Grote aantallen buitenlandse linksen zijn gedood door Russische raketten in Oekraïne, nadat zij selfies op Reddit hadden geplaatst die hun locatie onthulden.

Alsof reizen naar een oorlogsgebied om te vechten voor een leger vol neonazi’s nog niet dwaas genoeg was, bewezen de linksen dat ze de Darwin Award 2022 waard waren, door deugdsignalerende selfies te posten die de hele wereld kon zien – ook het Russische leger, bericht Baxter Dmitry.

De Oekraïense president Zelenskyy kondigde vorige week aan dat 16.000 buitenlandse strijders gerekruteerd zijn om in het vreemdelingenlegioen van Oekraïne te dienen, maar gezien de recente gebeurtenissen lijkt het erop dat de buitenlandse strijders eerder een last dan een lust voor Oekraïne kunnen zijn.

Volgens Rusland zijn er 180 buitenlandse strijders gedood. En de Russische strijdkrachten zijn niet van plan het daarbij te laten.

“De vernietiging van buitenlandse huurlingen die op het grondgebied van Oekraïne zijn aangekomen, zal doorgaan,” zei de vertegenwoordiger van het Russische Ministerie van Defensie, generaal-majoor Igor Konasjenkov.

“In de ochtend van 13 maart hebben hoge-precisie lange-afstandswapens de trainingscentra van de Oekraïense strijdkrachten in het dorp Starichi en op het militaire oefenterrein Yavorovsky aangevallen,” zei Konashenkov in een briefing, volgens RIA.

“Als gevolg van de aanval werden tot 180 buitenlandse huurlingen en een grote partij buitenlandse wapens vernietigd,” vervolgde Konasjenkov, aldus Interfax. “Op deze faciliteiten heeft het regime van Kiev ontplooid: een centrum voor de opleiding en gevechtscoördinatie van buitenlandse huurlingen voordat zij naar de gebieden van de vijandelijkheden tegen Russische militairen gestuurd worden, en een opslagplaats voor wapens en militaire uitrusting die uit het buitenland afkomstig zijn.”

  "De winter zal enorm zijn": Gazprom toont een video met Europese steden zonder Russisch gas


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne martelde Britse vrijwilligerssoldaat – dacht dat hij een Russische spion wasVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKiev stuurt tieners naar de oorlog “met drie dagen training” – BBC
Volgend artikelDe Grote Reset fase 2: Oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Hoe staat het er nu voor ik lees wel steeds de eenzijdig berichten in de media de ander kant is geblokkeerd. Wat is de stand van zaken.

  • Daar kom je toch niet achter Rob. Eigenlijk is het zinloos om nog artikelen van welke kant dan ook te lezen. Het eerste wat in een oorlog sneuvelt is de waarheid. Daarna bepaald te winnende partij wat waar is en wat niet.

 2. Geen probleem met ze, moeten ze zich maar niet bemoeien met zaken die niet de hunne zijn.
  Een mens heeft het recht om eigen keuzes te maken, maar niet piepen als de keuzes verkeerd uitpakken.

  Off topic,
  Aan de VS, EU, en andere machthebbers, jullie besluit om RT, Sputnik en andere Russische informatiebronnen op zwart te zetten Is voor mij het ultieme bewijs dat jullie bang zijn.
  Het bevestigd voor mij het grotere waarheidsgehalte van deze geblokkeerde bronnen dan die van jullie.
  Het bevestigd mijn visie over het westen.
  Liever geen nieuws dan jullie propaganda.

  • Rusland deed hetzelfde met BBC, FB en instagram. Oostenrijk 50.000 euro boete. WW II was toch ook altijd illegaal naar britse zenders luisteren. Angst kent die groep satanisten niet. Wel de onmetelijke arrogantie dat ze dit kunnen doen en er mee weg kunnen komen. Tenslotte mogen wij al decennia bepaalde zaken niet bespreken, lezen of kijken. Ook nu weer docu geblokkeerd die op Brandnewtube stond.Zuckerberg denkt met zijn Meta mensen een hele alternatieve waarheid voor te kunnen schotelen die niets meer met waarheid of werkelijkheid te maken heeft. Alsof Covid niet al erg genoeg was om te moeten constateren hoeveel nederlanders, buren, familie gemindprogrammeerd waren, nu met Rusland tegen Ukraine is het nog een tandje erger.. Lijkt wel een voetbal wedstrijd. Gamefix??? Ligt de uitkomst al vast. Is het doel alle Europese staten te vernietigen, te ontwrichten en het gehele blanke ras uit te roeien, zoals ik specifieke mensen in talloze docus heb horen zeggen. In WW II was het de katholieke kerk die NL jonge mannen rekruteerde om naast Hitler tegen de Bolsjevieken te vechten. Lenin, Trotzki, Marx allemaal in de USA getraind. Hitler in het pre Tavistock Instituut in de UK. Zelenski ging naar de toneelschool??? Of een MK Ultra training.

  • Klopt helemaal. Denk even terug hoe Biden witheet stond te raaskallen van kwaadheid toen Poetin aanviel.

 3. Ik vertaalde een paar stukjes. Google translate lijkt nog niet corrupt te zijn, want er staat kennelijk niet zoiets als ‘we slachten alle Oekries af’ maar gewoon wat feiten.

  Since February 24, Russia has been conducting a military operation in Ukraine. The power supply was restored at the Chernobyl nuclear power plant. Attacks of Russophobia around the world are intensifying. Instagram will be blocked all over Russia today. The sale of tours to Turkey and Egypt has been suspended. The head of Chechnya, Ramzan Kadyrov, visited Ukraine, 25 km from its capital.

  En dit:

  It’s scary for the Russians who live in other countries. Only now it becomes clear that they never became their own. Especially now, when Russians are forced to repent for being Russians. We will talk about what is happening with the Russians in the Netherlands. We are me, a journalist from MK, and my classmate at the Faculty of History, who has been living in this country for more than 20 years. Catherine and Anna.

 4. altijd een paar idioten ,waar de meerderheid van moet ontgelden.
  zou niet eens samen met die lui optrekken, kan dan beter in mijn 1tje

 5. Het eea lijkt verdomme wel een grote joke te worden. Alsof niks nog echt is. Selfies met de vax, selfies met de oorlog, en “sad for the friends who died” alsof we Doom aan het spelen zijn op de computer. Die vax was vast niet echt, we staren ons gewoon blind op een grote joke, een grote nep realiteit die er niet toe doet. Niks is nog normaal.

  • Ik wist al jaren dat voor sommigen het spelen van al die war videogames leidt tot in het echt oorlog willen spelen. Net zoiets als dat steeds meer jonge heteromannen verslaafd raken aan kinderporno en het in echt willen doen. Een specifieke groep weet goed hoe verslavingen werken. Waarschijnlijk dezelfden als degenen die al die drugs in zwarte amerikaanse wijken pompten.

 6. De westerlingen zijn enkel nog goed om hun narcistisch nihilistisch selfie zelfbeeld te vereren, terwijl de echte Russische soldaten m/v lachend de coördinaten van hun rakketten instellen en bye bye selfies-fools zeggen. Maar dan in het ruskies. Enfin…good riddance!

 7. Fijn zo’n actieve vakantie, influencers doen weer goede zaken.
  Gelukkig is dat maar van korte duur voor sommigen.
  En dan maar klagen haha.

  • Domme vergelijking. Syrie werd aangevallen. Ukraine vond een coup georkestreerd door het Westen plaats en pleegt al 8 jaar gruwelijke oorlogsmisdaden in de Donbass. Waar in 2015 nog maar 1/5 van de bevolking over was. In WW II was er geen internet. Maar nu is het absurd om niet eerst grondig je onderzoek te doen voordat je je leven gaat riskere. Las gisteren over een vader van een dochtertje van 3 jaar. Krankzinnig.

   • Het is maar van welke kant je t bekijkt. Het is opvallend dat de mensen die niet verder hebben gekeken in t verleden en nu domweg de msm volgen altijd zo aanvallend zijn. Yup. Als kanonnenvoer voor de Ukrainse regering dienen… dat is niet dom! En buiten dat heb je er niks te zoeken. Iedereen die rouwig is om dat soort volk zorgen dat die oorlog (3) er komt. Dus ga lekker je geld geven en neem er een paar in huis. Kijk vooral niet wat het westen incl de Nato heeft geflikt met landje pik en het de schurkenstaat te maken die t is. Val mensen aan die een andere mening hebben. En daarna neem gelijk je boostertje en laat je geel met blauwe vlag hangen als de waarheid boven water komt. Deuger.

 8. Wat ik het meest grappig vind is dat die linkse lulletjes rozewater gaan meevechten met de ukrainse neo-nazi combats zoals azov.

  De bovenste foto links, deze halfnaakte luizenbaard slaapt dus op een rechtstaande matras, zie de deur en deurknop rechts ervan, met zijn oranje knuffeldingetje. Rechts zie je dan een braakliggend terrein, kan evengoed in Waalwijk genomen zijn met een trut in een oranje (weer oranje) vest, waarvan een deel vooraan aan haar geweertje ontbreekt? en nog twee idioten erachter, met een blauw-geel vlagje dat evengoed van rkc kan zijn. Ik lig echt in een deuk met de idioten die dit niet zien.

 9. Personelijk ben ik voorstander van het volgende:
  –Richt een Rutte/Kaag bataljon op’;
  –alle D66, GL en VVD ers van 12–60 jaar verplicht opkomen
  –vertellen waar ze zich moeten aanmelden in Oekraine.

  Leve de opruiming….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in