Meer dan 250.000 hectare land is inmiddels door brand verwoest rond Hertzogville en Hoopstad in Zuid-Afrika. Blanke Zuid-Afrikanen hebben zowel hun boerderijen als hun vee verloren door branden gesticht door zwarte Afrikanen.

Na al het geweld tegen blanke Zuid-Afrikanen hebben velen van hen besloten hun voedsel niet langer te verkopen aan de grote voedselketens, maar alleen aan individuen. Aangezien vrijwel al het voedsel in Zuid-Afrika wordt geproduceerd door blanke boeren, is dit een vrij ernstige bedreiging voor het zwarte anti-blanke regime. Tenzij er een einde komt aan het geweld tegen de boeren, zullen ze hun voedsel niet aan zwarten verkopen.

Het verzet van de boeren heeft het anti-blanke regime geprovoceerd, met name de anti-blanke partij EFF. Partijleider Julius Malema heeft verklaard dat ze het voedsel van de blanke boeren niet nodig hebben. Hij spoort de zwarten aan om het land van de boeren van hen af ​​te nemen, en dit door middel van vuur. Malema zei dat ze het land van de boeren in brand zouden steken en daar hun eigen voedsel zouden verbouwen.

In een video die op social media wordt verspreid, zingt een van de vertegenwoordigers van de EFF een lied over het in brand steken van de boeren. De tekst is ongeveer als volgt vertaald:

“Bel de brandweer. Het staat in brand. Bel de brandweer. Steek de boeren in brand. EFF neemt hun plaats in”.

Veel zwarten blijven de stemming op social media ophitsen, een social media-gebruiker die zich Aphelele Ndaba noemt, schrijft dat de genocide op de boeren op het punt staat te escaleren en dat ze nog meer branden zullen blijven stichten.

“Op 21 september beginnen we een nieuwe fase in het terugnemen van ons land van degenen die het van onze voorouders hebben gestolen. We zullen het met geweld doen, door middel van vuur”, dreigt de zwarte.

Een ander videobericht laat zien hoe Afrikanen op heterdaad worden betrapt bij het stichten van branden op het land van de boeren.

Tenminste één blanke boer is gewond geraakt in de branden, het merendeel van de brandbestrijding wordt nu door de boeren zelf gedaan. Op sommige foto’s zijn ook dieren te zien die zwaar gewond zijn geraakt of zijn gedood door de branden.

Frontnieuws waarschuwt voor schokkende beelden.

Gruwelijke boerderijmoord in Zuid-Afrika – familie opgehangen in bomen

Vorig artikelDe koran zal buiten het Zweedse parlement branden ter nagedachtenis aan Samuel Paty en voor de vrijheid van meningsuiting
Volgend artikelZuid-Korea: 13 mensen overleden na vaccinatie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Gecontroleerde branden; misschien kunnen ze er palmolieplantages van maken naar Indonesisch voorbeeld met hutjes voor werknemers langs de rand van een eindeloze weg. Misschien wil de Rabobank investeren?

 2. Overal in de wereld escalatie van geweld…..over enige dagen klapt het overal en zeer waarschijnlijk rond 3 november. Als de VS zelf in puin ligt is er geen wereld politie meer die de boel gaat regelen….

  Ook hier is de oplopende agressie tegen Nederlanders merkbaar, gisteren mocht ik gewapende noord Afrikanen aanschouwen die uit een zeer dikke Range Rover klauterden….bij de fuckin supermarkt….

  Politie bellen is zinloos en gezien de geheimhoudings kwaliteit van contacten gewoon stom.

  Ik trek mijn conclusies en ik denk dat we openlijk geweld doorgroepen onder gevolgen gaan zien de komende maanden. Enkel op papier is dit land een rechtsstaat, en enkel voor autochtonen.
  Voor de rest begint de parallelle “samenleving” nu aan een overkoepelende afsplitsing.

  En dat met een verrekt grote voorsprong….

 3. De hardwerkende zwarten kunnen dan over 2 jaar terug verhongeren want ze zijn te tam voor alles, alleen neuken, slapen en stelen, en dan zal Europa wel massaal geld en voedsel sturen om die sukkelaars te helpen, of kunnen allemaal naar hier komen, wat ze trouwens reeds doen, het tuig.

 4. Negers zijn niet dom hoor; maar superstom. Ze zien aan Zimbabe wat hun toekomst is als ze de blanken wegjagen.
  trouwens; de meeste volgelingen zijn Zulu’s, die horen niet eens in Zuid Afrika en die hebben de oorspronkelijke bewoners uitgeroeid.

  De staat denkt zich te redden door infrastuktuur te verkopen aan China, met het plan de Chinezen er later uit te schoppen.
  maar de chinezen hebben een heleboel soldaatjes en die gaan dan dan pief-paf-poef doen….

 5. Even wat data van negers.
  gemiddelde IQ: 64; (van mijn avetar:84)
  gemiddeld aantalkoters per vrouw: 6
  gemiddelde leeftijd: 19
  Somalische mannen die NL inkomen getest,boven 18 jaar.
  28% schizofreen; 20% anders geestelijk getoord; dus 48% zo gek als een ui.

 6. Knal die (s)nickers dan een bal lood tussen de ogen. Er is daar een generaal , groene baret , Franz Jooste , deze man zou financieel gesteund moeten worden en geholpen worden om een militie op te zetten die zich desnoods dmv met KEIHARD geweld terug te slaan. Overigens….dit soort militie(s) zou(den) in NL en de rest van Europa ook moeten ontstaan. NIET dat ik pro geweld ben, maar de tijd van PRATEN is VOORBIJ . Zowel jegens deze crimigranten als jegens de overheid , die schijt heeft aan de bevolking en uitslagen van referendae ijskoud NAAST zich neerlegt en de bevolking ALLES wat ze NIET willen of tegen zijn , door de strot duwt. Daarnaast poltie , orde-handhavingstroepen en leger inzet , TEGEN de bevolking . Ons sinds ik mij kan herinneren , jaren 60, 70 en 80 , ALTIJD heeft bang gemaakt en gewaarschuwd voor de Russen en gruwelijke Communisme en harde hand van aanpak , tegen TEGENSTANDERS van het Communistische regime . …….En hee….kijk eens HOE de EUSSR haar onderdanen NU behandelt ….Van sommige oud inwoners van voormalige Warschau-pact landen , is het huidige EU-regime zelfs NOG ERGER dan de voormalige Sovjet-Unie . En de jongere generatie West-Europeanen die gebrainwashed worden met Linkse Liberale nonsens die kant noch wal raken , Gebaseerd op GEFABRICEERDE leugens en corrupte wetenschappers , doktoren etc etc etc… TIJD voor R3V0LUT13 …!!!

  • Hoe groot is het aantal blanken nog in het leger daar?
   Of bestaat dat uit 90-95% uit zwarten. Ik heb geen idee.
   En zwarten schieten niet op zwarten.

   • @bertG. oktober 23, 2020 at 09:37 Ik zou het bij God niet weten hoeveel blanken er nog wonen , laat staan in het leger zitten. Maar deze generaal Franz Jooste , is een groene baret (commando) die weliswaar reeds is gepensioneerd. Maar er zijn nog genoeg militairen die onder hem hebben gediend. Daarnaast heeft deze generaal , NA zijn diensttijd een militie opgericht..waaronder vele BOEREN hebben gediend cq zijn ingelijfd. Aangezien er best nog enkele duizenden blanken wonen, moet het toch mogelijk zijn om meerdere bataljons , regimenten , brigades op te richten .

    • Die werken als het goed is, en moeten dan vrouw en kinderen thuis laten.
     Zonder bescherming tegen moord partijen en verkrachtingen.
     Vanwege leger doeleinden en daar trainen en vechten, in misschien wel een ander gebied dan waar je gezin woont.
     Waar zou jij voor kiezen als blanken boer in Zuid Afrika.
     Misschien zijn het er genoeg om een bataljon op te richten, maar het zijn er dan nog steeds te weinig.
     En ver weg van je eigen gezin tussen de zwarte bevolking.

     • @BertG. oktober 23, 2020 at 16:36 Die boeren zullen waarschijnlijk niet echt meer veel werken . Zijn echter wel dicht bij huis op hun boerderij / farm. Andere blanken die bijv. een bedrijf in de stad hebben o.i.d. of anderszijds buitenshuis werken op kantoor , etc etc etc… Die zullen bepaalde regelingen en/of maatregelen nemen. Ieder uiteraard wat het beste voor hem uitkomt cq mogelijk is. Btw, de meeste boeren hebben wapens…automatische vuurwapens met een behoorlijke voorraad munitie. Vrouwen en kinderen hebben ook geleerd te schieten e.d. Het allerbelangrijkste is , dat AL deze mensen zich op een of andere wijze moeten organizeren, wat ongetwijfeld best al is gebeurd. En dan afspraken maken HOE en WAT , indien in GEVAL VAN….. Blanken die momenteel nog actief zijn in leger en/of politie …die moet je laten waar ze zitten , daar zij namelijk belangrijke info kunnen verkrijgen en doorspelen naar hun blanke medemensen. Ook kunnen ze bepaalde zaken INTERN vertragen cq saboteren etc etc etc… OF ze zouden massaal ontslag moeten nemen , wapens e.d. meenemen , naar huis gaan en uiteraard zich BIJ eventuele milities voegen. Mensen trainen / opleiden etc etc etc…. Over de inzet van leger en politie eenheden in Z.A. heb ik geen idee , waar mensen gestationeerd worden. Veraf van huis of dichtbij. Ook heb ik GEEN idee , van afstanden in Z.A. Noord naar Zuid en West naar Oost . Maar het lijkt me het beste om een militie te vormen , regio gebonden met bijv als voorbeeld de NATRES in NL. Mensen die hun EIGENregio beschermen en derhalve een goede kennis hebben van het betreffende gebied . WEL is mij bekend , dat vele boeren in een bepaalde regio zitten, dus het zou eventueel kunnen dat men deze regio grenzen, gaat bewaken cq surveilleren of iets dergelijks. Of OP’s = Observatie Posten opzetten , waardoor men vroegtijdig alarm kan slaan enz enz enz…
      Voor zover mij bekend , zou men zeker een groep van weerbare mannen op kunnen richten van zo’n 10.000 personen. Dat is een aardig legertje . Verdeeld over verschillende gebieden / regio’s . De meeste zwarte Afrikanen , hebben niet meer dan machetes / kapmessen , enkele revolvers of jachtgeweren ….Dus het moet m.i. zonder problemen mogelijk zijn om een redelijke militie op te zetten die goed functioneert. Wat de Boeren in het verleden al hebben bewezen.
      Op uw vraag , waar ik , voor zou kiezen…Ik denk dat mijn bevindingen van hierboven wel aangeven waar ik voor zou kiezen. Zeker als het je geboortegrond is , waarje je hele leven hebt gewerkt en opgebouwd enz enz enz….dat geef je toch niet zonder slag of stoot op ??? En al helemaal NIET wanneer je zonder compensatie wordt gedwongen om te vertrekken. WELzou ik proberen om eventueel vrouw en kinderen elders onder te brengen bij familie/vrienden , desnoods in het buitenland.
      Maar zoals ik al zei….de betreffende generaal Franz Jooste , zou financieel gesteund moeten worden om zodoende zijn verzet op poten te zetten.

 7. Om te begrijpen wat er zich vandaag afspeelt in Zuid Afrika, dient men te kijken naar wat de machtsgreep van het ANC vooraf ging, en wie daar werkelijk achter schuil gaat. De blanken zijn er verraden door verschillende van hun kopstukken. Een van deze kopstukken kreeg de raad niet in het vliegtuig te stappen dat nadien ontplofte boven Lockerbie !! Dit zegt alles.
  Ook de top van het leger bleef hier meer dan passief.
  Vandaag is het ANC de front store voor de werkelijke machthebbers. Deze laatsten voeren ten andere oorlog tegen de blanken in tal van andere landen.
  Ik heb hierover een tekst van de webstek van Henry Makow, maar de link werkt niet meer. Gezien de omvang van dit artikel, dat dan nog niet volledig werd overgenomen, kan ik het hier niet plaatsen.
  Maar dit artikel verklaart al veel, niet alleen over Zuid Afrika, maar ook over de communistische machtsgreep in gans Zuidelijk Afrika… met dan de verdrijving van de blanken, uitgezonderd één soort !! De blanke in Zuid Afrika dienen zich dan ook geen illusies te maken. Na 25 jaar afwachten is het te laat. En ons wacht hetzelfde lot in de EUSSR.

 8. Brandjes en faciliteren..

  https://opiniez.com/2018/08/26/de-plaasmoorde-in-zuid-afrika-worden-ten-onrechte-gebagatelliseerd/robertbor101/

  https://opiniez.com/2018/09/12/de-wrange-politieke-context-van-de-zuid-afrikaanse-plaasmoorde/robertbor101/

  https://opiniez.com/2018/12/14/afrikaner-boeren-steeds-verder-in-het-nauw/robertbor101/

  Why the Netherlands doesn’t care about the (Dutch) South African farmers
  https://www.youtube.com/watch?v=91kHEpyKryc
  Paul Nielsen

  http://www.debatetheleft.com ✅ The Dutch do not care about the South African farmers. Here is why.

  This video is protected by Article 19 – Universal Declaration of Human Rights. Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

  The situation regarding white farmers in South Africa is something that has received a lot of attention on the internet, but no attention in mainstream Western media. Even after the documentary made by Lauren Southern, this hasn’t changed.

  Important South African figures Jacob Zuma and Julius Malema have openly been calling for the murder of white farmers. Interestingly, this has not been addressed by the Western media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in