Vijfenveertig pedofielen zijn gearresteerd door de autoriteiten in Greenville County, South Carolina op beschuldigingen variërend van kinderhandel, mensenhandel, seksueel misbruik van kinderen en kannibalisme, bericht Thepeoplesvoice.

“De sheriff vertelde ons over een man die volgens hem een kind wilde opeten. Ja. Haar opeten als in kannibalisme, en dat was slechts één van de schokkende details die we hoorden op die persconferentie,” zei een plaatselijke verslaggever.

“Een man wilde een kind dat hij kon opeten, fysiek kannibaliseren,” bevestigde sheriff Will Lewis. Kijk:

“Dat was Justin Teeter Bensing,” vervolgde het verslag, “die volgens dit bevel ook van plan was om een kind te ontvoeren en haar haar eigen plas te laten drinken om hem te laten klaarkomen.”

“Wil je het hebben over de verdorvenheid van de mensheid? Kijk dan naar deze mensen,” zei Sheriff Lewis, voordat hij uitlegde dat een van de verdachten “een erectiepil nam” voordat hij daar aankwam.

“En toen injecteerde hij zichzelf met testosteron in zijn genitaliën. En dat allemaal terwijl hij dacht dat hij een 14-jarige ontmoette, zoals veel van de mensen die bij deze deur aanklopten.”

Misschien is het tijd voor de mainstream media om de Pizzagate informatie opnieuw te bekijken met een meer kritische blik.

  De 10 grootste bedreigingen voor uw voedselzekerheid in 2023 ... HINT: Bereid u voor op een "supermarktpolitiestaat" met bewakers, rantsoenering en rellen

Dit nieuwsbericht is in wezen de zaak die werd gemaakt over Pizzagate en de mainstream media staken hun kop in het zand, belemmerden onderzoeken en beweerden dat er geen mensen zoals deze in de wereld waren.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nederlandse elite bankier klokkenluider over kinderoffers: “Satanische pedofielen runnen de wereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe ineenstorting van de media, de Nederlandse Julian Assange, rokende racisten, vertrouwen en waarheid
Volgend artikelNatuurlijk moeten we de staat bespotten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Verschrikkelijk, daar moet je toch niet aan denken wat voor een onvoorstelbare vieze goorlappen er rondlopen. Hoeveel deksels van heel veel doofpotten moeten er nog open gaan voordat dit tuig met hun afzichtelijke, vuile, vieze praktijken in de cel belanden.
  En de media….. ? Daar heb ik ook geen goed woord voor. Die schrijven alleen maar wat hun opgedragen wordt vanuit de Roverheid. Al heel veel jaren heb ik geen krant, kijk nooit TV. Maar wel naar de alternatieve sites, waar (Gelukkig) nog geen taboe op rust. Dat komt nog wel , met “dank” aan de bende in Brussel.

  • Marc Dutroux, de groothandel voor leveren van kindervlees.! Zijn we hem vergeten?
   Z’n Klanten:
   Rechters, officieren, politici, bank directeuren, industriële etc.
   Ze lopen allemaal vrij rond, zijn we dit vergeten?
   Dit is de wereld, NU…..!!!!!, dat zal ik niet vergeten…..!!!!!!!

   • Sinds de affaire-Dutroux (1996) zijn tientallen mensen uit zijn omgeving op vreemde wijze om het leven gekomen: https://www.youtube.com/watch?v=S6eBpZAhf3w
    Het proces was slechts bedoeld om Dutroux het zwijgen op te leggen, zodat de link met de bende van Nijvel en zijn contacten met het hoge(re) echelon in België (roze balletten) als leverancier van minderjarigen niet in de openbaarheid zou komen.
    Sinds jaar & dag wordt de naam van koning Albert II (1934) gelinkt aan de roze balletten, maar de verrotte pers weigert nog altijd deze beerput te onderzoeken.

   • Terecht opgemerkt en dan staan Mark Rute en Mark Dutroux in hun jonge jaren samen op een foto
    En dat de vader van Mark ettuR een NSBr was wordt ook doodgezwegen. Ze zijn allemaal chantabel

   • U licht slechts het / de deksel op , van wat waarlijk plaatsvind , voor mij de onbegrijplijke haat die mensen voor / tegen elkaar kunnen voelen , is wel wat gebeurd , zo jammer voor hun zelf , en meer nog voor hun slachtoffers , die niet kunnen begrijpen waarom anderen waarvan hij en of zij liefde voor voelen , om de reden dat het andere mensen zijn om van te houden , en dat is de reden waarom ze anderen haten , omdat ze dat gevoel niet meer in zichzelf kunnen herroepen , en / of het niet willen , geld genoeg , kom we doen anderen pijn , omdat het huidige systeem toelaat

 2. Alle deksels van alle doofpotten zullen geopend worden, dat hebben ze zelf in gang gezet en helaas voor hun is ook dat niet te stoppen. Dit is helaas nog steeds maar een tilje van de sluier, de volledige waarheid zal ieder nog levend mens wakker schudden. Hoe meer licht er gaat schijnen in deze duisternis, des te meer mensen er ontwaken uit de brainwashing, precies wat er nodig is!!

 3. Één woord dat je brengt bij een verhaal dat toont wie de mensen zijn die wij ‘vertrouwden’…

  Frazzledrip

  Onderzoek het maar. Dat verhaal is zieker dan je durft te verzinnen. De mensen met voorbeeldfuncties en de media en het internet en de rechterlijke macht pushen dit over de natuurlijke normen en waarden heen. Psychopaten geven voorbeeld gedrag voor de gehele piramide onder hen. Normen zijn afgeschaft en de enige waarde is geld. Alle westerse leiders worden met foto’s en beelden van dit soort extreem gestoorde verhalen gechanteerd. Waren er maar wat ‘Boondock Saints’ die al deze gestoorden figuren gewoon één voor één, gedocumenteerd, naar de hel brengen. Politie staat nu verslag te doen van dit horrorverhaal, maar de badge van de sherrif staat vol met illuminatie symboliek, rechters spelen het spel mee en politie handhaaft misdadige wetgeving… en dan kom je in een wereld zoals die nu aan het opkomen is. Sodom en Gomorra was een stad, inmiddels is het de halve planeet.

  Dood aan de monsters die de piramide maken zoals hij nu is.

  • Het zijn precies dit soort filmpjes waarmee ze de lagen onder hun controleren en besturen.. de hang naar macht en het grote geld leid automatisch naar de satanische top.. wil je meer meneer/mevrouw? Dat is prima, kom maar even een feestje bijwonen waar je lekker volgepompt met drugs, drank en adrenochrome je lusten kan botvieren op kleine kinderen.. oh ja, we hebben je gefilmd.. oeps hoe gruwelijk ook, laat al die filmpjes die ze hebben maar in de msm terecht komen.. einde brainwashing, einde duisternis

   • @Nino…

    Dat kan 99% vd mensheid helemaal niet aan. Van de rauwe werkelijkheid kunnen de meeste mensen nog geen film of toneelstuk kijken.

    De massa zal het op grote en grove lijnen kunnen verwerken, maar details en leeftijden kunnen de meeste mensen niet aan.

    Wat er gaat ontstaan is dat we ‘beyond need of proof’ komen. Er zijn straks geen bewijzen meer nodig. De elites en hun slaven worden vogelvrij doordat ze met zoveel shit/ellende/moord/verraad/misbruik in verband worden gebracht dat niks ze nog kan vrijspreken.

    De waarheid is dat bijna iedereen met macht momenteel een psychopaat is. Het wordt straks makkelijker om de mensen die niet psychopaten/verraders zijn te herkennen, waardoor de rest automatisch alle credits verliest. Als je gister nog macht had en morgen ontdekt de hele planeet dat Oekraïne een leugen is, dat cojona een leugen is, dat de agenda’s leugens zijn… en dat je bij Dutroux of Epstein op de koffie bent geweest… dan zijn bewijzen overbodig.

    De massa kijkt niet naar details, die kijken naar de uitkomst van de optelsom die wij aan het maken zijn.

    Daarom zullen wij steeds minder gaan uitleggen en overtuigen en eenvoudigweg gaan meedelen dat we te maken hebben met een groep psychopaten die de planeet en de mensheid verwoesten.

    Alles lijkt nu te gaan zoals ze WO1, pandemie Spaanse griep, economische crisis en WO2 hebben gecreëerd. De nazi’s kwamen aan de macht omdat er een giga economische crisis was (Weimar republiek) en Hitler stelde orde op zaken en haalde Duitsland uit de afgrond. Ze spelen hetzelfde spel.

    We maken exact hetzelfde mee. Alleen maken ze nu een multi crisis en een mega oorlog. De joden werden 10/20jr gedemoniseerd en toen was de massa klaar om de joden als ongevaccineerde en wappies af te voeren. Ze doen exact hetzelfde, alleen het verzet is dit keer vele vele vele malen groter en veel veel bewuster. We leven in een herhaling van zetten waarmee de satanisten hun macht steeds verder uitbreiden.

  • Beste Theme
   februari 23, 2024 Bij 10:51
   Mijn ouders hebben mij met heel weinig regels opgevoed.
   Maar die werden streng opgevolgd.
   1. Wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet.
   2. Wat niet normaal is, ga jij ook niet normaal maken.
   Kort maar krachtig.

   • @Libera nos a malo…

    Heel herkenbaar. Ik kreeg vooral heel vaak te horen; hoe zou jij dat vinden? Waardoor ik dus ook leefde volgens, behandel de ander zoals je zelf ook zou willen worden behandeld. En idd doe maar gewoon en blijf bescheiden. Niemand is meer of minder dan een ander. En altijd; het leven gaat niet over rozen, maar het draait om liefhebben en vrede bewaren, veel mensen hebben daar helaas een voorbeeld voor nodig ipv zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe ze zich gedragen, wees dat voorbeeld.

 4. Haal voor dit soort de brandstapel maar terug…..en graag levend. Terug naar de hel waar die vandaan komen.
  Die afschuwelijke pijn is toch zo’n leuk spelletje waar je op klaar komt?
  Geef mij de fakkel maar. Ik zal hem (met uitsluitend walging) aansteken.

 5. Alles blijft onder het vloerkleed. Over alle cliënten van Jeffrey Epstein horen we ook niks meer. De laptop van Anthony Wiener, Hunter Biden – alles wordt toegedekt door de FBI, DOJ en andere instanties. Het is om moedeloos van te worden.

  • Mensen kunnen de details van deze misdrijven niet aan. Wat mensen wel aankunnen is begrijpen dat 98% van de politici via honeypot constructies worden gechanteerd.

   Als je een politicus of hoge ambtenaar bent zou ik maken dat je heel snel een ander baantje zoekt, want als de optelsom klaar is, worden ze allemaal als pedofielen gezien… ALLEMAAL.

   99% verdient geen macht op sleutelposities of miljarden zonder dat je meedoet in ’the club’.

   Als je aan een Ferrari denkt, dan denk je aan de kleur rood. Als we aan miljardair en politici denken, den denken we dat het satanische, totaal gestoorde, pedofielen zijn. Het is een kwestie van tijd voordat de ‘wappies’ die conclusie gaan verspreiden. De hele politiek en media en alle aandeelhouders en directies die meewerken zijn allemaal lid van deze gestoorde club van satanische pedofielen.

   Voorbeeldje… Johan Derksen liep constant op rode schoenen… zoek maar op wat ’the red shoe cult’ is. De symboliek is overal… echt overal. Ze zijn heel eenvoudig aan elkaar te linken dmv symboliek. Het einde van de satanisten komt elke dag wat dichterbij totdat niemand nog bewijzen nodig heeft om ze allemaal te verbranden zoals zij met ons proberen te doen door ons te demoniseren.

   • helemaal waar en zo heeft pinokkio bijvoorbeeld heeft zijn hele kartel naar de kannibalistische tafels geleid. het huidige krankzinnige beleid komt door pure hersenverweking vanuit foutieve voeding en adrenochrome gebruik

 6. Ik vraag mij soms af gaan die na hun demonische activiteiten gewoon terug naar huis of dat er niets gebeurd is? Gewoon met de kids of kleinkinderen van hun op de foto om e laten zien wat een voorbeeldige functie ze wel hebben..serieus ik kan met de beste wil van de wereld dit niet begrijpen zoals velen onder ons daarover hetzelfde denken. Ik hoop voor zulke onmensen dat ze elke nacht met de vreselijkste nachtmerries worden bezeten waarvan ze dan zelf als slachtoffer door demonen levend worden opgegeten en dan als een gillend speenvarken zwetend en angstig wakker zullen worden wetende dat bij hun overlijden hun ergste nachtmerries bewaarheid gaan worden.

  • @margot…

   Deze mensen leven van God los en bestaan puur uit angst. Zie ze als demonische eekhoorntjes die moorden en roven om maar zoveel mogelijk eikels te hebben, voor een psychopaat is alles en iedereen een wegwerpproduct. Zoals jij een leeg patatbakje na gebruik weggooit, zo vernietigen psychopaten hele landen en continenten, diersoorten, zeeën en jungles. Ze zien alleen maar wat ze willen bezitten, ze zijn namelijk bezeten van bezit. Psychopaten lijken voor ons hele complexe mensen, omdat wij ons proberen voor te stellen hoe psychopaten zijn, terwijl wij geen psychopaten zijn. Wij zouden psychologisch en spiritueel helemaal in de knoop raken… maar psychopaten maken zich alleen maar druk om bezittingen en of ze gepakt worden, verder niet. Voor een psychopaat is het leven slachten van een kind, hetzelfde als dat jij gehaktballen met aardappels en groente klaarmaakt. Het enige dat we moeten gaan begrijpenis hoe we psychopaten herkennen. Egoïsme en materialisme is het begin. De psychopaten hebben ons allemaal materialistisch en egoïstisch gemaakt zodat zij minder opvallen. Ze hebben ons in een bos van sociopaten verandert, zodat zij zich daartussen als psychopaten kunnen verbergen.

   Psychopaten zijn heel simpel te herkennen als je eenmaal snapt hoe 1 dimensionaal ze zijn… ze zijn gewetenloos. Stel dus gewetensvolle vragen en luister. Je hoeft psychopaten niet te begrijpen, je hoeft ze alleen maar te herkennen.

   Ik raad je aan om de film American Psycho met acteur Christian Bale te kijken. Dat is geen familiefilm en geen feel-good film, maar het zal je vraag beantwoorden en je zult herkennen wat ik hierboven schrijf. Zodra wij ze herkennen, is het klaar met de macht die ze over ons hebben, ze zullen zich nergens meer kunnen verbergen, want ieder mens op aarde gaat leren om psychopaten op 100km afstand te herkennen… en dat weten ze, daar zijn ze doodsbang voor en daarom doen ze wat ze doen. Ze willen ons uitroeien voordat we ze doorkrijgen.

 7. Issei sagawa zegt dat nl dames best wel lekker smaken
  En nederland voerde een echte rockefeller aan de papoeas

  Dus nederland heeft wel wat met kannibalisme

 8. Ik kwam ergens op internet een opgenomen gesprek met Biden tegen. De verklaarde heel relax dat hij het met zijn eigen dochter deed onder de douche… Daarna gaf eraan dat dit toch heel normaal was en dat veel vaders dit doen…

  Ja het was echt zijn stem die ik hoorde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in