Tucker Carlson van Fox News heeft een reeks voorbeelden gevonden van dode mensen die hebben gestemd bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen, ondanks de beweringen van de mainstream media dat er geen sprake was van verkiezingsfraude.

Na de Amerikaanse presidentsverkiezingen hebben toonaangevende links-liberale media beweerd dat er geen bewijs is van verkiezingsfraude.

Maar nu duikt er steeds meer bewijs op.

Fox News’ Tucker Carlson onthult hoe een reeks dode mensen heeft gestemd bij de verkiezingen. Inclusief een postbode in Georgië die in 2006 is overleden.

“Veertien jaar later post hij nog steeds dingen. Hij heeft vorige week bij de verkiezingen gestemd. Hoe deed hij dat? Misschien was hij gewoon een van die buitengewone postbodes, die zich niet laten tegengehouden door regen, sneeuw, de duisterheid van de nacht, of zelfs de dood”, zegt hij.

Volgens Tucker Carlson hebben de Democraten grote aantallen stembiljetten gestuurd naar mensen die niet zijn geregistreerd om te stemmen, inclusief de doden.

Veel doden blijven in het stemregister staan.

Het bedrog heeft plaatsgevonden via de post, iets wat de Democraten hebben bepleit vanwege het Coronavirus. Er was geen alternatief, werd beweerd.

“Ze bestaan. Ze zijn dood, maar toch gestemd. Hoe konden ze dat doen? Via de post”, zegt Tucker Carlson.

De stembiljetten van de doden zijn verstuurd, dan heeft een ander nog levend persoon ze opgestuurd.

  Bedrijven trekken zich terug van vaccinatiemandaten nu letsels en sterfgevallen toenemen

Tucker geeft een aantal voorbeelden van wanneer dit is gebeurd.

“Wie heeft het gedaan? Dat weten we niet. We zouden willen dat we het wisten. We zouden het moeten weten. Het is verkiezingsfraude en een bedreiging voor ons systeem. En het wordt verborgen gehouden door de dezelfde media die Joe Biden steunen”, zegt het Fox-anker.

Alle stemmen in Georgia moeten met de hand worden herteld

Vorig artikelNa verkiezingscensuur: miljoenen gebruikers vluchten naar Twitter-uitdager
Volgend artikelPrijswinnende journalist stelt vast: de mainstream media zijn corrupt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Lijkt erop dat al die Zombie films toch ergens een kern van waarheid hebben. Hier ter lande laat men gewoon de levenden stemmen en doet alles wat niet stemt in een potje en verdeelt dat tussen de heersende bendes. En als een oppositie te goed loopt knalt men de leider af en soms valt men de mensen die voor die partij op de kieslijst zitten thuis aan. De politie houd zich dan afzijdig of reguleert het geweld zodat het lijkt of er orde is. Voorgedrukte aangiften voor oppositie zijn er niet en daar zal de politie ook niet mee komen, uit zichzelf….

  Ik hoop dat de mensen in de VS hun grondwettelijke rechten en vrijheden met alle middelen zullen beschermen, hier is slaafsheid ingebakken vanaf de kleuterschool….

  Nog iemand op zoek naar een Zwarte Piet voor 5 december trouwens? Op de markt in Venlo lopen er zaterdag een aantal rond, ze zijn werkeloos en dus ruim beschikbaar, je moet ze alleen kleden voor het feest…..kijken mag ook natuurlijk naar de BLM kick ut zwarte pik maar schieten niet. Dat u het weet….

 2. Appeltje schillen met een ouderwets zakmesje, terwijl je toekijkt, mag eigenlijk ook niet.
  Zo grappig, al die veranderingen, een verrijking.
  Werkelijk, allemaal zo positief, een lakmoesproef hier, een test of twee daar, politici, mensen, eindeloos.

 3. Brief ontvangen of ik Donor wil worden.
  Een ander parade paarde van de Deserteurs 2020.
  Nog niet van plan dood te gaan.
  Hoe groot is de kans dat een deel van mijn niet Halal lichaam gebruik zal gaan worden,
  voor zo’n islam-nazi.
  Als het aan de Deserteurs 2020 wordt die kans steeds grote.

  En stel dat er delen van mij in andere komen,
  kunnen ze dan stemmen in mijn naam!?!

  Volksverraders is dat linkse volk.
  Gevaarlijk sLinks volk!
  Joe Binladen, die de verkiezingen zou hebben gewonnen.
  Het sLinkse kut volk van Nederland wat over mekaar struikelde om Joe Binladen te feliciteren!
  Misschien dat Sigrid Kaag zich eventjes weer een jong meisje voelde.

 4. Om dan de stemmen van de doden te schrappen: onvoldoende.
  Die stemmen kwamen ten goede aan Biden; in die staat moet dan de winst naar zijn tegenstander gaan; of die staat moet uitgesloten worden van deelname.

  Alleen maar sorry foutje stemmen aftrekken is geen straf. Om fraude te voorkomen, moet een tegengesteld effect duidelijk worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in