Pixabay

Gloednieuw hartsyndroom treft naar verluidt 90% van de Amerikaanse bevolking, beweert de American Medical Association, die geen verklaring geeft

Via American Heart Association , oktober 2023 (nadruk toegevoegd):

“Gezondheidsexperts herdefiniëren het risico, de preventie en het beheer van hart- en vaatziekten (CVD), volgens een nieuw presidentieel advies van de American Heart Association dat vandaag is gepubliceerd in het vlaggenschipblad van de vereniging, Circulation.

Verschillende aspecten van hart- en vaatziekten die overlappen met nieraandoeningen, diabetes type 2 en obesitas ondersteunen de nieuwe benadering. Voor het eerst definieert de American Heart Association de overlap in deze aandoeningen als het cardiovasculair-kidney-metabool (CKM) syndroom. Mensen die hart- en vaatziekten hebben of daar risico op lopen, kunnen het CKM-syndroom hebben…

Volgens de 2023 Statistical Update van de American Heart Association heeft 1 op de 3 Amerikaanse volwassenen drie of meer risicofactoren die bijdragen aan hart- en vaatziekten, stofwisselingsstoornissen en/of nierziekten. CKM tast bijna elk belangrijk orgaan in het lichaam aan, waaronder het hart, de hersenen, de nieren en de lever. De grootste invloed heeft het echter op het cardiovasculaire systeem, dat invloed heeft op de bloedvaten en de hartspierfunctie, de snelheid van vetophoping in slagaders, elektrische impulsen in het hart en nog veel meer.”

Hoewel de diagnostische aanduiding CKM pas afgelopen herfst van kracht werd, zou volgens recent vrijgegeven gegevens van het Journal of the American Medical Association 90% van de Amerikanen getroffen kunnen zijn, schrijft Ben Bartee.

Via Healthline (nadruk toegevoegd):

“Een nieuwe studie heeft onthuld dat ruwweg 90% van de Amerikanen mogelijk het cardiovasculair-kidney-metabool (CKM) syndroom heeft.

De risico’s zijn het grootst onder oudere volwassenen, mannen en zwarte mensen, zo bleek uit het rapport dat woensdag in JAMA werd gepubliceerd.

De American Heart Association (AHA) introduceerde in 2023 een nieuw stadiëringssysteem – het CKM-syndroom – om hart- en vaatziekten, nierziekten en stofwisselingsziekten beter te kunnen behandelen en beheren, omdat ze nauw met elkaar verbonden zijn en vaak een multidisciplinaire aanpak vereisen.

Het CKM-syndroom is een systemische aandoening met verbanden tussen hartaandoeningen, nieraandoeningen, diabetes en obesitas.”

Via Journal of the American Medical Association (nadruk toegevoegd):

  ONTVOLKING BEVESTIGD: Sedert de invoering van de COVID-19 vaccins is de bevolkingsgroei in de V.S. sterk gedaald

“Bijna 90% van de Amerikaanse volwassenen voldeed aan de criteria voor het CKM-syndroom (stadium 1 of hoger) en 15% voldeed aan de criteria voor gevorderde stadia, geen van beide verbeterde tussen 2011 en 2020. Het gebrek aan vooruitgang kan deels de gelijktijdige verbetering en verslechtering van verschillende risicofactoren in de loop van de tijd weerspiegelen. Er werden aanzienlijke verschillen tussen subgroepen in gevorderde stadia waargenomen, met een verhoogd risico op oudere leeftijd, mannen en zwarte volwassenen.”

Een diagnosepercentage van 90% voor een nieuwgeboren medische aandoening die meerdere organen tegelijk beïnvloedt, lijkt te vragen om een diepgaande, weloverwogen, uitgebreide reflectie binnen de medische gemeenschap – het soort ingrijpende mobilisatie van middelen dat we zagen tijdens Operatie Warp Speed – om de onderliggende oorzaken te achterhalen, waar in andere contexten, zoals massamigratie, mensen zoals de Karamel-uh entiteit buitengewoon nieuwsgierig naar zijn.

…Tenzij, natuurlijk, echte gezondheidszorg niet het hoofddoel is van de geïnstitutionaliseerde, corporatistische “gezondheidszorg” die door de overheid en de industrie wordt voorgestaan.

Je hoeft geen graad in epidemiologie te hebben om het gevoel te krijgen dat wat bij 90% van de bevolking in meerdere organen tegelijk een functionele meltdown veroorzaakt, waarschijnlijk iets is dat afkomstig is van een alomtegenwoordige bron in de omgeving, zoals de voedselvoorziening, of het water, of de punt van een injectiespuit gevuld met een bepaalde experimentele gentherapie – of alle drie tegelijk.

Toch – en je zult geschokt zijn als je dit hoort – is er bij het doornemen van alle literatuur over CMK die door mainstream nieuwsorganisaties en medische organisaties zoals de AMA naar buiten wordt gebracht, een duidelijk gebrek aan interesse in het stellen van fundamentele vragen.

  Onze herders werken voor de wolven

Waar ze wel in geïnteresseerd zijn, en wat we kunnen verwachten is dat er nieuwe gepatenteerde medicijnen voor CMK komen, tot grote vreugde van de aandeelhouders van Pfizer en Merck.

“Een ons voorkomen is een pond genezen waard” is tegenstrijdig met het bedrijfsmodel van de industrie, dus wat we krijgen is het omgekeerde paradigma.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Naomi Wolf onthult de ontvolkingsagenda van Pfizer, zoals blijkt uit hun eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMassale hongersnood: Dit is waarom het grootste deel van Amerika totaal onvoorbereid is
Volgend artikelZowel Zelensky als Netanyahu beweren dat God hen heeft uitverkoren om te overwinnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Rennen jongens en meisjes naar de volgende gen-therapie?
  Als 90 % van de bevolking ‘iets’ heeft,en word wijsgemaakt dat meerdere organen worden aangetast.
  Zullen ze er veel voor over hebben,hun broze leventje in stand te houden.
  Kijk maar bij de bevolking die zich heeft laten inenten….
  Dom Dom Dom.Ze komen er maar in om.
  Doctrine’s werken nog steeds te goed,helaas.

  • tja schaapjes hebben maar 1 hersencel, zijn alles weer vergeten en janken om een of andere idioot bij een dom achterlijk liedjes festival, terwijl ze anderzijds weer geneukt worden door hun regering. En ja de hele groep gaat gewoon weer “volgen”wat hen wordt opgedragen. Succes ermee!

 2. “De risico’s zijn het grootst onder oudere volwassenen, mannen en zwarte mensen, zo bleek uit het rapport dat woensdag in JAMA werd gepubliceerd”

  De etnobom?

 3. De Chronische Ziekten 1e druk is een boek van S. Hahnemann uitgegeven bij Homeovisie. ISBN 9789071669071
  Hahnemann beschrijft zijn bevindingen met de aard van chronische ziekten en zet zijn miasmaleer uiteen.
  De grondlegger van de homeopathie, Dr. Samuel Hahnemann, heeft zich diepgaand bezig gehouden met het verschijnsel chronische ziekten. In dit boek beschrijft hij zijn bevindingen met de aard van chronische ziekten en zet zijn zogenaamde miasmaleer uiteen. Vervolgens wordt ingegaan op de homeopathische behandeling bij dergelijke aandoeningen.Tegenwoordig is de homeopathie wijd en zijd in diskrediet gebracht, omdat haar methodologie en leringen in contrast staan ​​met gevestigde ontdekkingen in de biologie en scheikunde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in