De invloed van het Wereld Economisch Forum op Trudeau is goed gedocumenteerd, en oprichter Klaus Schwab heeft openlijk op video opgeschept dat zijn organisatie in de regering van Canada is “gepenetreerd”.

Een Canadees parlementslid werd zaterdag in het parlement de mond gesnoerd nadat hij de invloed van het Wereld Economisch Forum (WEF) op het kabinet van premier Justin Trudeau ter sprake had gebracht, bericht Jamie White.

Het conservatieve parlementslid Colin Carrie wees erop hoe WEF-oprichter Klaus Schwab ooit had opgeschept dat zijn Young Global Leaders-groep “was doorgedrongen” in de regering van Trudeau, voordat hij abrupt werd afgekapt door de voorzitter.

“Ik had een kiezer die wilde dat ik een vraag stelde over inmenging van buitenaf in onze democratie. Klaus Schwab is het hoofd van het Wereld Economisch Forum en hij schepte op hoe zijn onderafdeling WEF “geïnfiltreerd is in regeringen over de hele wereld”, hij zei dat zijn organisatie in meer dan de helft van Canada’s kabinet was gepenetreerd,” verklaarde Carrie.

“Zou het lid, in het belang van de transparantie, kunnen zeggen welke ministers van het kabinet de agenda van het WEF onderschrijven? Mijn zorg is -” Carrie ging door, voordat de Voorzitter hem abrupt onderbrak en de “audio” van zijn opmerkingen “echt, echt slecht” noemde.

Parlementslid Charlie Angus van de Nieuwe Democratische Partij (NDP) beschuldigde Carrie er toen van “desinformatie” te verspreiden, omdat hij alleen maar gevraagd had naar deze verontrustende relatie tussen Trudeau en de WEF.

  Nederlandse boeren roepen arbeiders over de hele wereld op voor een Dag van Internationale Demonstraties

Het is een feit dat Carrie’s opmerkingen 100% juist zijn.

WEF-oprichter Klaus Schwab schept op video op dat zijn organisatie “is gepenetreerd” in de regering van premier Trudeau:

Trudeau zelf heeft de WEF-oprichter in de loop der jaren als premier talloze malen ontmoet, waarbij Schwab zelfs een keer heeft opgeschept dat Trudeau loyaler was aan het WEF dan aan Canada.

Bovendien zijn verscheidene leden van Trudeau’s kabinet openlijk geassocieerd met de WEF, zoals minister van Financiën Chrystia Freeland, die als bestuurslid van het globalistische orgaan fungeert.

In plaats van de duidelijke belangenconflicten in verband met Trudeau’s relatie met het Wereld Economisch Forum openlijk te bespreken, nam de liberale vleugel van het Parlement zijn toevlucht tot hun typische autoritaire methode van censuur en gaslighting.

Vergeet niet dat het WEF de organisatie is die beweerde dat “u niets zult bezitten, en u zult gelukkig zijn” als onderdeel van haar Great Reset “Vierde Industriële Revolutie” initiatief.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Uitnodigingen voor Davos tonen directe samenzwering tussen WEF en Nederlandse regeringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMondkapjes weerspiegelen geestesziekte
Volgend artikel“Gezondheidsnachtmerrie” waarschuwing over Covid-prikken met hartbeschadigend gif
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Comment removed

    FRONTNIEUWS is against violence. FRONTNIEUWS strives for revolution through the information of the masses. When the information is available to the people, systemic change will be irrevocable and inevitable. Anyone suggesting or promoting violence in the comments section will be censored and, if repeated, permanently banned.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in