© Needpix

Het concept van massale hongersnood staat al heel lang niet meer op de voorgrond in de Amerikaanse samenleving. Zelfs tijdens de Grote Depressie was de VS grotendeels agrarisch en wisten de meeste mensen hoe ze van het land moesten leven. In feite heeft de VS nooit geleden onder een echte nationale hongersnood. Er zijn kleinere regionale hongersnoden geweest (zoals tijdens de Dust Bowl in de jaren 1930), maar niets dat ook maar in de buurt komt van de hongersnoden die we de afgelopen 100 jaar in Azië, het Oostblok, Afrika of het Midden-Oosten hebben gezien, Brandon Smith.

Zelfs West-Europeanen hadden te maken met grote hongersnoden tijdens de wereldoorlogen (zoals de Nederlandse hongersnood) en die ervaring heeft een stempel gedrukt op hun collectieve bewustzijn. De meeste Amerikanen, aan de andere kant, begrijpen het niet. Omdat we zo lang in relatieve veiligheid en economische welvaart hebben geleefd, lijkt het idee dat we ooit zonder voedsel zouden komen te zitten voor veel mensen “lachwekkend”. Als het idee van een economische ineenstorting ter sprake komt, lachen ze ons uit en noemen het een “samenzweringstheorie.”

Vergeleken met de Grote Depressie is de bevolking van de VS tegenwoordig volledig verwijderd van de landbouw en heeft geen idee wat leven van het land betekent. Dit zijn geen dingen die je in een paar maanden uit boeken en YouTube-video’s kunt leren; er zijn jaren van ervaring voor nodig om ze onder de knie te krijgen.

Ik moet zeggen dat de dingen drastisch zijn veranderd in de afgelopen twintig jaar dat ik voor de vrije media heb geschreven. Toen ik in 2006 begon, was de prepbeweging ongelooflijk klein en vaak waren mensen bang om dergelijke onderwerpen in openbare forums aan te snijden.

In de afgelopen jaren is de prepcultuur explosief gestegen in populariteit. Miljoenen Amerikanen zijn nu toegewijde overlevingsexperts met uitgebreide voorbereidingen en vuurwapentraining. Voorbereiden en schieten is niet langer het domein van “gekken” met een aluminiumfoliehoedje, nu wordt het als cool beschouwd.

De kredietcrash van 2008-2009 heeft zeker geholpen om mensen wakker te schudden voor de realiteit van economische instabiliteit in de VS. Daarna hebben de pandemie van de covid, de lockdowns en de pogingen tot medische tirannie de Amerikanen echt uit hun slaap geschud. Alles waar wij “samenzweringstheoretici” voor gewaarschuwd hebben, werd plotseling bevestigd in een paar jaar tijd. Elke keer dat globalisten en regeringen een crisis creëren, inspireren ze alleen maar meer preppers.

  Het is al begonnen: Maar de echte energieramp moet nog komen

Het grotere probleem in termen van hongersnood is niet dat individuele Amerikanen zich niet bewust zijn van de dreiging; velen zijn dat wel. Het probleem is dat onze infrastructuur en logistieke systemen ontworpen zijn om te falen en dat de gemiddelde burger er niet veel aan kan doen.

Het just-in-time vrachtsysteem is misschien wel een van de slechtste ooit bedacht in termen van gemeenschapsredundantie. Elke verstoring, hoe klein ook, kan de bevoorrading van een stad dagen of weken onderbreken. Dan is er nog de onderlinge afhankelijkheid die ontstaat doordat voedsel buiten de meeste staten wordt geproduceerd. Als je staat geen solide landbouwbasis heeft, zal het tijdens een crisis afhankelijk zijn van voedselbronnen van buitenaf. Welke garanties zijn er dat jouw regio in staat zal zijn om elders voedsel vandaan te halen?

Bovendien hebben de meeste mensen, zelfs degenen die preppen, nog nooit grootschalige hongersnood meegemaakt. Het is moeilijk om je mentaal aan te passen aan een bedreiging die je nog nooit hebt gezien.

Ik stel voor dat mensen die willen weten hoe hongersnood aanvoelt, het van tijd tot tijd oefenen. Probeer 24 uur te vasten, probeer dan 48 uur te vasten. Kijk hoeveel dagen je kunt vasten zonder te eten (zorg ervoor dat je veel water drinkt). Mijn maximum was zeven dagen (na maanden oefenen), en wat ik ontdekte was dat na dag drie de hongergevoelens eigenlijk helemaal ophielden. Je wordt niet gek, je wordt niet gewelddadig; je wordt hooguit moe, maar je zult ook verbaasd zijn over hoe verheven je denken wordt en hoeveel energie je nog hebt.

Het menselijk lichaam kan drie weken of langer overleven zonder ook maar één hap voedsel. Ik vermoed dat de aanvankelijke paniek over mogelijke honger de oorzaak is van het meeste geweld tijdens hongersnoden. Mensen krijgen te maken met hongersnood en verliezen binnen de eerste drie dagen hun verstand. Maagpijn in het eerste stadium en wazigheid zorgen ervoor dat ze reageren zonder na te denken en dit leidt tot de wijdverspreide rellen en andere crisisgebeurtenissen die we in de geschiedenis gewend zijn te zien tijdens voedseltekorten.

  Het schip is nu aan het zinken: Deskundigen waarschuwen voor voedseltekorten en er is geen einde in zicht 

Vasten is een manier om jezelf te leren wat het betekent om honger te lijden; het is niet zo erg als het lijkt zolang je wat vetreserves in je lichaam hebt. Als je op het punt komt dat je spieren en organen uitgeput raken, dan veranderen de dingen en bestaat de mogelijkheid dat je sterft. Als je enigszins bekend bent met het gevoel van echte honger, kun je paniek voorkomen voor het geval het echt gebeurt in de toekomst.

Het grotere probleem is echter niet wat je kunt verdragen. Toekijken hoe mensen om wie je geeft verhongeren is veel moeilijker. Dit is niet iets waar je op kunt oefenen en het kan een veel krachtigere motivator zijn als het gaat om plunderen en criminaliteit tijdens een crash.

Het doel is natuurlijk om hongersnood helemaal te vermijden. Voedselopslag is de basis van elk overlevingsplan. Iedereen die beweert dat meteen in de landbouw springen en jagen en wilde eetwaren de oplossing is, heeft nog nooit in zijn leven van het land moeten overleven. De realiteit is dat het zelfs in normale tijden voor de meeste mensen moeilijk is om genoeg voedsel te vinden en te verbouwen om van te leven.

Tijdens een ineenstorting is het vaak moeilijk om gewassen veilig te planten. Ze kunnen gemakkelijk gestolen of vernietigd worden en vereisen grote gemeenschappen van mensen om ze te onderhouden en te beschermen. Zelfs kleinere tuinen kunnen de aandacht trekken van ongewenste personen en zijn moeilijk te verbergen.

Jagen kan aanvankelijk nuttig zijn als je in een landelijk gebied woont, maar je zult niet de enige zijn met hetzelfde idee en dieren zullen snel uit een gebied wegtrekken als er dagelijks op ze gejaagd wordt. Je zult steeds verder weg moeten om ze te vinden en dat is riskant tijdens een crisis.

Wilde eetbare dingen zijn lekker in de lente en zomer als ze er in overvloed zijn, maar als je tijdens het wandelen meer calorieën verbruikt dan je uit deze planten kunt halen, is de hele oefening zinloos. Ik vind dat voorstanders van wilde eetwaren de meeste waanideeën hebben als het gaat om de logistiek van het overleven. Survivalisten die denken dat ze naar het bos rennen en leven van de willekeurige planten die ze vinden, zullen waarschijnlijk sterven.

  Globalisten voeren plannen op om wereldwijde hongersnood te veroorzaken: 13 landen gaan akkoord met omschakeling naar minder productieve "groene" landbouwmethoden

Het verbouwen van voedsel, het jagen op voedsel en het verzamelen van voedsel zijn allemaal aanvullende maatregelen, vooral in de eerste jaren van een crisis. Zonder een primaire noodvoorraad zullen de meeste mensen het niet redden. Het opslaan van voedsel is niet voor niets al duizenden jaren een steunpilaar van de beschaving – het werkt. Wanneer er grotere, veilige gemeenschappen zijn gevestigd, kan de landbouw weer terugkeren en wordt het opslaan van voedsel minder belangrijk door zelfvoorzienende productie. Tot die tijd is wat je in je kelder of garage hebt liggen het enige dat je in leven houdt.

Helaas zijn er mensen die denken dat ze geen voorraden hoeven op te slaan omdat ze van plan zijn van andere mensen te stelen. Ten eerste is iedereen die dit tot zijn Plan A maakt waarschijnlijk een psychopaat en ik heb geen enkele empathie voor hen. Ten tweede zullen zulke mensen niet lang in leven blijven. Bij elke gewelddadige ontmoeting neemt het risico op verwondingen of de dood toe; plunderaars en overvallers zullen vrij snel worden uitgedund door mensen die hun middelen verdedigen.

Het is niet zoals in de films, mensen; plunderaars zullen snel verdwijnen tijdens een crash. Na het eerste jaar zou het me verbazen als er nog individuen of groepen bestaan.

In de tussentijd zullen de eerste stadia van de ineenstorting voor veel Amerikanen een schok zijn. Het kan een uitval van het elektriciteitsnet zijn, een economische ineenstorting, een ineenstorting van de toeleveringsketen, etc., maar de paniek die gepaard gaat met honger zal altijd aanwezig zijn. Mensen die de aard van hongersnood begrijpen kunnen paniek vermijden en zich in veiligheid brengen. Zij zullen overleven en gedijen. Mensen die de hongersnood niet begrijpen zullen in de eerste week zonder voedsel doordraaien en schadelijke fouten maken.

Mentale voorbereiding is net zo belangrijk als fysieke voorbereiding. Houd dat in gedachten terwijl we verder gaan in onzekere tijden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

John Kerry zegt in wezen: “Hongersnood is prima, zolang we het klimaat maar kunnen redden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe nieuwe invasie van Rusland is gericht op de op één na grootste stad van Oekraïne, en dat zou ons op de rand van een “Nucleaire Armageddon” kunnen brengen
Volgend artikelMysterieus gloednieuw hartsyndroom treft naar verluidt 90% van de Amerikaanse bevolking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Ik heb een kleine 500 SF boeken en tientallen hiervan hebben het over ‘wat doen na de bom’.
  De scenario’s lopen nogal uiteen; kolonies op andere planeten, ringwerelden, alternatieve kleine gemeenschappen tot verwoestende bendes, en misschien worden we wel door apen geregeerd straks. De fantasie is eindeloos.
  Preppen kan misschien een oplossing zijn, maar hoe vol je kelder ook is, het is tijdelijk.
  Wat wel verstandig is dat zijn zaden van eetbare planten verzamelen, want straks weet je niet wat er allemaal zal groeien door versnelde mutaties. In Tjernobil treffen ze nu ook al rare mutaties,
  van plant en dier aan.
  Misschien is de beste oplossing wel die helle felle korte flits die hetzelfde werkt als in slaap vallen: niemand kan zich het exacte moment herinneren van het in slaap vallen, dat weet men pas bij het wakker worden, maar bij de flits is dat laatste er niet meer bij dus het licht blijft uit en het blijft donker.
  End of story.

  • Vorig jaar stopte ik een zak met uitgelopen krieltjes in de schil in de grond.

   24 krieltjes leverden 100 nieuw krieltjes.

   De natuur = overvloedig. Je krijgt altijd een veelvoud terug. Één sinaasappel kan MEERDERE nieuwe bomen met sinaasappels voortbrengen. En dat geld voor alle planten!!!

   Momenteel heb ik uit 1 cherry tomaat, 26 stekjes voor tomatenplantjes gehaald. UIT ÉÉN CHERRY TOMAATJE!!!

   We worden zo keihard voor de gek gehouden. En nu ze het weer kunnen besturen, wordt het helemaal krankzinnig. Hongersnood kan ontstaan, maar de meeste honger wordt al heel lang bewust gecreëerd.

   En nu gaan ze het water schaars maken, let maar op!!! Bijna het water uit Europa stroomt door NL de Noordzee in… er kan hier geen water tekort zijn tenzij de provincies en de waterschappen tekorten creëren. Onthoudt dat voor de komende maanden, want ze gaan ons uitdrogen… en in het najaar gaan ze ons weer 6 tot 7mnden verzuipen.

  • Ik heb zelf ook langere tijd zonder eten gedaan, want ik rookte. Het geheim bij mij is geen fotosynthese maar de ether. Rudolf Steiner zei dat roken de ether dichter in het lichaam trekt. Mensen hebben een etherlichaam, waaruit sommige meesters zelfs hun fysieke lichaam precipiteren om te verschijnen. De voedselcrisis begon pas door de criminele tabaksprijzen.

  • Ik mag niks meer over Greetje zeggen, maar ze stuurde een opera.
   De Tibetaan schreef dat operazangers vaak een dikke buik hebben door uitzetting van de zonnevlecht, het centrum van emotie, door drama.

 2. De linkse idioten van toen met hun verdomde mantra; dit nooit meer zijn er niet meer de meesten zijn gaan hemelen en kijken zo gezegd neer op de waanzin van deze onrustige tijd, de meest luitjes weten niet wat de hongerwinter van 1944 – 1945 was.

  Doordat de geallieerden met name de zio Britten de Nederlandse Spoorwegen hadden plat gebombardeerd, om de Duitsers in de wielen te rijden, daardoor werden Noord en Zuid Holland van voedsel afgesneden enfin de geschiedenis herhaalt zich keer op keer.

 3. “Massale hongersnood: Dit is waarom het grootste deel van Amerika totaal onvoorbereid is”

  Europa telt zeker niet mee volgens de auteur: De Holodomor genocide komt eraan, volgens een eerder artikel dat op Frontnieuws was verschenen, zou men voedsel moeten inslaan voor tenminste 2 jaar, ziet u dat gebeuren een gezin met 2 of meer kinderen?

  Vraag u af waarom de rijken van deze gevangenisplaneet reeds ondergrondse bunkers hebben aan laten leggen en voorzien van ruime voorraad aan lang houdbaar voedsel OMG, maar misschien floreert de ruilhandel bijv. een trouwring voor een brood of iets van deze aard.

 4. je kan er over blijven lullen maar het zou beter zijn om er EINDELEIK ook wat aan te gaan doen want p je krent blijven zitten gebeurt er alleen maar dat je meer verhalen gaat schrijven TOTDAT HET TE ? LAAT IS

  • Je kan niks doen, we zitten midden in een Tsunami. De golf overspoelt ons allemaal, maar als het water zich terug trekt is het interessant te zien wie nog staat. De rest is verzopen of in zee getrokken en daar alsnog verzopen. Je moet het even uitzitten en voor de rest, pluk de dag.

  • @gerrit…

   Ik ben ook benieuwd naar je oplossing. Deze dooddoener word ik zo moe van. Roepen dat we moeten stoppen met lullen.

   Als je denkt dat we hier alleen maar dom lullen, dan snap je niet dat we hier aan het leren zijn.

   Wat wil je dan gerrit? Dat we een burgeroorlog beginnen… precies zoals de satanisten willen??? Protesteren zodat de satanisten een reden hebben om nieuwe wetten en regels te maken??? Verkiezingen die allemaal doorgestoken kaart zijn???

   We kunnen pas wat doen als zij gaan dwingen en duwen. De mensen die nog niks doen, doen niks omdat ze weten hoe dat de satanisten in de kaart speelt.

   Bedenk een goede actie ipv te klagen dat niemand wat doet. Wat er gaande is, is groter dan ons allemaal. Dit lossen we niet meer op met een demonstratie en een burgeroorlog willen we al helemaal niet want dan krijgen de satanisten absolute macht.

   Weigeren gerrit… weigeren weigeren weigeren. Ieder mens op aarde moet een keuze gaan maken… onbewust blijven en uit egoïsme leven OF bewust worden en uit liefde leven. Dat is wat er moet gebeuren. Geen geweld of oorlog of crisis, maar elk mens moet zelf deze keuze maken en daarna zal er vanuit die mensen de verandering groeien die nodig is.

   De verandering die nodig is, is in jou gerrit, niet buiten jou.

  • Nee, Gerrit schrijven is veel leuker dan wat doen. Ja, er zou misschien iets gedaan kunnen worden.
   Dank er aan dat alles aandacht nodig heeft. Neem je de aandacht weg, dan verpietert iets. Negeren en de aandacht voor nare mensen richten op goede mensen is al een beginnetje, want dan groeien de goeden en de minder goeden gedijen niet meer. Aandacht is een vorm van energie. Alles is in feite energie.
   Neem een plant: krijgt die gaan aandacht; voedsel water en energie uit de zon, dan verpietert die. Zo ook bij mensen. Neem de aandacht weg en men verpietert. Ook de grote monden worden dan stil. Negeren.

 5. Ach “we” waren het Moslim Broederschap vergeten

  Het Moslim Broederschap Project

  door Patrick Poole , 11 mei, 2006

  Stelt u zich eens voor: internationale politiemachten en Westerse geheime diensten ontdekken een twintig jaar oud document, opgesteld door de oudste islamistische organisatie ter wereld met één van de grootste terreurnetwerken; een document dat een uiterst geheim plan onthult om een ​​“culturele invasie” en verovering van het Westen op gang te brengen dat een vrijwel exacte afspiegeling is van de tactieken die meer dan twintig jaar lang door de islamisten worden gebruikt. Men zou toch denken dat dergelijke nieuws in vette koppen op de voorpagina’s van de New York Times, Washington Post, London Times, Le Monde, Bild en La Republica zou worden gepubliceerd .
  Als je dat had bedacht, was het goed mis.

  De Zwitserse dominante hebben bij een inval op november 2001, twee maanden na de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september inderdaad de hand gelegd op zo’n document. samengesteld is informatie over dit document, in contraterrorisme-kringen bekend als “ Het Project ” en elke discussie over de inhoud beperkt gebleven tot de uiterst geheime wereld van de Westerse geheime diensten. Alleen door het werk van een moedige Zwitserse journalist, Sylvain Besson van Le Temps , en zijn in oktober 2005 gepubliceerde boek, La conquête de l’Occident: Le projet secret des Islamistes ( De Verovering van het Westen: Het geheime project van de islamisten ) is informatie over Het Project eindelijk openbaar geworden. Een door Besson geciteerde Westerse functionaris heeft Het Project beschreven als “een totalitaire ideologie van infiltratie die uiteindelijk het grootste gevaar vormt voor de Europese maatschappijen.”

  Wat Westerse inlichtingendiensten over Het Project weten begint met de inval in een luxe villa in Campione, Zwitserland, op 7 november 2001. Het werd begrepen van de inval was Youssef Nada, directeur van de Al-Taqwa Bank van Lugano, die meer dan 50 jaar lang actief met de Moslim Broederschap heeft eindelijk en die toegaf een van de internationale leiders van de organisatie te zijn. De Moslim Broederschap, die als de oudste en één van de belangrijkste islamistische bewegingen in de wereld wordt beschouwd, werd in 1928 gesticht door Hasan al-Banna met als motto: “Allah is ons doel, de Profeet onze leider, de Koran is onze wet , jihad is ons pad, sterven in de naam van Allah is ons allerhoogste streven.”

  De invasie werd uitgevoerd door Zwitserse orderdiensten op verzoek van het Witte Huis in het begin van de campagne tegen de financiering van het terrorisme in de onmiddellijke slaap van 11 september. De VS en Zwitserland hadden onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van Al-Taqwa bij het witwassen van geld en het financieren van een lange reeks islamitische terroristische groeperingen waaronder Al-Qaeda, HAMAS (de aangewezen tak van de Moslim Broederschap), de Algerijnse GIA en de Tunesische Ennahdah.

  In de documenten die tijdens de invasie in Nada’s Zwitserse villa in beslag werden genomen was een in Arabisch geschreven plan van veertien bladzijden, gedateerd op 1 december 1982, dat een strategie van 12 schetspuntent om “een islamitische regering op aarde te vestigen” – genaamd Het Project . Volgens een verklaring van Nada tegenover de Zwitserse invloeden was het ongetekende document opgesteld door “islamitische onderzoekers” die betrokken waren bij de Moslim Broederschap.

  Wat Het Project zo anders maakt dan het standaard islamistische retoriek van “Dood aan Amerika! Dood aan Israël!” en “Sticht een wereldwijd kaliefaat!” is de flexibele benadering van de “culturele invasie” van het Westen in meerdere fasen en op lange termijn. Het Project roept op om gebruik te maken van diverse tactieken, van immigratie, infiltratie, surveillance, propaganda, protesten, bedrog, politieke legitimiteit en terrorisme, heeft langer dan twee decennia dienst gedaan als “blauwdruk” voor de Moslim Broederschap. Zoals een aantal voorbeelden uit heel Europa laten zien – inclusief de politieke erkenning van parallelle islamistische overheidsorganisaties in Zweden, de recente “cartoon” jihad in Denemarken, het in de brandsteken van auto’s tijdens de Parijse intifada vorige november, en de terroristische aanslag van 7 /7 in Londen – is het in Het Project geschetste plan een overweldigend succes.

  In plaats van zich te veroorzaken op terrorisme als de enige methode om actie te voeren voor de groep, zoals het geval is met Al-Qaeda, valt het gebruik van terreur op perfecte postmoderne wijze in een veelvoud aan optionele opties om in toenemende mate te infiltreren , confronteren en uiteindelijk de islamitische heerschappij over het Westen te vestigen. Onder de vele mogelijke die in Het Project worden gedaan vallen de volgende tactieken en technieken:
  Netwerken met en het beoogde van acties met gelijkgestemde islamistische organisaties.
  Het vermijden van open allianties met bekende terroristische organisaties en individuen om de schijn van “gematigdheid” te behouden.
  Infiltreren in en overname van bestaande moslimorganisaties om ze op één lijn te stellen met de collectieve doelstellingen van de Moslim Broederschap.
  Gebruik maken van misleiding om de voorgenomen bedoelingen van islamistische acties te maskeren, terwijl dit niet tegenstrijdig is met de wetten van de sharia.
  Het vermijden van lokale, nationale en mondiale conflicten met Westerlingen die op de lange termijn het vermogen om de islamistische machtsbasis in het Westen uit te oefenen uit te veel schade zou kunnen berokkenen of die een negatieve reactie tegen moslims zouden kunnen veroorzaken.
  Het opzetten van financiële netwerken om de bekering van het Westen te financieren, inclusief de ondersteuning door fulltime bestuurders en medewerkers;
  Verkennen, gegevens verzamelen, en het opbouwen van capaciteit om gegevens te verzamelen en op te slaan.
  Het opzetten van een controlesysteem om te zien op de Westerse media om moslims te waarschuwen voor “tegen moslims gerichte internationale samenzweringen”.
  Het ontwikkelen van een islamistische intellectuele gemeenschap, inclusief het opzetten van studiecentra en belangenorganisaties, de uitgever van “academische” studies om de islamistische positie te legitimeren en de geschiedenis van de islamistische bewegingen te boek te stellen.
  De ontwikkeling van een allesomvattend honderdjarenplan voor de islamistische ideologie over de hele wereld te eerlijk.
  Internationale doelstellingen afwegen tegen vergelijkbare flexibiliteit.
  Het creëert uitgebreide sociale netwerken van scholen, ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen die de islamitische idealen worden gedaan, zodat moslims in het Westen voortdurend in contact staan ​​met de beweging.
  Het systematisch van moslims die onze ideologietrouw zijn bij democratisch gekozen instellingen op alle niveaus in het Westen, inclusief overheid, NGO’s, particuliere instellingen en vakbonden.
  Gebruik maken van bestaande Westerse instellingen tot ze kunnen worden belast in dienst van de islam.
  Het opstellen van islamitische constitutionele, wetten en beleid voor exclusieve tien uitvoerlegging.
  Conflicten binnen de islamistische bewegingen op alle niveaus vermijden, inclusief de ontwikkeling van processen om conflicten op te lossen.
  Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met onmogelijke doelstellingen.
  Autonoom “veiligheidstroepen” organiseert om moslims in het Westen te beschermen.
  Geweld ontketenen om de moslims sterven in het Westen wonen “in de stemming te houden voor de jihad”.
  Jihad-bewegingen in de hele islamitische wereld ondersteunend door preken, propaganda en financiële, personele en operationele steun.
  Zorgen dat de bepaalde kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.
  De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor mondiale islamitische overheersing.
  Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening van co-existentie met hen af ​​te wijzen.
  Het actieve oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.
  De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de internationale terreurbeweging.
  Voldoende geld verzameld om de jihad wereldwijd voor onbepaalde tijd voort te zetten en te ondersteunen.
  Bij het lezen van Het Project moeten mannen in gedachten houden dat het document in 1982 werd opgesteld, toen de huidige spanningen en terroristische activiteiten in het Midden Oosten nog in de kinderschoenen stonden. In veel opzichten loopt Het Project uiterst duidelijk vooruit op het leeuwendeel van de islamistische activiteiten gedurende de afgelopen twee decennia, zowel van “gematigde” islamistische organisaties als van uitgesproken terroristische groepen.

  Het grootste deel van wat tegenwoordig openbaar is gemaakt over Het Project is het resultaat van onderzoek door Sylvain Besson, inclusief zijn boek en een artikel daarover in het Zwitserse dagblad, Le Temps, “ L’islamisme à la conquête du monde ” (Het islamisme en de verovering van de wereld), waarin zijn boek, dat alleen in een Franstalige uitgave beschikbaar is, wordt geschetst. Minstens één Egyptische krant, Al-Mussawar, indirecte de Arabische tekst van Het Project vorige november in zijn geheel.

  In de Engelstalige pers is bijna geen aandacht besteed aan Bessons onthullingen over Het Project . De enige vermelding in de oude media in de VS is te vinden in een artikel in de Weekly Standard (20 februari 2006) van Olivier Guitta, The Cartoon Jihad . Het meest uitgebreide commentaar op Het Project is geschreven door een in Londen woonachtige Amerikaanse onderzoeker en journalist, Scott Burgess, die zijn analyse van het document op zijn blog, The Daily Ablution heeft gepubliceerd. Een Engelse vertaling van de Franse tekst van Het Project werd samen met zijn commentaar in december 2006 in een reeks complete gepubliceerd (delen I , II , III , IV , V , Conclusion ). De volledige Engelse vertaling van dhr. Burgess wordt daar met zijn toestemming in zijn geheel aangeboden.

  Niet tegenstaande het ontbreken van een openbare discussie over Het Project zijn het document en het opgenomen geschetste plan onderwerp geweest van substantiële discussies onder de Westerse inlichtingendiensten. Eén antiterrorismefunctionaris die met Besson over Het Project heeft gesproken en die in Guitta’s artikel in de Weekly Standard wordt genoemd is de huidige autoriteit op het gebied van terrorisme, Juan Zarate. Hij noemde Het Project een blauwdruk van de Moslim Broederschap voor “het verspreiden van hun politieke ideologie” en uitte zijn twijfelachtig omdat “de Moslim Broederschap een groep is die ons zorgen baart, niet omdat ze zich bezig houdt met filosofische of ideologische ideeën, maar omdat ze het gebruik van geweld tegen burgers verdedigen.”

  Eén befaamde internationale geleerde en kenner van Islamistische beweging die ook met Besson heeft gesproken, Reuven Paz, sprak over Het Project in zijn historische context:

  Het Project maakte deel uit van het handvest van de internationale organisatie van de Moslim Broederschap die officieel werd opgericht op 29 juli 1982. Het is een weergave van een uitgebreid plan dat in de jaren 60 nieuw leven werd opgeblazen door de immigratie van conventionele Syrische en Egyptische intellectuelen van de Broederschap naar Europa.

  Zoals Paz opmerkt werd Het Project in 1982 gepresenteerd door de Moslim Broederschap als onderdeel van hun handvest, een periode die wordt verspreid door een opleving van zijn uitbreiding op internationaal niveau, plus door een keerpunt in de afwisselende periodes van repressie en gedempt door de Egyptische regeringsleider. In 1952 speelde de organisatie een cruciale rol voor de Vrije Officieren, een beweging geleid door Gamal Abdul Nasser, die koning Faroek van de troon stootte maar die al snel uit de gunst gekozen bij het nieuwe revolutionaire regime omdat Nasser verplicht gehoor te geven aan de roep van de Moslim Broederschap om een ​​op de Islamitische ideologie gestoelde staat op te gericht. Sinds de Julirevolutie in 1952 wordt de Broederschap regelmatig in het verbod gedaan en zijn de leiders door de Egyptische machthebbers ter dood gebracht en gevangen gezet.

  Sinds 1982 heeft de Moslim Broederschap zijn netwerk over het Midden-Oosten, Europa en zelfs Amerika uitgebreid. In eigen land in Egypte won de Moslim Broederschap 20 procent van de beschikbare wetgevende zetels in de parlementaire verkiezingen van 2005, zodat ze het grootste oppositieblok vormen. De afdeling, in de hele wereld bekend als HAMAS, kreeg onlangs de macht in handen in de aangewezen Autoriteit nadat ze bij de verkiezingen 74 van de 132 zetels in de Palestijnse Wetgevende Raad wonnen. De Syrische tak is historisch gezien de grootste georganiseerde oppositiegroep tegen de regiem van Assad, en de organisatie heeft afdelingen in Jordanië, Soedan en Irak. In de VS wordt de Moslim Broederschap voornamelijk vertegenwoordigd door de Muslim American Society (MAS).

  De Moslim Broederschap heeft vanaf haar oprichting gepleit voor het toepassen van terrorisme als een middel om haar agenda van islamitische wereldoverheersing te solide. Maar als de grootste radicale volksbeweging in de islamitische wereld heeft ze veel leidende islamitische intellectuelen beïnvloed. Onder deze groep van Moslim Broederschap-intellectuelen bevindt zich Youssef Qaradawi, een in Egypte geboren islamistische geestelijke, die in Qatar zijn hoofdkwartier heeft.

  Qaradawi, een van de leidende spirituele figuren binnen de Moslim Broederschap en onder de islamitische predikers (hij heeft zijn eigen meerdere programma op Al-Jazeera), is een van de belangrijkste apologeten geweest wat betreft zelfmoordaanslagen in Israël en terrorisme tegen Westerse belangen in het Midden Oosten. Zowel Sylvain Besson als Scott Burgess leveren uitgebreide vergelijkingen tussen Qaradawi’s publicatie Priorities of the Islamic Movement in the Coming Phase, gepubliceerd in 1990, en Het Project, dat acht jaar voor Qaradawi’s Priorities verscheen. Ze vestigen de aandacht op de opvallende overeenkomsten in het taalgebruik en de plannen en methoden die de beide documenten aanbevelen. Men speculeert dat Het Project door Qaradawi werd gebruikt als een sjabloon voor zijn eigen werk, of dat hij betrokken was bij het opstellen ervan in 1982. Het is misschien een toeval dat Qaradawi de op drie na grootste aandeelhouder was in de Al-Taqwa Bank van Lugano, waarvan de directeur, Youssef Nada, de persoon was bij wie Het Project werd aangetroffen. Sinds 1999 is Qaradawi de toegang tot de VS verboden als gevolg van zijn connecties met terroristische organisaties en zijn openlijk pleiten voor terrorisme.

  Voor degenen die Het Project hebben gelezen, is het meest zorgwekkende niet dat islamisten een plan hebben ontwikkeld om de wereld te overheersen; door experts werden al aanvaard dat islamitische organisaties en terroristische groeperingen vanuit een verbeterde reeks algemene principes, netwerken en methodologieën geopereerd hebben. Het verrassende is hoe effectief het islamistische veroveringsplan dat in Het Project gedurende twee decennia wordt geschetst door moslims in het Westen wordt belegd. Zelfs zorgwekkend is de achterliggende ideologie van het plan: haat en geweld ontketenen tegen joodse bevolkingsgroepen over de hele wereld; het welbewust overnemen en ondermijnen van westerse publieke en particuliere instellingen; de aanbeveling van een tactiek van doelbewust escalerende confrontatie van in het Westen wonende moslims tegen hun buren en medeburgers; het accepteren van terrorisme als een oorspronkelijke optie om hun doel te bereiken en de theoretische realiteit van jihad tegen niet-moslims; en het ultieme doel om met geweld de islamitische heerschappij van het kalifaat door de sharia in het Westen, en uiteindelijk over de hele wereld, in te voeren.

  Als de praktijk die we de laatste kwart eeuw in Europa hebben en de VS een indicatie hebben gezien is, dan moeten de “islamitische onderzoekers” die Het Project meer dan twee decennia geleden opstelden, opgenomen zijn dat hun lange termijnplan om het Westen te veroveren en de groene vlag van de islam over zijn burgers te hijsen zo snel, efficiënt en volledig verwezenlijkt wordt.. Als de islamisten in de mogelijke jaren net zo succesvol blijken, dan kunnen de westerlingen maar beter van hun persoonlijke en politiekeheden vrij genieten zolang het duurt.

 6. Schijnbaar wachten we allemaal op één of andere leider.
  En nog steeds zijn we dus niet wakker.
  Er zal niet alleen geen bevrijder komen, ergo ze bestaan niet, maar we hebben echt géén leider nodig.
  Ons ego staat ons in de weg.
  Wij maken zelf de wereld waarin wij leven door de keuzes die wij maken.
  Op deze site roepen we dat we wakker zijn, schijnbaar niet.

  • @Libera nos a malo…

   🎯🎯🎯

   De mens kan de mens niet regeren.

   De leider die we nodig hebben is in onze harten ipv onze hoofden. En om uit onze hoofden terug bij onze harten te komen, zullen we de vlammen van trauma moeten voelen.

   • Theme
    mei 14, 2024 Bij 11:09
    Ik weet niet zo goed hoe ik het allemaal moet verwoorden, maar het is ook allemaal zo simpel dat niemand mij gelooft.
    Ieder mens is gemaakt van sterrenstof.
    Dat weten zelfs de geleerden.
    Maar wat de mens dan weer niet beseft, is dat hij dan ook het eeuwige Licht en Leven in zich draagt.
    Jij bent niet meer noch minder dan een ander.
    Ieder mens heeft de eigen wil en verantwoordelijkheid over zijn hier zijn en over zijn ziel.
    Leef je leven en laat leven.

 7. Bloed, beledigingen en messen: het Duitse treinsysteem verandert in een levensbedreigend ‘slagveld’ door gewelddadige migranten, waarschuwt het hoofd van de regionale spoorwegunie
  Een vrouwelijke vakbondsbaas voor spoorwegarbeiders beschrijft de omstandigheden van de ‘burgeroorlog’, treinarbeiders die zichzelf opsluiten in treinwagons uit angst, en bloedige aanvallen die treinarbeiders getraumatiseerd achterlaten – allemaal verergerd door politici die spreken van succesvolle ‘integratie’ >>>

  https://rmx.news/article/blood-insults-and-knives-german-train-system-turning-into-life-threatening-battlefield-due-to-violent-migrants-warns-head-of-regional-rail-union/

  • Dit geloof je niet Adriaan. ik heb het gezien. Zondag moest ik in Ede zijn en was op de fiets, daar staan 2 windmolens die lekker draaide. Ik heb nog even pal eronder staan luisteren hoeveel herrie die dingen nu eigenlijk maakten. Ze draaide in ieder geval perfect. 1,5 uur later op de terugweg stond er 1 stil. Het viel me direct op, daarna heb ik er niet meer bij nagedacht maar Nu ik dit lees…..

   En daar hebben nu alle mensen zoveel overlast van. Het land is totaal krankzinnig geworden.

   • Infrageluid heeft een lage frequentie een lange golflengte Gijp, deze staan op blokken van 600 kubieke meter beton de lage geluid frequenties draven ondergronds door, olifanten communiceren ook met infrageluid.

    • Weer wat geleerd. Ik vond het geluid namelijk wel meevallen toen ik eronder stond. Maar je hebt me niet goed begrepen denk ik. Ik bedoelde te zeggen “ waarom moeten zoveel mensen overlast hebben, horizonvervuiling, slagschaduw enz als die dingen stil worden gezet”

     • Omdat die pleuris dingen gewoon niet in het landschap thuis horen Gijp en de horizonvervuiling is ook geen gezicht, tja zou mij mijn reet roesten misschien de platte aarde gelovigen er niet mee zitten.

      • Ondertussen geloof ik niks meer. Misschien is de aarde wel plat. Ik sluit niks meer uit. Daar was niet voor niks zoveel gezeik om met Gelileo.

       Zijn we zoveel wijzer geworden of juist dommer?

 8. Ik denk dat Big Tech nog achter z’n oren gaat wrijven als mensen op rantsoen moeten. Héél veel mensen zijn te zwaar en kunnen dus weken/maanden op hun eigen vet teren zolang je maar genoeg water drinkt. Het gevolg zou zijn dat mensen af gaan vallen en ineens veel gezonder worden. Hart en vaat ziekten en suikerziekten zullen verdwijnen en dat scheelt héél veel aan inkomsten voor de pillenfabriek. Mensen doen sowieso te angstig over honger. 1 pond vet staat gelijk aan 3500 calorieën en daar kun je 3 dagen van leven. De gemiddelde mens heeft 40 pond overgewicht, dus dat zijn al 120 dagen dat je makkelijk kunt overleven. Zorg voor water en een filter zodat je water uit de natuur kunt drinken. Voor de magere mensen: sla ook wat voedsel op aan je eigen lichaam, kan niemand jatten 😉

    • beste Gijp, ik hoor je denken ‘daar heb je Ron weer met z’n meestergetallen’ en daarom een bemoediging in de vorm van een citaat van Confucius (551 – 479 bC): ‘Symbolen heersen over de wereld, niet woorden, noch wetten.’

     • Ron, ik ga toch mee met Gijp. Ja, er zit wel wat in getallen, maar heel veel gedoe is gewoon onzin. Zoals beweringen dat bepaalde plaatsen 3.333 km uit elkaar liggen en dat dat belangrijk is, terwijl die plaatsen gesticht werden eeuwen voordat de km, of zelfs het metrische stelsel in gebruik kwam bv.

      Maar misschien kun je me vertellen wat je denkt van 4.6656 en waarom dat nummer belangrijk zou zijn. Dan kan ik daarna met een echt interessant getal komen

      • @ Johan, misschien heeft die afstand indertijd (3.333km oid) wel te maken Leylijnen of andere zaken (bv heilige plaatsen) waarom bepaalde bouwwerken op bepaalde plaatsen zijn gebouwd. Wat ik gelezen heb over de oudheid waren dat mensen die misschien meer met de natuur leefden en vandaar uit hun bouwsels en leefomgeving creëerden. Er waren toendertijd nog geen chemtrails sproeiers neem ik aan. Alhoewel in het boek: “Waren de goden Astronouten” en ook in de bijbel gesproken wordt over vliegtuigen.
       Ach wat weten we eigenlijk…..

       • Dat is niet het punt Klien.
        Waar het mij om gaat is dat te veel mensen zaken proberen te verbinden op basis van getallen in eenheden die destijds nog niet eens bestonden.
        Dat wil niet zeggen dat alles onzin is, maar wel dat je met getallen kunt spelen totdat je krijgt wat je wilt. Ik kan met ieder getal wel wat doen.

        @Ron Swart; ik wacht nog op een uitleg over het belang van 4.6656

 9. De kerel auteur veel uit de nek, hoewel hij ook goede punten heeft
  Deze punten zijn correct
  1 – zomaar van de natuur leven is niet eenvoudig, al helemaal niet als meerdere mensen dat in hetzelfde gebied gaan doen.
  2 – jagen vissen gaan geen grote groepen mensen onderhouden voor langere tijd, wild trekt weg, vissen idem, als er te veel mensen mee bezig zijn
  3 – verbouwen van voedsel op een schaal om jezelf en je gezin (en misschien meer mensen) te onderhouden vraagt tijd en oefening
  4 – tuinen, kippehokken etc moeten worden verdedigd tegen dieven en plunderaars.

  Maar het idee dat er al snel geen plunderaars meer zullen zijn is gewoon waanzin. Het is een overlevingsinstinct dat mensen zal drijven tot het vormen van grote bendes. En ja, die zullen worden uitgedund tijdens hun strooptochten, maar de overlevenden leren daarvan. En zulke bendes zullen zich richten op de enkelingen en de kleine groepjes, die ze gewoon door uitputting kunnen overmeesteren. Dan leven van wat ze vinden en verder trekken.
  En wie durft er een weddenschap op af te sluiten dat die groepen, of tenminste sommige groepen, niet over zullen gaan tot kannibalisme? Zowel de eigen zwaar gewonden als de verslagen slachtoffers.

  Wat er zal gebeuren is dat er misschien in erg afgelegen gebieden wat enkelingen/enkele families zich staande kunnen houden, maar verder zullen mensen tot de conclusie komen dat je alleen niet veel klaar maakt. Na de eerste chaos en plunderingen dan wel te verstaan. Dus gaan zich nieuwe gemeenschappen vormen; dorpjes, stadswijken etc waar mensen samen hun spullen gaan verdedigen, samen voor voedsel gaan zorgen, samen wacht gaan lopen.
  Het beste is dan ook om NU dergelijke groepen te gaan zoeken om je aan te sluiten, of nieuwe te vormen. Met diverse verzamelplekken. Het duurt lang om mensen te leren vertrouwen, hoe langer je wacht, hoe moeilijker het zal zijn. En zorg ervoor dat je kennis hebt die nuttig kan zijn; timmeren, loodgieterswerk, smeden, kruidenkennis, ehbo, metselen/bouwen, wol spinnen, naaien, leer looien of bewerken, wat dan ook, vaardigheden die nuttig kunnen zijn voor een groep, want dan heb je wat te bieden. Meer dan alleen maar voorraden brengen, want een groep kan anders in de verleiding komen je binnen te laten en je voorraden in te nemen en je er dan uit te schoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in