CNN heeft donderdag een heel segment gewijd aan het onthullen van de pathologische leugens van Joe Biden. Dit is het sterkste teken dat links zich voorbereidt om de impopulaire president onder de bus te gooien in de aanloop naar de verkiezingen van 2024.

Tijdens een factcheck in de uitzending van Biden’s schandelijke leugen dat hij de dag na 9/11 op Ground Zero was, liet CNN een waslijst van aantoonbaar onjuiste beweringen de revue passeren, waarvan vele meer dan eens zijn herhaald, bericht Thepeoplesvoice.

“Dit is geen seniliteit,” schreef Charlie Kirk op Twitter. “Vijfendertig jaar geleden plagieerde Biden al buitenlandse toespraken en loog hij over zijn cijfers op de universiteit. Als je liegt over kleine dingen, lieg je over grote dingen. Als Biden al niet kan stoppen met het fabriceren van onnozele persoonlijke verhalen, stel je dan eens voor wat voor flauwekul hij heeft verteld over Burisma, Hunter, Oekraïne, MBNA, China, enz.”

Volgens bijna elke maatstaf is Biden een bewezen fraudeur en een pathologische leugenaar van de hoogste orde.

Alleen al in de afgelopen maanden heeft de president herhaaldelijk gelogen over zijn zakelijke transacties met zijn corrupte zoon. Hij heeft gelogen over inflatie. Hij heeft gelogen over de gasprijzen. Hij heeft gelogen over het creëren van nieuwe banen. Hij heeft gelogen over het nationale tekort. En hij heeft gelogen over de grenzen van ons land.

  KIJK: Californische medewerkers van 7-Eleven slaan man in elkaar omdat hij gestolen heeft en bedreigd heeft hen neer te schieten

De lijst kan nog langer worden, maar niets van dit alles zou iemand moeten verbazen. Voor degenen onder ons die vijf minuten de tijd hebben genomen om onderzoek te doen voor de verkiezingen van 2020, wisten we dat dit eraan zat te komen.

Als de beste voorspeller van toekomstig gedrag, gedrag uit het verleden is (en dat is het), dan wisten we dat Biden een extreme pathologische leugenaar was.

Toen toenmalig senator Joe Biden zich in de jaren 80 bijvoorbeeld voor het eerst kandidaat stelde voor het presidentschap, implodeerde zijn campagne na een zwerm leugens die hij in het hele land had herhaald. Eerst werd Biden betrapt op het plagiëren van een beroemde toespraak van Neil Kinnock, leider van de Britse Labour Party. Daarna plagieerde hij nog een toespraak van Robert F. Kennedy, nog een van John F. Kennedy en nog een van voormalig senator Hubert Humphrey.

Toen werd Biden betrapt op liegen over academische onderscheidingen die hij nooit had verdiend, over studiebeurzen die hij nooit had ontvangen en over zijn ranking op de rechtenfaculteit, waarbij hij verklaarde dat hij in de bovenste helft van zijn klas was afgestudeerd, terwijl hij in werkelijkheid als 76e van de 85 was geëindigd.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Washington Times meldt: Burgerrechtenactivist Shaun King zegt dat Biden een leugenaar is over zijn betrokkenheid bij de mars voor burgerrechten in ons land. Na zeer gedetailleerd te zijn ingegaan op elk van de leugens van Biden over zijn betrokkenheid bij de zwarte gemeenschap, geeft King deze samenvatting:

  Impeachmentproces begint - maar Trump zal naar verwachting vrijuit gaan

“Joe Biden … over de ruggen van mensen die daadwerkelijk een enorme prijs hebben betaald voor hun rol als activisten en organisatoren in de Burgerrechtenbeweging, creëert een volledig vals narratief over zijn werk en bijdragen.”

Met andere woorden, Biden beweert herhaaldelijk dat hij heeft deelgenomen aan de burgerrechtenbeweging van de jaren ’60, en er is geen woord van waar. Het is nooit gebeurd.

Hij liegt.

Maar er is meer. Veel meer.

In 1972 kwamen Biden’s eerste vrouw, Neilia, en zijn één jaar oude dochter, Naomi, om het leven bij een vreselijk auto-ongeluk. Onmiddellijk na de crisis begon Biden de tragedie in zijn politieke voordeel te verdraaien door te beweren dat Curtis C. Dunn, de bestuurder van de tractor-oplegger die de auto van mevrouw Biden raakte, op dat moment dronken was.

Maar dat is niet waar. Absoluut niet. Feit is dat mevrouw Biden geen voorrang verleende en dat Dunn zijn leven in gevaar bracht door te proberen te voorkomen dat hij haar zou raken.

Dit werd bevestigd door de Delaware Superior Court rechter Jerome O. Herlihy, die officieel verklaarde dat Dunn van alle blaam gezuiverd was en dat er absoluut geen bewijs was dat de beweringen van meneer Biden tegen hem ondersteunde.

In zijn hele openbare leven heeft Biden laten zien dat hij geneigd is om te liegen.

Hij heeft gelogen tegen zijn professoren. Hij heeft gelogen tegen zijn kiezers. Hij heeft gelogen over zijn academische werk. Hij heeft gelogen over zijn toespraken. Hij heeft gelogen over zijn steun aan burgerrechten. Hij heeft zelfs gelogen over de dood van zijn eigen vrouw en jonge dochter.

  Top tien van ergste dingen die we niet mogen weten die zijn onthuld door de oprichter van Wikileaks

En vandaag de dag blijft hij tegen ons liegen over zijn zoon, Rusland, Oekraïne, de Chinese Communistische Partij, COVID-19, de economie, grensbeveiliging en zichzelf.

Hoe kan één man zoveel leugens vertellen? Jezus Christus geeft het beste antwoord: “Je bent van je vader de duivel … want hij is een leugenaar en de vader van de leugen.”

Het gedrag van Biden is niet dat van een goede grootvader met een vervagend geheugen of dat van een lievelingsoom die een goed garen spint. Nee.

Zulk schaamteloos bedrog is niet het gedrag van een fatsoenlijke man, maar eerder dat van een duivel, en God helpe ons dat deze man onze president is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Biden betrapt op video terwijl hij twee kinderen lokt en vervolgens met hen achter gesloten deuren verdwijntVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Michael Yeadon: Een bericht aan een betrouwbare vriend, die moeite heeft om te accepteren dat wat er gebeurt opzettelijk is
Volgend artikelRusland wint de industriële oorlogsvoering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Rutte werd er keer op keer opnieuw door gekozen.
  Dus hier werkt het als een trein als je liegt dat je barst.
  Je kan ze namelijk dan van alles beloven wat in je opkomt, ze trappen er toch wel in.

  • en pathologische leugenaars komen er telkens schaamteloos mee weg. Een normaal mens zou van schande aftreden, zodra die betrapt zou worden.. deze lui gaan door.

   • Het zit overal, deze trek. Ook bij zogenaamde ´journalisten´. Over hun referenties die totaal bij elkaar verzonnen zijn. Opleidingen verzinnen bij linked in en op hun cv, niemand confronteert ze. En maar podcasts houden. Liegartikelen schrijven. Alles is fake. Ziek wordt ik ervan. Hou op schei uit.

 2. Nu zullen de npo/rtl/sbs/dpg/mh opeens ook wel durven, CIA News Network heeft immers goedkeuring en het startsein gegeven voor het compleet slopen van pedo joe.
  In de jaren ‘80 zeiden we: “na Reagan komt zonneschijn!”
  Nu zeggen we: “na biden komt bidden…”

 3. Dat wisten ze donders goed en allang voor de verkiezingen dat deze man een leugenaar van de ergste soort is.
  Maar de CIA en God mag weten hoeveel 3 letter-instanties er betrokken zijn geweest om alles te camoufleren en uit het zicht te houden. Met de grofste leugens is hij trouwens ook president geworden. Hij is natuurlijk niet de enige die grof loopt te liegen in dat schijnheilige Amerika.
  Dat je met liegen, manipuleren en heel veel geld zover kunt komen geeft wel aan hoe corrupt
  Amerika is.
  Biden en zijn zoon Hunter zijn de zichtbare kankergezwellen die voor de bus gegooid worden.
  Maar dat is een wanhoopsdaad van de KM die direct weer een andere puppet naar voren gaat schuiven om hetzelfde beleid uit te voeren en de corruptie met rust zal laten.

 4. Deze wereld wordt bestuurd door economische machten.
  De democratie is al een leugen op zich.
  Het vak van politicus is dan ook de balans te vinden waarbij grote opstanden voorkomen worden met de uitvoering van plannen van economische machten.
  Zie agenda WEF.
  Dat de persoonlijkheid en het vak van een politicus dan ook drijft op leugens en manipulaties is toch hiermee wel duidelijk.
  Veel lullen en zakken vullen.

  Zonder economische machten heb je geen land dat kansrijk is.
  Nederland heeft bij voorbeeld nauwelijks tot geen grondstoffen om zijn economie te voeden.
  Hier zijn om reden mee te tellen in wereld economie de geheven belastingen torenhoog.
  Om deze reden verarmd de onderlaag van de bevolking steeds harder wat uiteindelijk niet meer ontkent kan worden door de leugens van politici.
  Uiteindelijk komt Nederland als gevolg hiervan in een zeer zwakke positie.
  De balans is nu helemaal zoek, tijd voor een nieuwe generatie politici die de arrogantie los kan laten en het volks welzijn weer even het belangrijkste vind.

 5. CNN, het Corrupted News Network, probeert zo iets van haar verloren ‘journo-credibility’ terug te winnen… LMFAO!

  Wanneer ze zouden toegeven dat “Biden” Biden helemaal niet is, maar een dubbelganger of een clone, dan pas zal ik misschien weer eens proberen deze clowns serieus te nemen… Zoals Trump steeds roept: “Biden doesn’t know he’s alive” omdat de echte Biden al een paar jaar dood is en hij wordt vervangen door een ‘imposter’

 6. Benieuwd of nu de NOS OP 1 Umberto ook eens wat aandacht gaat schenken aan Rutte en ons huidig demissionair kabinet.
  Vrees dat dit weken gaat duren om dit allemaal te benoemen.
  Woordvoerder van ons kabinet Floor von Braun zal de blaren op d’r tong moeten lullen.

 7. Man man man Twitter stond bol en strak van de gemanipuleerde verkiezingsoverwinning door “Biden” herinner mij nog goed dat ‘journalist’ Joost Niemöller helemaal lyrisch was van de overwinning van “Biden” dat veranderde binnen 1,5 week de rest van het vuige politieke tuig was nog steeds in een Hosanna stemming, en nog willen zij niet toegeven dat Amerika beoogd Europa kapot wil maken.

  Misschien niet gelezen of door andere dingen aan het hoofd maar een Amerikaanse generaal wil dat de Europese lidstaten de “oorlog” in Oekra:ine gaan uit vechten, daag Jongens en Meisjes van generatie D.

  *

  De VS willen zich concentreren op China, de Europeanen moeten vechten in Oekraïne

  De Amerikaanse generaal Kellogg wil dat Europeanen vechten voor de Amerikaanse belangen in Oekraïne
  “De eliminatie van een strategische vijand zonder de inzet van Amerikaanse troepen is het toppunt van professionaliteit.

  Want zo kunnen wij ons concentreren op wat we moeten doen tegen onze belangrijkste tegenstander, momenteel China. >>>

  https://www.freiewelt.net/nachricht/us-general-kellogg-will-in-der-ukraine-europaeer-fuer-us-interessen-kaempfen-lassen-10094272/

  • Ik zie het al voor me, handhaving die groepjes hangjeugd vriendelijk vraagt of zij willen strijden in Oekraine 🤣🤣

   Zie je het al voor je, recrutering in NL 🤣🤣🤣

 8. Wat zou nou de bedoeling zijn van CNN? Terwijl het kwaad al geschied is. Who gives a fuck about Biden, het was al heel lang duidelijk dat die vent niet deugt. Tien jaar geleden stonden ze nog te dansen en te springen dat EU ten onder zou gaan. Daar hebben ze het niet over. Biden onder de bus, maar het duivelse regime wordt niet besproken. Kijkcijfers omhoog lijkt het.

 9. zeker geen kind van God dus..de poorten vd Hell hebben zeker eens op een kier gestaan..en daar zijn enkele creaturen uit weggeglipt…Vervloekt weze zij voor de eewigheid…

 10. Op welke bijbel zweren ze? Die van SATAN.
  In de bijbel staat; Je zal niet doden! Heb jij de Amerikanen ooit iets anders weten doen.
  Hun industrie draait op het doden van mensen in andere werelddelen.
  In eigen land door mensen te vergiftigen en goede geneeskunde te ontzeggen.
  Mijn slogan is: Om mensen te doden zijn er miljarden, om mensen te verzorgen zijn er enkel tekorten.

 11. Op welke bijbel zweren ze? Die van SATAN.
  In de bijbel staat; Je zal niet doden! Heb jij de Amerikanen ooit iets anders weten doen.
  Hun industrie draait op het doden van mensen in andere werelddelen.
  In eigen land door mensen te vergiftigen en goede geneeskunde te ontzeggen.
  Mijn slogan is: Om mensen te doden zijn er miljarden, om mensen te verzorgen zijn er enkel tekorten.

 12. Doden heeft betrekking op dieren, alle levende wezens.

  Moorden heeft betrekking op mensen.

  Bijbel en het doden van onschuldige dieren om de tong te strelen, past niet bij elkaar.

  STOP KILLING ANIMALS

  MLECCHA’, YAVANA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in