Normaal gesproken doe ik niet aan “kijk” dingen in mijn columns, maar deze keer maak ik een uitzondering, want ik heb net het interview van de Mehdi Hasan Show met Matt Taibbi bekeken, en … wel, verdomme, schrijft CJ Hopkins.

Oké, dit is niet echt mijn “kijk” op het interview. Het is meer een gratis les over hoe om te gaan met karaktermoord theater, wat het “interview” in kwestie was.

Laat ik eerst een paar punten duidelijk maken. (1) Matt Taibbi verpestte het interview. Het was geen goed optreden van Matt Taibbi. Ik zal zo meteen ingaan op waarom niet. (2) Ik ben een enorme Matt Taibbi fan. Ik ben absoluut niet objectief over Matt Taibbi. Ik mag Matt, en ik respecteer hem als journalist. Matt heeft mijn boeken geciteerd, en mij geïnterviewd. (3) Ik ben ook behoorlijk hard geweest voor Matt met betrekking tot de “Twitter Files” en Elon Musk, maar dat verandert niets aan het feit dat ik hem mag, en hem enorm respecteer, en zijn verslaggeving over het “Censuur Industrieel Complex” toejuich.

Dus, daar ga je … volledige openbaarmaking. Ik ben extreem bevooroordeeld ten gunste van Matt Taibbi.

Dat gezegd hebbende, Matt heeft het interview absoluut verpest. Hij verknalde het interview omdat het geen interview was. Hij kwam naar een karaktermoord gewapend met… nou ja, überhaupt niet echt gewapend. Matt heeft iets raars met professionaliteit, hij verwacht dat mensen dat hebben en dat ze dat af en toe laten zien. Dus sloot hij zich aan bij de Medhi Hasan Show in de verwachting een interview te doen, of iets dat er vaag op leek. Wat hij in plaats daarvan kreeg was 25 minuten lang pesten, treiteren, beschimpen, afkraken, zijn pogingen om te reageren onderdrukken en ander pseudo-inquisitorisch misbruik.

Ik ga niet verder in op het “interview”. U kunt het bekijken, of zoveel als u kunt verdragen. En u kunt kijken naar de reacties op Matt’s Tweet van gisteravond, en de fanatieke, haatdragende mentaliteit van het totalitaire “Nieuwe Normaal Links” opmerken.

Ja, ik bedoel letterlijk totalitair. Ik beschrijf het “Nieuwe Normaal” al drie jaar als een nieuwe vorm van totalitarisme – een nieuwe, mondiaal-kapitalistische vorm van totalitarisme. Onlangs zijn Michael Shellenberger en andere prominente schrijvers ook begonnen het “T-woord” te gebruiken. Ik hoop dat u het inmiddels duidelijk ziet. Het is nog in een zeer vroeg stadium, maar alle klassieke kenmerken zijn er, niets opvallender dan de hersenloze haat die systematisch wordt losgelaten op iedereen die de officiële narratieven die de autoriteiten hebben verspreid in twijfel trekt of betwist … Russiagate, de “Covid pandemie”, “vaccins”, Oekraïne, “desinformatie”, enz.

  Canadees parlementslid wijst op de corrupte invloed van het WEF op Trudeau's regering, wordt beschuldigd van het verspreiden van "desinformatie" 

U zult het duidelijk zien als u het interview bekijkt … de poging van Mehdi Hasan, niet om de feiten van het verhaal te verduidelijken of te corrigeren, of überhaupt op de inhoud van het verhaal in te gaan, maar om een vijand publiekelijk te vernederen, hem in diskrediet te brengen, zijn reputatie te vernietigen, hem als een officiële ketter te brandmerken, en hem voor te stellen aan de fanatieke menigte om bespot, vervloekt en bespuugd te worden.

Dit kan geen pretje zijn geweest voor Matt, maar hij kan er maar beter aan wennen, net als iedereen die beroemd is en het nieuwe totalitarisme uitdaagt. Officiële propagandisten zoals Mehdi Hasan zijn niet “verkeerd” of “misleid” of “verward” of “misleid”. Ze weten precies wat ze doen. Ze doen hun werk. Het zijn, zoals Matt het uitdrukte – en helaas besefte hij dat achteraf – aanvalshonden. Het zijn knokploegen. TV-trawanten. Smiley-happy bedrijfsfascisten.

Zo ga je met zulke mensen om.

U laat ze hun “interview” (d.w.z. hun karaktermoord) niet uitvoeren. U weigert hun “vragen” op hun voorwaarden te beantwoorden. In plaats daarvan wijst u op wat zij doen. U doet dit, live, op televisie. U ontmaskert hun motieven en hun tactieken. U haalt hun vragen één voor één uit elkaar en laat het televisiepubliek zien hoe het theater van de karaktermoord werkt. U lacht hen herhaaldelijk uit terwijl u dit doet. U weigert het “interview” serieus te nemen. U gebruikt het als materiaal om hen te ontmaskeren als aanvalshonden, om te laten zien wat ze u proberen aan te doen en hoe ze dat precies doen. U behandelt het nooit als een echt interview. Want dat is het niet. Het is een val, dus behandel je het als een val.

  ANALYSE: Israël, Oekraïne, West-Europa en de Verenigde Staten zijn al verslagen

Je probeert jezelf nooit te verdedigen. Op het moment dat je dat doet, hebben ze je. Het is voorbij. De val is ontworpen om u in de verdediging te drukken, dus u gaat in de aanval, en u blijft in de aanval. U toont hen geen genade. U krijgt er geen van hen.

Dit is geen gemakkelijke les voor mensen als Matt, die een echte journalist is, met echte integriteit, die wil dat zijn “collega’s” integer handelen. Je ziet de frustratie in zijn gezicht in het “interview”. Het probleem is dat mensen als Mehdi Hasan, en de andere officiële propagandisten waarvan Matt dacht dat het zijn collega’s waren, niet zijn collega’s zijn. Er zitten waarschijnlijk nog wel mensen tussen, maar op dit moment zijn ze als “The Woman in the Red Dress” in The Matrix. Ze maken deel uit van een totalitaire machine die meedogenloos elk verzet tegen haar meedogenloze opmars uitroeit. Ze zullen Matt, en u en mij, in een oogwenk vernietigen zodra ze ons als een bedreiging zien. Integriteit heeft er niets mee te maken.

Overigens, voor degenen onder u die Matt Taibbi niet zijn, en dus waarschijnlijk niet zullen worden uitgenodigd voor The Mehdi Hasan Show, of een ander tv-programma, om uw karakter te laten vermoorden, geldt deze les ook voor het omgaan met de trollen en lasteraars die u af en toe tegenkomt op het internet, of in andere aspecten van uw leven.

Ik schreef over zo’n ontmoeting in 2018 – wat voelt als een miljoen jaar geleden – en gaf min of meer hetzelfde advies. Ik laat u achter met een fragment. Ik hoop dat het nuttig is.

  WEF overladen met doodsbedreigingen: Open Forum in Davos afgelast

” … dat is precies hoe het lasterspel werkt. De manier waarop het werkt is dat de lasteraars de besmeurde ertoe aanzetten zich te verdedigen tegen de smadelijke inhoud van de laster. Zodra de besmeurde dat heeft gedaan, hebben de lasteraars hem. Vanaf dat moment wordt de focus van het debat of de laster al dan niet juist is, in plaats van waarom hij wordt zwart gemaakt, hoe hij wordt zwart gemaakt en wie hem zwart maakt. Dit is het voornaamste doel van de lasteraars, namelijk de grenzen van het debat vaststellen en het doelwit van de besmeurde erin vangen. Als u het valse “Labour Anti-Semitism”-schandaal hebt gevolgd, bent u getuige geweest van deze tactiek tegen Corbyn, die helaas precies in de val liep en zo de lasteraars de overhand gaf. Nee, de enige manier om een lastercampagne (op grote of kleine schaal) effectief tegen te gaan, is de verleiding te weerstaan om uw onschuld te belijden, en in plaats daarvan zoveel mogelijk aandacht te besteden aan de tactiek en de motieven van de lasteraars. Het is moeilijk deze verleiding te weerstaan, vooral wanneer de mensen die u belasteren aanzienlijk meer macht en invloed hebben dan u, en u een racist en een antisemiet noemen, maar geloof me, zodra u zich begint te verdedigen, is het spel voorbij en hebben de lasteraars gewonnen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse militaire deskundigen “bezorgd” over effectiviteit Wagner PMC’s
Volgend artikelKwade geneeskunde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Heel fijn dat dit op de site staat…maar….wtf?
  hebben wij hier niet genoeg sores /shit/en allerlei wef gerelateerde ongein?
  Wij weten al geruime tijd dat elke vorm/uiting van rebellie ten koste kan gaan van je vrijheden….. bij niet iedereen in extreme vormen…maar wel bij de bekende rebellen zoals de heer kat./bpoc2020 pap en dochter kuit….
  En met deze wef dictatuur om ons heen met die heks kaag bovenop de bezemsteel….hebben wij hier de handen vol IN ONS EIGEN LAND EN OMGEVING.
  Dus …even niet de shit van verweggistan e.o….

 2. Geen zin in filmpje, . NPO/ MSM zijn hier net zo duidelijk in, Afbranden of negeren.

  Vanuit ervaring weet ik dat je gelijk hebt; niet in de vallen trappen.
  Ook een goeie is, daar denken wij verschillend over ( kan bij één zin, deze blijven herhalen) That’s it.
  Probleem kan zijn (too much) ego,
  ‘ moeten’ communiceren
  ‘ brainwashing beleefdheid. Aan. verwachtingen willen voldoen ;
  ‘ U doet het voor een ander’ dat prikkie anders ben je asociaal.

  Je bent aan niemand verplicht om ergens op in te gaan.

  • Het gaat ze niet om: consensus dmv respect, vertrouwen.
   Zoiets Kan men niet waarmaken, inhoud.
   Maar om slagen te leveren op mentaal niveau. Zijn hier op getraind mi.
   In groepsverband gaat dit mogelijk verder.

 3. What ever possessed Taibbi to go on a piece of garbage MSNBC program to be character assassinated by a third rate curry munching refugee on a certified Yank propaganda channel?! What else did you expect would happen?!

 4. Jochies in de zandbak die elkaar met een schepje op elkaars kop timmeren…….daar hard bij schreeuwen en om hun moeder roepen.

  Een wijze moeder haalt haar kind daar weg…..in de wetenschap dat het geen zin heeft om te communiceren met het niveau van de achterbuurt. Een giftige helleveeg brengt stom tuig voort. Het is nooit anders geweest……..en als dat dan ook nog eens een giftige helleveeg is uit het wereldje van dat gore Minerva, die Bilderberg-ploeg , die WEF-viesnesten…….dan krijg je een wereld als deze.

  Als het al te dol wordt in je buurt, doe je er wat aan…….en dat gaat ook hier gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in