Vrouw met baby: odua / freepik. Statistik: FactSheet Austria

Nu is het bevestigd: de daling in geboortecijfers die in veel vaccinatielanden is waargenomen, treft ook Oostenrijk. Volgens gegevens van Statistik Austria lag het aantal pasgeborenen in 2022 4 procent lager dan in 2021. Het explosieve feit is dat de daling alleen Oostenrijkers en mensen uit EU-landen trof – migranten met andere nationaliteiten, die meestal een veel lagere bereidheid tonen om gevaccineerd te worden, werden niet getroffen, bericht Report24.

Hetzelfde beeld kwam naar voren in verschillende landen over de hele wereld: ongeveer negen maanden nadat de experimentele Corona-vaccinaties algemeen werden aanbevolen (en vervolgens direct en indirect werden opgelegd) aan mensen in de vruchtbare leeftijd, kelderden de geboortecijfers plotseling. Gegevens van Statistics Austria voor het jaar 2022 bewijzen deze ontwikkeling ook in Oostenrijk: in totaal waren er hier 4 procent minder pasgeborenen in vergelijking met 2021. Het onderzoeksplatform Fact Sheet Austria heeft de gegevens verzameld.

Zorgwekkend is dat de sterkste daling van -5,2 procent plaatsvond onder Oostenrijkse staatsburgers. Een kleinere daling werd opgetekend voor pasgeborenen van mensen uit andere EU-staten en de EVA-zone (-3,6 procent). Aan de andere kant was er geen daling bij personen met andere nationaliteiten, maar integendeel, er was zelfs een stijging bij pasgeborenen van 5,4 procent!

Dit is explosief, want migranten uit met name islamitische landen werden en worden veel minder vaccinerend geacht dan EU-burgers en trotseerden vaak de druk voor mRNA-therapie. Als de daling van het aantal geboortes nu aan hen voorbij is gegaan, kan dit als verder bewijs worden beschouwd dat massavaccinaties inderdaad verantwoordelijk zijn voor het verminderde aantal pasgeborenen. Hoe lang kunnen de politiek verantwoordelijken de verbanden nog blijven ontkennen?

  We winnen de strijd tegen de Covid Tirannie
Bron: Factsheet Oostenrijk

Factsheet Oostenrijk schrijft:

In 2022 zagen 4% minder kinderen het levenslicht in Oostenrijk dan in 2021, volgens nieuwe gegevens van Statistics Austria. De Alpenrepubliek volgt hiermee de alarmerende trend die al in veel andere landen met een affiniteit voor maatregelen kan worden waargenomen.

Nu hebben regeringsdeskundigen en de systeemmedia dringend behoefte aan verklaringen, omdat de inhomogene verdeling van de gedetailleerde gegevens hun ongenuanceerde theorieën tegenspreekt.

Terwijl er in Wenen een daling in geboorten was van “slechts” 1,1%, was deze in de andere federale provincies veel meer uitgesproken met wel 6,7%. Vooral in Neder-Oostenrijk, dat Wenen omsluit, was de relatieve daling van het aantal geboorten bijna 5 keer zo groot.

Er werd een min van 5,2% geregistreerd voor kinderen met de Oostenrijkse nationaliteit. Dit staat in contrast met een sterke plus van 5,4% voor pasgeborenen met een nationaliteit buiten de EU- en EVA-zone.

Tegen deze achtergrond rijst natuurlijk de vraag of de mRNA-propaganda en de vaccinatiedruk misschien niet alle “gemeenschappen” in dezelfde mate hebben bereikt?

Terwijl de oversterfte en de verwachte geboortedaling samen met de dringende waarschuwingen die door onafhankelijke deskundigen werden voorspeld, lange tijd werden afgedaan als “desinformatie”, zijn ze nu duidelijk – net als het gevolg van kwade trouw en blinde gehoorzaamheid. – @FactSheetAustria


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFDA-studie vindt waarschuwingsteken: toevallen bij zuigelingen na mRNA-vaccinatie
Volgend artikelWEF pocht dat MILJOENEN mensen binnenkort zullen worden vervangen door AI-hybriden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  • @Helene,
   Helemaal mee eens!
   NL heeft menselijkerwijs een “hoog” opgeleide zwaar autistische bevolking van niets kunnende voornamelijk nuttige idioten met alpha-studie. Daarmee is alles gezegd. Helaas bepalen deze idioten ook nog het @WEF beleid in dit postzegellandje.
   Maar nog steeds geldt het gezegde: Cojona is een intelligentie test, wie zakt wordt gevaxed.
   Blijkbaar hebben de stam-volkeren uit andere werelddelen meer gezond verstand dan al deze nuttige idioten in het westen.

 1. De gegevens zullen wel kloppen maar de oorzaak die opgevoerd wordt “het ligt a/d vaccinaties” vind ik te eenvoudig. Er zijn genoeg andere redenen aan te dragen waarom geboortes onder autochtonen teruglopen en oplopen, cq nog niet teruglopen, bij personen met een andere nationaliteit.

 2. Vriendin vertelt, via kinderopvan info;
  Er worden heel veel babies doodgeboren op dit moment.
  Andere vriendin vertelt; had bezoek uit Belgie.
  Zij zeggen; er sterven op dit moment veel jonge mensen.

 3. Fijn dat jullie , dat ook doorgegeven hebben ,, aan mensen , die jullie gegarandeerd geholpen hebben , dat jullie wisten het niet te nemen , hoe durven sommige dochters boos te zijn , een afgewezen vrouw , zelfs als ze niet afgewezen is , of vinden jullie zussen dat ik iedereen uit moet leggen , waneer ik iets mankeer , en om die redenen iemand niet toe kan laten ,,,, het zou oneerlijk zijn ten op zicht van HAAR , de mooiste , en dat niet alleen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in