Op basis van zijn onderzoek heeft Tucker Carlson geconcludeerd dat goede en kwade interdimensionale/spirituele krachten de mensheid zo diepgaand beïnvloeden dat de gecontroleerde omgeving waarin de mensheid bestaat vergeleken kan worden met een “mierenboerderij”.

In antwoord op een vraag over buitenaardse wezens, UFO’s en de spirituele oorlog waarin velen zich nu bevinden, ging Carlson in op wat volgens hem de ware aard van deze entiteiten is, schrijft Ben Warren.

“Het zijn geen buitenaardse wezens, ze zijn er altijd geweest. Ik denk dat het spiritueel is,” zei Carlson op Timcast IRL. “Er is goed en kwaad waar we voortdurend op inwerken … Je bent onderhevig aan krachten van buiten jezelf.”

“Er zijn krachten die niet menselijk zijn, die bestaan in een soort spiritueel rijk dat we niet kunnen zien en dat, als je erover nadenkt, je doet denken dat we op een mierenboerderij leven.”

Kijk:

Carlson ging ook verder met het vermelden van het “zware” besef van wat er komt kijken bij de mogelijkheid dat de Amerikaanse regering een contract heeft gesloten met deze wezens.

Eerder dit jaar deelde Carlson hoe het lezen van de Bijbel zijn conclusie vergemakkelijkte dat “ongeziene krachten op mensen inwerken.”

“[Het lezen van de Bijbel] is het meest interessante dat ik ooit heb gedaan. De twee dingen die me zijn bijgebleven na het lezen van het hele Nieuwe Testament en ik ben nu bij Deuteronomium in het Oude Testament, is: dat elke persoon, met uitzondering van Jezus, elk figuur echt gebrekkig is, op een manier dat je zou zeggen: ‘Ik denk niet dat ik bevriend zou kunnen zijn met die persoon!

Het tweede dat me opvalt is: mensen hebben weliswaar een vrije wil… ze kunnen beslissingen nemen en leven met de gevolgen van die beslissingen, maar ze hebben niet echt de leiding over de loop van de geschiedenis. Er wordt veel op hen ingewerkt.

Ik heb dat nooit echt gewaardeerd… De keuzes van mensen zijn belangrijk, je moet bepaalde dingen doen en andere dingen niet doen. Aan de andere kant heb je niet de leiding, er wordt op je ingewerkt door een wereld die je niet kunt zien. En dat komt trouwens overeen met mijn levenservaring.”

Natuurlijk zijn deze belangrijke conclusies van Carlson al uitvoerig gecommuniceerd door Alex Jones.

In juni gaf Jones een krachtige analyse van hoe belangrijke spelers tegen de Nieuwe Wereldorde aan het ontwaken waren voor het spirituele aspect van de strijd tegen het globalisme.

“Er is een reden waarom Tucker Carlson over God praat. Er is een reden waarom Robert F. Kennedy Jr. het over God heeft,” zei Jones in Dallas in de Louder With Crowder studio.

Jones benadrukte verder dat de huidige collectieve roep van velen om God te erkennen samenvalt met de opkomst van openlijk satanisme over de hele wereld en geen toeval is.

“Als Target [Satanische koopwaar aan kinderen verkoopt] menen ze het, het is echt, oké?” Zei Jones. “Als de sluier wordt opgelicht en als God zijn bescherming weghaalt, ga je dingen zien die andere mensen al heel lang zien.”

“Je zult snel genoeg leren dat de hel wordt geopend … slechts een derde van de demonen is nu op Aarde … Maar [er worden er meer] binnengelaten … het is interdimensionaal.”

Jones verwees vervolgens naar het elektromagnetische spectrum & zichtbaar licht om te illustreren hoe mensen maar heel weinig kunnen zien van wat er om hen heen gebeurt.

“Onthoud dat je zicht een KLEINE band is van zichtbaar licht – en licht zelf is slechts een kleine band van alle andere energieën,” zei Jones. “Er is zoveel energie dat het moeilijk te kwantificeren is.”

“Laten we zeggen dat we 1% zien van wat er gebeurt … Je ogen zijn slechts ingesteld om een ZEER kleine hoeveelheid op te pikken van wat er gebeurt.”

Op dezelfde manier sprak Jones in 2019 over hoe het menselijk lichaam functioneel een elektrochemische antenne is die verbinding maakt met hogere en lagere dimensies.

Jones zei dat culturen door de eeuwen heen beschreven hoe goede en kwade entiteiten van deze dimensies in staat waren om te interacteren met mensen.

“We zijn op deze planeet, de 3e dimensie, die een lanceerplatform is naar alle andere dimensies onder en boven,” zei Jones in aflevering #1255 van The Joe Rogan Experience. “De 3e dimensie, zo laat alle wiskunde zien, is de oerzee waar dit allemaal gebeurt en de aarde is als een ei.”

“En we hebben al dit potentieel en God zal een uitzending sturen voor een groter plan, maar het kwaad is bereid om binnen te komen – en wat staat er? [Het zegt ‘demoraliseer, raak kinderen kwijt, neem geen kinderen, mensen zijn slecht, het zal beter zijn als jullie allemaal weg zijn’. Het is hun operationele missie, om wat voor reden dan ook die we later zullen begrijpen.”

Nu we het er toch over hebben, Jones kwam in 2017 tijdens aflevering 911 van Rogans podcast ook al tot een soortgelijke ernstige conclusie over dit onderwerp.

“Dit is een interdimensionale kracht die ons wil beïnvloeden om iets te bouwen dat ons opslokt en doodt.”

In dat gesprek beschreef Jones hoe Google de mensheid in een effectieve “mierenboerderij” van eigen ontwerp loodste, waar het mensen kon manipuleren om de toekomst te beheersen.

Ga naar dit artikel voor de volledige analyse daarvan.

Tot slot stipte Jones dit alles nog eens aan in zijn meest recente interview met Russell Brand.

“Het lichaam is een 3de-dimensionale manifestatie van spirituele energie,” zei Jones in november tegen Brand. “Alles wat spiritualisme is, is afstemmen op het feit dat mensen enorme hoeveelheden kegeltjes en staafjes hebben … We zijn een zendontvanger en de priesterklasse heeft geprobeerd om voor deze relatie met het universum en God te gaan staan en dan creëren ze deze dogma’s om mensen te controleren in plaats van rechtstreeks naar God te gaan.”

Alex Jones legt de interdimensionale strijd om onze zielen uit


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Moeten we ons zorgen maken dat er overal ter wereld zoveel UFO-waarnemingen worden gedaan?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Jemenieten weten dat de VS bluffen… en wel hierom
Volgend artikelLevensverwachting studies tonen aan dat vaccinatie één van de grootste kwaadaardigheden is in de menselijke geschiedenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

  • Voor hij lezingen gaf over de ‘Wederverschijning van de Christus’, was Benjamin Creme helderziende; steeds als hij storingen waarnam in de ether was er een kernproef gedaan. Ook zegt hij dat we er bijna geweest waren met de Cubacrisis maar vooral daarvoor tijdens de Berlijnse crisis, toen Oost-Berlijn van West-Berlijn werd afgescheiden, als we niet achter de schermen waren geholpen door de ruimtebroeders, die evenals hun voertuigen etherisch zijn. Zij zouden ook de technologie hebben om straling op te ruimen die (nog niet ontdekt) op etherisch niveau plaatsvindt. Hun energiebron is universeel, en ze proberen die ook langzaam op aarde in te voeren. Het beëindigen van competitie is volgens Creme een voorwaarde die de Christus en de meesters van wijsheid van onze planeet, die de samenwerking met de ruimtebroeders coördineren, stellen.

  • Er zit wel wat in dat we een zendontvanger zijn en de priesterklasse heeft geprobeerd om voor deze relatie met het universum en God te gaan staan …
   Wel is onze zendontvanger waarschijnlijk ernstig verstoord.

  • De ‘Ster’
   De wijzen uit het Oosten volgden een ‘ster’ terwijl deze zich langs de hemelen bewoog en tot stilstand kwam boven Bethlehem alwaar de ster neerscheen op de geboorteplek van Jezus, zodat de Wijzen uit het Oosten hem konden eren. Dat was echter geen ster, maar een ruimteschip ter grootte van tweeëneenhalf voetbalvelden.
   De Ruimtebroeders hebben nu opnieuw vier speciale, enorme ufo’s gecreëerd, elk ter grootte van vijf voetbalvelden – een in het noorden, een in het zuiden, in het oosten en een in het westen rondom de planeet – zodat deze ‘ster’ door iedereen gezien kan worden. Ze stralen en twinkelen als sterren, maar ze gedragen zich verder niet als sterren. Ze bewegen, veranderen snel van kleur en ze staan er om bekend op menselijke gedachten te reageren…

   http://info.sharenl.org/?s=Bethlehem&op.x=45&op.y=14

   • Deze Wijzen/Koningen met ruim gevolg moesten wel 2000 km wandelen om in Bethlehem te komen en ze deden daar 1,5 jaar over. ( de drievoudige conjunctie van Saturnus met Jupiter 8-6 vChr)

    • Beste Eelke…Wie zegt dat? 2000 km? Maar stel dat die afstand klopt.
     Daar deden die drie vorsten daar vast geen 1,5 jaar over.
     Per dag kan iemand 50 km lopend afleggen. met beetje doorzetten.
     (5 km per uur x 10 uur = 50 km)
     Koningen hadden doorgaans een karavaan met een gevolg van bedienden, soldaten, kamelen, paarden en dragers. Dus wie weet ging het sneller.
     Stel 50 km per dag, vaak van oase naar oase (s’ nachts reizen kan ook ivm hitte)
     Dan in 10 stevige dagen al 500 km afgelegd. (Van hier naar Parijs). En in 40 dagen 2000 km. Tel daar 10 rustdagen bij op. Dan in 50 dagen 2000 km.
     Daarbij…een gemiddelde koning kon niet anderhalf jaar vrij nemen.
     Onderschat de mobiliteit van die dagen niet.
     De beschaving van het MO/Azië was hoog. De Zijde Routes waren grote handels hoofdwegen met alles erop en eraan qua voedsel/water voorziening, badhuizen, overnachting, handelsposten, heffingen en geldwisselkantoren.

 1. wel wel, weer één die juist het licht uitgevonden heeft..ons hele zonnestelsel is nooit anders geweest.. het heeft een naam.. Veranderlijk, zie er in wat je wilt maar laat je niet gek maken door wat er in al deze voorbije eeuwen gebeurt is.. door tienduizenden jaren heen, Veranderlijk en alle leven op aarde of Zonnestelsel past zich aan of verdwijnt… Tucker f*cking C..enz…prettig 2024..👻👻🌲🍀

  • Klopt…over Tucker en Alex lopen de meningen zeer uiteen.
   En niet positief. Wat betreft waarheidsvinding.
   De VS (en Gr. Br.) zit helaas vol met shills, spooks, agenten, controlled opposition etc.
   Het rommelige continent is een oude kolonie en heeft veel moeite met grenzen.
   De vader van Tucker Carlson werkte in de hoogste regionen van de VS MSM:
   USIA (The United States Information Agency (USIA) was a United States government agency…voor de Koude Oorlog propaganda…) en directeur van de The Voice of America.
   Dat zegt veel. Een hoge propaganda bobo.
   Zijn naam is Richard (Dick) Warner Carlson. (connecties met de Warner clan?). Deze machtige man Carlson hertrouwde met de erfgename van een miljardair familie: Patricia Swanson. Zij werd Tuckers stiefmoeder. Maw Tucker groeide op in de schatrijke elite EN propaganda kringen. Peperdure Zwitserse kostscholen. Harvard. solliciteren bij de CIA.
   Dat werk.
   Helaas, helaas…hij leek mij ook sympathiek. En nu met die bijbel erbij…
   Maar nee…blijf waakzaam.
   Let op ..je komt bij de Westerse tv alleen via de juiste connecties, met de toegestane meningen en met zeer aangepast gedrag.
   En/of nepo baby.
   De tv wereld/media lijkt op het Vaticaan in corrupte tijden. Of op een Casino. Veel mind control, veel gedonder met geld, veel machtspelletjes en veel machtsmisbruik, ook veel ruzie. etc.
   Neem Boris Johnson: zg een journalist…zware drinker, obesitas, ontremde puber met piekhaar…en een pathologische leugenaar. WAT IEDEREEN WIST.
   Hij werd burgermeester EN minister-president.
   Elvis verdiepte zich – volgens zijn promotors – ook in de bijbel.
   En dan nu ineens Tucker Carlson met dn bijbel.
   Het lijkt me sterk.
   Dat God on Our Side is een Amerikaans dingetje.
   (De vraag is : Welke godheid is dat? Mammon, Astarte. Lucifer, Isis,
   de Moloch, Kali, Baal? Madonna aanbidt Kali en Baal = Kabalisme.)

 2. Ik kende al dat originele filmpje waarin er een gesprek zou zijn met de op de foto afgebeelde alien of mensachtige, het is een soort van interview van aardsen die het wezen hebben gevangen, geen idee of het geloofwaardig is, ik heb al eerder geschreven om de serie van The Secret of the Skinwalker Ranch te bekijken op History Channel, er komt van alles in deze serie voor en vooral bewijzen van van alles, Alex Jones is niet aan mij besteed, ik zal dan ook de rest van mijn verdere leventje niet blijven geloven in een G.d als entiteit, natuurlijk een hen hierop de site die daar wel in geloven, dat is uw vrijheid, de mijne is dat ik daar verre van weg blijf, ik bezie het vaak meer als natuurlijk krachten, wel ik denk en geloof ik dat er entiteiten zijn en dan niet iemand die alles geschapen heeft,reeds!

  • Ron Swart,
   Ik weet dat U steeds schrijft over dat 666 gebaar, dit gebaar komt uit de Europese geschiedenis, het heet corna en is al heel oud, ik schreef er al eerder over, ik kom o.a. in de metalscene in onze scene heeft Ronnie James Dio dit gebaar van zijn Italiaanse oma over genomen, zij vertelde dat het je beschermt tegen het kwade of het je vervloekt, in onze muziek is dit heel gebruikelijk, het is onze manier om ons afzetten juist tegen de rest om ons heen en vooral ook de religie in het algemeen, er zullen zeker mensen zijn die er andere dingen mee bedoelen maar ik zelf zie dat echter dat er zelden achter, slechts mijn mening, overal de Satan zien lijkt mij ook erg vermoeiend worden trouwens, ik respecteer uw schrijven verder hoor moge dat duidelijk zijn maar ik wilde dit toch even met U en de anderen delen hierop de site, fijne dagen verder en een gezond en gelukkig 2024!!!

 3. de bijbel lezen ??? het is maar wat je gelooft het staat vol met tegenstrijdigheden , net zoals ons wetboek , de ene wet zegt het mag een andere wet zegt het mag niet zodanig dat een rechter een wet gebruikt wat hij goed vindt.

 4. De Denker bad Zijn discipelen: “Moedig de mensen aan om op zijn minst een blik te werpen op de sterrenhemel. Alleen varkens kunnen hun kop niet optillen.”

  Supermundane 646.

 5. Voor al diegenen die het artikel (en soortgelijke) maar allemaal onzin vinden.

  Onwetendheid is op zich niet erg , maar onwetend willen blijven en een mening hebben zonder ook maar een serieuze poging gedaan te hebben om je ergens in te verdiepen wel.
  Het is zelfs a)oerdom ,b) precies dezelfde manier van iets benaderen door de conclusie al klaar te hebben en je (niet) onderzoek daar naar toe te schrijven , zoals bijvoorbeeld de ‘wetenschappers’ die al bij voorbaat ‘weten’ dat de Coronavaccins geen schadelijke bijwerkingen hebben en waar velen hier op kankeren en ze terecht voor fraudeurs en erger uitmaken. Of ‘wetenschappers’ die wanneer ze geconfronnteerd worden met iets wat niet in hun wereldbeeld/theorie past het maar gewoon negeren , c) het is precies de mindset wat de Illuminatie , Elite of wat voor naam je ook wil geven aan degene die echt de touwtjes in handen hebben willen , omdat kennis over echte occulte wetenschap (met de nadruk op echte) je bewusrt maakt van het enorme potentieel dat je zelf hebt en de enige manier is om ze en hun doelen te begrijpen en te stoppen.

  Toegegeven er zijn maar een paar korrels koren tussen heel veel kaf , maar dat kom je bij veel andere meer ‘aardse’ zaken ook tegen. Ook in een artikel of boek zal niet alles kloppen ,maar wanneer je je niet ergens in verdiept kom je er ook niet achter wat wel en wat niet klopt.
  Het is een zoektocht van vallen en (vooral blijven) opstaan, wat niet wegneemt om een serieus begin te maken. Gelukkig hebben we tegenwoordig (nog) het internet waarop veel redelijk makkelijk te vinden is in vergelijking met vroeger toen je alleen nog maar enkele gespecialiseerde boekenwinkels had en moeilijk toegankelijke genootschappen.

  • RVerheijden december 22, 2023 Bij 22:13

   “Onwetendheid is op zich niet erg , maar onwetend willen blijven en een mening hebben zonder ook maar een serieuze poging gedaan te hebben om je ergens in te verdiepen wel.”

   Precies…!

  • RVerheijden december 22, 2023 Bij 22:13
   Klopt. Dat gezegd, er is wel iets aan de hand, maar dat heeft niks met deze scifi te maken. Ook niet met wat Vrijland postuleert. Het heeft te maken met het slopen van het “dak van ons huis” – de beschermende koepel, waar ik al vaker over post. Dit slopen is tbv de ruimtevaart die onderdeel is van de 4e Industr Rev. (Zie Klaus Vaak en zijn boek, ook het menselijk bewustzijn valt daar onder.) Dit wordt zo goed geheim gehouden voor de bevolkingen, dat niemand er bij stil staat. En zoals je kan lezen hier op FN, zijn er nog velen die het eea af doen als onzin, en er zijn er nog velen die GELOVEN dat ‘we’ op de maan zijn geweest. Wat niet kan. Nee, dat kan niet. Nee, dat kan echt niet. Maar als je goed bent in het touwtjes verbinden, en je kijkt, je kijkt, je kijkt, en je kijkt, en dan ga je speuren naar informatie over hetgeen je gezien hebt, dan snap je wat er aan de hand is. Dus: geen scifi, maar bewuste en doelgerichte vernieling van de natuurlijke omgeving mbv technologie, en deze keer het hemelgewelf. In dit gewelf, wat van plasma is gebouwd, rust de energie – de frequenties – die mensen aanstuurt en het vermogen tot denken en handelen geeft. Zodra dat vernield is, dan moet je het vervangen met frequenties van je eigen fabricatie. Waarom denk je dat er grafeen in de gifspuit zit? En zo is er veel meer waar heel veel mensen nog de oogjes voor open moeten maken, en/of overtuigd zijn. Heel veel meer, en dat gaat niet lukken op FN.

 6. Ze werken samen met de gevallen engelen,

  De obelisk is het tussen 1848 – 1888 met tussenpozen gebouwde Washington Monument. De hoogte bedraagt 666 feet waarvan 111 feet als fundering fungeert. In de top is de uit dertien delen bestaande piramide te vinden met het alwetend oog. Deze piramide staat ook sinds 1932 afgebeeld op het eendollarbiljet. Het getal 13 verwijst naar de 13 bloedlijnen van de Deep State/ illuminati/ cabal en de 13 staten die zich op 04.07.1776 onafhankelijk verklaarden van het Verenigd Koninkrijk.
  De afstand tussen het paleis van Versailles en Washington Monument bedraagt 3.333 miles en de afstand tussen paleis Versailles en de rotskoepelmoskee in Jeruzalem (waar de cabal de derde tempel van Salomo wil oprichten) is 3.333 km.

  Ik heb honderden voorbeelden

  Wie zijn de gevallen engelen?
  God heeft engelen geschapen om hen te helpen zijn wil aan mensen kenbaar te maken en verschillende taken uit te voeren. Onder hen waren degenen die om verschillende redenen besloten om tegen de wil van de Heer in te gaan, waarvoor ze uit de hemel werden verdreven. Zelfs mensen die geïnteresseerd zijn in wat een gevallen engel bedoelt, is het de moeite waard om te weten dat als gevolg daarvan dergelijke entiteiten aan de kant van het kwaad zijn overgegaan en Satan begonnen te helpen. De gevallen engelen zijn Nephilim, omdat ze uit de wereld zijn gevallen en het hebben gevuld met miskramen vanwege hun hoererij. Onder de mensen worden ze ook demonen genoemd.

  The Fallen Angel Lucifer
  Velen weten niet dat de belangrijkste vijand van God ooit zijn belangrijkste assistent was. Lucifer’s naam vertaalt als “drager van licht” en werd eerder geassocieerd met de ochtendster. Hij baadde altijd in de liefde van de Heer, bezat een immense kracht en schoonheid. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in hoe Lucifer een gevallen engel werd, moet men weten dat de voornaamste oorzaak van zijn ballingschap zijn trots was.

  Op een dag beschouwde hij zichzelf als gelijk aan God en stopte hij met luisteren naar zijn bevelen. Hij daalde af in de Hof van Eden, nam de vorm aan van een slang en verleidde Eva. God zag dat er in het hart van Lucifer geen liefde meer is en het is vervuld van trots. Dit alles veroorzaakte de toorn van de Almachtige en hij gooide die naar de hel, waar hij nog steeds zijn straf dient. Samen met hem werden andere gevallen engelen afgezet vanuit de hemel, die de kant van de duisternis namen.

  Lucifer

  The Fallen Angel Belial
  Belial wordt beschouwd als vergelijkbaar in sterkte met Lucifer. Volgens de legende is het al lang vóór de opkomst van het christendom zelf verschenen. De namen van de gevallen engelen zijn van speciaal belang, en Belials uit het Hebreeuws wordt vertaald als “iemand die geen waardigheid heeft”.

  In oude geschriften wordt de demon voorgesteld als de wortel van alle kwaad op aarde.
  Er is informatie dat Belial de eerste gevallen engel was voordat de Heer Lucifer verdreef.
  In sommige oude christelijke bronnen wordt het vertegenwoordigd door de Antichrist.
  Duivel

  The Fallen Angel Leviathan
  Deze demon stond, samen met Lucifer, aan het hoofd van de opstand van de engelen. Kwaliteit, die vooral aantrekkelijk is voor Leviathan, is hebzucht. Hij is bezig met dat hij mensen neigt om zonden te begaan, hen verwerpt van het geloof.

  Angel Leviathan heeft een vijand van de kant van de lichtkrachten – de apostel Petrus.
  Er wordt aangenomen dat Leviathan Satan met Lilith bracht, en Kaïn verscheen uit deze verbintenis.
  In sommige bronnen wordt hij ervan beschuldigd een slang te zijn die Eva tot zonde heeft geduwd.
  Leviathan

  The Fallen Angel Lilith
  De Kerk weerlegt volledig de informatie volgens welke Lilith de eerste vrouw was die door God in een paar Adam was geschapen. Ze onderscheidde zich door haar eigenzinnige en sterke karakter, daarom liet ze zich niet onderwerpen aan haar man of de Heer, en hij dreef haar uit het paradijs.

  Er wordt aangenomen dat na de verdrijving drie engelen werden gestuurd om de vrouw te doden, maar zij besloten haar te straffen en er zijn drie versies van. Volgens de eerste werd ze elke nacht gekweld door de dood van honderden van haar kinderen, de tweede – haar nakomelingen veranderden in demonen, en de derde – Lilith werd onvruchtbaar.
  De duistere engel Lilith wordt beschouwd als een entiteit die de voortplanting schaadt.
  In de Sumerische legendes wordt ze beschreven als een godin met buitengewone schoonheid en vernietigende kracht.
  Er zijn verschillende opties om het uiterlijk te beschrijven. Vaker is het een schoonheid, die ongelooflijke aantrekkelijke seksualiteit heeft . In oude bronnen heeft Lilith een lichaam dat overgroeid is met haar, poten en een slangenstaart.
  Er wordt aangenomen dat ze na de verdrijving uit het paradijs een koppel met Lucifer heeft geschapen.
  Lilith

  The Fallen Angel of Azazel
  Deze essentie onderscheidt zich onder andere door zijn sluwheid en het vermogen om intriges voor mensen te creëren. Velen zijn geïnteresseerd, Azazel is een engel of een demon, en dus wordt hij in verschillende bronnen op verschillende manieren beschreven, maar het feit dat hij een van Lucifer’s handlangers was, is zeker.

  Aanvankelijk noemde Azazel een ritueel dier – een geit die elk jaar met alle zonden van het Israëlische volk naar de woestijn werd gestuurd.
  De oorspronkelijke betekenis van de naam is vergeving.
  Het verhaal van de val van Azazel bevat verschillende afleveringen. Er zijn commentatoren die aangeven dat hij een verleider-verleider was.
  Hij wordt beschouwd als een engel door een cherub die mannen leerde omgaan met wapens, en vrouwen om drugs te maken.
  Veel gevallen engelen lijken uiterlijk op de mens en Azazel is daarop geen uitzondering. Vertegenwoordig zijn oude mannen met een baard en de hoorns van een geit.
  Azazel

  De gevallen engel Succubus
  Er waren onder de verdreven engelen en de schone seks. De namen van de gevallen engelen van vrouwen omvatten een schepsel als Succubus.

  Succubus wordt aan mensen gepresenteerd door een mooie naakte vrouw met vleugels achter haar rug.
  Deze gevallen engel wordt beschouwd als een duivelse incarnatie die zich voedt met menselijke krachten.
  De demon komt tot mannen wanneer ze verzwakt zijn door hun eigen passies. Hij leest de verlangens van zijn slachtoffer en belichaamt ze. De lust van de leeuw wordt kracht ten tijde van geslachtsgemeenschap. Wanneer een man bezwijkt voor haar bedrog, zal hij niet langer uit haar val ontsnappen.

   • Wat een haatspraak om overal zo je plasje achter te laten!

    Waarom ga jij zelf niet ff lekker buiten spelen als je er niet tegen kunt wat anderen te melden hebben?? FLIKKER lekker zelf op met je gezeikziekte.

  • Edwin Vissers december 23, 2023 Bij 02:58
   Ik lees je verhalen altijd met interesse. Net zoals de andere opmerkingen hier. Voor mij zijn die engelen de beeldspraak van het natuurlijke phenomeen die achter de infrastructuur van de wereld en zijn beschermend gewelf ligt. De natuurkunde en de wisselwerkingen. De apocryphe verhalen over de Engelen zijn makkelijker te bevatten, en spreken voor de phenomenen en het gedrag van mensen dat door deze phenomenen bepaald wordt. Je kan het God noemen, of wat je wilt, die achter deze natuurlijke krachten van de Kosmos zit. Dan is er ook nog de Engel van de Avond. Zie Alexandre Cabanel. Vertel daar eens over?

 7. In begin was er enkel positief puur wit licht om dichtheid te creëren heeft de creator zich gesplitst in 50% duister en 50% positief licht. Wat dus wil zeggen alles bezit een ziel of spiritueel wezen dat bestaat uit 50% van het ene en 50% van het andere. De gevallenen engelen en de engelen moesten het evenwicht bewaren, wat er duidelijk niet gebeurde ( niet voor niets de donkere middeleeuwen). De strijd ging verder tot ongeveer een week geleden. We zijn officieel in kristalien time met nog een heel klein beetje overblijfsel dat snel zal verdwijnen. Planeet Aarde is als eerste gecreëerd ook wel nexus planeet waardoor hier inderdaad portals zijn of waren om naar lage astrale of hoger astrale te gaan. Deze zijn onbruikbaar gemaakt, met hulp van buitenaf verdwijnen aan hoog tempo aanbidders van het duistere. Zij die achter de schermen aan de touwtjes trekken.
  De magic of christmas is terug van ons allemaal! Enjoy!

 8. Tucker/Alex/ Russel horen allemaal bij het ( clubje) met hetzelfde script… Sinds die doodsprik geloof ik niemand meer. En trouwens alles wat uit Amerika komt zijn grote leugens, en puur duivels. Het Verdeel en Heers is een eeuwenoude tactiek, en mensen trappen er nog steeds in.

 9. “Lees eens verder dan je neus lang is”, zou ik alle criticasters op dit artikel willen meegeven. Bijvoorbeeld het boek ‘Eindeloos bewustzijn’ (onderzoek naar bijna-dood ervaringen) van Pim van Lommel (cardioloog). Aardig wat raakvlakken!

  • Aart,
   Ik heb het gelezen, zeker een geweldig interessant boek, lang geleden alweer hoor, ik sta zeker daar open voor maar in een entiteit als g.d die alles heeft geschapen geloof ik dan weer niet, zie en beoordeel sommige dingen als natuurkrachten, bekijk de serie eens op history channel die heet zoiets als the secret of the skinwalker ranch!!!

   • Dank voor je reactie. ‘Probleem’ is, waar haal ik de tijd vandaan om al die onverklaarbare gebeurtenissen, vragen en wetenswaardigheden te bekijken/beluisteren? Ander ‘probleem’ is, ik hoor of zie eigenlijk nooit een direct bewijs in al dat soort programma’s en het ge-debunk is tegenwoordig niet van de lucht.
    Er is een tsunami aan informatie gaande, waaruit je dan ook nog voor jezelf het kaf van het koren moet zien te scheiden. Wat mij de stelling leerde: “niets is wat het lijkt en zelfs dat niet”.
    Of God bestaat kan tot op heden niemand met overtuigend bewijs beantwoorden. Wel zie ik wonderlijke verbanden met name wat er in het Nieuwe Testament staat en hedendaagse psychologie. Of dat de hedendaagse mens niet (meer) in de gaten heeft over zelfhelende gaven te beschikken, terwijl dat bij natuurvolken heel normaal is, maar dan wordt dat door de ‘reguliere medische wereld’ al gauw afgedaan als kwakzalverij. Als iets niet ‘wetenschappelijk’ is bewezen, bestaat het niet. Een groter onzin bestaat naar mijn mening niet. Het compleet doorgedraaide ‘wetenschappelijke’, komt me zo langzamerhand de neus uit.
    Over (zelf)heling gesproken; dat de Jezus uit het NT met simpel handoplegging mensen genas, is voor mij reden te denken dat Jezus een super Reikimeester was.
    En zo kunnen we nog wel even doorgaan :-).
    Goede feestdagen gewenst!

 10. So for whatever reason – God knows, or perhaps our messing around with nuclear explosions – there are cracks appearing in that what separates the earthly sphere from the astral world. That is one.
  Another thing is that more and more low-vibrational beings or souls are allowed to incarnate on earth – again, for whatever reason that only God knows – and so we see “evil” everywhere and evil taking over the world.
  There is a Divine plan for Earth and for “humans” and it is unfolding and beginning – and we don’t quite understand it. That’s OK… let Jones and Russell Brand and Tucker smoke and eat edibles and explain their thoughts, fine.
  So what can we do in the mean time? Realize you are a Divine Being and act like one. Be the best possible version of yourself!

 11. Hi, it is good artikel but you should also look at david icke. He is much longer telling it and knows more about it. I hope you would put an artikel of him here our an intervieuw.

 12. Voor mij veel te ver gezocht allemaal.. Wat mij betreft is de grote vijand zelfs óók niet kwaadaardige élites, maar doodsimpel,natuurlijk en ook historisch begrijpelijk kortzichtig dom menselijk egoïsme op álle niveaus en overal in de samenleving.. Waar identificeer je je mee als belangrijkste waar je voor wilt bestaan en wie en wat van al het andere wil je eigenlijk niet hebben, elimineren, althans uitschakelen ? Het idee van ‘wat de boer kent en vertrouwt accepteert ie en wat ie niet kent dat vreet ie niet’..Als je echt meent een superieur uitverkoren volk of een heersersras te zijn en/of dat andere soorten mensen inferieur en mogelijk zelfs een dodelijk gevaar voor jouw groep zijn dan is de consequentie toch vrij logisch ? De hele geschiedenis met alle oorlogen barst van dat soort gedachten… En er zijn er ook genoeg die menen dat hun eigen persoon of superkleine innercircle op zich het al waard is om op de rest van de wereld te parasiteren en alles te verzieken (Fauci ? Gates ? etc. etc. etc.) Punt is gewoon dat dat soort ideeën voor elk eerder moreel gezond verstand simpelweg onjuist en irreëel zijn en ook door elke eerlijke echte wetenschap altijd weer ontkracht worden…Eerlijke en enig gezonde opstelling blijkt altijd weer niet groeien en leven ten kóste van al het andere en door het kapotmaken en verzieken van al het andere, alle anderen, maar leven en groeien door stimulering en waardering en eerlijke producten en prestaties leveren op basis van het win-win-principe… Alternatief is dus wat we zien : eeuwige oorlog en (zelf)destructie… Aan de basis begint alle ellende doorgaans gewoon met –overigens heel begrijpelijke–arrogantie, hoogmoed, menen dat de eigen groep/soort/persoon super is etc. etc. Voor kleine kinderen heel logisch en begrijpelijk : “mijn papa is de grootste en de beste, mijn mama is de liefste en de mooiste”, ons gezin, mijn straat, ons dorp etc. etc. Volwassenwording en gezond leven en groei vereist normale corrigering in reële richting… Dat is m.i. simpel de puberale fase waarin de mensheid momenteel zit.. En het zal zijn corrigeren of kapotgaan : de Natuur (of God als je wilt..)is keihard daarin, wel eerlijk…al is dat misschien ooit moeilijk te zien….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in