Screenshot Facebook

De tragische gevolgen van de eindeloze Corona-angstzaaierij zijn maar al te vaak groter dan de gevolgen van de virusziekte zelf: de effecten op de psyche zijn immens – niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Wat dit kan doen, bleek in mei 2020 in het Engelse stadje Barham. Daar schoot een man zijn vrouw neer – omdat ze zakdoeken liet rondslingeren en hij bang was voor een Corona-infectie, bericht Report24.news.

Peter Hartshorne-Jones is 52 jaar oud en loopt dus niet echt risico op Covid-19. Maar het virus joeg hem angst aan: hij raakte in paniek en verborg zich zelfs in zijn slaapkamer om niet geïnfecteerd te raken. Hij lijdt aan depressies – maar verborg dit omdat hij handelde in antieke geweren en pistolen en zijn wapenvergunning niet in gevaar wilde brengen.

De Coronapaniek van de man werd de ondergang van zijn vrouw, advocaat Silke Hartshorne-Jones. In de vroege uren van 3 mei 2020 pakte hij een geweer, ging naar de slaapkamer van zijn vrouw en schoot haar neer – twee keer. Zoals BILD meldt, met verwijzing naar Britse media, waarschuwde hij vervolgens de politie. De 41-jarige werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar enkele uren later.

De reden voor deze ongelooflijke daad? Silke Hartshorne-Jones had zakdoeken in het huis laten rondslingeren.

De behandelend rechter, Martyn Levett, heeft zich in de thans lopende gerechtelijke procedure uitgelaten over de vraag naar het motief:

De 51-jarige rechter pleitte voor verminderde verantwoordelijkheid en doodslag in plaats van moord vanwege zijn depressie. Psychiaters verklaarden dat zijn geestelijke gezondheid “als gevolg van de pandemie” ernstig was verslechterd. Natuurlijk heeft niemand vermeld dat in werkelijkheid het massale alarmisme in de media en de algemene paniekzaaierij, die reeds lang door de verantwoordelijken wordt toegegeven, in aanzienlijke mate verantwoordelijk kunnen zijn geweest.

“Dit ruikt naar totalitarisme”: Wetenschappers geven “gebruik van angstzaaien” in de Coronacrisis in opdracht van de regering toe

Eigenlijk zou het vonnis eergisteren, dinsdag, worden uitgesproken in de rechtbank van Suffolk, maar de beschuldigde bevindt zich in een psychiatrisch ziekenhuis en is niet op het proces verschenen. Daarom werd het proces tot 13 oktober uitgesteld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil – betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMaisy Evans krijgt bloedstolsels, wordt opgenomen in ziekenhuis na eerste Pfizer mRNA-injectie, geeft COVID de schuld, moedigt tieners aan “zich te laten vaccineren”
Volgend artikelDe Covid vaccinfraude nadert breekpunt, zegt professor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. mocht dit circus tot stilstand komen : de verantwoordelijken en degene die dit hebben lopen pushen : regeringsleiders / journalisten / celebrities / wetenschappers : ophangen : voor het hersenloos promoten van uitvoering van medische experimenten op een wereld bevolking en een hoogstwaarschijnlijk daaruit voortvloeiende genocide bestaat geen andere strafmaat..laat er geen plek op deze wereld veilig zijn voor zij die hun straf niet mogen ontlopen

  • ben het met je eens dat iedere verantwoordelijke die zijn verantwoordelijkheid niet genomen heeft, veroordeeld moet worden…
   maar vergeet de kop van de slang niet. degenen die dit over ons gebracht hebben. zolang zij vrijuit gaan, verandert er in feite nix.

   • hey Cas : bedankt voor de link..heb de video gekeken en kan niet anders zeggen dan : duidelijk verhaal : real common sense..heb zelf laatst ook : de protocollen van de wijzen van sion gelezen en dat komt aardig op hetzelfde neer : er is een select groepje mensen die meer macht hebben dan goed voor hun ( en zeker voor ons als gewoon volk ) is..en deze mensen moeten zeker een halt worden toe geroepen voordat zij daadwerkelijk over de hele wereld en leven en dood beslissen zonder dat daar een haan naar kraait..had de opname gezien dat bill gates voor een groep mensen staat uit te leggen wat het juiste aantal mensen op de wereld zou zijn : en hij kreeg luid applaus..en als je nu kijkt : gaat het voor hun de goeie kant op en ben ik zeer bevreesd voor de toekomst

   • Die spin is satan, hij weet dat zijn tijd kort is. De great reset is de grote verdrukking die in de Bijbel beschreven staat. Lees het boek Openbaring en je weet alles wat er nog gaat komen, corona is pas het begin. Mensen die God aannemen als hun Redder worden van deze wereld weggenomen voordat de antichrist ten tonele verschijnt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in