Foto: freepik / Marelica

Messenger-RNA-sequenties van de COVID-19-vaccins van Pfizer en Moderna werden weken na vaccinatie in het bloed van verschillende mensen gevonden, volgens een nieuwe studie. Onderzoekers in Denemarken analyseerden monsters van gevaccineerde mensen en ontdekten na vaccinatie gedeeltelijke of zelfs volledige sequenties van messenger RNA (mRNA). De sequenties werden nog 28 dagen na vaccinatie gevonden, de langste periode die door de studie werd geanalyseerd, schrijft Zachary Stieber.

De bevindingen betekenen dat het mRNA, dat zich in lipide nanodeeltjes bevindt voor toediening in het lichaam, veel langer verblijft dan autoriteiten in de Verenigde Staten en elders erkennen.

Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention heeft bijvoorbeeld beweerd dat het mRNA “binnen enkele dagen” wordt afgebroken. De Infectious Diseases Society of America zegt dat het mRNA “snel wordt gemetaboliseerd en geëlimineerd via cellulaire verwerkingsmechanismen.”

Henrik Westh, hoogleraar klinische microbiologie aan de Universiteit van Kopenhagen, en co-auteurs van de nieuwe studie zeggen verrast te zijn door de bevindingen.

“Wij vonden verrassend genoeg fragmenten van het mRNA van het COVID-19 vaccin tot 28 dagen na de vaccinatie in het bloed van chronische HCV-patiënten die waren gevaccineerd met mRNA-vaccins van zowel Pfizer-BioNTech als Moderna,” schreven zij.

In het onderzoek werden monsters genomen van 108 gevaccineerde mensen met het chronische hepatitis C-virus, of HCV, en werden deze onderzocht tot 28 dagen na de vaccinatie.

Tien van de monsters, of 9,3 procent, hadden een gedeeltelijke of volledige sequentie van het mRNA.

De vaccins leveren mRNA in lipide nanodeeltjes.

De onderzoekers zeiden dat het gedetecteerde mRNA waarschijnlijk nog in de nanodeeltjes zat, die “langzaam van de injectieplaats zijn vrijgekomen, rechtstreeks in het bloed of via het lymfesysteem.” Zonder de nanodeeltjes zou het mRNA “snel worden afgebroken.”

  COVID-prikken ontketenen 12-sigma massa sterfgevallen

Zij beweerden dat de nieuwe gegevens “niets veranderen aan de conclusie dat beide mRNA-vaccins veilig en effectief zijn.”

Deze conclusie is bevooroordeeld en gaat voorbij aan het feit dat pseudo-uridine, gebruikt om het RNA in de vaccins te modificeren, “de stabiliteit van het RNA aanzienlijk verandert,”, vertelde Dr. Robert Malone aan The Epoch Times. Uit in 2022 uitgelekte documenten bleek dat Europese regelgevers zich zorgen maakten over afgeknotte en gewijzigde RNA in vaccins.

De onderzoekers zeiden ook dat het mRNA dat in het bloed achterblijft “een langdurige productie van spike-eiwitten mogelijk maakt, wat een voordeel is voor een continue immuunrespons bij sommige personen.”

Als dat waar is, zou dat neerkomen op een chronische Low-Level-Boosting, wat de immuunimprinting zou verergeren, oftewel iemands lichaam richten op de verouderde stammen waarop de vaccins zich richten, volgens Malone, die de mRNA-technologie hielp ontwikkelen.

Malone zei dat de moeilijkheid om specifiek mRNA van de vaccins te identificeren, vooral naarmate de tijd verstrijkt, betekent dat er RNA van de vaccins in het bloed van sommige van de andere monsters kan hebben gezeten.

Westh, Pfizer en Moderna reageerden niet op een verzoek om commentaar.

Het artikel is gepubliceerd door het Journal of Pathology, Microbiology, and Immunology. Er werden geen financieringsbronnen vermeld.

Onderzoek bij muizen heeft de verspreiding van het mRNA buiten de injectieplaats en de lymfeklieren aangetoond. Een eerder artikel beschreef de vondst van mRNA in kiemcentra van lymfeklieren tot 60 dagen na vaccinatie met de vaccins van Pfizer en Moderna. Een andere groep onderzoekers ontdekte mRNA van de vaccins twee weken na vaccinatie. Onderzoek bij muizen heeft de verspreiding van het mRNA buiten de injectieplaats en de lymfeklieren aangetoond.

  Zogende moeders ervaren dat hun melkaanvoer stopt na het krijgen van een COVID-injectie

De artikelen benadrukken dat “we echt niet weten hoe lang dit RNA blijft aanhoudt,” aldus Malone. “De echte betekenis van dit alles is dat de veronderstelling dat bijwerkingen die na twee tot drie weken optreden niet gerelateerd zijn aan het serum, opnieuw duidelijk onjuist is.”

Het mRNA levert instructies aan het lichaam om het spike-eiwit te produceren, dat mensen tegen COVID-19 moet beschermen.

Deskundigen zijn bezorgd dat het circulerende spike-eiwit toxisch is en bijdraagt tot myocarditis, een vorm van hartontsteking veroorzaakt door de vaccins, en andere bijwerkingen na vaccinatie.

“Het spike-eiwit veroorzaakt ontstekingen, spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels, spike-eiwit veroorzaakt amyloïde- en prionziekten en spike-eiwit veroorzaakt al deze auto-immuunziekten,” vertelde Dr. Paul Marik, medeoprichter van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, eerder aan The Epoch Times. “Het is een totale aanval vanuit elke hoek, en dat is nog maar het begin van wat spike doet. Het lijkt erop dat hoe meer spike je hebt, hoe meer ontstekingen je hebt.”

In januari meldden Amerikaanse onderzoekers dat ze hoge niveaus van spike-eiwit hadden ontdekt bij mensen die gevaccineerd waren en myocarditis hadden opgelopen.

Enkele maanden eerder meldden onderzoekers uit Colorado dat zij “bijna identieke veranderingen in genexpressie” hadden gevonden bij mensen met myocarditis na COVID-19 infectie of vaccinatie, waarbij de veranderingen werden vastgesteld tot 137 dagen na infectie en 182 dagen na vaccinatie. Ze zeiden dat meer studies nodig zijn “om de volledige omvang van de moleculaire pathologie van COVID-19- en mRNA-vaccin-geassocieerde myocardschade te bepalen, met inbegrip van de mate waarin en de manier waarop deze wordt veroorzaakt door blootstelling aan spike-eiwit.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

  Krijsende vrouw met meetlint uit haar dak om social distance

Lees meer over:

Vorig artikelGrafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderen
Volgend artikelWAT? – 50% oversterfte in Duitsland!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Apart verhaal…. wel gelooflijk dat de troep omhuld door het lipide jasje nog een tijdje in de bloedbaan kan zwerven. Maar om die eiwitten te coderen moet het toch echt wel op de juiste workshop in de fabriek zitten. En dat is niet in de bloedbaan. Het was juist het lipide omhulsel dat het mogelijk maakte voor de rotzooi om de cell binnen te glippen (ook door lipides omhuld). Als die rondzwervende bolletjes gevuld met mRNA dan alsnog de cell binnendringen, alswel het genoom, zodat er op de juiste plek gecodeerd kan worden voor de spike eiwitten, dan heeft Malone een goed punt; dat de bijwerkingen wel degelijk nog steeds met het serum te maken hebben. En dan is de gifspuit dus inderdaad ook een TIME BOMB. Zoals velen al hebben gezegd.

  De pseudo uridine dient om opname van de mRNA in het genoom te ondersteunen, dus voor een ‘gen therapie’ is pseudo uridine van groot belang. Maar deze giftroep heeft absoluut geen ‘beschermende’ functionaliteit tegen het eoa bullshit ‘virus’ dat niet eens bestaat. Go figure.

 2. Dit is nu juist het meest gevaarlijke aan het vaccin, het RNA spike eiwit wordt niet binnen acht dagen afgebroken maar zet zijn vermenigvuldiging in het lichaam voort.‼️
  In Duitsland is bij een obductie gebleken dat 11 maanden na het vaccineren het spike eiwit nog volop “ in productie “ was, en in het lichaam aanwezig was….. waardoor de patiënt overleden is.

  En het spike eiwit veroorzaakt diverse soorten kanker……. Nou ja kanker ……. Een ongecontroleerde en gezond weefsel verwoestende groei van cellen…….Het is maar net in welk orgaan of orgaan stelsel dit ribonucleine zich vastzet……
  Daar waar het spike eiwit zich vast zet in het lichaam ontstaat er ongebreidelde en niet te stoppen groei van weefsel, wat niet als “ echte kanker “ te definiëren is maar wel gemakshalve halve zo wordt genoemd.
  Of de dokter heeft de diagnose… en gezwel maar de oorzaak is onbekend….. “ we zullen even aanzien”
  Chemokuren werken niet tegen deze vorm van weefsel groei…en mensen denken dat ze gewoon pech hebben, en vergeten dat het vaccin de oorzaak is….. kortom dit is vreselijk…….

  Stel je voor als een arts zou zeggen dat het een “ woekering van spike eiwitten” is wat je in je borst weefsel of in je hart spier of in je hersenen hebt,of in je bloedvaten hebt.
  Dan zou toch de wereld te klein zijn want dan komt openbaar welke troep het vaccin is……
  En welke Malfide praktijken er hebben plaats gevonden……

  Er circuleert momenteel een filmpje van dr Mike Yeadon op you tube die zelfs wakker ligt ja SLAPELOOS is ‼️van het feit dat ALLE gevaccineerden OP TERMIJN ZULLEN STERVEN.
  Hij was de voormalige vaccin ontwerper van Pfizer, is nu met pensioen, ( pensioen al voor de covid pandemie) en hij zegt dat het spike eiwit op termijn dodelijk is. HIJ KENDE DE RISICO’ S HEEFT ER VOOR GEWAARSCHUWD MAAR WERD WEGGEHOOND.

  Het gaat langzaam want jongere mensen zijn later geprikt, hebben vaak minder prikken gehad, maar ook nu zie je slachtoffers van 30 en 40 jaar zomaar plotseling of na een korte ziekte ( men noemt het kanker maar het is een spike eiwit woekering ) overlijden.
  Kijk maar naar de leeftijden nog nooit zijn er zoveel jongeren in een kort tijds bestek overleden……
  Ouderen die braaf iedere oproep tot prikken hebben op gevolgd lopen het hoogste risico.❗️
  Zij hebben het meeste spike eiwit in hun lijf, dus de meeste kans dat het gaat ontsporen.

  Het vaccin op zich moest onder zeer strikte omstandigheden worden vervoerd en klaargemaakt in de spuit.
  Je kunt geluk hebben dat jou spuit te lang ontdooit is geweest of te veel mee geschud is, waardoor de injectie al voor het injecteren onwerkzaam werd. En je een beetje onwerkzamer blubber ingespoten kreeg. Maar het is en blijft een Messenger Ribonucleinezuur, wat wordt ingespoten en dit is de drager van onze menselijke eigenschappen……
  Die onze genen kunnen veranderen…… ; levensgevaarlijk…..‼️
  En je ziet ook situaties van het overlijden van echtparen binnen een maand na elkaar. Voorheen gezonde mensen en zomaar opeens binnen één maand beide overleden
  Typisch een situatie van “ het verkeerde flesje”

  DIT IS LIJKT OOK DE REDEN TE ZIJN WAAROM DE OVERHEID EN HET RIVM EEN GEDEGEN ONDERZOEK NAAR OVERSTERFTE BLOKKEERT. ‼️
  OOK DEZE FEITEN MOGEN NIET ZICHTBAAR WORDEN. ‼️

 3. Het onderzoek berust aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat spike eiwitten het immuunsysteem systematisch kapot maken, 2 mensen in mijn directe omgeving alle twee 4 keer “gevaccineerd” hoofdzakelijk door angst en omgevingsdruk, mijn schoonzus is overleden door een degeneratieve hersenziekte die leek op Parkinson binnen een korte tijd dodelijk bleek.

  De tweede persoon was de moeder van mijn naaste buurman hetzelfde, de angst die hen werd aangedaan ook 4 keer geprikt, bleek de moeder van de buurman een turbo-kanker aan haar eierstokken te hebben opgeleverd 3 kilo woog de verwijderde tumor, helaas bleek de kanker uitgezaaid te zijn geweest.

  Zomaar 2 van de 10.000 den slachtoffers die zijn overleden, het debat van oversterfte is weer voor tactische redenen uitgesteld, ben bang dat het geen fluit zal uitmaken, volgens de vele artikelen zal deze beoogde de-populatie gewoon doorgaan ongeacht of de waarheid boven water komt of niet.

 4. Heb het gevoel we lelijk om de tuin worden geleid. Die mRNA verhalen dienen alleen om af te leiden van wat er werkelijk in zit. En zolang wij ons gezamenlijk laten bedotten zal er geen schot in de zaak komen.

  • Die mRNA dient wel degelijk tot iets – maar niet tegen het eoa virus. Het is pure gen manipulatie. Lees over de ingredienten. En kijk naar de physiologische processen die allemaal verstoord geraakt zijn, zoals de fertiliteit, de hart gezondheid, neurologische problemen. Die raken niet zomaar verstoord – dit is heel gerichte vernieling van het menselijk systeem met deze mRNA techniek; dit is zeer doelbewust uitgevonden.

   Maar dat ze nu uit de kast trekken dat ‘het vaccin toch niet zo goed werkt tegen het virus’ is verdacht. En kennelijk zit er ook andere rotzooi in zoals die grafeen, en wie weet wat nog meer dat je met het blote oog niet kan zien. Die grafeen is op zich al een experiment. Wat zit er nog meer in de kast te verborgen? Wat nog verdachter is de aanhoudende druk om die spuit in de mens te krijgen.

 5. Verschrikkelijke verhalen! Onze zg “overheid” moet schadevergoeding betalen aan elke gevaccineerde. Laten we beginnen met 1 miljoen euro per gevaccineerde, dood of niet dood, ziek of niet ziek. Het is een poging tot doodslag om te beginnen. Een advocaat kan er moord van maken. Met die 1 miljoen euro pp zal het “covid vaccinatie programma” snel afgelopen zijn.

  • Helemaal geen geld voor de gevaccineerde maar straf voor de mensen die dit bio wapen hebben gepushed . Geef de ongevaccineerde maar geld dat ze hun rug recht hebben gehouden . Geld geven aan de gevaccineerde dacht het echt niet … hun hadden ook hun hersersenen kunnen gebruiken

  • @Hans de Jonge

   Er wordt nu reeds gesteggeld over een schadevergoeding van €22.000 per long covid patiënt de overheid laat deze eerste lijn verzorgenden liever langzaam kapot gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in