Een cardioloog die een kind behandelde dat leed aan myocarditis; een gevaarlijke ontsteking van de hartspier, nadat het de Covid-19 injectie had gekregen, legde aan de moeder van het kind uit dat “geen enkel geval van myocarditis mild is” en bevestigde daarmee dat de autoriteiten op het gebied van volksgezondheid ouders misleiden in hun drang om kinderen te vaccineren, schrijft Dailyexpose.co.uk.

De veertienjarige Aiden Jo kreeg op 12 mei zijn eerste dosis van de Pfizer Covid-19 injectie. Op 10 juni werd hij midden in de nacht wakker en klaagde over pijn op de borst en ademhalingsmoeilijkheden. De moeder van de jongen, Emily, bracht hem met spoed naar het ziekenhuis waar hij uiteindelijk werd behandeld voor myocarditis.

De moeder zei dat ze in de veronderstelling was dat de bijwerkingen van COVID-19 vaccins zeldzaam en mild zijn.

“Wat ze niet hebben uitgelegd is dat mild ziekenhuiszorg vervolgzorg voor onbepaalde tijd betekent. Ze leggen niet uit wat milde myocarditis betekent. Aiden’s cardioloog vertelde ons dat geen enkel geval van myocarditis mild is. Dat is hetzelfde als zeggen dat een hartaanval mild is”.

Aiden kan nu niet meer aan sport doen en moet hardlopen en buiten spelen met zijn vrienden vermijden omdat hij snel moe wordt omdat zijn hart de stress van de activiteit niet aankan. Zijn moeder ziet zich ook geconfronteerd met een rekening van duizenden euro’s voor medische zorg.

“Ouders moeten begrijpen dat myocarditis niet wordt gedekt door het Nationale Compensatieprogramma voor Vaccinletsel. En het Compensatieprogramma tegen letsel dekt alleen als je arbeidsongeschikt, rolstoelgebonden of dood bent. We hebben duizenden en duizenden dollars aan medische rekeningen opgelopen. We zijn verzekerd, maar ze betalen niet alles. Het houdt geen rekening met onderzoeken die we nog moeten ondergaan.” zegt Emily.

  Justin's Ondergang: Binnen in de Trudeau bunker

Myocarditis vermindert het vermogen van je hart om bloed te pompen en kan snelle of abnormale hartslagen veroorzaken. Ernstige gevallen van myocarditis kunnen leiden tot een hartaanval, beroerte, hartfalen en plotselinge hartstilstand. Tekenen van myocarditis bij kinderen zijn pijn op de borst, ademhalingsproblemen, abnormale hartslagen, snelle ademhaling, koorts en flauwvallen.

Uit een studie dat op 30 juli door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) werd gepubliceerd, bleek dat bij 397 kinderen tussen 12 en 17 jaar na ontvangst van het COVID-19-vaccin van Pfizer myocarditis werd vastgesteld.

De aandoening kwam vooral voor bij jonge jongens. Hartontsteking werd niet geïdentificeerd als een bijwerking tijdens de veiligheidstests voor het vaccin, maar de CDC kondigde in juni aan dat de Food and Drug Administration (FDA) een waarschuwing zou toevoegen aan de Pfizer en Moderna COVID-19 vaccins over een mogelijk verband met gevallen van myocarditis bij tieners en jonge volwassenen.

Het Advisory Committee on Immunisation Practices (ACIP), de adviesgroep van CDC voor vaccins, is in juni bijeengekomen om gevallen van myocarditis te bespreken bij mensen van 30 jaar en jonger die een mRNA Covid-19-injectie hebben gekregen.

De Covid-19 Vaccine Safety Technical (VaST) Work Group, die deel uitmaakt van ACIP, beoordeelde de gemelde gevallen en merkte op dat het risico van myocarditis na vaccinatie met de op mRNA gebaseerde injecties bij adolescenten en jonge volwassenen aanzienlijk hoger is na de tweede dosis, vooral bij mannen.

In juni zei de CDC dat een hoger dan verwacht aantal jonge mannen een hartontsteking had gekregen na hun tweede dosis van de mRNA COVID-19 vaccins, waarbij meer dan de helft van de gevallen werd gemeld bij mensen tussen de 12 en 24 jaar.

  Oostenrijk: veel dubbel gevaccineerden in het ziekenhuis vanwege de "zomergriep"?
Bron – FDA

Het hoger dan verwachte aantal gevallen van myocarditis bij Amerikanen onder de 30 komt overeen met de gegevens uit Israël.

Het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid stelde meer dan 200 gevallen van myocarditis vast bij mannen tussen 16 en 30 jaar, waarvan de overgrote meerderheid zich voordeed aan de jongere kant van die reeks. Dat komt neer op een risico van 1 op 3.000 tot 1 op 6.000 om aan een hartontsteking te lijden.

Volgens VaST suggereren de gegevens een waarschijnlijke associatie van myocarditis met mRNA-vaccinatie bij adolescenten en jonge volwassenen.

Vanaf 16 juli had het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in totaal 9.246 meldingen van bijwerkingen bij kinderen ontvangen. De 397 meldingen van hartontsteking vormden 4,3 procent van het totaal. Het systeem is echter niet ontworpen om alle gevallen van hartontsteking te registreren en telt alleen de meldingen die de term myocarditis gebruikten.

Reuters meldde vrijdag 20 augustus dat gezondheidsfunctionarissen in de VS berichten onderzoeken dat het COVID-19 vaccin van Moderna in verband kan worden gebracht met een hoger risico op hartaandoeningen bij jongere volwassenen dan eerder werd gedacht.

Het onderzoek is gericht op Canadese gegevens die suggereren dat er een 2,5 keer hogere incidentie van myocarditis zou kunnen zijn bij diegenen die het Moderna-vaccin krijgen in vergelijking met het vaccin van Pfizer, vooral bij mannen onder de leeftijd van 30 jaar.

“Hoewel we geen commentaar zullen geven op interne vergaderingen of discussies, kunnen we zeggen dat de FDA absoluut toegewijd is aan het beoordelen van gegevens wanneer deze voor ons beschikbaar komen,” zei de FDA.

  Na ontvangst van het vaccin onderzoekt het Pentagon 14 gevallen van hartontsteking en in het Spaanse leger sterft een korporaal na de injectie

Pfizer, wiens injectie een autorisatie voor gebruik in noodgevallen heeft gekregen voor gebruik bij kinderen van 12 jaar en ouder, zei eerder dat het geen hogere mate van hartontsteking had waargenomen dan normaal zou worden verwacht in de algemene bevolking. Moderna zei dat het ook geen oorzakelijk verband kon identificeren met de gevallen van hartontsteking en zijn vaccin.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie bevestigt: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziektenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStudie: Volledig gevaccineerde gezondheidswerkers dragen 251 keer meer viruslast, bedreiging voor ongevaccineerde patiënten, collega’s
Volgend artikelMoeder kampt met Guillain-Barré-syndroom (GBS) – een zenuwziekte – na Moderna vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Elke dag opnieuw, kneitergoede informatie en behapbare vertaling. Ik kopieer de inhoud van de artikelen om te archiveren (voor het geval dat).

  Maar ik begin me te realiseren dat ik bijna de hele Frontnieuws site kan gaan opslaan, want ik houd het bijna niet meer bij.

  Ik hoop dan ook dat Frontnieuws ten allen tijde bereikbaar en beschikbaar blijft…. M.a.w. ga zo door!

 2. Die tekst ook die bij de linker foto staat bovenaan.
  Wij zijn zo dankbaar, 14 jaar en eindelijk ze eerst prik gehad.
  Wel weten dat er bijwerkingen zijn, en toch je zoon laten inspuiten met gif.
  Dan zal zij ‘m ook wel gehad hebben.

  Wat moet je nou met zulke mensen.

 3. Overal rond mij, beginnen te tongen nu los te komen, van diegene die zo stom geweest zijn, om de gifprik te gaan halen. Ze zijn ziek, en ze blijven ziek, zonder dat de huisarts iets vind !!!!
  Ze voelen zich voor het moment goed, in de slachtoffer rol die ze zichzelf hebben aangemeten, want ze krijgen medelijden van de andere idiote sheeple.
  Vermijd deze sheeple nu als de pest, want ze zullen een zondebok zoeken, als ze nog erger achteruit gaan !!!

 4. Niets ,ze blijven de roverheid vertrouwen met deze virus hoax, want het is het begin vd ontvolking en genoeg kinderen hersendood maken zo dat ze het bloed kunnen aftappen van deze kinderen ,om hun met het drinken ervan jonger blijven, de denkwijze van door gedraaidegewetenloze rijkere labbekakken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in