Professor in immunologie en vaccins tegen de gevaccineerden: “Laten we dit over een paar jaar weer bespreken, terwijl ik nog mens ben… God mag weten wat u dan bent”

5
© Metropolitan Transportation Authority of the State of New York (CC BY 2.0)

De medische professor heeft harde woorden voor de mensen die zeggen “Ik heb mijn vaccin gehad en ik voel me prima”. Dr. Dolores Cahill, immunoloog en wereldberoemd expert op het gebied van vaccins, zal ze dan zeggen dat zo’n uitspraak een ongeschoold en onwetend verweer is van iedereen die dit beweert als bewijs dat het vaccin werkt, wanneer zij geconfronteerd worden met iemand die het vaccin in twijfel trekt, schrijft principia-scientific.com.

Professor Cahill zal ze zeggen dat als dat uw verdediging is, heeft u naar geen woord geluisterd van wat iemand heeft gezegd, inclusief de wetenschap zelf.

“Het is een mRNA-vaccin, een innovatief serum. Absoluut niet getest. In tegenstelling tot elk ander vaccin. In feite stapt het uit de geneeskunde en stapt het stevig in de genetica. Laat het me uitleggen.

Wat is RNA? RNA is Ribonucleïnezuur. En als u op school hebt opgelet, heeft u gehoord van DNA. Dat is desoxyribonucleïnezuur. En als u iets weet over DNA, weet u dat het de genetische opmaak van elk organisme bevat.

Beide lijken erg op elkaar, maar hebben ook hun verschillen. Maar, belangrijker nog, laten we het eens hebben over hun functies.

DNA repliceert en slaat genetische informatie op. Het is een blauwdruk voor alle genetische informatie in een organisme. RNA zet de genetische informatie in het DNA om in een formaat dat wordt gebruikt om eiwitten te bouwen, en verplaatst deze informatie vervolgens naar ribosomale eiwitfabrieken.

Het mRNA-vaccin is een synthetische “boodschapper”-RNA-streng, die de genetische informatie in het DNA omzet.

Nu hebben ze u verteld dat ze dit doen om eiwitten te produceren om het immuunsysteem te versterken om het Covid-virus te bestrijden, maar als u echt naar het grotere plaatje kijkt, zou het u behoorlijk murw kunnen maken om de potentiële realiteit van de situatie te begrijpen.

  Hijama of "cupping ": Wanhopige werknemers, studenten gedwongen tot vaccinmandaten wenden zich tot een eeuwenoude behandeling om de injecties na toediening te verwijderen

Als u het vaccin heeft gehad, kunt u er zeker van zijn dat uw DNA nu aan het veranderen is. Heeft u enig idee van de implicaties daarvan? Uw genetische opmaak is aan het muteren.

U wordt onder extreme druk gezet om een stof te nemen die uw genetische opmaak verandert, en dat allemaal vanwege een virus dat niet meer dan een sterftecijfer van 0,03% heeft. Een virus dat parallel loopt met de griep (die sinds de komst van Covid op mysterieuze wijze is verdwenen). Om nog maar te zwijgen van het feit dat de gezondheidsautoriteiten dit nog niet hebben goedgekeurd als een legitiem vaccin, maar het alleen hebben goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties.

Dit betekent dat het op u wordt getest! De meeste “vaccin”-bedrijven noemen dit niet eens een vaccin, maar een “besturingssysteem”. Ik neem aan dat meneer Gates het graag zo noemt.

Als u zo onwetend bent om mij te vertellen dat ik egoïstisch ben om te willen dat mijn DNA intact blijft, ten koste van iemands leven, die reeds onderliggende aandoeningen heeft en waarschijnlijk zou zijn gestorven aan de griep of een andere kwaal, als gevolg van hun eigen falende immuunsysteem, dan bent u volkomen krankzinnig.

Ik hoor mensen zeggen: “Als het de enige manier is om weer normaal te laten worden, dan doe ik het”. Ben ik echt verbijsterd.

Deze mensen zijn meer dan bereid het risico te lopen de structuur van wat ‘leven’ is te veranderen, alleen maar om hun ‘leven’ terug te krijgen?

Als u denkt dat ik onzin praat, houdt u me voor de gek. Ga en neem het vaccin. Hopelijk hoeft u geen spijt te krijgen van uw beslissing, mocht de tijd aanbreken.

  Massale protesten in Griekenland als reactie op uitsluiting van het sociale leven voor ongevaccineerden

Deze informatie is gemakkelijk beschikbaar voor u om te lezen. Als u onwetend genoeg bent om uw mouwen op te stropen met uw ogen volledig dicht, dan heeft u misschien geen idee wat de betekenis van “leven” eigenlijk is, en jaagt u een complete fantasie na.

U denkt dat het gaat om het redden van levens.

Als u denkt dat het een kwestie van “leven of dood” is. Dat is het niet. Het is niet sterven door een vaccin waar ik bang voor ben. Het is leven met de mogelijke lange termijn effecten. In tegenstelling tot de 99,97% overlevingskans die u de na symptomen van Covid na een week zult beleven.

Dus u heeft het vaccin genomen en u bent niet gestorven. Geweldig nieuws.

Ik heb het vaccin niet genomen en ik ben ook niet gestorven.

Laten we dit over een paar jaar weer oppakken, terwijl ik nog mens ben… God mag weten wat u dan bent”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSlechts een klein prikje – en de fantastische pianospeler (42) was dood
Volgend artikelDr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik neem dat vaccin ook niet. Zal dan waarschijnlijk samen met mijn broertje, onze ouders, zussen, partners neven en nichten en mijn oudste dochter gaan begraven. Ondanks waarschuwingen hebben ze toch dat gif genomen. Ook mijn collega’s zitten te vertellen dat ze gelukkig al zo’n prik hebben gehad. Een van hen was heel fortuinlijk, had via via voorrang kunnen krijgen. Allemaal slimme mensen. Erg goed in hun vakgebied de IT. Ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat, wanneer iemand zou claimen dat ie iets wil infiltreren in het besturingssysteem van onze productieservers, wat nog niet echt getest is en waarvan al gebleken is dat het al diverse servers vernield heeft, ze je vierkant in het gezicht uitlachen en hem buiten de deur zetten. Op z’n zachts zouden ze dat bestempelen als malware. Maar wel hun eigen besturingssysteem laten aanpassen. Ik ban dan waarschijnlijk niet zo slim want ik snap er niks van.

 2. De voorspelling van Baba Vanga van de jaren ’90 die niemand begreep en daardoor naar het rijk der fabelen verwezen werd, wordt nu steeds duidelijker:

  Baba Vanga “Jaar 2025: Er zullen nog maar weinig mensen in Europa wonen”

 3. Voorspelt in okt 2020 (voor 2021) door Jan van der Heide

  NL: Het lijkt logisch en humaan om kwetsbaren zoals bejaarden in verpleeghuizen eerst te vaccineren.
  Maar er gaan steeds meer stemmen op dat deze als proefkonijnen worden
  gebruikt, omdat het vaccin, zelfs volgens de geneesmiddelenindustrie nog in
  een experimentele fase verkeert.
  De vaccins blijken onverwachte bijwerkingen te hebben zoals onverklaarbare
  ontstekingen.
  Er wordt zelfs één van de vaccins uit de roulatie gehaald. (Astrazenica?)

  “The true measure of any society can be found in how it treats its most vulnerable members” – Gandhi –

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in