In het geval van de BBC-presentatrice Lisa Shaw, die in mei overleed, heeft een post-mortemonderzoek bevestigd dat bijwerkingen van het COVID-19 vaccin tot haar dood hadden geleid. Shaw had na de eerste dosis geklaagd over zware hoofdpijn. Bij medisch onderzoek werden bloedstolsels gevonden.

Uit een post-mortemonderzoek van de overleden BBC-presentatrice Lisa Shaw is gebleken dat de vrouw is overleden als gevolg van de eerste dosis van het COVID-19 vaccin. “Lisa stierf als gevolg van complicaties van een covid-vaccinatie van AstraZeneca,” zegt Karen Dilks, de lijkschouwer die in Newcastle de leiding had. Lisa Shaw had gewerkt voor BBC Radio Newcastle. Ze overleed in mei op 44-jarige leeftijd, schrijft BBC.com.

De lijkschouwer zei dat Shaw voorheen in goede gezondheid verkeerde. Haar dood was “duidelijk” te wijten aan een zeer zeldzame “door vaccinatie veroorzaakte trombotische trombocytopenie”, een aandoening die zwelling en bloedingen in de hersenen veroorzaakt.

De video van de Duitse arts was juist, NU hebben we dit uit Frankrijk

In mei had een neuropatholoog die Shaw na haar dood onderzocht, zijn verbazing uitgesproken over de bloedklonters en bloedingen in de hersenen van de patiënte. Wat de timing betreft, was het zeer waarschijnlijk dat haar dood was veroorzaakt door het vaccin, zei hij. Lijkschouwer Dilks kon het vermoeden nu bevestigen, maar zegt dat het incident “zeer zeldzaam” is.

Op 29 april had de moeder van een kind de eerste dosis van het vaccin gekregen. Op 13 mei werd ze per ambulance naar het University Hospital van North Durham gebracht. Ze had al een paar dagen hoofdpijn.

  De ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden: Een eerbetoon aan de burgerhelden van onze tijd

Haar behandelend arts had verklaard dat Shaw klaagde over “ernstige schietende en stekende hoofdpijn” in haar voorhoofd en achter haar ogen. Onderzoek had bloedklonters in haar hersenen aan het licht gebracht, waarna zij naar de afdeling neurologie werd overgebracht.

Ondanks behandeling met medicijnen, verergerde de hoofdpijn van de patiënt. Haar vermogen om te spreken werd steeds meer beperkt. Ook chirurgische ingrepen brachten geen verbetering in haar toestand.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 manieren waarop ze je misleiden om het Covid “vaccin” te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelItaliaanse prof volleybalster krijgt hartontsteking na tweede Pfizer mRNA-injectie, vraagt zich af “wie de prijs betaalt”
Volgend artikelMassale vaccinsterfgevallen in het vooruitzicht? Het prestigieuze MIT en veel wetenschappers vrezen talloze vaccinsterfgevallen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. daar lijkt het op ja.
    Moeder van kindje, volwassen, goede baan en geen verstandelijk vermogen….neem de jab en we zien wel waar het schip(in dit geval de titanic) strand….

  2. Hebben ze deze vrouw dan een half jaar in de koeling bewaard?
    Dat ze daar nog een plek voor hebben als mensen daar voortdurend overlijden aan dat gif.
    Of hebben ze haar na een half jaar opgegraven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in