Foto ter illustratie

Veel van wat zich nu “moderne medische wetenschap” noemt, zou niet misstaan in het laboratorium van Dr. Frankenstein. Hoe noem je anders het oogsten van organen van pasgeboren kinderen terwijl ze nog leven, om medicijnen te maken die vervolgens tegen exorbitante prijzen worden verkocht?

Onze wetenschappelijke industrie kannibaliseert pasgeboren kinderen door lichaamsdelen te stelen terwijl ze nog leven, deze delen op muizen te transplanteren en zo “gehumaniseerde muizen” te creëren voor de ontwikkeling van geneesmiddelen. Meestal worden lever, zwezerik, longen, nieren en beenmerg weggenomen en getransplanteerd om verschillende therapeutische geneesmiddelen te ontwikkelen, schrijft Margaret Pearson.

Deze afschuwelijke praktijk om organen te oogsten van levend geborenen is geen geheim. Verschillende artikelen, podcasts en interviews hebben deze praktijk de afgelopen jaren aan het licht gebracht.

Tegenwoordig worden honderden geneesmiddelen ontwikkeld, verkocht en geconsumeerd ten koste van te vroeg geboren onschuldigen die op wrede wijze worden ontleed. Veel populaire “monoklonale antilichamen” (MAB’s) worden gemaakt met behulp van gehumaniseerde muizen. Biolabs produceren deze hybride muizen bij honderden per week en verschepen ze over de hele wereld.

Het maken van gehumaniseerde muizen is een groeiende en winstgevende industrie die een constante stroom van levende organen vereist. Kan het zijn dat de recente wettelijke goedkeuring van late abortus tot aan de geboorte wordt gevoed en gefinancierd door deze vraag? Kan het zijn dat foetale organen van latere leeftijd beter geschikt zijn voor transplantatie?

De wetenschappelijke literatuur verdoezelt de waarheid over hoe gehumaniseerde muizen worden gecreëerd, omdat het altijd als kwaadaardig is beschouwd om menselijke lichaamsdelen te verkopen voor onderzoek en winst.

In het begin van de COVID-lockdown werd een nieuw vaccin aangeprezen als de enige oplossing om de pandemie te stoppen. Het boek van onderzoekster Pamela Acker, M.S., gepubliceerd in december 2020 (Vaccination: A Catholic Perspective), geeft een gedetailleerd overzicht van de geschiedenis en de procedures voor de ontwikkeling van vaccins. Het was Acker’s boek dat mij voor het eerst attent maakte op het feit dat de baby’s nog leven wanneer de onderzoekers beginnen met het extraheren van het gebruikte weefsel.

  Hoe de Covid zwendel wordt gepleegd

Vanwege Acker’s bewering dat baby’s levend worden ontleed, schreef Monica Seeley in mei 2021 een tweedelig onderzoek voor de website Catholic World Report. Seeley onthult de duistere geschiedenis van hoe onderzoek levende baby’s heeft geëxploiteerd om vaccins te ontwikkelen, waaronder ons meest recente COVID-19 vaccin. Seeley kon de schokkende bewering van Pamela Acker bevestigen.

Julie Collorafi publiceerde vervolgens in november 2021 een vijfdelige serie online bij The Stream. Collorafi’s serie geeft details over het gebruik van foetale cellen en hoe levende organen, zoals lever, thymus, long en beenmerg, worden gestolen van nog levende geaborteerde baby’s. Deze baby’s worden via een keizersnede gehaald en hun organen worden voor hun dood verwijderd, of ze worden levend in de baarmoeder ontleed, zonder verdoving om besmetting te voorkomen. Net zoals voor orgaantransplantaties voor volwassenen levende organen nodig zijn, geldt dat ook voor transplantaties voor gehumaniseerde muizen. Uitgenomen lichaamsdelen, zelfs minuten na de dood, breken zo snel af dat ze niet kunnen worden gebruikt voor transplantatie.

In 2020, toen het COVID-19 vaccin in productie was, werd gedebatteerd over de moraliteit van het gebruik van vaccins die waren ontwikkeld of getest op cellen van menselijke embryonale nieren (HEK-293). De ethici en geestelijken van de United States Conference of Catholic Bishops (USCCB) en van het Vaticaan bepaalden dat vaccins afgeleid van of getest op HEK-293 cellen moreel geoorloofd waren, omdat de foetale niercellen van de geaborteerde baby meer dan 40 jaar geleden, na de abortus dood, werden afgenomen. Dus, zo redeneerde de kerk, woog het “algemeen belang” van de bescherming van het publiek door vaccins zwaarder dan het “afstandelijke kwaad” van het gebruik van foetale cellen van een geaborteerde baby uit de jaren 1970.

Terzijde: de basis voor deze goedkeuring was onjuist. Het is algemeen bekend geworden dat de wetenschapper die de HEK-293 cellijn produceerde, heeft toegegeven dat het meisje via een keizersnede werd weggenomen en vervolgens werd ontleed, wat haar dood veroorzaakte.

Wat het COVID-19 vaccin betreft, is er door geen enkele autoriteit waarop wij vertrouwen voor morele begeleiding ooit melding gemaakt van het gebruik van geoogste levende organen van baby’s die voor abortus bestemd zijn.

  Schok: 50 keer de hoeveelheid kankerverwekkende ethyleenoxide op teststaafjes dan toegestaan

Waarom waren leken zoals Pamela Acker, Monica Seeley, Julie Collorafi en anderen in staat om toegang te krijgen tot dossiers en te bewijzen dat wetenschappers levende baby’s ontleden om vaccins en andere geneesmiddelen zoals monoklonale antilichamen te ontwikkelen? Waarom de stilte van de Kerk, bio-ethici en geestelijken? In plaats daarvan werden we vanaf de kansels aangespoord om de vaccins te nemen voor het “algemeen welzijn”. Miljoenen onwetende consumenten kopen en gebruiken geneesmiddelen die op wrede, kwaadaardige en immorele wijze zijn verkregen.

Wat zijn de uiteindelijke gevolgen als zo’n kwaad wordt geaccepteerd door onze kerk en de samenleving als geheel? Er is geen excuus meer voor onwetendheid. Worden wij medeplichtig gemaakt aan dit ernstige kwaad?

Herinnert u zich de verontwaardiging en de publieke eisen om dierproeven te verbieden? People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) kwam naar buiten met trieste beelden van mishandelde dieren in wetenschappelijk onderzoek. Door de publieke verontwaardiging werden dierproeven al snel verboden.

Jaren geleden, in 2014, ging een in het geheim opgenomen video viraal van het hart van een baby, levend geboren en geaborteerd, kloppend in een petrischaaltje in een laboratorium van Planned Parenthood. David Daleiden en het Center for Medical Progress (CMP) brachten de verkoop van foetale delen door Planned Parenthood aan het licht in een meerdelige videoserie.

Aanvankelijk was er afschuw over de verkoop van lichaamsdelen van baby’s. Daarna verzandde de kwestie in een oorverdovende stilte. Nu weten we waarom de lichaamsdelen van deze kostbare baby’s worden verkocht als waardevol handelsartikel.

Omvat de mantra “vertrouw op de wetenschap” alle handelingen die uiteindelijk onze kwalen kunnen genezen of ziekten kunnen genezen? Is het moreel toegestaan om van een ziekte te genezen als voor de genezing het gewelddadige verlies van andermans leven nodig is?

Honderden illegaal ontwikkelde geneesmiddelen voor de behandeling van alles van psoriasis tot kanker zijn algemeen in gebruik, en nu vertrouwen patiënten voor hun gezondheid en welzijn op deze geneesmiddelen. Een snelle zoektocht op internet naar monoklonale antilichamen levert een lijst van honderden geneesmiddelen op. Het is voor de gemiddelde persoon moeilijk te bepalen welke van deze geneesmiddelen zijn afgeleid van gehumaniseerde muizen en welke van andere, minder bezwaarlijke middelen afkomstig zijn. We weten echter wel dat het big business is geworden om deze muizen te maken en te verkopen voor de productie van geneesmiddelen.

  Krijsende vrouw met meetlint uit haar dak om social distance

De feiten die door enkele leken-katholieken aan het licht zijn gebracht, hadden tot grote verontwaardiging, veroordeling en een instructie van de katholieke morele autoriteiten moeten leiden. Deze inherent slechte praktijk zou door iedereen ronduit veroordeeld moeten worden. Alle christenen zouden moeten worden vermaand geen geneesmiddelen te kopen en te gebruiken die zijn gemaakt van gehumaniseerde muizen of andere immorele middelen. Zonder een gewillige markt is er geen winst. Zonder winst zou er snel een einde komen aan dit walgelijke kwaad.

We beginnen de vruchten te zien van het aanvaarden van dit kwaad omwille van de genezing. Artsen snijden bijvoorbeeld operatief de bloedtoevoer naar de hersenen af bij gecompromitteerde patiënten om opzettelijk “hersendood” te veroorzaken en er organen uit te halen voor transplantatie. De patiënt ademt nog en het hart klopt nog, maar de bloedstroom wordt mechanisch beperkt om te voldoen aan de nieuwe definitie van dood die het mogelijk maakt organen te verwijderen. Catholic World Report beschrijft deze procedure.

Helaas kunnen we er niet langer op vertrouwen dat de medische wereld ethisch en moreel aanvaardbare medicijnen en medische behandelingen levert. Sterker nog, we kunnen er niet langer op vertrouwen dat onze morele autoriteiten ons de weg wijzen, dankzij hun duivelse en medeplichtige stilzwijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKaraktermoord Theater 101
Volgend artikelDe naderende ineenstorting van het Eurofascisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Uit wat ik geleerd heb hierover kan een orgaan alleen gebruikt worden als de ziel, de ‘bewoner’ ervan nog verbonden is daarmee. Dan leeft het orgaan nog. Zodra de ziel zich heeft teruggetrokken, is het orgaan onbruikbaar.
  Wat ze proberen te controleren is, denk ik, te voorkomen dat een ziel zich überhaupt kan terugtrekken.
  Enge wetenschap, die waarschijnlijk ook consequenties heeft voor hen die al overleden zijn, maar toch verbonden zijn met cellen/organen in de stof.

  • Het marburggif is zeer giftig, waar geen tegengif voor bestaat. 1 gram is al genoeg om een gezond mens te doden en het is een verschrikkelijke dood proces. Want al je organen en spieren e.d. vallen in een sneltreinvaart in eens uit en kan je binnen 3 dagen je dood maken. Je zult exact de zelfde symptomen hebben als de gepatenteerde ziekte Ebola (deze ziekte wordt ook alleen veroorzaakt door de injectienaald, maar onder de noemer van de preventief middel bij je ingespoten).

   Dit wordt gewonnen uit de zaden van de wonderboom. Die menigeen in zijn tuin heeft staan voor de sier. Marburg is dan ook GEEN virus. Dit witte poeder kan in allerlei andere poeders vermengt worden zonder dat het opvalt, dat maakt het zo gevaarlijk voor de kwaad willige.

   Dat deze variant eraan zou komen was al in 2021 bekent, dat het de opvolger van de Omnicron zou worden. De dosissen zullen ook weer variëren, om zo niet het spoor direct naar de nieuwe injecties te leiden. De desbetreffende injecties zijn al geproduceerd en verspreid over de wereld in grote hoeveelheden.

  • Die afrekening zal er nooit komen, want de hogere macht verdient hier het meeste aan. Daar we met een zeer machtige satanische sekte te doen hebben, die met deze rituele de doodcultus verheerlijken. Alle uitvoerende artsen of eigenlijk niets anders dan kinderslagers zijn bijna allemaal gedrogeerd, waardoor ze geen emotioneel gevoel meer hebben.

   Net als de soldaten veel krijgen drugs om hun angsten te onderdrukken en ze het gevoel te geven van onoverwinnelijkheid, zodat het echte moordmachines worden zonder enig geweten. Kunnen dan andere compleet in stukken snijden, zonder enig afschuw. Zij hebben hun slachtoffers allang ontmenselijkt en kunnen dan de mens als een dier ontleden, die organen en andere bruikbare delen zijn voor de verkoop en de rest wordt veelal verwerkt in de fastfood keten. In menig hamburger van o.a. de Mc Donalds of uit de supermarkt is mensenvlees in terug gevonden. We kannibaliseren allang zonder dat we het zelf beseffen. De wereld is vele malen verrotter dan we denken, als je alles zou weten durf je niet meer alleen de straat op te gaan. Want overal dreigt er gevaar om ons heen.

 2. De protesten tegen deze ontwikkelingen zullen minder, of nauwelijks komen dan tegen dierenmishandeling.
  Mensen die op de drempel van de dood staan of ernstig ziek zijn zullen er alles voor over hebben om beter te worden. Adrenochrome Is ook zoiets wat hier van toepassing is.
  Zelfs de moraal en ethiek zal dan terzijde worden geschoven.
  De trein van satanisme, geld, macht en invloed zal nog wel een poos doorgaan en zelfs versnellen.

  Wat te doen tegen deze ontwikkelingen?
  Ik weet het niet. Ja, boos worden, hoewel ik weet dat dat geen effect zal hebben.Verdrietig worden evenmin
  Berichten doorsturen naar onwetende mensen? Veel mensen willen er niets van weten omdat het te gruwelijk voor ze is om te vernemen,ze willen er zelfs niet aan denken.
  Onverschillig worden lijk het gemakkelijkste hoewel dat in de buurt komt van egoïsme en is niet mijn ding.

  Het lijkt wel of de meeste mensen in hun eigen ‘veilige fictieve’ bubbel willen blijven zitten.
  Meer dan 15 jaar geleden bemerkte ik reeds dit gedrag voor mijn waarschuwingen voor deze tijd.
  men betichtte mij van ‘zwaar op de hand, doemdenker, fantast (het woord complotter was destijds nog niet gebruikelijk).

  Radicale zaken zijn moeilijk te verwezenlijken omdat het merendeel zich nog in hun ‘veilige bubbel’ bevinden.
  Vooralsnog weet ik het niet in de wereld van vandaag.

  • Tigron april 8, 2023 at 12:21
   Onverschillig worden zal niet gebeuren… helaas niet. Maar begrijpen dat je uit heel ander hout gesneden bent dan de doorsnee mens is al een goed begin om al die kwaadaardigheid te kunnen bevatten en verwerken. Ik wens gelijkgestemden de sterkte die nodig is om zich nog te begeven onder dit afgestompte gedrocht dat zich ‘mens’ noemt.

 3. Was niet op de hoogte van deze omvang. ‘n eyeopener.
  Alles wordt ‘ doodgezwegen’
  door artsen, tijdschriften, media,
  Waar moet een gemiddeld mens die werkt gezin/ huishouden heeft zijn info vandaan halen.
  Veel banen zijn intensief door input van rommel; verwerkingstijd.

  Wat eruit springt; is dat Vaticaan wederom een organisatie is van onder het tapijt, misleiding, en zware criminaliteit faciliteert.
  ‘ Een globalisten organisatie’

  Bid tot de enige almachtige schepper God. ❤️❤️❤️

  Rest is bedacht voor mis- afleiding, verdeel, Heers en onderdrukking van de mensheid.
  mi in de vuilnisbak (energie uit huis) kruizen, n/o testament, boeken religies.
  Om een groot energieveld vormen, tegen tegen duistere krachten.

  Almachtige GOD BESTAAT ❤️

  geen sprookjesfiguur uit een boek
  geen business model
  geen lidmaatschap nodig.

  • Hola april 8, 2023 at 13:16
   Gelukkig zijn er nog mensen zoals jij, die wel zijn ogen opendoet ondanks de druk waar hij onder staat van het dagelijkse leven. Wat je schrijft gaf me weer goede moed. Dank voor het geven van deze inzichten. 🙂

 4. Het mensdier is het meest ‘duurzame’ aka ‘sustainable’ product dat de Aarde levert. Er is altijd een grote voorraad van, en die kan op elk gewenst moment groter worden. Waarom denk je dat de meeste mensen zo’n minachting hebben voor elkaar? Je zag die minachting met de 80% Ingespotenen, en je ziet die minachting met de vechtende 1%. Abortus is al jarenlang het strijdmiddel in de VS (Roe vs Wade wordt elke verkiezing weer nieuw leven ingeblazen) tussen links en rechts. Dan weet je dat het niemand wezenlijk interesseert wat er met nieuwe levens gebeurt, maar het gaat gewoon om bleren en krijsen en domineren. Wie het hardste schreeuwt krijgt zijn zin. En de abortussen gaan gewoon door. Maakt het uit? Nee, je kan zo weer zwanger worden. Nieuwe mensen bouwen is niks bijzonders als je het vergelijkt met mega veel geld binnenharken of een satelliet bouwen. Een nieuw mens is reeds een commodity zodra de sperma het ei binnentrekt. Ik zeg niet dat het moreel juist is, ik zeg alleen hoe de mens in elkaar zit. En dat het niemand wezenlijk boeit wat er met zijn eigen diersoort gebeurt. (Maar een lief beestje krijgt gelukkig nog wel respect, en dat verdienen ze ook. Dieren zijn niet kwaadaardig, en zeker niet bewust-kwaadaardig zoals het grotendeels mislukte mensdier.) Just sayin’…

 5. Helaas, er is geen “genezing” en het berust niet op “kunde”. Het is gebaseerd op de uitdijende bibliotheek over de massamoorden op de wereldbevolking!

 6. Beste Mensen

  Sorry
  Tot op de dag van vandaag is nog nooit een
  Iets door het Ego ontwikkeld om een belichaming te kunnen genezen van een natuurlijk opgelopen ziekte
  Want dat geneest ook op een natuurlijke manier via het immuunsysteem
  De enige Echte Dokter en Medicijn tegelijkertijd
  Welk ten aller tijde met persoon in kwestie mee loopt
  Wat wel word gedaan is het creeren van middelen om de massa onderdanig aan het Ego te krijgen en te behouden
  Meer kan Farmatie niet bereiken helaas
  Ziekten en manieren om een als mens uitziende schaap gehandicapt te kunnen maken worden er in laboratoria’s gemaakt en op de massa schapen los gelaten
  De inkomstenbron van God – Duivel
  Tyranie

  Dank U

  • De mens is een zelfhelend autonoom wezen, die door angst aan te praten door charlatans, zijn we alles gaan uitbesteden aan andere die er gretig misbruik van gemaakt heeft. Daardoor hebben de andere macht over de mens verkregen. Die macht en uitbuiting van de mens, pakt de mens niet meer zomaar weer terug. Voor je vrijheid en onafhankelijkheid zul je altijd moeten blijven vechten. Niemand zal dat doen voor jouw uit liefdadigheid, want die andere wil er altijd beter van worden ten koste van jouw. Er moet altijd iets tegenover staan.

   Landen zijn eigenlijk allemaal openlucht gevangenissen, waar de mens gedegradeerd is tot slaaf. Waar je een slavenbewijs van hebt, wat we een paspoort of ID noemen. Want alleen zo mag je reizen, dan weten die andere gevangenissen dat jij al toebehoort aan een andere gevangenis. Om de slaven binnen de gevangenis te houden, werd er een speciale taal voor verzonnen die afweek van de naburige gevangenissen.

   Toen het universele ruilmiddel werd geïntroduceerd om de slaven nog verder te onderwerpen. Het huidige universele ruilmiddel wat op naam van de slaaf alleen gecreëerd kan worden door dwangarbeid te verrichte, waarvoor de zogenaamde centrale banken het geld uit het niets creëren op naam van die slaaf. Want de slaaf vertegenwoordigd de waarde van het universele ruilmiddel. Wat we nu het fiatvaluta noemen. Met de komst van het CDBC zal dat ons nog verder onderwerpen aan het door en door corrupte zelf toebedeelde gezag.

   Toen in 1863 het slaven systeem omgebouwd werd, waar eerst de slavendrijver nog voor kost en inwoning en alle andere voorzieningen voor moest treffen. Werd met het nieuwe slavensysteem zoals nu nog steeds kennen de slaaf de illusie te geven dat hij/zij vrij is en eigendom mag vergaren en zelf mag bepalen waar hij/zij ging/gaat werken. Maar dat betekende ook dat de slaaf nog meer slaaf werd, doordat hij zijn kost en inwoning en alle andere voorzieningen zelf voor moest regelen en ervoor moet betalen, wat dan ook betaalde privileges worden genoemd. (Met de grootste leugen dat de slavernij in 1863 is afgeschaft, wordt daar eigenlijk mee bedoelt dat het oude slavensysteem is afgeschaft, maar geen woord over dat er vanaf toen een nieuw slavensysteem opgericht werd.) Dat resulteerde dat de slaven harder gingen werken en het steeds prettiger voelde in hun gevangenis. Die we nu heden dagen zelfs verdedigen en beschouwen van ons land. Maar de slaaf blijft onderworpen aan het gezag van de gevangenis. Van al zijn opbrengsten moet er een deel aan het gezag worden afgestaan onder het mom van veiligheid en orde te houden in de gevangenis (wat we nu alleen nog de gevangenisnaam noemen, zoals Nederland) deze verplichte afdragen zijn alleen maar meer en meer geworden naar verloop van tijd. Want het corrupte gezag verlangt steeds meer onderdanigheid en gehoorzaamheid van de slaven en meer afdrachten.

   Nu er steeds meer slaven zijn beseffen dat zij constant voorgelogen zijn door dat fictieve gezag en beseffen dat zij nog steeds als slaven te boek staan en zo behandeld worden. Wordt er met man en macht gewerkt door het gezag om ons weer in het slaven gareel te krijgen door die zogenaamde injecties. Waar de meeste slaven helaas gehoor aan hebben gegeven en met het toekomstige digitale geld wat voor geprogrammeerd zal worden. Zodat wij weer totaal onder de plak zouden komen te zitten van de gezaghebbers. Dan is het sociaal credit slavensysteem een feit, van niet willen gehoorzamen aan het gezag. Dan ontnemen ze jouw, jouw credits en kun je niets meer kopen of verkopen. Reizen zal dan niet meer mogelijk zijn, want de gevangenissen zullen weer kleiner worden in omvang. De zogenaamde 15 minuten steden van de WEF.

   Doordat het gezag volop gefraudeerd had met een willige keur aan varianten van de tot slaaf gemaakte vrije mens zijn geboorte naam. In mijn geval ben ik al 8 verschillende varianten tegen gekomen. Op mijn slaven ID staan mijn voornamen voluit, mijn rijbewijs mijn eerste voornaam voluit en de volgende met een hoofdletter punt. Overheidsinstanties waren t/m 2020 met alleen hoofdletters met punt erachter en dan de achternaam in kleine letters. In 2021 verdwenen de punt tussen de hoofdletters en in 2022 werden alle hoofdletters aan elkaar geschreven zonder punten er tussen. Op de stemformulier stond ineens mijn naam zoals op het rijbewijs. Voor de belastingen wordt al die variaties in alleen hoofdletters geschreven inclusief de straatnaam en plaats. Deze 8 verschillende varianten, zijn in het digitale tijdperk 8 verschillende geld creatie mogelijkheden voor de centrale banken. Zo konden ze hun geld creatie verruimingen onder het mom van het corona hulpfonds. Terwijl mijn roepnaam niet bekent is bij de overheden of andere commerciële bedrijven.

   Maar door veel te veel fiatvaluta aan te maken ontstaat er stagflatie in de economie wat altijd resulteert in hyperinflatie. Zodat de slaven onteigend worden. Maar ook alle leningen bij banken die dan ook niets meer waard worden. Want als de geld ontwaarding met de factor 100 zou treffen, zullen ook alle uitstaande schulden met de factor 100 krimpen. Op deze manier gaan alle privaat banken failliet en zo kunnen de centrale banken alles overnemen en zo het CBDC invoeren. De achillespees van dit systeem is de elektriciteit voorziening. Want zonder stroom bestaat het digitale wereld niet meer.

   • Beste Mensen

    Kortom de Blanke in de Mens beter bekend als de Tiran heeft de oude Jasje vervangen door een nieuwe
    Men moet hier nog aan gewend raken
    Alvorens men aan gewend is geraakt , de Tiran te kunnen herkennen
    Zal die wederom zijn Jasje hebben omgeruild met een andere
    Zo zal men dus in de war blijvend worden gehouden

    De klok verplicht een uurtje verdraaien ieder jaar is daarvan daarvoor de grootste hulpmiddel
    Daardoor verduistering of Hersen Mist heele jaar door

    Ooo Allomtegenwoordige AllMachtige EEN
    Dank U voor inzichten
    Dank U voor alles
    Ja Echt Alles

    Dank U

    • Aanvulling

     Zie Wit tegen Wit opgezet te vechten
     Daarom alle Tirannen opruimen
     Dus opdoeken de Stelsel van Satan inclusief de Wetboeken Thora , Bijbel , Koran van Hem en de VOORTVLOEISEL boeken daaruit
     Waarop de strafrecht Wetboeken weer zijn gebasseerd

     Dank U

  • Kortom
   Wat voor leven is een betere leven?
   Geleid door God en Duivel genaamd de Tong of gespletenheid van de Tong
   Of
   Een Sober leven als een kluizenaar
   Hierbij Kluizenaar heeft geen enkele verband met De kinderen van Satan genaamd God Duivel ookwel Gespleten Tong geheten
   God Zoet gesmeerde gedeelte Tong
   Duivel Zuur gesmeerde gedeelte Tong
   Lijken en Kadaver vreters Moordenaars
   Helaas moeten dezen er ook zijn
   Maar ….
   Wel in hun oorspronkelijke belichamingen
   Zoals : Een Adelaar Raaf Hyena Slang Krokodil Ali-baba-gator enzovoorts

   Deze laatsten hebben zich in dit geval
   Het menselijke belichaming toe geeigend

   Kluizenaar is men als men inzichten wil verkrijgen
   Het kan heel soms ook leiden tot Zelfrealisatie
   Is een zware te bewandelen weg
   Meer niet

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in