© World Economic Forum via Flickr, (CC BY-NC-SA 2.0).

Zo nu en dan vertellen Big Government globalisten per ongeluk de waarheid. Meestal is dat niet omdat ze dom zijn, maar omdat ze zo in hun eigen dystopische cocon opgesloten zitten dat ze vergeten hoe krankzinnig ze kunnen klinken voor redelijke, goed aangepaste mensen. Het World Economic Forum zit vol met zweverige zeloten die geen idee hebben hoe krankzinnig hun plannen voor wereldheerschappij klinken voor de rest van de bevolking, omdat de psychopathische leden van het WEF er allemaal op gebrand zijn om de planeet te ontvolken, de overlevenden in een kooi te stoppen en hun menselijke huisdieren druppelsgewijs te voeden met een cocktail van drugs, insecten en propaganda. Gewone mensen kijken naar Klaus Schwab en zien Dr. Evil. WEF-fans zien de communistische Klaus als een globalistische god met een glanzend hoofd (die misschien zoveel helder licht weerkaatst dat hij regelrecht Luciferiaans is). Terwijl Davos-aanhangers smachten naar een “nieuwe wereldorde”, denken voorzichtige Westerlingen na over hoe ze een einde kunnen maken aan de waanzin van het WEF voordat het abrupt een einde maakt aan henzelf, schrijft J.B. Shurk.

Er was een tijd dat Amerikanen naar het excentrieke cult-gedrag in Europa keken, hun hoofd schudden en het afdeden als het soort gekte dat ontstaat wanneer aristocraten uit de Oude Wereld en naar communisme hunkerende “elites” samenkomen om hun verdriet te verdrinken in cognac en elkaar verhalen vertellen over verloren koloniën en machtige rijken. Toen begonnen Amerikaanse politici veel te lijken op hun Europese neven, die over gewone mensen spreken zoals een boer over een stinkend varken zou spreken. Toen toenmalig senator Barack Obama tijdens de campagne met de vrienden van Nancy Pelosi in San Francisco aan het dollen was, klaagde hij over “verbitterde” arbeiderskiezers die “zich vastklampen aan wapens of religie of antipathie tegen mensen die niet zoals zij zijn”. Zelfs Hillary Clinton gniffelde op dat moment, toen ze Obama’s opmerkingen hekelde als “elitair en wereldvreemd.” Ze loog natuurlijk, want acht jaar later vertelde ze een publiek in New York City dat de helft van de kiezers van Donald Trump “racistisch, seksistisch, homofoob, xenofoob, islamofoob – noem maar op” zijn en het verdienen om te worden gedegradeerd tot een “mand van deplorables”. Deze momenten van openhartigheid – uitgesproken voor een juichend publiek dat Obama’s en Clintons wereldbeeld deelde – kristalliseerden voor tientallen miljoenen Amerikanen dat de politieke “elites” die D.C. bezetten meer gemeen hebben met Dr. Evil’s communistische club van aspirant-tirannen in Davos dan met de hardwerkende, godvrezende, patriottische burgers die altijd zoveel hebben opgeofferd om Amerika groot te maken.

Sinds de verkiezing van Obama zijn de pogingen om Amerika met de grond gelijk te maken en op de puinhopen een volgzaam verzamelpunt te bouwen voor de dwingende Borg van het WEF om het Westen te domineren, in een stroomversnelling geraakt. Ontoerekeningsvatbare bureaucraten en politici in Washington doen niet eens meer alsof ze de wil van de kiezers respecteren. Een grote meerderheid van de Amerikanen heeft luid en duidelijk gezegd: sluit en beveilig de grenzen, stop met het uitgeven van geld dat je niet hebt, stop met het wijdverspreide toezicht zonder garanties, stop met het censureren van het publieke debat, stop met het verdraaien van de wet om afwijkende meningen te bestraffen, vrijwaart verkiezingen van fraude met stembiljetten per post en stop met het doorsluizen van geld naar buitenlandse regimes die dat geld gebruiken om de Verenigde Staten aan te vallen. De korfgeest Borg in D.C. heeft het Amerikaanse volk verteld dat ze een ei kunnen gaan zuigen. Het gerichte misbruik van Amerikanen door de federale overheid is voor velen een openbaring geweest.

Denk eens na over deze vraag: wanneer is de laatste keer dat je je een Establishment politicus kunt herinneren die Amerikanen probeerde te verenigen achter een gemeenschappelijke geschiedenis en principes, ongeacht achtergrond of ras? Het is al vele jaren geleden, nietwaar? Hoe komt dat? Omdat de huidige machtsstructuur van de Amerikaanse regering afhankelijk is van het sterk verdeeld houden van Amerikanen.

Het moment dat een grote coalitie van Amerikanen samenkomt om gemeenschappelijke obstakels aan te pakken, is het moment dat de kleine “heersende klasse” van politieke elites (in alle drie de takken en de enorme, ongrondwettelijke administratieve staat) aan de kant wordt gezet. Vanuit het standpunt van DC is het engste aan Donald Trump dat zijn beleid zinvol is voor een verbazingwekkend diverse dwarsdoorsnede van het Amerikaanse volk. In zijn kielzog is de gebruikelijke poging van de politieke klasse om zout in oude raciale wonden te strooien minder effectief geworden. Daarom horen we nu zoveel over de plaag van het “christelijk nationalisme“. De poging om religieuze discriminatie te gebruiken als een nieuwe wig om de samenleving te verdelen is een erkenning dat de Deep State wanhopig op zoek is naar een nieuwe boogeyman.

Als christen die geen irrationele angst voor natiestaten heeft, denk ik altijd: “Beter een christen-nationalist dan een globalistische kinderlokker, amirite?” Wat degenen die ons willen verdelen eigenlijk zeggen door dit christelijke hondenfluitje te gebruiken, is dat mensen die geloven in persoonlijke vrijheid, de Bill of Rights en de Bijbel op de een of andere manier “witte supremacistische” nazi’s zijn. Dat is moeilijk te verkopen als WEF-ers de grootste nazi’s zijn die vandaag de dag actief zijn.

In Duitsland, waar gewone mensen zich beginnen te verzetten tegen een regering die vijandig staat tegenover hun veiligheid en welvaart, stapte de extreem-linkse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser naar de dichtstbijzijnde microfoon en kondigde aan dat kiezers die kritiek hebben op de Duitse regering of doneren aan niet-goedgekeurde politieke partijen behandeld zullen worden als potentiële criminelen. Hoe democratisch – en zeker niet in de slechte oude tijd toen fascisme openlijk in de mode was! “Degenen die de staat bespotten moeten worden aangepakt door een sterke staat,” waarschuwde de Cruella de Vil-kloon het Duitse volk. Hoor je dat, Duitsland? Je moet niet lachen om de mensen die je land vernietigen met “groene energie”-geïnduceerde inflatie en een immigratiebeleid met open grenzen. Anders zou je wel eens een pak slaag kunnen krijgen. Om “vrij” te blijven, moet je precies doen wat je gezegd wordt. Wie zich verzet, verliest de “vrijheid” om te gehoorzamen.

Het totalitarisme is goed op weg om Duitsland voor de zoveelste keer terug te winnen. Dat zag ik aankomen.

Ik vind het heerlijk als tirannen de waarheid naar buiten laten komen. Het maakt het makkelijker voor voorvechters van vrijheid om te kwantificeren wat er op het spel staat. Ergens is er een rebelse Duitse meme-maker met gecodeerd DNA dat hem “onbestuurbaar” maakt en als Führer Faeser zijn berouw eist terwijl een of andere staatsgoochelaar hem op de tanden staat te slaan, zal de jongen opkijken van de vloer, een uitdagende middelvinger opsteken en met een bloederige glimlach fluisteren: “Ik mag niet spotten met de staat.” Omwille van de vrijheid overal ter wereld moeten we allemaal de spot drijven met de staat. De snelste manier om een totalitair regime te ontmantelen is door het af te schilderen met de ontkrachtende kwast van minachtende spot.

Er is niets dat me meer kwaad maakt dan een tiran. De oude Griekse toneelschrijver Aeschylus schreef: “De dood is beter, een milder lot dan tirannie.” Aesop merkte op dat het beter is om “vrij te verhongeren dan een vette slaaf te zijn”. De Franse filosoof Albert Camus spoorde zijn toehoorders aan om te begrijpen “dat vrijheid geen geschenk is van een staat of een leider, maar een bezit dat elke dag gewonnen moet worden door de inspanning van een ieder en de vereniging van allen”. Te midden van de gewelddadige strijd en onverwachte keerpunten die het verslag van onze geschiedenis hebben gevormd, is een krachtige menselijke impuls hardnekkig blijven bestaan: het verlangen om vrij te zijn.

Er is een deel van de mensheid dat zich nooit zal overgeven. Er is een nog grotere groep die tot leven komt wanneer theoretische waarschuwingen reëel genoeg worden om geniale dromers in het gezicht te slaan. Elke keer dat de laars van het totalitarisme een andere nek breekt, groeit er een verzetsbeweging in kracht totdat het monster dat die laars draagt neerstort. En nog steeds, met het gewicht van de geschiedenis als waarschuwing voor iedereen die de menselijke vrijheid probeert te verstikken, staan tirannen vandaag de dag weer op als een beest met een hydrahoofd dat slavernij wenst voor iedereen die hem in de weg staat. Daarom moet vrijheid, zoals Camus waarschuwde, elke dag opnieuw worden veroverd.

Kan dat? Absoluut. Hoe begint het? Door de staat uit te lachen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Uw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken – Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en levensonderhoudscrisiskosten bewijzen dat Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel45 pedofielen die van plan waren kinderen op te eten gearresteerd op grond van ziekmakende reeks kinderseks aanklachten
Volgend artikelChina steunt recht Palestijnen op ‘gewapende strijd’ tegen Israëlische bezetting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Dat smoel…… een rauwe bal gehakt die door een dronken slager op een dolle zaterdagmiddag in elkaar is gekneed om zijn kinderen bang te maken.

  Braden die drol, en aan de zwijnen voeren. Dan istie weer thuis.

 2. Wij hebben al heel lang geen “overheid” meer.
  Alleen dat woord al: “over”-heid.
  “Over” wat of wie eigenlijk.

  Wij, het volk, zijn de overheid, over onszelf.
  Het volk kan onderling afspraken maken: wetten en regels.
  Prima.

  Maar waar we nu mee te maken hebben, in Den Haag of in Europa, of elders ?
  Dat is geen vertegenwoordiging van ons, het volk.
  Integendeel.
  Het zijn PARASIETEN.

  Conclusie:
  Laat je niet langer HYPNOTISEREN door de Media.
  Kijk zelf eens goed om je heen en oordeel zelf.
  Denk na.
  Maak je eigen plan en handel er naar.

  Ook jij NCTV-er,
  Ook jij AIVD-er !!!

  • hear hear.

   niemand heeft nooit ever wat over een ander te zeggen, hoe dan ook, zelfs niet als je ervoor betaald krijgt of voor het SSysteem werkt of dat je er voor hebt getekend, nooit heeft iemand anders wat over een ander te zeggen.

   wat ze doen echter is hun gehele SSysteem tegen iemand gebruiken om bv te onderdrukken, te bestelen van te vernederen te onteigenen uit functies te ontheffen, diploma’s/bewijzen e.d. af te pakken or whatever af te pakken je in elkaar te laten meppen door hun puppets (useful idiot fascists’) op te sluiten en of zelfs om te brengen, in elk geval je dood te zwijgen of proberen je het zwijgen op te leggen.

   those don’t deserve to be alive, but they still are, because they don’t die before there normal time on itself.

 3. Een overheid die de van God gegeven scheppingsorde aan zijn laars lapt en tegelijkertijd van de burgers eist haar volledig te respecteren is het meest bespottelijke dat de geschiedenis der mensheid heeft voortgebracht. De WEF en allen die direct of indirect aan haar verbonden zijn, het volledige karkas der vrijmetselarij, die van hun gelederen kadaverdiscipline eisen, is het prototype van de in de Bijbel beschreven wetteloosheid. ‘Die in de hemel zetelt lacht. De HEERE spot met hen’. Dat zou iedere burger eveneens moeten doen. Aan Gods kant staan en spotten met de bespottelijke wetteloosheid die zich ‘staat’ of ‘regering’ durft te noemen. Iedereen die direct of indirect verbonden is met deze door en door criminele organisatie, die de volledige samenleving als een kanker aan het ontwrichten is, heeft een enorm probleem: ‘Dan spreekt Hij tot hen in zijn toorn en verschrikt hen in zijn gramschap’. Er is nog tijd, vrijmetselaars aller landen. Bekeert u van uw boosheden en kom tot Hem die zich nog steeds met geopende armen en doorboorde handen naar u uitstrekt. ‘Kus de Zoon, opdat Hij niet toorne, want zeer licht ontbrandt zijn toorn.’ Nog even en het is ‘voor eeuwig te laat’. Psalm 2

 4. vandaag wil ik een verhaal vertellen. eens niet zo heel leng geleden, was er een man
  Hij droomden van een wereld rijk voor 1000 jaar
  ja dacht hij dat zal lukken
  Hij begon met mede mensen te zoeken ,en die vond hij, in alle rangen en standen
  Toen ging hij verder het ene land na het andere ,zelfs tot in Afrika . maar na een paar jaar dachten vele mensen ??? wat is dit???? willen we dat ??
  En toen kwam er opstand .Langzaam aam kwam er meer opstand en joegen zj de man steeds verder weg,ja zelf tot in zijn eigen huis De mensen waren niet blij om 1000 jaar met hem te leven .
  En in April kwam er een einde aan zijn wens
  Watt waren de mensen blij ze vierden feest ,Maar er waren er ook die dachten wat jammer n
  stil,,,,,,,in het geheim gingen ze verder en dachten nu gaat het ons lukken
  Maar ze vergaten dat het nooit zal lukken ,
  het 1000 rijk zal in elkaar STORTEN SPROOOKJES… HEBBEN ALTIJD EEN IENDE
  helaas lieve mensen .ga nu maar lekker slapen dit sprookje is bijna uit!!!!! dag EEN SPROOKJES VETELLER LIEFS VOOR JULLIE ALLEMAAL

 5. Hombre no es por dar ideas pero en el próximo foro de Davos cuando estén todos allí reunidos un poco de gas nervioso en esa sala y hasta luego el nuevo orden globalista.
  Si ellos tienen ideas diabólicas para eliminar a la mayor parte del planeta, porqué nosotros no vamos a tener las mismas ideas para eliminarlos a ellos, que son menos y son los que más daño hacen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in