Erin O'Toole / Wikimedia / (CC0 1.0)

Nieuw onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Microorganisms, onthult dat een van de gevolgen voor de gezondheid van het krijgen van een COVID-19 “vaccinatie” een verlies van 37 procent van de levensverwachting is.

De paper, genaamd “A Critical Analysis of All-Cause Deaths during COVID-19 Vaccination in an Italian Province,” onderzoekt de sterftecijfers onder verschillende groepen mensen, waaronder ongevaccineerden, geïnjecteerden met één dosis, geïnjecteerden met twee doses en geïnjecteerden met drie of meer doses. Degenen die de meeste injecties krijgen, hebben de meeste kans om te sterven, dat is in het kort de conclusie, schrijft Ethan Huff.

Mensen die twee doses van een COVID-prik krijgen – de meeste “volledig gevaccineerde” Amerikanen namen een van de twee-dosis mRNA (modRNA) injectieseries van Pfizer en BioNTech of Moderna – hebben 137 procent meer kans dan ongevaccineerden om binnen 739 dagen na de prik te sterven.

“We ontdekten dat de sterfterisico’s door alle oorzaken nog hoger waren voor degenen die met één en twee doses waren gevaccineerd in vergelijking met de niet-gevaccineerden en dat de boosterdoses niet effectief waren”, legt depaper uit.

“We vonden ook een licht maar statistisch significant verlies van levensverwachting voor degenen die gevaccineerd waren met 2 of 3 / 4 doses.”

Zijn vaccins er de oorzaak van dat onze huisdieren korter leven?

Als COVID-injecties de enige bedreiging voor de samenleving zouden zijn, zouden we een kans maken. Het probleem is dat alle injecties met vaccins in verband worden gebracht met negatieve gevolgen voor de gezondheid, inclusief de injecties die in dierenklinieken aan huisdieren worden toegediend.

Een goed voorbeeld is een verhaal van “Napoleon” (@napoleonbusch2) op X over wat diergeneeskundige vaccins deden met een familie puppy’s die hij en zijn familie ongeveer 10 jaar geleden kregen.

  Globalisten publiceren tijdschema voor gezondheidstirannie

“Er waren zes puppy’s en ze stierven allemaal aan kanker ongeveer vijf jaar geleden, behalve mijn George,” schreef Napoleon. “Hij heeft nooit vlooienbehandelingen of inentingen gehad. Hij is nog steeds sterk op zijn 15e en gaat elke dag wandelen.”

Dit verhaal bracht een andere “Snoid” (@Snoidbergg) ertoe om te onthullen dat dierenartsen dezelfde vaccindoses toedienen aan kleine honden als aan grotere honden, omdat er geen regels zijn voor vaccins of voeding voor honden.

“Koop alleen ongevaccineerde puppy’s,” spoorde Snoid aan. “Vermijd vlooiengif en vlooienbanden. Geef je hond een rauw orgaan- en rauw vleesdieet voor tanden en algemene gezondheid, net zoals wolven deden.”

Katten zijn meestal degenen die vlooien aantrekken, hoewel iemand met de naam “Katharina Münz Kátla Mortensen Katlyn S. Coen” (@katharina_munz) reageerde dat haar familie vijf katten in huis heeft en geen vlooien, ondanks het feit dat ze nooit vlooienbestrijdingsmiddelen heeft gebruikt.

“De enige keer dat we vlooien in huis hadden, was toen ik egelweesjes opvoedde,” zei Katharina. “Ik verschoonde gewoon elke dag twee keer de krant in hun kooi en verbrandde die. Na 3-4 dagen geen vlooien meer.”

Anderen schreven over hoe veel van hun honden jong stierven aan kanker, niet alleen door vaccins maar ook door giftig hondenvoer.

“Albert Bourla is afgestudeerd in diergeneeskunde, dus het is logisch,” schreef een ander, Bourla is de CEO van Pfizer.

“Erger nog – hij heeft een master in de voortplanting van geiten,” reageerde de man met de zes puppy’s die stierven, behalve degene die niet was gevaccineerd. “In de meeste delen van de wereld zijn geiten een plaag. Bourla heeft een master in plaagdiermanagement. Laat dat tot je doordringen.”

  De psychische blindheid van vaccineerders en hun gevaccineerden - Ontkenning van de realiteit in alle omstandigheden

Erin Elizabeth van Health Nut News sloot zich aan bij het gesprek door te onthullen dat al haar huisdieren 20 jaar oud zijn geworden, behalve één die maar 19,5 jaar oud werd omdat ze een reddingshond was die waarschijnlijk ouder was dan de reddingswerkers dachten.

“Onze katten leefden allemaal 20 jaar,” voegde Elizabeth eraan toe.

Het is nooit een goed idee om je te laten injecteren voor het Chinese virus.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGerenommeerde wetenschapper waarschuwt ‘99,9% kans’ dat AI de mensheid zal vernietigen
Volgend artikelOh, het lijkt erop dat het bombarderen van ziekenhuizen weer slecht is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Mensen zijn net robots maar dan zonder IA .

  Ik wed dat heel veel mensen de app downloaden zodat ze snel door de douane kunnen. Ze spelen het slim…. sport, vakantie allemaal tools om mensen over te halen hun vrijheid op te geven.

 2. Ja en als je de krant leest dan zie dat oude mensen plotseling eerder sterven dan verwacht is In de verpleeghuizen is het aan de lopende band dat mensen uitgedragen worden en dat het leven voor hen alsnog korter is geworden Ook jonge mensen sterven massaal op dit moment waarvan ze oorzaken niet weten !!!!! of dat ze die verdoezelen om het volk stil te houden al met al de covid injecties zijn bezig aan een opmars naar de dood en veel mensen voelen zich meer zo lekker en zijn ongelukkig omdat vanalles mankeren sindsdien Ook het weer is daaraan schuld zeggen ze want in het zuiden vallen de mensen bij bojes om omdat het 50 graden celsius daar telkens word

 3. Hoezo ineens steeds die foto’s met die mondkapjes? Ik kan die dingen niet meer zien! Msm doet het ook, maar van FN verwacht ik het eerlijk gezegd niet.

  • De volgende ” pandemie ” is reeds in aantocht. Het zou mij niet verbazen als dit komende winter gaat gebeuren. Dus bereid je maar voor op wederom verplichte mondkapjes in openbare ruimten.
   Het is momenteel stilte voor de storm….

   • Hoezo moet dan alternatieve media meedoen met die onzin? Dat is iets wat ik alleen verwacht van de omgekochte MSM. Ik bereid me trouwens helemaal nergens op voor, heb nooit meegedaan met die onzin en dat ga ik ook nooit doen.

 4. Dit kwam ik tegen op X:
  .@DrTedros too bad the avian flu “vaccines” are made with the synthetic mRNA – making them a medical treatment that cannot be mandated

  Tis maar dat je het weet!

 5. Mijd kraan water als het zover is.
  Dus haal nu maar alvast flessen water in huis, want in veel flessen water zit ook kraan water bij.
  Nu zijn ze NOG veilig deze flessen.

 6. Onderzoeken , die op geen enkele wijze te checken zijn . De 37% lijkt mij een sterk verhaal waarop dit is gestaafd is een raadsel.
  “ Gevaccineerd “
  Beste mensen , de helft in Nederland is NiET gevaccineerd die wel als gevaccineerd worden geteld .
  Dit is oa uw buurman, uw collega,
  De NSB die geen klachten heeft , mogelijk wel een toneelstukje opvoeren daar zijn ze cum laude in getraind.
  Daarboven op degene die niet gevaxt zijn .

  Die een vax hebben en krakkemikkig zijn , zijn de echte slachtoffers. hun huisarts die ‘ het toch beter vond’ of hun werkgever die dreigde met ‘ asocialen houden we niet van ‘ collega die zogenaamd gevaxt waren , geen centje last hadden ; nu jij nog …

  Dit is flauwekul “ journalistiek “

 7. “Albert Bourla is afgestudeerd in diergeneeskunde, dus het is logisch,” schreef een ander, Bourla is de CEO van Pfizer.

  Toevallig duiken er veel veeartsen op in de kermiswetenschap genaamd ‘virologie’.
  Denk aan bijvoorbeeld Koopmans, Osterhaus, Drosten.
  Heeft het iets te maken met de artseneed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in