De Highwire video geeft 100% bevestiging voor Magnetgate. Het positieve percentage werd gerapporteerd als 40%, maar alle opnamen zouden positief getest kunnen zijn geweest met de gevoeligheid van een Gaussmeter. Het uitvalpercentage van 60% zou te wijten kunnen zijn geweest aan magneten die te zwaar waren voor een zwakke aantrekkingskracht om te blijven hangen. Een Gaussmeter zou het aantal positieve resultaten aanzienlijk kunnen verhogen, bericht beforeitsnews.com.

Er bestaan te veel overtuigende videoclips die het magnetische fenomeen aantonen bij injecties met Moderna, Pfizer en enkele van Astra Zeneca, zoals te zien is in de meest recente clips.

Kan magnetische hydrogel het COVID vaccin-magneetfenomeen verklaren?

Hoewel de US-dollar munt normaliter niet wordt aangetrokken door conventionele magneten, zien we een paar clips waar de munt van de US-dollar stevig aan de arm blijft kleven, samen met roestvrij stalen bestek.

In een paar gevallen zien we ook grote smart phones aan de armen, borst en voorhoofd kleven.

 Meerdere MagnetChallenge Video’s

Werkelijk verbazingwekkende en boeiende clips in Magnetgate 3.

Magnetgate 3 bevat ook verschillende clips van non-ferrometaal munten en roestvrij bestek die aan armen en andere lichaamsdelen kleven, met een paar die aan de borst, het voorhoofd en de neus kleven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Superparamagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins – gepubliceerde wetenschap legt alles blootVolg Frontnieuws op Telegram

  Hoe Zweden de Covid-ramp ontweek - Het dodental hier is lager dan in landen met draconische beperkingen
Vorig artikelGezondheidsautoriteit loog, miljoenen stierven: de samenzwering achter de onderdrukking van hydroxychloroquine
Volgend artikelWas de hele pandemie voor het vaccin?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

    • Ja man. Ze zeggen ook vol trots “i’m fully vaccinated” alsof het een “badge of honor” is. Zieke debielen, ze verdienen het hoe de ratten misbruik van ze maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in