© NoJab nojab.imgbb.com

Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, heeft aangegeven dat het land mogelijk nog eens drie boostervaccins tegen het coronavirus voorbereidt.

De Jonge schreef woensdag een brief aan het parlement van zijn land waarin hij voorstelt dat Nederland extra ronden boostervaccins moet overwegen om nieuwe varianten te bestrijden, waarvan twee in 2022 en nog een in 2023, schrijft Newsweek.com.

In de brief staat ook dat Nederland genoeg boostervaccins heeft voor de huidige boostercampagne.

In de brief schrijft De Jonge: “Zeker omdat voor een boosterdosis Moderna maar de helft van een regulier vaccin nodig is, hebben we nu voldoende vaccins voor de huidige boostercampagne en is er ruim voldoende basis voor eventuele extra boosters in het tweede kwartaal en het najaar van 2022 en in 2023.”

Nederland heeft de vaccinvoorraad in bulk ingekocht om tekorten te voorkomen.

Het land heeft bijna 6 miljoen extra vaccins besteld naast de 12 miljoen die al bij Pfizer/Biontech waren gekocht.

Er is al een overeenkomst met Pfizer/Biontech voor nog eens ten minste 17,5 miljoen doses vóór 2023. Het is onduidelijk wie in 2022 en 2023 in aanmerking zal komen voor deze boostervaccinaties tegen het coronavirus.

Pfizer/Biontech werkt aan een vaccin dat is aangepast aan de huidige Omicron-variant.

Pfizer/Biontech heeft aangegeven ten minste 100 dagen nodig te hebben om een aangepast vaccin te ontwikkelen, goed te keuren en de productie op te schalen. De levering wordt op zijn vroegst in april verwacht.

Op 29 december werden mensen die in 1983 en 1984 geboren waren door de GGD uitgenodigd om hun boosterprikken te halen. De volgende dag kregen degenen die tussen 1985 en 1986 waren geboren te horen dat zij hun vaccin konden inplannen.

  Een catastrofe openbaart zich

Op de website van de Nederlandse regering zijn ook de huidige gegevens over de vaccinatiegraad in het land vermeld.

Op 26 december had 89 procent van de mensen van 18 jaar of ouder ten minste één dosis van het vaccin ontvangen. In totaal is 85,9 procent van de mensen van 18 jaar en ouder volledig gevaccineerd.

Slechts 20 procent van de bevolking van 18 jaar of ouder is volledig gevaccineerd en heeft een boostervaccin gekregen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

BRANDBRIEF NEDERLAND, WORDT WAKKER! Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe ongevaccineerden kunnen binnenkort naar gevangenkampen worden gebracht
Volgend artikelWaarom zijn onze standpunten uiteindelijk dan toch aangekomen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. De grootste vraag is: Wie gaat dat betalen ?
  Ik wil die troep niet, en moet ik dan toch mee betalen voor rotzooi die niet werkt ?
  Ik ben er eigenlijk niet mee eens dat zuur verdient geld , aan belasting uitgegeven wordt aan deze rommel.

  • Precies de ongevaccineerden ,wat wij allemaal waren een jaar geleden, gaan mee betalen voor de gedeformeerde geesten de boostervaxxies…..
   Neem allemaal maar vast afschijt van iedereen die je kent want volgens frontnieuws artikelen binnen paar jaar iedereen die gevaccineerd is krijgt hart/bloed/hersen klachten> als ze dat niet allemaal al hadden…!!

   Want bijna de hele mensheid is ziek>>ooit een baviaan gezien die andere baviaan spuit in arm stopt??

   • Hahaahahahaah!!! Helemaal gelijk heb je, ik lach me alleen een deuk om je toepasselijke woordspeling “afschijt” en over die baviaan. De mensheid is echt ziek…

  • Beste Tom, het gaat nog erger worden, vanaf januari (morgen) gaan de WOZ waardes per m2 berekend worden zodat er geen discussies ontstaan bij invoering woningbezit woz waarde in box3 volgend jaar…met de nieuwe minister KAAG op financiën gaan we er allemaal aan!!!

 2. Als dat voor elkaar krijgen volgt injectie nr 7, 8 9….. Uiteraard wordt dat pas bekend gemaakt als ze een flink deel van injectie 6 hebben ingespoten.

  Groeten,
  Hugo

 3. Volgens mij worden er een aantal personen op hoog niveau in dit kabinet of connecties daarmee stinkend rijk.
  En aanklagen voor genocide op de bevolking. Iedereen bang maken met pandemie verschrikking maar voorlopig zie ik mensen nog steeds niet bij bosjes dood vallen. Zoals wij wel weten is dit puur om hun onvermogen te verbergen. Corona is het probleem niet, wel de afbraak van de ziekenhuiszorg. Ze moeten het kabinet afbreken. Rutte ging voor een kleiner kabinet bij zijn eerste optreden maar elke termijn komen er weer posten bij. Omdat die mieten zo moe zijn en het niet meer trekken. Kies dan een ander beroep. O nee dat is waar nergens geschikt voor in het normale leven.

  • Ja de overheid in crisistijd gaat enorme uitgaven doen waar ze ook weer steekpenningen voor krijgen> die wie o wie helpt mee> we beginnen een commissie..??!!
   Net als de toeslagen affaire maar dan de vaccinatie affaire commissie..:)

 4. Gelukkig is het geen kwestie van illegale megacontracten met Big Pharma maar zijn politici medisch ontwikkelde personen die wijze besluiten over levens van derden maken.

  Wat een waanzin. Het is gewoon een managementspel over lijken welke nieuwe leveringen waar in kunnen worden gedouwd.
  “Ff kijken tigste shot bejaarden, kinderen of kunnen we babies en embryo’s ook al inplannen?”

  (maar zoals meerderen wist ik al vanaf de gedachte over een eerste injectie dat de schaapjes voor een levenslang abonnement gaan. Briljant gespeeld door psychobillie en z’n maatjes)

  • Op deze site kun je je mening kwijt? Geen censuur? Bullshit…..ook hier worden reacties verwijderd die harder zijn dan de gemiddelde reacties.

 5. “In totaal is 85,9 procent van de mensen van 18 jaar en ouder volledig gevaccineerd.

  Slechts 20 procent van de bevolking van 18 jaar of ouder is volledig gevaccineerd en heeft een boostervaccin gekregen.”

  Wat is het nou?

  • de eerste zijn volledig gevaccineerd en de boosters zijn pas bij 20% van de bevolking gegeven… hier is dus nog een race te winnen…MENSEN NEEM DIE BOOSTERS NIET, HET IS MEER VAN HETZELFDE EN DAT WERKTE NIET!

  • Wordt levenslang. Het chippie (dat gaat komen) werkt 5 jaar.
   Om als mobiele zendmast rond te lopen zal wsl jaarlijks wat nieuw geleidend materiaal moeten worden ingespoten.
   En natuurlijk nog tegen elk virus. Gelukkig zijn er wsl maar zo’n 5000.
   En dan nog een pilletje/spuitje tegen bijwerkingen en verkloot immuunstelsel.

   Eenmaal in handen van de commerciële big pharma…is levenslang.

 6. Omdat er contracten zijn gesloten moeten er nog meer boosters komen? Wat een gelul. Sinds wanneer gooit de overheid contracten niet meer in de prullebak wanneer ze het niet meer kunnen gebruiken..totale controle politiek gaat over lijken. Altijd zo geweest.
  De enigste manier waarop dit gestopt kan worden is met geweld. Politiek.justitie allemaal corrupt.
  Ministets van financien en sociale zaken en nog 1 vragen naar verplichte vacinatie mogelijkheden?. Pak mensen op hun inkomen of uitkering. Wat is het volgende? Opsluiten oftewel gevangen zetten in hun eigen huisen? Ik zal nooit toegeven. Als ze iemands bestaan onmogelijk maken dan hebben ze niets te verliezen en dat maakt ze gevaarlijker dan je je kunt voorstellen.
  Als het zover komt kies ik zelf voor mijn einde. Bloed voor bloed.

 7. Trieste belastingdienst. Wellicht ongewild partners in crime. Niet alleen ten aanzien van de vaccin rotzooi maar ook de stimuli die bij normaal beleid nooit nodig waren geweest. Wie gaat deze financiele ravage terugbetalen en zal Neerlands grootste incassodienst deze keer de klus wel kunnen klaren? Je zal maar worden meegezogen in het beleid van criminelen die kerngezonde mensen eindeloos met gif inspuiten. Dat een groot deel van de bevolking dit niet inziet verbaasd mij iedere dag weer.

 8. Wat een te gekke foto toch…. ik kijk er met grote bewondering naar. Hoe FN toch elke keer zulke prachtige foto’s weet te plaatsen. Deze is echt zo goed. De willoze blik in de ogen van die vent, de lippen open hangend, bijna sensueel, en smachtend naar de bevrediging die hij binnen een paar seconden gaat krijgen. En dan die hele dociele slapte die hij uitstraalt, de gewilligheid waarmee hij zichzelf in volle overgave ter beschikking stelt aan de handen die aan zijn behoefte gaan voldoen. Prachtig die vrouwenhand met gelakte nagels die hem geruststellend maar resoluut op zijn plek houdt, en die sterke, zelfverzekerde mannenhanden die met precisie de naald er in duwen. De verslaafde Hugo is in goede handen; papa en mama zorgen goed voor hem. Hij is als minister van volksgezondheid zeer zeker representatief voor de behoeftes van de algehele bevolking…

  • Velen met hem. Bij de FDA zitten ook genoeg ratten die smikkelen van de botjes die ze toegeworpen krijgen door de pharma. Demerol was een bekende. Verslaving maakt de onderdaan heel gewillig. Een verslaafde bevolking is heel nuttig als je wilt heersen, want verslaafden denken verder nergens over na. Dit hoeft niet per se aan drugs te zijn, maar is TV, mobiel, voedsel, etc. Je ziet het aan de schapenkudde die naar de giftrog rent zonder er over te denken wat ze inspuiten. Coke is bijzonder verslavend. En NLlaland staat er bekend om de Coke Hoofdstad van EU te zijn.

 9. “vaccins” die niet tegen nieuwe varianten werken, want anders zouden er geen nieuwe varianten zijn . en nieuwe varianten worden dus bestreden met bestaande ‘vaccins’ die niet (meer) werken.

 10. Hugo de Jonge heeft 800,000 Novoro vaccins besteld.
  dus het volgende virus heet novoro.
  was op het jornaal.
  dus deze Sadist weet al dat er in maart weer een nieuw virus aan zitten te komen.
  dus mensen ga maar vast een vrije dag plannen.
  word wakker ALSUblieft.
  Corona is iets heel anders
  The Great Reset
  agenda 2030 bedacht door de ELITE
  Klaus Swab. Rutte, Maxima, Kaag.
  daar zijn foto,s van dat dit besproken is.
  dus mensen hou op met testen, vaccineren,
  zo krijgen we de SADISTEN en CORONA er onder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in