Tucker Carlson waarschuwde maandag dat vaccinatiemandaten “over macht gaan,” eraan toevoegend dat “deze eisen zo duidelijk irrationeel zijn dat het hele punt van de exercitie is om je te dwingen ze zonder enige mitsen of maren te accepteren.”

[Video] – Tucker blasts Biden’s ‘irrational demands’ on vaccine mandates | FOX from AutoNewspaper

CC voor (Engelse) ondertiteling

In een andere gepassioneerde monoloog, verklaart Carlson dat “het een vorm van sadomasochisme is, het gaat over dominantie en onderwerping. Het gaat om macht. Als ze je kunnen dwingen medicijnen te nemen die je niet wilt of nodig hebt, hebben ze gewonnen. Ze bezitten je. Ze bezitten je. Dat willen ze.”

Carlson legt uit dat “vaccins – die veel minder effectief zijn dan ons oorspronkelijk werd verteld, potentieel gevaarlijk voor sommigen en totaal onnodig voor tientallen miljoenen anderen – niettemin nu verplicht zijn voor vrijwel iedereen in Amerika”.

Carlson noemt Biden’s mandaat toespraak vorige week “de meest verdeeldheidzaaiende toespraak ooit gehouden door een moderne Amerikaanse president,” opmerkend dat het centrale punt dat Biden maakte was dat “uw mede-Amerikanen gevaarlijk voor u zijn. Ze kunnen u doden. En dat is inclusief uw familie”.

“Als ze u kunnen dwingen een vaccin te nemen dat u niet nodig hebt, wat kunnen ze dan niet doen?” vraagt Carlson, eraan toevoegend: “Waarom dwingen ze u niet, als u aanhoudend ongehoorzaam bent ik weet het niet na bijvoorbeeld psychiatrische drugs te nemen? Wanneer men een verkeerde mening heeft, geven ze je een Thorazine spuit. Waarom kunnen ze dat niet doen? Wat zijn hun grenzen?”

De presentator voegt daaraan toe: “Je kunt je voorstellen dat een groep CNN-artsen verklaart dat we allemaal veel veiliger zouden zijn als de geesteszieke propagandisten van radicaal rechts de behandeling zouden krijgen die ze nodig hebben en zouden stoppen met het verspreiden van hun gevaarlijke samenzweringstheorieën. Het is dus een dringende zaak van de volksgezondheid om hen psychotrope medicatie te geven. Klinkt dat vergezocht?”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zwitserse verpleegkundigen weigeren massaal Coronavaccinatie: “Wij zijn geen proefkonijnen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Hoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?
Vorig artikelVirus standaardwerk uit 2013: Corona-vaccins kunnen een versterkend effect hebben
Volgend artikelMainstream media worden hysterisch als rapper waarschuwt dat men voor het nemen van het vaccin zich moet informeren over mogelijke bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Wij kunnen beter stoppen met mensen de waarschuwen zij hebben gekozen om dood te willen gaan en dat moeten wij respecteren maar wat ik aan hun vraag laat mij dan ook over mijn leven zelf beslissen en ik wil nog wel wat jaartjes leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in