Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot, Esc voor terug) Original Paintings – Fine Art Prints.

Dr. Betsy Eads heeft vanaf het begin gevochten om de waarheid over de slopende en dodelijke COVID-19 biowapeninjecties naar buiten te brengen. De waarheid komt naar buiten en laat zien dat Dr. Eads al die tijd gelijk had, ook al heeft de Lying Legacy Media (LLM) haar levensreddende gegevens en analyses onderdrukt. In augustus voorspelde Dr. Eads dat de menselijke schade door het COVID-19 biowapen veel erger zou worden, en het toenemende aantal sterfgevallen en verwondingen door het vaccin toont aan dat ze opnieuw gelijk had. Dr. Eads voorspelt nu: “… We zitten nu in de miljoenen (vaccindoden) in Amerika, en ik voorzie een tsunami van doden in de komende twee jaar. Het probleem is dat je dit RNA boodschapper spike-eiwit producerende fabrieksmechanisme niet kunt uitschakelen. Mensen staan nog steeds in de rij om boosters te nemen, die 70 miljoen kopieën van het boodschapper-RNA bevatten, schrijft Greg Hunter.

De leugens die het CDC, de FDA, Big Pharma en de LLM vertelden, waren allemaal bedoeld om het nietsvermoedende publiek een experimentele vax-injectie te laten nemen waarvan ze allemaal wisten dat die dodelijk en gevaarlijk was. Gouverneur Ron DeSantis van Florida leidt zijn staat om mensen verantwoordelijk te houden voor de COVID-19 vaccin leugens en menselijke vernietiging. Op dinsdag vroeg gouverneur DeSantis een staatsjury om onderzoek te doen naar verwondingen als gevolg van het COVID-19 vaccin. Is dit het begin van wat kan uitdraaien op een Neurenberg 2.0 voor misdaden tegen de mensheid waarbij de Duitsers na de Tweede Wereldoorlog ter verantwoording werden geroepen? Eads zegt: “DeSantis gaat… een verzoekschrift indienen bij het Hooggerechtshof van Florida om een grote jury bijeen te roepen om elk geval van wanpraktijk of verkeerde informatie over de Covid-vaccinaties te onderzoeken. Hij gaat achter al die mensen aan die geen geïnformeerde toestemming hebben gegeven… Florida heeft een wet over het geven van verkeerde informatie over bijwerkingen van medicijnen… DeSantis gaat achter iedereen aan die verkeerde informatie heeft gegeven over Covid-vaccins, iedereen die iemand schade heeft berokkend of verkeerde informatie heeft gegeven over geïnformeerde toestemming.”

Er werden zoveel leugens en verkeerde informatie gegeven om mensen de injecties te laten nemen. Een van de grootste leugens was dat het vaccin 95% effectief en zeer veilig was. Een totale leugen op beide punten. Eads zegt: “Het was absoluut niet ‘veilig en effectief’. De cijfers van de vroege Pfizer-studies waren vervalst. Het was niet 95% effectief. Het was eigenlijk 15% of minder effectief.”

De leugens kwamen overal vandaan, en het waren betaalde leugens. Dr. Eads zegt: “De propaganda van de media, sportsterren en Hollywood werd allemaal betaald door Big Pharma om verkeerde informatie te verspreiden.”

Ze wisten dat een van de grote medische problemen voor iedereen die de injecties nam permanente hartschade was. Dr. Eads wijst erop: “Wat is er de afgelopen maand allemaal in het nieuws geweest? Plotselinge hartdood, plotselinge dood, plotseling gestorven. Het is gewoon krankzinnig dat we deze boodschap niet via de mainstream media naar buiten kunnen brengen. Het zijn misdaden tegen de mensheid. Deze mensen moeten worden gearresteerd en berecht… We krijgen komende zomer Neurenberg processen hier in Amerika. We moeten ze nu houden. Mensen vallen nu dood neer. Mensen moeten nu ter verantwoording worden geroepen.”

Dr. Eads vertelt ook waarom u Ivermectine moet krijgen, of u nu wel of niet gevaccineerd bent. Ze spreekt ook over vele andere nuttige behandelingen die enige hoop kunnen bieden voor deze enorme en groeiende aantallen mensen die schade hebben opgelopen door de dodelijke biowapeninjecties die ten onrechte als vaccins worden voorgesteld.

  Australië had in de eerste 7 maanden van 2022 15x meer oversterftegevallen dan in heel 2020

Het 48 minuten durende interview bevat nog veel meer.

Ga mee met Greg Hunter als hij praat met Dr. Elizabeth Eads, DO, een 25-jarige veteraan, die de steeds ernstiger wordende slachting van de CV19 biowapenvaccinatie blijft belichten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creërenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse fantasieën over Oekraïens succes houden aan
Volgend artikelOpperbevelhebber aan het Zweedse volk: Bereid je voor op deelname aan een grote oorlog tussen Rusland en de NAVO – Kan kernwapens omvatten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Ja, daag. Het grote sterven ligt altijd in de toekomst. Het zou in de herfst van 2021 al zo ver zijn, weten jullie nog? Hou toch op met die onzin.

  • Precies!!! Eerst zouden de lijken tot in de hemel stapelen door cojona, nu zouden de lijken tot in de hemel stapelen ivm vaccins. IK ZIE HET NIET EN IK HOOR HET NIET… en ik zit echt niet onder een steen. We worden van alle kanten beflikkerd. Misinfo en disinfo is overal. Niks is nog zeker… behalve dat de wet is opgeheven, de mensheid verliest al haar rechten, de economie wordt vernietigd, CBDC’s komen eraan, er worden non stop FAKE crises gecreëerd, we worden overspoeld door vluchtelingen en Navo/EU/UK/USA doen alles wat ze kunnen om WO3 te ontketenen.

  • Even voor de duidelijkheid. Ik ben niet gevaccineerd en om te gaan trollen heb ik het te druk.

   @Naam: u ziet het goed denk ik

   @PST: Ik zie er niks van om me heen en ik begeef me bijna alleen maar onder de gevaccineerden.

   Als er inderdaad een groot sterven komt, dan moet dat er nu toch wel zijn, twee jaar na vaccinatie?

   Ik denk niet dat het er komt, zelfs als er een eugenistisch kwaadaardig plan achter zou zitten (wat ik niet denk) dan zou het veels te veel opvallen als iedereen terstond omvalt.

   • ik dacht eerst ook dat alle gevacionneerden spoedig zouden sterven, maar aangezien het wachten nu wel erg lang duurt, heb ik mijn verwachtingen aangepast inmiddels , ze zullen niet allemaal onmiddellijk sterven , misschien alleen wel de allerzwaksten, maar een groot deel zal regelmatig ziekenhuis bezoeken moeten gaan doen, en nog meer nieuwe drugs kopen om überhaupt nog in leven te blijven en de boel steeds verergeren voor zichzelf. Ongevaccineerden staan aan de kant en kijken ernaar.

  • People Died From mRNA-Vaccine-Damaged Hearts, New Peer-Reviewed German Study Provides Direct Evidence

   https://www.theepochtimes.com/health/people-died-from-mrna-vaccine-damaged-hearts-new-peer-reviewed-german-study-provides-direct-evidence_4919662.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge&src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge

   Het betreft een onderzoek uitgevoerd door de Heidelberg Universiteit in Duitsland.

   De onderzoekers hebben resultaten een 25 tal lijkschouwingen op ‘gevaccineerde’ patiënten gepubliceerd en daar uit blijkt dat de ‘vaccins’ direct verantwoordelijk zijn voor de dood van deze mensen.

   Zij stierven als gevolg van schade aan het hart omdat het immuunsysteem de eigen lichaamscellen ging aanvallen.

   Het onderzoek heet “Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination,” en is op 27 november gepubliceerd in The journal Clinical Research in Cardiology.

   In het onderzoek heeft men een lijkschouwing uitgevoerd op 25 mensen van verschillende leeftijden. Al deze mensen werden thuis onverwacht dood aangetroffen en dat binnen een periode van 28 dagen nadat ze prik hadden gekregen.

   De rest volgt nog…Duurt een tijdje die bloedklonters…

  • De meesten van jullie hier zijn net zulke angsthazen als die lui die bang waren voor corona en in de rij stonden voor het vaccin. De pot verwijt de ketel. Hou toch op met dat grote sterven nieuws.

   • @Gerrit Dekzeil Nope ik ben niet bang!
    jij heb ,de prik wel genomen? ,omdat je in je broek poepte van angst ? z

    o ja mensen die ik ken>> familie,vrienden en kennisen die prikje gehad , 3 doden ,5 hart problemen,2 herseninfarct,2 longembolie ,vaak ziek en moe en vergeetachtigheid

 2. Ik woon in een plaats gemeente van 100.000 inwoners. Er gaat hier nu gemiddeld tussen de 5-10 keer een ‘ ‘ ‘ambulance met spoed’ naar een prive adres. Je kunt dit checken bij http://www.112(naam woonplaats).nl

  Tesamen met overge ambulance ritten hoor je nu vrijwel de gehele dag constant de ambulancesirene. Dit was voor 2021 en 22 niet het geval! Er is dus echt wel iets aan de hand.!!

  • Klopt, wij wonen heel dichtbij een ambulancepost en de hele dag rijden ze met gillende sirenes uit. Loop je voorbij de post dan staat er vaak geen enkele ambu.
   Sterker nog: ze rijden nu zelfs met gillende sirenes terug naar de post om de ambu snel weer klaar te maken voor de volgende uitruk. Nooit eerder is het zó erg geweest!!

  • Ambulances worden ook ingezet voor patiëntenvervoer vb voor nierdialyses, voor chemokuren.
   Ook standby op bepaalde locaties zoals evenementen, betogingen, crusiale pieken in verkeerssituaties.
   Bij geen hoogdringendheid mogen ze de sirène niet aanzetten, velen doen het toch.

 3. Natuurlijk gaat iedereen dood die een mRMA-injectie heeft genomen. Jouw lichaam maakt door het ingebouwde virus-mRNA in jouw lichaamscellen lichaamsvreemde eiwitten aan die door jouw afweersysteem als indringer wordt herkend en vroeg of laat jouw cellen en organen aanvalt (orgaanfalen) met uiteindelijk de dood tot gevolg.

 4. Hier geen ambulance te horen.
  Als ik er één zie dan zonder zwaailichten.
  Spoed, net zoveel als 4 jaar geleden

  Mogelijk, dat er geacteerd wordt.
  Waar men vindt dat angst oha een extra zetje nodig heeft.
  Heeft mogelijk een basis angst effect op elk willekeurig individue.

  Natuurlijk zal er meer narigheid komen/zijn , spuiten, kapjes, pcr zijn experimenten op wereldschaal.

  Onderzoeken, deze zouden waarheid kunnen zijn
  Bedenk dat dit ook aangestuurd kan worden. Dat het garen alles beslaat.
  Mogelijkheid om zelf te gaan beoordelen lijkt mij wel wat.

  Wat we geloven is nog steeds wat wij zien , ik houdt het bij mijn ogen en oren.
  Media is storytell, een geloof vind ik te hoog geplaatst.
  Dit is nu mijn denkwijze door de ontwikkelingen heen deze jaren.

  • -2 jaar geleden, vernielingen door Marokkanen december.
   Nu zelfde script; voetbal uitslag
   verdeel, Heers , Hollywood. Wie weet
   “ ALS” het waar is ; so what , klagende deugneuzen die faillissement NL wel toestaan .
   Tricolor chocola, hoera 🥳
   -3 jaar geleden, sirenes
   Oh Corona , ziekenhuis afdeling afgeplakt niet betreden , was uitgestorven- zelf waargenomen.
   Nu … de prijzen omhoog om de smeergelden te betalen 💰 is een berg in elke categorie.
   – auto tegen een boom , ik zie ze niet.

   • ….. we zijn niet alleen verraden door randdebielen in Den Haag
    Maar met name door zware psychopaten in deze samenleving.
    Waar onderwijs, gezondheidszorg media, overheden vol van zit.

    • Google; 😜🤪 Socio-, psychopaat in Nederland
     0,2 tot 3,3 %
     samenleving was reeds knettergek – mijn waarneming. Begrijp nu waarom mbt de realiteit en deze cijfers.
     Denk dat upsidedown is;
     0,2- 3,3 % is normaal.
     De rest gestoord.

 5. Dat gedreig overal met kernbommen is dus totaal overbodig.
  Soldaten hebben we sws al niet meer.bevolkng dunt drastisch uit..rest volgt…
  Waar zou onze lieve mp zijn land nog mee willen verdedigen dan?

 6. hier vanuit kun je aannemen dat 0,2 – 3,3 van het nieuwe ‘normaal’ veelal in afkickkliniek, psychiatrische afdelingen verblijft tgv de abnormaliteit van de resterende 99,8 – 96,7 van de samenleving.
  Let op; mede op grond van waarneming.

 7. Ik kom mensen tegen die niet ziek zijn van coronaspuiten omdat de vorige drie spuiten dat goedje hebben afgestoten zoals dat bij elke andere medicijn is die je inmuumstelsel afstoot dat de viro’s een verdere herhaling en een herhaalspuit aanprijzen omdat de viro’s dan zeker weten dat ook die mensen dood zullen gaan maar Helaas zijn er mensen die er in geloven en keihard naar de priktent gaan lopen omdat ze bang zijn dat ze aan corona gaan sterven Deze ontwikkeling speelt de ontvolking spelers in de wereld in de kaart om hun doel te bereiken waarvoor de pandemie en QR CODE/VACCINATIE en pas bedoeld is/was Kortom we worden bestuurd door moordenaars en schurken die de macht hebben overgenomen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in