Screenshot video

China heeft ’s werelds eerste Onzichtbaarheidsmantel onthuld – wat de mensheid een stap dichter bij het rijk van Harry Potter brengt, bericht Thepeoplesvoice.

Kijk:

100percentfedup.com meldt: De IndianExpress doet verslag van de uitvinding:

De Chinese onderzoeker Chu Junhao heeft de grenzen van optische technologie verlegd en ons een stap dichter bij het rijk van Harry Potter gebracht. Zijn innovatie – een echte onzichtbaarheids’mantel’ – daagt de conventionele opvattingen over zichtbaarheid uit en luidt een nieuw tijdperk in waarin de grens tussen gezien en ongezien steeds vager wordt.

Dit is gebaseerd op geavanceerde materialen die zijn ontworpen om licht te manipuleren en biedt een tastbare oplossing voor het bereiken van optische onzichtbaarheid. De implicaties van deze vooruitgang reiken veel verder dan alleen nieuwigheid en openen deuren naar een groot aantal praktische toepassingen.

Een van de meest opwindende vooruitzichten is de mogelijkheid om onzichtbare kamers te creëren. Deze technologie zou een revolutie teweeg kunnen brengen in veiligheidsmaatregelen, waardoor discrete surveillance en geheime operaties met ongekende niveaus van verhulling mogelijk worden.

Bovendien belooft de doorbraak een revolutie teweeg te brengen op het gebied van geavanceerde hoortoestellen. Door gebruik te maken van optische onzichtbaarheid kunnen deze apparaten de hoorervaring discreet verbeteren zonder dat er opvallende, omvangrijke apparatuur nodig is.

Dit is wat Grok erover te zeggen heeft:

En van Indy100:

  Blackrock CEO in Davos: 'Je moet verandering forceren, bij Blackrock forceren we gedrag'

Wetenschappers hebben technologie naar een heel nieuw niveau getild door de onzichtbaarheidsmantel van Harry Potter tot leven te brengen.

Chu Junhao onthulde zijn uitvinding tijdens een virtueel evenement genaamd Super Night of Science, waarvan de beelden later online werden gedeeld.

Op clips is een man te zien die samen met twee assistenten een levensgroot laken vasthoudt. Ze demonstreren hoe het doorschijnende materiaal werkt door het in eerste instantie voor de benen van de man te plaatsen zodat deze goed zichtbaar zijn.

Vervolgens kantelen ze het 90 graden en tot verbazing van de kijker verdwijnt de onderste helft van zijn lichaam volledig.

Er wordt gezegd dat het werkt door materialen te gebruiken die licht manipuleren en de indruk van onzichtbaarheid geven.

Terwijl sommigen dachten dat het een grap was, waren anderen verbijsterd door de onthulling en overspoelden ze meteen X/Twitter met hun mening.

“Harry Potter was zijn tijd hiermee ver vooruit,” grapte iemand, terwijl een ander zijn bewondering voor geavanceerde technologie uitte door te schrijven: “Mensheid technologie is verbazingwekkend, dingen uit sci-fi komen echt tot leven, hoop alleen dat deze dingen goed gebruikt worden.”

Een derde schreef humoristisch: “Dit is geen onzichtbaarheid. Het verstopt zich. Je kunt het nog steeds zien. Daarmee kun je niet ongezien in de bank lopen.”

Je moet van deze post houden:

En van Google News:

  De OekraĂŻense presidentZelensky dringt aan op een "Grote Reset" en eist het einde van het gebruik van fossiele brandstoffen in Europa

De onzichtbaarheidsmantel bestaat al en was het product van een recente ontwikkeling door de gerenommeerde Chinese wetenschapper Chu Junhao, die bij de presentatie ervan verzekerde dat de innovatie “ons leven zal veranderen”.

Volgens een persbericht van het Ministerie van Wetenschap en Technologie van Venezuela presenteerde de directeur van de Faculteit Wetenschappen van de DonhĂșa Universiteit in Shanghai, en lid van de Academie van Wetenschappen van de Aziatische reus, de uitvinding tijdens een virtueel evenement met de naam “Super Night of Science.”.

Tijdens de presentatie, opgenomen op video en geplaatst op social netwerken, is de expert te zien, vergezeld door twee assistenten, terwijl hij een schijnbaar doorschijnend vel vasthoudt, samengesteld uit wat een uniek materiaal lijkt te zijn. Maar wanneer hij zijn metgezellen vraagt om hem 90 graden te draaien, verdwijnt het onderste deel van zijn lichaam. Hij wordt onzichtbaar voor het publiek.

Hij geeft aan dat de sleutel ligt in de samenstelling van het blad, dat een lenticulair raster heeft dat bestaat uit een rij kleine bolle cilindrische lenzen die ervoor zorgen dat licht regelmatig wordt gebroken, dat wil zeggen dat metamaterialen zijn gebruikt om de waarneming te variëren. van het menselijk oog, waardoor ons gezichtsveld wordt vervormd zodat we geloven dat het is verdwenen.

Wat een tijd om te leven!


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Rusland – China zijn op dreefVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs 2024 het jaar waarin een Ă©Ă©n-wereld mondiale regering uit de puinhopen oprijst?
Volgend artikelHet World Economic Forum (WEF) voorspelt dat een nieuwe ‘Ziekte X’ miljarden mensen zal uitroeien tegen het jaar 2030
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geĂŻnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • Hoi,

   Over het algemeen is technologie uiteindelijk geweldig voor de gewone mens. Ik noem een paar belangrijke;
   – Eerst moest je naar een priester oid gaan om te weten wat er in de bijbel stond. Toen kwam de technologie om boeken drukken toegankelijk te maken voor de massa. Toen koen iedereen zelf de bijbel lezen en nu kan iedereen die wil over (bijna) van alles lezen.
   – Toen buskruit werd uitgevonden konden machthebbers hun eigen populatie en de rest van de wereld domineren. Helaas hebben wij geen vrij vuurwapenbezit meer maar andere landen kunnen nu prima opstaan tegen de machtigste landen. Zie Yemen, Afganisan en zelfs Hamas.
   – Internet. Ooit was (oa) het informatie domein nog enigsinds het domein van overheden. Nu niet meer. Censuur… Niets helpt meer.

   Kan je je voorstellen wat jij kan doen met zo en cloak? Stel je bent een Ukie en wil vluchten om je leven te redden. Nu kan je alle electronische meuk die jou opsporen, in bijvoorbeeld een bos dat overloopt in een ander land, ontwijken…. Er zijn tig andere dingen die het gewone volk er mee kan doen.

   Groeten,
   Hugo

   • @Hugo…

    Er zijn ongetwijfeld camera’s waarmee je dit juist kan herkennen. Alleen al met infrarood. Tenzij ze alles volledig kunnen cloaken alsof er gewoon niks is.

    Beeld je eens in dat alles wat wij maken, want uiteindelijk bouwen en maken wij dit allemaal voor ‘hun’, wordt gebruikt in ons aller voordeel. Mijn hemel zeg… mensen beseffen het niet, maar we kunnen in 10jr zo’n 10.000jr vooruitgang boeken als alles wordt ingezet om ons vooruit te helpen. We doen voor 80% zinloos werk en we werken nutteloos lange dagen en we verspillen dus 80% van onze potentie. Er is een Awakening nodig en die is gaande. Kijk maar hoe wij hier met elkaar praten. We lossen niet meteen dingen op, maar we groeien exponentieel en ontwikkelen ons bewustzijn. Kennis is macht en wij maken intern en extern grote stappen. Dat hogere bewustzijn gaat als een olievlek de wereld rond, want dit is wereldwijd gaande. We gaan allemaal realiseren wat voor waanzinnige omgekeerde wereld we leven. Iemand zei hier ‘de middeleeuwen zijn nooit beĂ«indigd’ en dat klopt, wij leven nog steeds als slaven van onze Overlords.

    • In een van die filmpjes komt naar voren dat ook IR niet erdoorheen komt. Maar het ziet er wel naar uit dat het hoek gevoelig is. Maar geen geluid en geur blockade, die tijger of leeuw pakt je evengoed nog.

     Er worden allang pakken in gebruikt voor militaire doeleinden, daar zijn “beelden” van gelekt hier en daar.

 1. Zoals ik het begrijp is dit meer een chroma-key effect zoals dat in de televisiewereld wordt gebruikt (en groen in de filmindustrie).

 2. Haha… die ga ik op mn huis monteren. De vraag is of ik mezelf onzichtbaar wil maken voor de wereld of dat ik de wereld onzichtbaar wil maken. Wat zouden jullie doen?

 3. Het eerste wat ik weg gooi is mijn paspoort.
  Ik kan zonder visum alle grenzen over.
  En ik koop geen vliegtickets meer.
  Handig.
  Zo kunnen de migranten zonder dat we het weten naar ter Apel lopen.
  En de Joodse soldaten kunnen zonder dat ze gezien worden, straat voor straat in Palestina Palestijnen neer knallen.
  Praktisch ding.

 4. Als het gewone volk in China een soort van mantel net grote capuchon gemaakt van dat spul zou dragen dan hebben al die surveillance en gezichtsherkenning camera’s geen enkel nut meer.
  Dus ga er maar met een gerust hart van uit dat dit materiaal niet voor het gewone volk te koop zal zijn maar enkel voor geheime diensten, spionnen en het soort figuren die het daglicht niet kunnen verdragen.

 5. Het enige nieuwe hieraan is het feit dat het flexibel materiaal is. Er staan al jaren filmpjes op jewtube hoe je zelf een invisibility shield kunt maken tegen hele lage kosten

 6. Ik kreeg n bericht van RT.
  Je kan de site nog openen als je een vpn hebt.
  Dit nieuws zie je zeker niet op het nos propaganda kanaal.

  Groet

 7. Waarom worden alleen de mensen onzichtbaar ?
  De planten en de muren achter de personen met het onzichtbare mantel worden niet onzichtbaar terwijl deze ook achter de onzichtbare mantel staan.

 8. Die man buiten in de natuur lijkt mij een fake video. Licht achter de man kan niet buigen dus de informatie van het beeld achter de man kan die “mantel” dan ook niet weergeven. Bij de demo in de zaal zie je ook dat de folie het licht verzwakt (wat logisch is, waarschijnlijk wordt het licht van een gedeelte van de linker rand en de rechter rand gecopieerd naar het midden), dat is bij die man buiten niet het geval. Verdacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in