Ik ben geen militair expert, en ook geen inlichtingen-analist van beroep, maar aan de andere kant ben ik ook geen windbuil en mijn toetsenbord is onder geen beding te huur. Dat laatste heeft mij de afgelopen acht jaar heel wat vijanden gemaakt, zoals een van onze vaste lezers kan beamen. Maar het heeft mij ook veel vrienden gemaakt in een inlichtingengemeenschap die niet ontevredener kon zijn dan zij nu is, schrijft Jack Heart.  Ik heb contacten in Polen en in Azië en dit zijn niet de jongens die de vloeren vegen. Dit kwam vanmorgen net binnen uit Azië:

“De 2 Britten en de Arabische muppet zijn vrijdagochtend vroeg, ZULU-tijd, door een vuurpeloton geëxecuteerd, Jack. In de Donbas. Je zult hier binnenkort wel meer over horen, verwacht ik. Maar alles wordt verdraaid vanuit Novorossiya. Enorme verliezen aan mensenlevens. Bloedbad. Bijbelse schaal en Rusland heeft er genoeg van om mede-Slaven te laten vermoorden, zo hebben wij begrepen. Ze gaan er een eind aan maken. Binnenkort.

Nu beginnen we wat nieuwe ontwikkelingen te zien, en die komen snel. Zij hebben ook twee Amerikaanse generaals en een of andere Canadese flikker in Moskou in hechtenis. Zij zullen dezelfde behandeling krijgen na een zeer openbaar showproces. Ik ben opgewonden, en ik weet dat u dat ook bent. En er wordt gezegd dat Rusland een groot – herhaal, groot – offensief zal beginnen om de Oekraïense fantasiewereld voorgoed te vernietigen. Binnen een maand, dat is zeker. Let daar maar eens op. Ze zullen naar de Poolse grens gaan, dat is zeker. En zullen zich dan zeer kort daarna richten op de bron van de verrotting, in plaats van tijd te verspillen aan het vechten met inconsequente muppets.”

Men is het erover eens dat Oekraïne, Litouwen en Polen op dit ogenblik de slechtste plaatsen ter wereld zijn om te vertoeven, in die volgorde. Mijn vriend in Polen wil daar niet zijn, maar deze jongens hebben werk te doen, en in tegenstelling tot de laffe Westerlingen die misschien hun leven vergooien om in Oekraïne te dienen, zullen zij hun werk doen, zelfs als dat de dood betekent. Poetin en de Russen komen eraan, dat kunt u op uw buik schrijven, en mijn gok is dat ze door Litouwen zullen komen, en daarna door Polen.

  Aan hun vruchten, zul je ze herkennen... Biden roept op tot meer oorlog, Poetin roept op tot een vreedzame wereld

Uw apathie als Amerikaan, en uw onvermogen om uw verplichtingen krachtens het tweede amendement na te komen, hebben uw lot zo goed als bezegeld. Terwijl u zat te kijken naar imbecielen en seksuele devianten op de televisie en lachte om de capriolen van “Joe Biden”, stierven er Russen op een slagveld dat door diezelfde imbecielen en devianten, die u amuseren, was gecreëerd. Als ik u was, zou ik naar de heuvels rennen. Ik ben daar al en ik heb niets om me voor te schamen. De meesten van u daarentegen zijn zo schuldig als wat, en u zult voor uw lafheid boeten met alles wat u ooit gekend en liefgehad hebt.

Hieronder enkele gevechtsbeelden met dank aan de Tsjetsjenen en hun mobiele telefoons.

Twitter avatar for @Nikolai11449196Nikolai 🅉 ☦️ @Nikolai11449196

Akhmat Sila ! Chechens liberating Donbas. Even injury doesn’t deter them.

Twitter avatar for @Nikolai11449196Nikolai 🅉 ☦️ @Nikolai11449196

Russian artillery destroyed UAF in Gorlovka area. The Ukrainians are caught in the open with limited cover.

Twitter avatar for @Nikolai11449196Nikolai 🅉 ☦️ @Nikolai11449196

Brutal footage. 200 Ukrainian ‘Aidar’ battalion ambushed leaving Seversk. Only 12 survived.

Twitter avatar for @Nikolai11449196Nikolai 🅉 ☦️ @Nikolai11449196

2/2

Twitter avatar for @Nikolai11449196Nikolai 🅉 ☦️ @Nikolai11449196

Just needs some paint and it’ll be good as new.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov sprak woensdag in een interview met RT en Spoetnik over de militaire campagne van Rusland in Oekraïne, sancties, en de confrontatie met het Westen.

Sprekend met RT-hoofdredactrice Margarita Simonyan, legde de minister uit waarom, ondanks een veelbelovende start, de vredesbesprekingen met Oekraïne in het voorjaar feitelijk zijn afgebroken.

  "Oorlogsinspanning in duigen als haviken zich tegen elkaar keren" op NAVO-top

Hij deelde zijn mening over de risico’s van een nucleaire oorlog met het Westen en hoe de door het Westen geleverde zware wapens de gevechten op de grond in Oekraïne beïnvloeden, evenals de besluitvorming in Moskou over het conflict.

Lavrov besprak ook de gevolgen van de sancties voor de Europese economie en de levering van Russisch gas aan de lidstaten van de EU.

Om het volledige interview te bekijken, klik hier.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin – Westerse “Elites” leven in een “Droomwereld”


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Oekraïense leger bestookt Donetsk stad met brandende thermiet-munitie artilleriegranaten
Volgend artikelGonzalo Lira over de vreugden van het pragmatisme en de val van het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Amerika is rot tot op het bot altijd al geweest maar de tijdslijn heeft ook mooie kansen gemaakt sinds de moord op J.F.K zijn ze te ver gegaan en hebben veel krachten vrij gemaakt die ze nu tegen gaan staan.
  Ze dachten met macht en moorden er altijd onder uit te komen maar de tijden zijn veranderd ze hebben hun eigen graf gegraven met het internet.

  Wat ontworpen is om ons onder controle te houden werkt nu zooooooo tegen ze , mensen zijn geinformeerd als nooit te voren en de groep groeit met de dag… Ze dachten dat censuur wel zou lukken maar het internet
  WWW world wide web zo genoemd omdat ze ons dachten te vangen als een vlieg in een web blijkt hun ondergang.

  Ze hebben de Tartarianen eronder gekregen maar die hadden niet de middelen die wij hadden en wij zijn met veel HEEL VEEL. Lieve mensen kijk wereldwijd VEEL MENSEN ZIJN WAKKER en doorzien hun gore spelletjes.

  Het gaat nog een zware strijd worden dat is een ding wat zeker is maar de mensen WE THE PEOPLE zijn het zat en het is een kwestie van tijd voor het lontje op is….

  Apenpokken e.d laat me niet lachen zelfs het meest goedgelovige schaap trapt daar niet meer in… Boosters ook alle covid idioten op mijn werk willen hem niet meer… Het plan is mislukt en de enige die ze uit hebben geroeid zijn de mensen die overal in geloofden en hun voorstanders waren en de mensen die over blijven zijn juist de mensen waar ze vanaf moesten.

  Laat ze vooral doorgaan de ¨vaccin¨ schade is niet meer te verbloemen en elke dag worden er meer mensen wakker , HUN GROOTSTE ANGST EN DIE ZAL ZEER BINNENKORT WERKELIJKHEID WORDEN dat is een ding wat zeker is….

 2. En uiteindelijk en met alle respect voor alle slachtoffers die gaan vallen KOMEN WE HIER BETER UIT hun duizenden jaren van ellende , pijn , mensen/kinderhandel , satanisme en oorlogen komt nu een eind maar alleen als we dit samen gaan doen lieve mensen EN DAT GAAN WE DOEN MET ZIJN ALLEN …. WWG1WGA
  Laat de boodschap van J.F.K niet verloren gaan het was een boodschap aan de mensen want hij wist wat er speelde…. WIJ ZIJN MET VEEL EN ZIJ ZIJN SLECHTS EEN KLEIN GROEPJE een walvis tegen een guppy daar hoef ik jullie de uitkomst niet van te vertellen…

  Fijne avond lieve mensen en GOD zij met ons… het licht zal altijd winnen van de duisternis…

  • Als straks de stroom uit gaat vallen of afgesloten gaat worden en in de kou moeten gaan zitten dan is god maar op een plaats dat zijn bij de elite en rijken waar daar zal alles aan overvloed zijn, kan jij eens vragen aan god wanneer gaat hij weer sterven voor zijn volk en aan het kruis gaan onze Pilatus Rutte heeft al meer gelogen dan drie keer de haan is dood gegaan aan het kraaien maar iedereen zit van angst binnen op gesloten dat heeft Rutte toch maar fijn voor mekaar gekregen met zijn sekte WEF.

 3. Ben niet verder gekomen dan het eerste filmpje, ja ja, je gaat duimpje omhoog een interview afgeven met kogels vliegend om de oren, en sta in een kamer met de nodige ramen, werkelijk??
  Ooit de film “wag the dog” gezien?

  Alle oorlogen zijn bankiers oorlogen, en corporate USA, EU & co zijn failliet!!

 4. Eens…
  Het soort volk wat altijd meer over van alles en nog wat beweerd ‘maar we hebben het hier zo goed’.
  Dat volk……
  Ik weet waar de Oekraïne vlaggen hingen. Daar waar niet een Rusland-vlag naast hing als symbool voor echte vrede.
  Karige Nederlanders…..er kon financieel waarschijnlijk ook maar één vlag vanaf.
  Besteld bij zo’n webshop die GROOT GELD zag in vlaggenverkoop. Jeu….korting! Lekker meedoen.
  Helemaal financieel tot achter de komma’s uitgedacht.

 5. ook ik ben niet verder gekomen dan het eerste filmpje, ik wil eerst even weten aan welke kant deze lui staan die de moslim-extremistische strijdkreet gebruiken.

 6. Ik zet van de week een vlaggemast op.
  De NL vlag komt er dan aan, halfstok en ondersteboven, met een zwarte rand eromheen.

  Meer passend kan ik het niet maken….

  • Ik hijs elke morgen de vlag niet voor de vrijheid maar dat de prijzen van voedsel en brandstof weer iets duurder zijn geworden en dat Rutte weer zijn glimlacht en een lange neus naar zijn volk kan trekken, wat hebben wij het toch goed.

 7. Ik ben al een aantal jaar niet opgezet met die Amerikanen.

  Dacht dat ik het ooit eens in een post heb gezegd.

  Ze weten wat er aan de hand is, en ze weten dat het van hen zal afhangen.
  Want daar zitten de wapens.

  Wat doen ze?

  Ze barricaderen zichzelf in hun woningen, en liggen op internet te roepen: “kom ons of onze wapens maar eens halen!”

  En ondertussen, wereldwijd, gaat de ‘bevolkingsvermindering’ onverstoorbaar voort.

  Wanneer we op het punt komen dat niemand nog weerstand kan bieden, dan zou ik zeggen dat de Amerikanen met hun passiviteit daar verantwoordelijk voor zijn.

  De ommekeer moet vanuit Amerika komen, daar Europa ook maar als een schoothondje het beleid uit Washington overneemt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in