Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

AFU saboteurs probeerden Bryansk binnen te dringen maar werden geneutraliseerd

Russisch Lancet betrapt Oekraïense logistieke trein met broek omlaag

Ka-52 en Mi-28 ontladen allebei op AFU-posities naast elkaar

De havens in de regio Odessa worden opnieuw verlicht door drones en meer

David Rockefeller bekent dat hij Kissinger creëerde

Oekraïense soldaat deelt zijn mening over Zelensky

AFU saboteurs probeerden Bryansk regio binnen te dringen maar werden geneutraliseerd

Oekraïne geeft beelden vrij van de drone-aanval van vorige maand op de brug van Kerch op de Krim

Russische generaal Kirillov bespreekt VS bio-oorlogsvoering – stuurt 2000 pagina’s naar V.N.

Zij (VS) hebben een beleid van wereldwijde biologische controle, de winsten (uit COVID) van farmaceutische bedrijven voornamelijk in de VS zijn kolossaal – Russische leger luitenant-generaal Kirillov (https://t.me/IntelRepublic/25924).

We hebben meer dan 2000 pagina’s documenten naar de VN gestuurd. Meestal krijgen we 2 antwoorden. Een standaard antwoord van de Verenigde Staten: “Alles wat gedaan wordt, wordt gedaan in het belang van de nationale veiligheid van de VS en u moet ons vertrouwen” – Kirillov.

De generaal voegt eraan toe dat zij (de VS) begrepen hebben dat ze de wereld kunnen regeren door kunstmatige crises te creëren die biologisch van aard zijn (1:55).

Poetin legt verschil uit tussen oligarchen van de jaren 90 en die van vandaag

Oekraïense Strela AD probeert Russische Orlan-10 neer te schieten, maar wordt in plaats daarvan geraakt door artillerieaanval

Een angstaanjagende aanval door 2 Leopard 2 tanks … verloopt niet zoals gepland

Russische patrouille getroffen door clusterbom in Urozhaynoye – maar laat gewonde man niet achter

Urozhaynoye, Russische patrouille wordt getroffen door clustermunitie. U kunt zien dat één van de mannen gewond raakt, de tweede rent naar hem toe en gaat naast hem liggen, zich realiserend dat de beschieting nog niet voorbij is. Na de tweede klap pakken de twee jongens hun vriend op en vertrekken. Dit is echt heldendom, spaar uzelf niet om een vriend te redden!

Oekraïense voertuigen raken mijnen

Rechtbank DPR veroordeelt Azov Nazi tot 25 jaar voor moord op krijgsgevangene

De rechtbank van de DPR heeft het vonnis bekend gemaakt tegen een militair van de nationaalsocialistische brigade “Azov” Andrey Bogdan voor de moord op een krijgsgevangene, namelijk een militielid van de DPR. Andryushka kreeg 25 jaar strogocha, en zal bijna op zijn 50ste worden vrijgelaten.

Nog duidelijkere beelden van Russische raketaanvallen op industriële faciliteiten in Dnipro

Britse Challengers zijn nu aan het front verschenen – Rybar geeft overzicht van zwakke punten

Trump zegt dat Biden een Manchurian Candidate is – totaal gecompromitteerde president

Meer dan 30 AFU’s uitgeschakeld bij poging tot bestorming Antonovsky-brug gisteravond

De terugkeer van alweer een succesvolle AFU-aanval

Amerikaanse huurling kreeg nieuwe schedel

Woordvoerder van de UA-luchtmacht zegt dat Rusland nieuwe tactieken gebruikt voor kruisraketten – raketten veranderen van richting

Kolommen van vernield AFU-materieel bezaaien de velden van Zaporozhye

AFU-aanval ging niet zoals gepland

Russische 60e Geweerbrigade laat AFU zien die hen probeerde te bestormen (18+)

Ergens in de richting van Vremevsky. Soldaten van Ryzhy’s compagnie van de 60ste afzonderlijke gemotoriseerde geweerbrigade onmiddellijk na het afweren van de AFU. Op de video – strijders met de roepnamen Rynya, Kadysh en Taras. Ze vroegen me ook om door te geven dat alles goed met hen gaat, om de groeten te doen aan heel Primorye en voegden eraan toe dat Ryzhy’s compagnie tot het einde vecht en dat de jongens niet twijfelen aan de overwinning.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische strijdkrachten inspecteren geliquideerde huurlingen & Wrede FPV Drone-aanval op AFU-personeelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom verliest Oekraïne de oorlog ondanks overweldigende steun van het Westen?
Volgend artikelBijbelse ziekte treft nu gevaccineerden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Ruski’s maken geen grap. Oekies gaan dood links en vieren feest in Kiev rechts. Eens te meer bewijs dat het zo corrupt is als Smeagol.

 2. 2 Britse tanks worden blootgesteld aan Russisch vuur, moge mijn gedachten hierover waarheid worden.

  Oekraïners geven alles: ze sturen Britse Challenger 2-tanks naar de frontlinie in Rabotino
  De laatste hoop van de Oekraïners om een ​​belangrijke overwinning te behalen

  De Oekraïners zetten alles op alles om het Zaporizhia-front te splitsen en gooien Britse Challenger 2-tanks in de strijd.

  Eerder werd gemeld dat de 82nd Airborne Assault Brigade van de strijdkrachten van Oekraïne zich bevond in de regio Rambotino (richting Zaporizhia)

  https://youtu.be/SWQwLh0XPhg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in