Screenshot YouTube

Een kerk in Portland is gedwongen haar activiteiten voor de daklozen van de stad op te schorten nadat links haar aan vandalisme had blootgesteld. De kerk maakt zich zorgen over haar personeel, de lokale nieuwszender KOIN 6 doet verslag.

Het was op woensdagavond dat linkse activisten de kerk van St. Andre Bessette in Portland aanvielen en vernielden.

Het gebeuren werd door een bewakingscamera vastgelegd.

Het laat zien hoe een in het zwart geklede man de deur met een hamer inslaat.

De kerk helpt de dakloze bevolking van de stad met voedsel en hygiëneproducten, maar moet dit nu annuleren.

“Nu kunnen we de honderden mensen die we meestal helpen niet meer helpen. Ik heb het gevoel dat mijn personeel niet veilig is”, zegt kerkpredikant Tom Gaughan tegen KOIN 6.

We hopen dat iedereen voor ons bidt.

26 BLM-activisten werden gearresteerd tijdens een straatblokkade – wie valt op wat ze allemaal gemeen hebben?

  77-jarige gepensioneerde politieagent vermoord door plunderaars
Vorig artikel“Trump kan winnen via het Hooggerechtshof, zoals George Bush in 2000 de overwinning behaalde op Al Gore” 
Volgend artikelAmerikaanse mainstream media verklaren Joe Biden tot winnaar van de presidentsverkiezingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dat is het begin wat Amerika te wachten staat onder die demente oude lul en die ultralinkse trut. Biden sterft binnen een jaar omdat zijn hart het niet aan kan en dan volgt zij hem op. En dat zal het begin van de tweede burgeroorlog worden. Met inzet van kleinschalige kernwapens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in