Een groep ouders stuurt de mondkapjes van hun kinderen naar een laboratorium en krijgt zeer verontrustende resultaten

2
Via Twitter

Al meer dan een jaar wordt ons verteld dat het op grote schaal verplicht maskeren van het publiek moet worden ingevoerd omdat, ook al is het maar verwaarloosbaar effectief bij het indammen van de verspreiding van COVID-19, er geen nadelen zijn, bericht townhall.com.

“Wat kan het kwaad?”, vragen ze. “Het is maar een klein ongemak,” blaten ze. “Als het ÉÉN LEVEN redt, is het het waard!”, dringen ze aan.

Ondertussen is Frontnieuws niet alleen blijven wijzen op gegevens uit de echte wereld die aantonen dat mondkapjes ineffectief zijn, maar ook volgehouden dat gedwongen openbaar mondkapjes dragen, vooral op lange termijn, negatieve maatschappelijke en zelfs gezondheidsgevolgen heeft die de machthebbers maar al te graag negeren in onderdanigheid aan hun pas ontdekte mondkapjesgod.

Wetenschappelijke studie doeltreffendheid mondkapjes: biedt geen bescherming tegen het Coronavirus

Het is niet meer dan logisch dat een van die gevolgen voor de gezondheid het feit is dat miljoenen mensen, vooral kinderen, gedwongen zijn stukken stof te dragen waar ze urenlang doorheen moeten ademen. Welke ziektekiemen kunnen er broeden in deze walgelijke vodden die onophoudelijk worden vastgehouden, in zakken worden gestopt, op toilet worden gedragen en gedachteloos op boeken, tafels en bureaus worden gegooid? Een groep ouders uit Florida stuurde een partij mondkapjes die door hun kinderen gedragen werden naar een lab om dat uit te zoeken. En ja, je moet er waarschijnlijk voor zorgen dat je niet snel je lunch eet voordat je deze resultaten hebt verwerkt.

Via een persbericht:

Gainesville, FL (16 juni, 2021) – Een groep ouders in Gainesville, FL, bezorgd over mogelijke schade van mondkapjes, hebben zes mondkapjes aan een laboratorium voorgelegd voor analyse. Uit het resulterende rapport bleek dat vijf mondkapjes besmet waren met bacteriën, parasieten en schimmels, waaronder drie met gevaarlijke ziekteverwekkende en longontsteking veroorzakende bacteriën. Op de mondkapjes werden geen virussen aangetroffen, hoewel de test wel in staat is virussen op te sporen.

  Volledig gevaccineerde OJ Simpson overlijdt na plotselinge aanval van kanker

De analyse spoorde de volgende 11 alarmerend gevaarlijke ziekteverwekkers op de mondkapjes op:

 • Streptococcus pneumoniae (longontsteking)
 • Mycobacterium tuberculosis (tuberculose)
 • Neisseria meningitidis (meningitis, sepsis)
 • Acanthamoeba polyphaga (keratitis en granulomateuze amebische encefalitis)
 • Acinetobacter baumanni (longontsteking, bloedstroominfecties, meningitis, UTI’s – resistent tegen antibiotica)
 • Escherichia coli (voedselvergiftiging)
 • Borrelia burgdorferi (veroorzaker van de ziekte van Lyme)
 • Corynebacterium diphtheriae (difterie)
 • Legionella pneumophila (veteranenziekte)
 • Staphylococcus pyogenes serotype M3 (ernstige infecties met hoge morbiditeit)
 • Staphylococcus aureus (meningitis, sepsis)

De helft van de mondkapjes was besmet met één of meer stammen van longontsteking veroorzakende bacteriën. Een derde was besmet met een of meer stammen van meningitis-veroorzakende bacteriën. Een derde was besmet met gevaarlijke, antibiotica-resistente bacteriële pathogenen. Daarnaast werden minder gevaarlijke ziekteverwekkers geïdentificeerd, waaronder ziekteverwekkers die koorts, zweren, acne, gistinfecties, keelontsteking, parodontale aandoeningen, Rocky Mountain gevlekte koorts, en nog veel meer kunnen veroorzaken.

De onderzochte mondkapjes waren nieuw of pas gewassen voor het opdoen en waren 5 tot 8 uur gedragen, meestal tijdens onderwijs op school door kinderen van 6 tot 11 jaar. Eén mondkapje werd gedragen door een volwassene. Een t-shirt dat door een van de kinderen op school werd gedragen en een ongedragen mondkapje werden als controles getest. Op de controles werden geen ziekteverwekkers aangetroffen. Eiwitten die op het t-shirt werden aangetroffen, bijvoorbeeld, zijn niet pathogeen (ziekteverwekkend) voor mensen en worden algemeen aangetroffen in haar en huid.

Een ouder die meewerkte aan de studie, mevrouw Amanda Donoho, merkte op dat deze kleine steekproef wijst op een behoefte aan meer onderzoek: “We moeten weten wat we elke dag op het gezicht van onze kinderen aanbrengen. Mondkapjes bieden een warme, vochtige omgeving voor bacteriën om te groeien”.

  LA Times columnist verspreidt walgelijke hetze: Bespotten van dode anti-vaxxers is "noodzakelijk"

Deze lokale ouders hadden een contract met het lab gesloten omdat zij zich zorgen maakten over de mogelijke besmetting van de mondkapjes die hun kinderen de hele dag op school moesten dragen, door ze op en af te zetten, op verschillende oppervlakken te leggen, in de badkamer te dragen, enz. Dit bracht hen ertoe de mondkapjes voor analyse naar het Mass Spectrometry Research and Education Center van de Universiteit van Florida te sturen.

De onderstaande tabel, die door de groep ouders is opgesteld, toont de potentiële gevaren van elk pathogeen:

Smakelijk, hè? Natuurlijk zal niets hierboven, of iets anders, de extremisten in de mondkapjessekte afschrikken, van wie sommigen nu voor altijd mondkapjes op scholen willen zien.

’s Werelds grootste epidemiologie lab: meer infecties door mondkapjesplicht


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappelijke studie doeltreffendheid mondkapjes door mainstream afgewezen: “Niemand is dapper genoeg om de resultaten te publiceren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpaans bedrijf dwingt 23-jarige zwangere werkneemster zich te laten vaccineren – kind na 42 minuten en moeder na 6 dagen dood
Volgend artikelHoofd van intensive care kindergeneeskunde: “Nog nooit één patiënt met een vaccinatie-gerelateerde complicatie verzorgd tot nu”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Geeft toch maar weer hoe stompzinnig de mainstream is.
  Ook in Duitsland is dit gedaan door een ouder en deze kreeg een publicatie verbod over de uitkomst.
  Ziekelijk gewoon, artsen zijn medicijnmannen geworden want ook zouden dit moeten weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in