Het is op dit moment algemeen bekend dat het Amerikaanse leger rekruteringsproblemen heeft. Net als elke andere instelling in Amerika heeft het leger het wokeïsme omarmd en prioriteit gegeven aan progressieve concepten als diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Dus toen deze nieuwe wervingsadvertentie onlangs verscheen, viel het mensen meteen op dat deze iets anders is in termen van wie er vertegenwoordigd is, schrijft Mike LaChance.

Kijk hieronder:

Ziet u het verschil? Anderen wel…

The replies are just as brutal.

Dit is het probleem dat het leger nu heeft. Zelfs als dit eerlijk is gedaan en zonder kwade bedoelingen, is dit de manier waarop mensen het leger nu zien. Dat is niet goed voor Amerika. Het omarmen van progressief links heeft onze strijdkrachten ernstig beschadigd.

  "Mediavrije zone' ingesteld rond rampgebied door bosbrand in Maui - Wat proberen ze te verbergen?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Biden-regime maakt van leger een freakshow als marine ‘niet-binaire’ marinier gebruikt die optreedt als dragqueen in wervingscampagneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitgemaakt worden voor nazi omdat je tegen een genocide bent
Volgend artikel“We sterven niet voor Israël”: Amerikanen verwerpen nieuwe legeradvertentie gericht op blanke mannen voor rekrutering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Het zijn ook altijd de blanken uit het hartland van de VS die in de oorlog sterven. Zelfs Fidel Castro wist dat.
   Er is dus geen enkele afwijking van de norm van ‘positieve’ discriminatie en de verschuiving naar een demografisch overwicht van niet-blanken. Integendeel.

   • jij ziet t goed John.
    het doel is het blanke ras uitroeien.
    hoe doe je dat beter dan zoveel mogelijk huwbare blanke mannen naar een front te sturen waar overleven de loterij winnen is.
    weer een mooi voorbeeld van de bevolking op het verkeerde been zetten.

    • Kijk naar Oekraïne daar gaan ze ook al hard richting 1 miljoen dood of verminkt van huwbare mannen.
     Goede zaken voor de bemiddelaars van lange of korte termijn ….. na ja je weet wel.

 1. Nooit gedacht dat ik wel eens een pacifist zou kunnen zijn.
  40 jaar geleden was ik trots dat ik een (dienstplichtige) militair was.
  Nu heb ik alleen nog maar het gevoel van, allemaal kanonnenvoer voor de criminele organisaties.

  • Yep helemaal mee eens .uk vond het super in 89. Maar sinds ik de kaatste 10 jaar weet wat een vieze agenda er gespeeld en afgedraaid wordt. Zal ik nooit meer voor mn land vechten ze mogen t zo hebben . Nuks meer on trots op te zijn . T enigste waar ik nog voor zal vechten zijn mn dierbaren

  • Heb mijn uniform ook met trots gedragen!
   Maar ons “slechte” gevoel toen over de YPR is dus wel bevestigd op video In de steppen.
   Ben nu te oud om me onzin te laten vertellen.

 2. When the going gets tough, you need white men. Dat is de boodschap. En dat is natuurlijk de waarheid.
  ik hoop en bid dat er geen één blanke man op deze schandalige uitnodiging om zich te laten misbruiken voor moord zal ingaan. We hebben iedere blanke man hard nodig.
  Als ze wel zo stom zijn, dan kunnen we ze niet helpen en verdienen ze het treurige bestaan dat veteranen in de VS hebben: gevaccineerd, ziek, PTSD, dakloos, op straat.
  We hebben iedere blanke man nodig.

 3. Het is een methode die helpt om blanken uit te roeien, stink er niet in, sterf niet voor de Oekraine Israël of een ander hellhole, laat de globalistische leiders en ander links tuig hun smerige oorlogjes maar uitvechten, onze normen en waarden zijn door die schoften al te veel geschonden.

 4. Als de nood zo hoog wordt dat het leger de enige werkgever is, zullen velen hun principes overboord gooien. Het past allemaal in de plannen voor de vernietiging van de blanke christenen.

 5. Tijdje geleden filmpje gezien van zwarte ‘Israelieten’ (ze geloven het echt) die pro Palestina betogers aanvielen , prima kanonnenvoer lijkt me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in