Hallo, aardige meneer. Kunt u alstublieft $100 missen voor de arme stakende acteurs?” Huilt u tranen van verdriet over de gezamenlijke staking van de Writers Guild en SAG-AFTRA?

Fran Drescher, voorzitter van de 160.000 leden tellende Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA), zegt dat acteurs “slachtoffers” zijn nadat hun eisen voor hogere lonen en bescherming tegen AI werden afgewezen en ze voor een staking stemden, schrijft Mike Stone.

De Alliance of Motion Pictures and Television Producers had de uitvoerende kunstenaars van het gilde de hoogste procentuele loonsverhoging in 35 jaar aangeboden, maar nee, dat hebben de acteurs afgewezen. Ze sluiten zich nu aan bij de leden van de Writers Guild, die al sinds 2 mei aan het staken zijn, waardoor de hele film- en televisie-industrie stil komt te liggen.

Als u in Los Angeles woont, zoals ik, kunt u deze clowns met hun piketborden over straat zien paraderen. Hanoi Jane was zelfs bij één demonstratie aanwezig, ze zag er honderd jaar oud uit en deed haar beste Norma Rae imitatie. Ik zeg dit allemaal als zelf voormalig SAG-lid.

Tijdens het recente virusdrama, toen overal in Californië bedrijven werden gesloten, konden de film- en televisie-industrieën gewoon doorwerken. In feite sloegen ze geen dag over. Er werd de klok rond gefilmd zonder maskers.

Hardwerkende eigenaars van restaurants en sportscholen werden in de boeien geslagen en gearresteerd toen ze probeerden hun zaak open te houden, maar acteurs en schrijvers hadden het voor elkaar. Ze misten geen dag werk. En dat niet alleen, ze bespotten, bekritiseerden en veroordeelden iedereen die zich verzette tegen de prik.

  Klaus Schwab in 2015 over DNA-veranderende technologie die ons in de "nieuwe mens" zal veranderen

Herinnert u zich Stephen Colbert en die dansende injectiespuiten nog die de draak met u staken? Hij en hen zijn allemaal gildeleden.

Als u zich Twitter in die tijd herinnert, was het de ene beroemdheid na de andere die van Amerikanen in het hele land eiste dat ze zich aan de prik zouden onderwerpen. A-listers als Michael Caine en Morgan Freeman deden PSA-aankondigingen waarin ze naar verluidt zelf de prik namen.

Binnen de eigen gelederen van het gilde stemde meer dan 67% van de leden voor verplichte vaccinaties om te kunnen werken. Acteurs die de prik niet namen, mochten niet op de set komen. Vooral A-acteurs Tom Cruise en Sean Penn eisten dat iedereen in hun aanwezigheid zowel een vaccinatie kreeg als een masker droeg.

Een actrice die de prik niet wilde nemen, maar het toch deed om haar droom na te jagen, was Katarina Pavelek. Onmiddellijk nadat ze op 26 februari 2022 een boosterprik had gekregen, kreeg ze last van pijn op de borst, spierkrampen en extreme zwakte. Toen kreeg ze de diagnose myalgische encefalomyelitis/chronischevermoeidheidssyndroom (ME/CFS), een aandoening waarvan haar artsen zeiden dat ze ongeneeslijk was en veroorzaakt werd door het “vaccin”. (In werkelijkheid is geen enkele ziekte ongeneeslijk).

Toen haar gezondheid zodanig verslechterde dat ze niet meer kon lopen, ging Pavelek naar Zwitserland waar ze stierf door middel van hulp bij zelfdoding.

Winnende acteur Jamie Foxx beweert dat hij tegen de vaccinatie-mandaten van de industrie was, maar toch ging hij in 2021 op boeksigneringstournee waarbij niemand naar binnen mocht zonder bewijs van vaccinatie.

  Bankencrisis verergert: Zwitserse bank is eerste "Too Big to Fail" bank die gered wordt nu Saoedi's steun intrekken

Hij heeft nu een bloedprop in zijn hersenen die veroorzaakt werd door het “vaccin”. Foxx’ boek heet Act Like You Got Some Sense.

Weet u nog dat gouverneur Andrew Cuomo van New York, die bejaarden tijdens de “pandemie” tegen hun wil liet opsluiten in verpleeghuizen en aan ventilatoren vastsjorde, een Emmy Award kreeg? Het waren gildeleden die voor hem stemden om die prijs te ontvangen.

Weet u nog dat Michael Obama een verrassingsoptreden gaf bij de Academy Awards? Het publiek, waaronder veel gildeleden, gaf hem een staande ovatie.

Hebt u al medelijden met die stakende acteurs? Wilt u een piketbord dragen en met hen meelopen uit solidariteit?

Ik weet dat sommigen van u die dit lezen geen fan zijn van president Trump, maar weet u nog hoeveel A-lijstacteurs, en zelfs B- en C-lijstacteurs, achter hem aangingen tijdens zijn termijn in het Witte Huis? Johnny Depp zinspeelde op een moordaanslag. Madonna zei dat ze het Witte Huis wilde bombarderen. Kathy Griffin hield een replica van het onthoofde hoofd van Trump omhoog.

Alec Baldwin bespotte Trump herhaaldelijk op Saturday Night Live. Trump werd bespot door Tom Hanks, Robert DeNiro en anderen. Een theaterproductie van Julius Caesar werd gecast met een Trump lookalike in de titelrol die neergestoken werd door een zwerm Romeinse senatoren. Dit ging vier lange jaren non-stop door. Het gaat vandaag de dag nog steeds door. En het was niet alleen Trump waar zoveel gildeleden de spot mee dreven. Het was iedereen die op hem gestemd had.

Nou, die artiesten zijn nu allemaal in staking. Heeft u geen medelijden met hen?

  We hadden vrienden zonder Facebook

Als u aandacht besteedt aan films – ik niet meer – maar als u dat wel doet, dan weet u dat, met de enige uitzondering van Sound of Freedom, vrijwel alles wat tegenwoordig voor zowel films als televisie gemaakt wordt, complete onzin is. En dan bedoel ik niet een beetje slecht, maar afschuwelijke, onuitstaanbare rotzooi.

(Egyptenaren walgden)

Er is ook een enorme inspanning om hitfilms en televisieshows van blanken te ontdoen. Vooral Netflix is hier berucht om. Elke film of televisieshow die vroeger een hit was met blanke acteurs wordt nu opnieuw gemaakt met niet-blanke acteurs. Films over beroemde historische figuren die toevallig blank waren, worden nu verfilmd met niet-blanke acteurs. Herinnert u zich de recente zwarte Cleopatra nog?

De acteurs die u en uw geschiedenis willen vervangen, zijn nu in staking. Kunt u een paar dollar missen om aan hen te doneren?

Naast een hoger loon staken zowel acteurs als schrijvers uit angst dat ze binnenkort vervangen zullen worden door Kunstmatige Intelligentie. Op basis van de rotzooi die de industrie produceert, zeg ik dat films en televisieshows die geschreven en geacteerd worden door Kunstmatige Intelligentie ongetwijfeld beter zouden zijn. Ik bedoel, serieus – hoe kan het slechter?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Hoe Hollywood zaken deed met de nazi’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom zijn orka’s begonnen met het aanvallen van boten?
Volgend artikelEU-parlement stemt tegen openbaarmaking tekstberichten vaccincontract von der Leyen-Bourla
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Waar wachten ze op ? Ik hoor veel stoere praat en dat is alles. De rode lijnen van Rusland zijn al zeer vaak overtreden geweest.

  • Dat klinkt stoer, maar….waar gaat u naar toe? Ik zit in Costa Rica, dus redelijk veilig, edoch, zonder toerisme en export van ananas heeft dit land het moeilijk. En dus ik ook. Ze komen bij mij halen. Nog maar niet te spreken van mijn aow en pensioen. Dus zullen we afspreken dat we het voorlopig niet mee eens zijn om onszelf te vernietigen totdat we oud genoeg zijn? Heb ook kleinkinderen. Hou mijn hart vast.

  • Beste Adriaan W

   Ik geniet altijd van je commentaren, echter betreffende Putin, heb ik een andere mening, zie mijn reacties op de post van Wakkernietwoke plus / +

   Putin meets ‘old friend’ Kissinger visiting Russia
   https://www.rt.com/news/331194-putin-meets-friend-kissinger/

   Nikolai Starikov How does the Central Bank of Russia work?
   https://youtu.be/ZCIugSJceF8

   Rabbi Berel Lazar awarded Order of Merit – Kremlin
   https://youtu.be/bNHLm1qeb4Q

   En Adriaan wist je dat in de Russische Federatie een autonome Joodse enclave bestaat genaamd Oblast?

   Joodse Autonome Oblast
   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jewish_Autonomous_Oblast

   Artikel 65 van de grondwet van Rusland bepaalt dat de JAO de enige autonome oblast van Rusland is . Het is een van de twee officieel Joodse jurisdicties in de wereld, de andere is Israël . [16]

   FUCK THE ZIONIST NWO.

   De ware rebelse joden zoals Jezus 2000 jaar geleden:

   Rebel Rabbis: Anti-Zionist Jews Against Israel’ op YouTube
   https://youtu.be/FKplabTRuak

   Rabbi says “Judaism cannot accept Zionism”
   https://youtube.com/watch?v=hbFOj6eE9Nw&feature=share

   Lees de Joodse bijbel en daarin staat vermeld dat GOD/JAHWEH de nieuwe Israël zal creëren en niet de mens, wat ook is aangekondigd in Het Nieuwe Testament van de Christenen.

   Ik wens je veel wijsheid en vreugde toe tijdens je zoektocht in de eindtijd, waarin wij ons nu bevinden beste Adriaan.

   Ik ben geen Christen, maar wel een een volgeling van de rebelse jood Jesuz Christen.

   • “Genaamd oblast”? Oblast betekend provincie of werkgebied.

    De laatste grondwet van de Russische Federatie is geschreven door of met intense medewerking van…, de Yanks.

    Het bestaan van een joodse oblast in de Russische Federatie zegt niets over de bedoelingen van Putin, hij had en heeft niets van doen met het ontstaan of bestaan ervan.

    Rebelse jood? Volgens zeer diepgaande studies was Jezus geen jood en kwam niet uit Palestina of Nazareth, maar was Nazareër, een orde van artsen uit Indië en was hij, Youz Asaf, een soort van vroege uitgave van artsen zonder grenzen die zeer gewaardeerd ontwikkelingswerk deed. Na zijn arrestatie en kruisiging is hij teruggekeerd naar Indië en heeft daar nog lang geleefd. Zijn graf wordt daar nog altijd aanbeden.

    De bijbel ga ik niet lezen want dat boek is zo vaak vertaald, overgeschreven en allereerst vaak pas eeuwen na de gebeurtenissen uit overlevering neergepend dat het geen nut heeft daar je leven op te baseren.

    Bovendien, gesteld dat de bijbel en de bijbehorende religie de enige juiste zou zijn, hadden dan al die anderen het bij het verkeerde eind? Hindoe, shiva, boedha, shinto, ra, osiris, zeus, jupiter, donar, manitou, etc., etc.? De hele wereld knettergek en dom behalve het christen-dom? Dom, domme gedachte.

    Wie dat denkt is goddamn fucking delirious.

 1. Ocharm…..snif……arme árme mensen daar.

  Het ‘dance macabre ‘ van hen die hun ziel hebben verkocht, en dat ook nog voor niks.

  Lid geworden van de meest griezelige organisaties op deze aardbol, in ruil voor een beetje naamsbekendheid……waar het hele zootje straks als een vuige herinnering naar de achtergrond zal verdwijnen.

  Die lijden nu nog erger thuis
  Dan Jezus Christus aan het kruis .

  Oh-oh-oh-ach….. en wee…..niet te vergeten! Onthou dat!

  Goed hoor. Graag!!!! Doen we.

 2. no money no honey..is het nu heerlijke wraak van eigen bodem..naar Kiev gaan helpt ook al niet meer… Paljassen 😖😣😵

 3. LA in California de bakermat van pervers en door en door rotte schepsels. De antichrist staat van de anale staten van amerika. Waar de verloedering van alle morele waarden hoog in het regenboog vaandel staan geschreven. Die hele rotzooi naar een derde wereld land sturen om eens in echte armoede te leven als heropvoeding.

 4. Alle films opnieuw opnemen maar dan met een behoorlijk gepigmenteerde hoofdrolspeler?
  Nou ja, moet kunnen toch?!
  Een film over Adolf Hitler met een neger in de hoofdrol.
  Je kunt zo een hele lijst van films maken 😉

  • Men is volop bezig niet alleen de filmgeschiedenis maar de volledige menselijke geschiedenis te herschrijven.

   De nieuwe maanlanding uitgevoerd door een ‘person of color’ zal de geschiedenis ingaan als de eerste maanlanding terwijl men de echte eerste maanlanding in 1969 uitgevoerd door twee blanken (Neil Armstrong en Buzz Aldrin) in de vergetelheid zal proberen te duwen of alleszins te minimaliseren.

   Men probeert de blanke man alles te ontnemen: zijn zelfrespect, zijn grote verwezenlijkingen, zijn iconen (denk bvb. maar aan James Bond), zijn ongeëvenaard aantal uitvindingen en ontdekkingen, enz.

   Dit is allemaal geen toeval, achter onze culturele genocide zit een kil, weloverwogen plan om – met behulp van collaborerende verraders (deugmensen) binnen eigen rangen – het blanke ras te laten vervagen en uiteindelijk te laten opgaan in een onbeduidend mengras.

 5. Diamonds are a girls best friend, Mr. President. Money, money, money…
  Straks maakt A.I. een nieuwe film in full color HD met Marilyn Monroe, een met roken gestopte Humphrey Bogart , Ingrid Bergman en een jonge George Clooney (de enige nog in leven zijnde ster) in de hoofdrollen.
  Een Kaskraker!
  Ook in Hollywood verdwijnen de banen en worden de vroegere hogere middenklassers gedegradeerd tot meeëters afhankelijk van het basisinkomen. Staat iedereen wereldwijd te wachten. Tot ook rioolontstoppen en grachten leegscheppen aan robots gedelegeerd kan worden zijn dat de enige niet-ingenieurjobs die blijven bestaan.
  We mogen nu wel symphatie voelen voor die ex-sterren van wie enkel de kampioenen zullen overleven.

  • Overigens kunnen we als muzikaal intermezzo in de film ook Sandra Bullock laten tapdansen met Fred Astaire. En volgt er een onthulling, ook de oer-complottheorie blijkt een complotfeit te zijn: ELVIS LEEFT! Hij bleef enkel incognito omdat ie de eeuwige jeugd bereikte. Waarna al die overbodige meeëters als publiek de mogelijkheid aangeboden krijgen tot de eeuwigheid toe te treden door zich te laten uploaden in de cloud zoals al aangekondigd werd in de Britse miniserie Years and Years uit 2019: https://www.imdb.com/title/tt8694364/ (waarin ook de pandemie, de oorlog tegen Rusland in Oekraïene én de atoombom op China voorkomt.) 2019!
   Opgeruimd staat netjes! Al die overbodigen naar de cloud.

 6. Dit is een smoes om straks met ze alle stiekem te vertrekken, zonder dat het opvalt als alles uitkomt en dan vertrekken ze samen met de NLse politicus en andere weffers naar een mooi eiland.
  Ze weten wat boven hun hoofd hangt en staan op punt om met hun alle te vluchten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in