Foto Credit: sonar21.com

Ik heb vandaag de terreuraanslagen in Crocus City Center besproken met verschillende podcasters en RT. Naast mijn geplande chat met Judge Napolitano, deed ik ook een ongeplande babbel met Nima en een geplande rondetafel – gehost door Ryan Dawson – met Scott Ritter. Ik zal de video’s van Nima en Ryan plaatsen zodra ze beschikbaar zijn. Het grootste deel van de discussie ging over het terroristische bloedbad in Moskou, maar ik besprak ook de beslissing van de VS om zich te onthouden van stemming over een resolutie van de VN-Veiligheidsraad die oproept tot een onmiddellijk staakt-het-vuren in Gaza. Hier komt het op neer – ik denk dat de regering Biden doet alsof ze publiekelijk een anti-Israël standpunt inneemt, terwijl ze ongelimiteerde militaire steun blijft geven en achter de schermen samenwerkt met Netanyahu, schrijft Larry Johnson.

Laten we het hebben over nog meer eigenaardigheden rond de vermeende “IS-K” aanval op het Crocus Stadhuis. Aanvankelijk werd ons verteld dat vier schutters uit een uniek gemarkeerde Renault sedan stapten en begonnen te schieten. Was er een chauffeur? Of lieten de aanvallers het voertuig onbeheerd achter tijdens hun moorddadige slachtpartij?

Hoeveel schutters waren er? Ik heb gehoord dat er minstens zes waren – de vier die ontsnapten in de Renault sedan en twee die werden neergeschoten en gedood door Russisch veiligheidspersoneel. Maar ik heb ook het interview gezien met een van de Russische bezoekers die stond te wachten tot het concert begon. Hij beweert dat hij een van de terroristen heeft ontwapend en een knock-out heeft gegeven. Dus als mijn rekensom klopt, zijn dat minstens 7 schutters. Waar kwamen de andere drie vandaan? Was er een apart voertuig?

  Oekraïners vluchten uit Avdiivka, Russen nemen controle over industriegebied (Kaartupdate, Video's)

Dan hebben we nog het krankzinnige optreden van woordvoerder Matthew Miller tijdens de persconferentie van het ministerie van Buitenlandse Zaken op maandag. Ik herhaal de vraag die ik in een eerder artikel stelde – Wat wist de Amerikaanse regering en wanneer wist ze het? Miller’s “vertrouwen” over wie er niet verantwoordelijk was is totale onzin. In de 35 jaar dat ik clearances bekleed en direct te maken heb gehad met de nasleep van terroristische aanslagen, kan ik me geen enkele keer herinneren dat we van tevoren informatie hadden over een aanslag waardoor we binnen enkele minuten na de aanslag konden zeggen wie NIET de bom had laten afgaan, het vliegtuig had gekaapt of de dansclub had beschoten. Toch houdt Miller, die een gevoelloze leugenaar is, vol dat Oekraïne onschuldig is en vertrouwt hij op tautologie om zijn zaak te bepleiten.

Miller houdt ook vol dat de Verenigde Staten Rusland hebben “gewaarschuwd”. Het bewijs suggereert echter het tegendeel. De ambassadeur van Rusland in de Verenigde Staten, die ongeveer vijf kilometer van Main State vandaan zit, werd niet ingelicht over de dreiging door minister Blinken of een van zijn lakeien. Ook heeft de Amerikaanse ambassade in Moskou geen ontmoeting gezocht met minister van Buitenlandse Zaken Lavrov of het hoofd van de SVR om hen te informeren over de “informatie” die de VS beweerde te bezitten. Als je kennis hebt van een op handen zijnde terroristische aanslag en je verzuimt om de natie die met de dreiging te maken heeft te informeren, roept dat natuurlijk de verdenking op dat je erbij betrokken bent of op de een of andere manier bezoedeld bent.

  Poetin verklaart bevrijding van Donbas via VN Artikel 51 (Nederlands transcript)

Er was “brekend nieuws” toen de rechter en ik ons gesprek op maandagochtend begonnen – de VN-Veiligheidsraad keurde een resolutie goed die oproept tot een onmiddellijk staakt-het-vuren in Gaza, waarbij de VS zich van stemming onthield. Dit is een welkom gebaar, maar het is niet waarschijnlijk dat het Israël zal dwingen om zijn aanvallen op de Palestijnen te stoppen.

Waarom heeft de regering Biden ermee ingestemd om de resolutie door te laten gaan? Ik denk dat het niets meer is dan politiek theater. De regering-Biden probeert de kiezers die moslim, Amerikaans of Arabisch zijn in belangrijke staten, zoals Michigan, te paaien. Maar dit verplicht de Verenigde Staten op geen enkele manier om de militaire steun aan Israël op te schorten. Bovendien geloof ik dat de regering Biden deze actie met Israël heeft gecoördineerd. Ze gebruiken deze voorgewende Amerikaanse oppositie als een manier om Amerikaanse kiezers te sussen die tegen Biden’s standvastige pro-Israël beleid zijn. Terwijl Bibi Netanyahu twee van zijn regeringsfunctionarissen beval om thuis te blijven en Washington niet te bezoeken, beval hij ook niet aan minister van Defensie Gallant om onmiddellijk naar Israël terug te keren. Nee. Gallant bleef om te overleggen met het Amerikaanse ministerie van Defensie en de regering Biden. Met andere woorden, business as usual.

Ik denk dat het Biden-team berekent dat de liberaal-Joodse Democratische kiezers hem niet in de steek zullen laten en dat deze “nieuwe positie” voldoende zal zijn om de Arabisch-Amerikaanse en moslim-Amerikaanse kiezers ervan te overtuigen dat Biden toch hun vriend is. Het is een cynisch en walgelijk beleid, maar dat is Washington.

  De flagrante misleidingen van Washington over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tanks voor de herinneringen! Duitse en NAVO-tanks gaan rollen in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOntworpen vernietiging van Amerika en Europa. “Naties van schapen geregeerd door wolven”
Volgend artikelThe Lancet waarschuwt voor groeiend klimaatscepticisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. “Hier komt het op neer – ik denk dat de regering Biden doet alsof ze publiekelijk een anti-Israël standpunt inneemt, terwijl ze ongelimiteerde militaire steun blijft geven en achter de schermen samenwerkt met Netanyahu, schrijft Larry Johnson.”

  Nou beste Larry dat wisten de meeste reguurders van Frontnieuws al, of ze hadden reeds sterke vermoedens in deze richting.

 2. Hoe zit het die verroeste brug, – blijkbaar in hoge staat van verval zoals alles in het links oorlogszuchtig overzees gebied -, waar een containerschip tegen aan botste ? Ook een aanslag of louter een dom ongeval bij nacht ?

  • De reder had inclusiviteit hoog in het vaandel bij personeelsbeleid.
   Misschien speelde het een rol?
   Bv 2 travestieten als kapitein?
   Ik gooi maar wat op.

   • De kapitein van het containerschip dat in Baltimore een brug ramde en de haven blokkeerde, is een staatsburger van Oekraïne
    De kapitein van het containerschip dat in Baltimore een brug ramde en de haven blokkeerde, is een staatsburger van Oekraïne

    Er blijft informatie binnenkomen na het incident in Baltimore, Amerika. Zoals al gemeld in een van de Military Review- nieuws , stortte het containerschip tegen de steun van een ruim 2 kilometer lange brug, waardoor het centrale deel van de brug in slechts enkele seconden als een kaartenhuis opvouwde. Zeker 5 auto’s die op dat moment op de brug stonden, gingen onder water. Amerikaanse reddingswerkers en duikers waren de hele dag bezig met zoeken. De Amerikaanse pers meldt dat er momenteel zes mensen vermist worden. Onder hen bevinden zich bouwers die technische werkzaamheden aan de brug uitvoerden. De staatsautoriteiten zeggen echter dat ze niet precies weten hoeveel bouwvakkers er op de brug waren.

    • De staat van de infrastructuur in de VS is ronduit abominabel, want het militair industrieel complex is sinds WOII het land in een steeds hoger tempo aan het uitwonen door jaar in jaar uit honderden miljarden op jaarbasis uit te geven aan militaire bases wereldwijd en de meest recente zullen uit de grond gestampt worden in Noorwegen en Roemenië.
     Al tientallen jaren wordt in de VS gesproken over de aanleg van een HSL-net, alleen in sunny state Californië zijn enkele deeltrajecten in aanleg en over de ingebruikname is veel onduidelijkheid.
     Zelfs in een Afrikaans land als Marokko rijden inmiddels HSL-treinen tussen Casablanca en Rabat 300 km/h, met wat EU-hulp zullen we maar zeggen.

     • Build Back Better Plan : de Nord stream opgeblazen, ontspoorde treinen met chemisch gevaarlijk goedje, ingestorte bruggen, oorlogen, haat en vetes ontkennen tot in de kleinste uithoek van de wereld, uithongering en genocide op babietjes, kinderen, vrouwen, onschuldige weerloze burgers, luchtballonen, gitmo, … mooi palmares !

 3. Je kunt natuurlijk wel overal wat achter zoeken.
  Schip aanvaring brug Baltimor had 2 loodsen aan boord, heeft instanties GEWAARSCHUWD dat het schip problemen had.
  Paralelle berichten met het theater in Moskou. (waarschuwing genegeerd en slachtoffers gemaakt) wat een toeval.
  Schip vaart voor Mærsk.
  Het zusterschip lag in Odense na een aanvaring en blijkt een deel van de russische “schaduwvloot”.
  Het is niet wat het is en het lijkt niet wat het lijkt, game on.

 4. Zoals altijd zoeken we in de intrige van verwarde geesten een punt wie verantwoordelijk is door de eerste aanzet, daar draaien de media om, dat is de pikorde hoe domme mensen denken, van de slaaf en zijn meester, de opdrachtgever en zijn idealisten, of de gehoorzame volgeling met eigenschappen van betrouwbaarheid op crimineel vlak, zoals bij corona meestal de echte schuldigen die wachten op een leider. Hun moordlust is op de ander gericht, maar in eerste instantie ook op elkaar, dat is hun cultuur. Manipuleren is voor hen een hoger niveau van intelligentie waarvoor de VS al langer uiterlijk gelijkende typen produceert als appeasement van de wilden, dat staat centraal in die angstige cultuur die ook in Frankrijk (dat zich hierin herkent) in is geraakt, zoals bij Macron die zojuist zijn spierballen liet zien met een even vertrokken grimas als de gepakte terroristen. Steeds weer blijken de schapen de meest bloeddorstige moordenaars waar hun voorbeeld zo van is gecharmeerd.

  • Het eerste, meestal enige teken van intelligentie bij de crimineel is schuld, dat wil zeggen de projectie van schuld op de ander dan wel het afschuiven ervan op de ander.

   • @John – “Enige teken van intelligentie is schuld” ?
    Bloeddorstige oorlogsvampieren hebben géén schuldbesef en erkennen geen schuld. Voorbeelden bij de vleet. Zelfs een yank in de verste uithoek, beseft dat het zo niet verder kan en vreest voor “retaliation”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in