© Parler

In minder dan een week tijd hebben miljoenen nieuwe gebruikers zich aangemeld voor Parler, dat zichzelf op de markt brengt als alternatief voor Twitter en Facebook, maar met vrijheid van meningsuiting. Dit volgt op de systematische censuur van Donald Trump en zijn aanhangers in verband met de Amerikaanse verkiezingen.

Parlor’s CEO John Matze kondigde onlangs aan dat meer dan 4,5 miljoen mensen sinds afgelopen vrijdag een account hebben aangemaakt op de dienst, schrijft Gateway Pundit.

Tegelijkertijd is het aantal actieve gebruikers op Parler in één week tijd verachtvoudigd.

Volgens het bekende politieprofiel Dan Bongino registreerden zich zondag duizenden nieuwe gebruikers per minuut, meldt BBC News. De instroom was zo groot dat er storingen waren in de app, die bovenaan de lijst van meest gedownloade apps in de VS stond.

“De onderdrukking van verkiezingsinformatie werd een katalysator die ervoor zorgde dat veel mensen hun vertrouwen in Facebook en Twitter verloren”, schrijft John Matze.

Alle stemmen in Georgia moeten met de hand worden herteld

Terug naar Afrika zou het antwoord moeten zijn op Black Lives Matter

3 REACTIES

  1. En nou nog de zeer trouwe facebook boys en girls.
    En dat gaat moeilijk worden voor vele, anders hebben ze geen vriendjes meer.
    En hebben ze geen contact meer met de buren en de familie.
    Dan voelen ze zich afgesneden van de buiten wereld, wat ze natuurlijk allang waren door daar aan mee te doen.

  2. Hallo!!!! Matze????? Dat klinkt wel erg….. afijn ik wil niet antisemitisch over komen en al helemaal niet zijn maar heb net iets teveel gezien de laatste tijd over hoe sommige groepen denken, vooral over ons witten. Ik laat ook deze social media kelk aan mij voorbij gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here