels beruchte AERIUS-model. Dat er meer vanavond in blckbx today!´ (1-3-2023)

 4. Pappa Klaus en Waarzegger Yuval sturen speurhond Rutte op je af om aan je billen te snuffelen of je niet teveel methaan uitstoot. Schrik niet, het is gewoon die superlange neus van Rutte.

  • Ik denk dat je er niet eens heel ver naast zit. Tegenwoordig worden er her en der op de metrostations ook bij daglicht preventieve fouilleringen uitgevoerd bij degenen die op de metro staan te wachten. Dus wanneer je richting werk/school/visite/uitje gaat, kan het zomaar gebeuren dat er een agent verschijnt die je uitvoerig wenst te betasten. Dat is om je alvast te laten wennen aan die superlange neus van Rutte.

   • Wahahahahaahahh!!! Ja, het betasten, lekker om die NLse eenzaamheid te verzachten. Toch nog een medemens ergens die met een beetje gevoel om je geeft. Op de vliegvelden staan ze de hele dag anderen te betasten. Ze zingen alleen nog niet “Kumbaya my Lord! Kumbaya!” Komt nog wel.

 5. “Kumbaya my Lord! Kumbaya!”
  Da’s een goeie! Dat ga ik volgende keer zingen als ze mij weer betasten op het vliegveld!

 6. Deze figuren hebben een ding beter in de gaten als wij……ze werken naadloos samen om hun doel te bereiken. Dat moeten wij ook doen en eendrachtig tegen deze walgelijke kliek opstaan. We moeten ons realiseren dat hun echte doel is om ons tot slaaf te maken. Ze verpakken hun duistere plannen in mooie woorden maar we staan op de rand van de afgrond…….

 7. Iedereen zal hier tegen zijn. Maar weet men ook wat dit met 5G te maken heeft? ALLES! Zonder 5G technologie zouden deze plannen simpelweg niet uitvoerbaar zijn. Worden wij werkelijk wakker?!

 8. De Belgische Mockingbird press/ newspeak/ msm neemt soms de rol aan van controlled opposition, want de stikstof- & CO2-problematiek speelt slechts een rol in Vlaanderen en niet in Brussel & Wallonië.
  Bij de wakkere frontnieuwslezer gaat nu een lichtje branden, want Vlaanderen is met Nederland & Noordrijn-Westfalen door de duistere WEF-krachten uitverkoren om zich om te vormen tot Tristate City, waardoor boeren & tuinders dienen te verdwijnen om plaats te maken voor kansparels ui Afrika & Azië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in