Na de toetreding van Finland tot de NAVO is de Russische regering onmiddellijk begonnen met het verplaatsen van kernraketten op lanceerwagens naar de Russische grens met Finland, nabij Vyborg, Rusland. De video hieronder toont de aankomst van de nucleaire lanceerwagens en raketten, schrijft Hal Turner.

De schaalbare kaart hieronder toont de locatie van Vyborg in Rusland ten opzichte van Finland, zodat de lezers kunnen zien hoe dicht de raketten nu bij het nieuwe NAVO-lid zijn geplaatst:

En hier is een video, gisteren genomen in Vyborg, Rusland, die de aankomst van de enorme, en dodelijke, nucleaire raketten toont:

Hal Turner Opinie: ergens heb ik het gevoel dat Finland veel veiliger was en veel minder gevaar liep ZONDER NAVO-lid te zijn. Nu lijkt het mij dat Finland zichzelf in het nucleaire vizier van Rusland heeft geplaatst. Jammer. Slechte beslissing om toe te treden tot de NAVO.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense soldaten filmen zichzelf terwijl ze de moeders van gesneuvelde Russische soldaten opbellen en hen bespottenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Sancties gaan de Westerse burgerij meer pijn doen dan Rusland, waarschuwt Duitse econoom
Vorig artikelF-35 paraatheidscijfers staan NAVO’s oorlogsplanning in de weg
Volgend artikelDe-dollarisatie: De doodsteek voor de Amerikaanse hegemonie – Alle tekenen wijzen op oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Dit is puur symbolisch; want die raketten zijn voor de lange [ inter-continentale ] afstand.

  Het is om de Finnen er aan te herinneren, dat ze een domme en gevaarlijke stap gezet hebben.
  Voorheen had Finland een eeuwig-durend neutraliteits pact.

  Verder geeft Rusland er mee aan, dat de zogeheten “Finse Golf”, de internationale zeestraat naar St. Petersburg, nooit afgesloten mag worden.

  • Inderdaad, die raketten halen ook zo Finland wel en de rest van Europa. Vraag me af of de bevolking het er ook mee eens was.

   • Ik denk zomaar dat de meeste Finnen hier niet blij mee zijn.
    en dat ook daar de bevolking op gaan staan en zo Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal achterna gaat tot de gewenste sneeuwbaleffect om tot een Europese Revolutie tegen het Kwaad te vechten.

    Ik kan niet wachten op dat moment.

    • Ik kan samen met jou niet wachten.
     Zag een video opgenomen in Parijs van een expositie van schilderwerken die pedofiele seks met kinderen verbeelden. John Laughland Int. FvD spreekt het in.
     Dit als onderdeel van alles wat niet meer deugt in deze tijd.
     Alle smerigheid van de laatste (pakweg) paar jaren kent geen gelijke in de historie.

  • Europa inclusief Finland, is een Kolonie van Amerika de Kolonist.
   De Kolonist Amerika bepaalt wat in Zijn kolonie, Europa gebeurt.
   Finland moest Amerikaanse atoomraketten plaatsen Punt uit.
   En als je de NAVO daar toe aanzet, betalen ze ook nog eens de kosten.
   Is dit een extra gevaar voor Finland c.q. Europa, het zal de Kolonist Amerika een zorg zijn.
   De wens van de Kolonist Amerika met Engeland is sins 1945, nog steeds Rusland te veroveren en op te delen.
   Heel Rusland omsingelen, en dan de klap maken, Europa wordt hiervoor opgeofferd.
   Zo zei de minister Mevr. Nuland van de USA tegen de ambassadeur in Duitsland, na dat de ambassadeur tegen deze Mevr. Nuland zei, weet wel dat als Rusland aanvalt er van Europa niets meer over blijft, “FUCK EUROPA”
   Dat is () inclusief Finland.
   Een zeer oud gezegde is “BETER EEN GOEDE BUUR DAN EEN VERRE VRIEND”.
   De hele Finse overheid denkt er zo over, plus de hele bevolking, maar als Kolonie heb je tegenover de Kolonist niets te vertellen.

   • met geen woorden in de pers en media de bevolking wil niet bij de Nato zie de verkiezings uitslag.Hopelijk trekken ze dat terug

 2. Is nogal logisch.Wat denken ze nu eigenlijk wel? Je vraagt je af of ze überhaupt hersens genoeg hebben om te denken. Wel genoeg hebzucht om desnoods hele volkeren op te offeren voor hun zieke psychopathische plannen.

  Wat denken jullie wat er zou gebeuren, zou Rusland een dergelijk actie uitvoeren ad grens met Amerika. Als bv een Mexico, Rusland hiervoor toestemming zou geven? Voor er 1 installatie zou worden neergezet zou Mexico een heel groot parkeerterrein zijn.

  Het is pervers hoe men een economie draaiende willen houden dmv oorlog. De US zijn wat dat betreft, of behoren daarin ‘obsolete’ te zijn. Het is de hoogste tijd dat er een eind komt aan hun ‘macht’ door pure bedreiging en inmenging in andere autonome landen. Het is een smerige perverse manier van politiek bedrijven. Ik kots erop!

  • USA is een vrijmetselaars land sinds de oprichting in 1776. Het wordt eindelijk tijd dat die club wereldwijd wordt verboden. Dan zijn we Willem Alexander en Rutte kwijt in het gevang.

   • Ze hebben honderden clubs, dan gaan de gewoon in een andere club verder.

    We moeten de netwerken in kaart brengen en ze opsporen en allemaal vernietigen. Het mooie is dat we dankzij het internet al hun netwerken met een paar drukken op de knop kunnen uitprinten en alle deelnemers 1 voor 1 kunnen ophalen.

    Zoals Hugo de Jonge zei. We weten wie jullie zijn en waar jullie wonen… maar wij weten inmiddels meer dan zij DENKEN. The hunters must become the hunted!

 3. En natuurlijk 2% van hun Bruto Nationaal Product dat naar ‘defensie’, dus de NAVO kas, moet gaan en er voor gaat zorgen dat je straks ook in Finland voedselbanken gaat krijgen.

 4. Die plaatsing is alleen een waarschuwing.

  Er zijn vrouwen die het goed doen in politiek; maar dat is zeker niet het stomme gleufdier die presidente is van Finland.
  Wat een ontieglijke blunder!

  Zijn de Cuba crisis vergeten, en de huidige Oekraine oorlog.

 5. Raketten (en ook installaties) hebben vaak namen.
  Als ik Poetin was, ik zou 3 nieuwe lanceerbases openen en ze noemen: “Helsinki”, “Tampere” en “Turku”.
  Waarbij de Helsinki de grootste en krachtigste zou zijn. Logisch, toch?
  (NB uiteraard hoop ik dat ze nooit gebruikt zouden moeten worden. Hopelijk volstaat het propaganda effect om middels afschrikking echte dood en vernieling juist te VOORKOMEN!)

 6. Spijtig dat mijn post blijkbaar niet doorkomt.
  Een Russische (niet politieke?) website die zulke nieuwszaken onderzoekt geeft een gefundeerd tegenbeeld. (https://waronfakes.com/) Foto’s reeds van februari in andere regio.

  Welke nu juist is of niet doet er niet toe, al staven zij hun beweringen goed. Laat die keuzevrijheid mss aan de mensen die het lezen….

  Finland heeft met dit besluit in zn eigen voet geschoten. Nooit heeft Rusland enige dreiging geuit naar Finland. Volgens mij heeft Finland dit maneuver gedaan onder druk/ afpersing/chantage of hoe je het ook mag noemen.
  Net zoals de Usa nu alle Europese bedrijven die nog zaken doen met Rusland chanteren……u bent met ons of tegen ons…….
  Wat walg ik van die buitenlandse politiek………..

 7. Alvast wat “Generatie D” spotjes om debielen te recruteren om later als voer voor de meatgrinder te worden opgeofferd in opdracht van de corrupte US

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in