Je duikt in konijnenhol na konijnenhol, op zoek naar de man achter het gordijn. Je hebt genoeg gezien om ervan overtuigd te zijn dat alles wat je over de wereld hebt geleerd niet waar is, en nu is het alleen nog maar een kwestie van uitzoeken wie er echt verantwoordelijk is voor het feit dat er zo’n puinhoop van is gemaakt.

En voor een tijdje lijkt je zoektocht vruchtbaar. Je ontdekt dat je niet echt in een democratie leeft zoals je geleerd is, waar het publiek het gedrag van de regering beïnvloedt door middel van hun stem, of zelfs in een afzonderlijke soevereine natie zoals je op school geleerd hebt. Je ontdekt dat jouw land deel uitmaakt van een wereldomspannende machtsstructuur die in feite functioneert als een imperium – het machtigste imperium dat ooit heeft bestaan. En je ontdekt dat dit imperium bestuurders heeft die op geen enkele zinvolle manier verantwoording verschuldigd zijn aan het electoraat, die niet handelen om de belangen van het publiek te behartigen, maar om de agenda van planetaire overheersing te bevorderen, schrijft Caitlin Johnstone.

Wie zijn dan de bestuurders van het imperium? Je duikt in nog meer konijnenholen. Je ontdekt geheimzinnige overheidsinstanties met oude handlangers die niet vertrekken met de aftredende officiële gekozen regering, maar blijven en helpen om de tandwielen van het imperium draaiende te houden, ongeacht wie de kiezers kiezen als het gezicht van de operatie. Je ontdekt een draaideursysteem waarin dezelfde managers van het imperium in en uit posities in de officiële gekozen regering rouleren, in denktanks en adviesraden van het militair-industrieel complex werken en in de massamedia actief zijn als hun partij niet meer in functie is en er weer in rouleren als ze weer aan de beurt zijn. Je ontdekt plutocraten die hun enorme rijkdom gebruiken om het overheidsbeleid te beïnvloeden via campagnedonaties, invloedrijke denktanks, controle over de massamedia en bedrijfslobby’s, die vaak werken met – en profiteren van – een enorme overlapping met overheidsinstanties. Je ontdekt organisaties en instellingen waarin de rijken en machtigen samenkomen en hun agenda’s coördineren, vaak met een hoge mate van geheimhouding.

  Twaalf onweerlegbare tekenen dat globalisten het einde van de mensheid bewerkstelligen

Maar tijdens al deze konijnenholen en ontdekkingen vind je nog steeds geen man achter het gordijn. Je komt tot de ontdekking dat elk van de mensen naar wie je hebt gekeken morgen zou kunnen sterven en dat de imperiale machine ononderbroken door zou gaan. Er zou een gigantische gewelddadige revolutie kunnen komen en deze mensen zouden bij duizenden geguillotineerd kunnen worden, en tenzij er drastische veranderingen worden aangebracht in de systemen die hen hebben voortgebracht, zou er gewoon iemand anders in hun plaats komen.

Dus je begint de systemen te onderzoeken. Je begint onderzoek te doen naar economische systemen, financiële systemen, hoe grondstoffen worden verdeeld, hoe geld wordt toegewezen, hoe arbeid wordt uitgebuit, hoe rijkdom wordt gewonnen. Je gaat zien hoe onze beschaving is veranderd in een gigantische rijkdom genererende machine voor een klasse van rijke uitbuiters door gebruik te maken van propaganda, eigendomswetten, kunstmatige schaarste, omheinen van gemeenschappelijke gronden en diefstal van inheemse bevolkingen, allemaal gewikkeld rond dit verzonnen concept van geld dat zich direct vertaalt in politieke macht onder onze huidige systemen. Omdat de mensen die het meest bedreven zijn in het verkrijgen van enorme hoeveelheden rijkdom/macht, mensen zijn met een voldoende gebrek aan empathie om alles te doen wat nodig is om die rijkdom/macht te verkrijgen, worden we van nature geregeerd door sociopaten. En dat zal altijd zo blijven, totdat die systemen veranderen.

Je graaft nog dieper. Je ontdekt dat je niet alleen verkeerde informatie hebt gekregen over hoe regeringen en naties werken, maar dat je zelfs verkeerde informatie hebt gekregen over je meest basale aannames over de werkelijkheid. Je ontdekt in je eigen ervaring dat er niet zoiets bestaat als een afgescheiden zelf; dat wat wij taalkundig “ik” en “mij” noemen, psychologische waanideeën zijn die aan de basis liggen van het meeste lijden en disfunctionaliteit van de menselijke soort. In werkelijkheid zijn mensen onafscheidelijk van de biosfeer waaruit ze zijn voortgekomen, die op zijn beurt onafscheidelijk is van het universum waaruit het is voortgekomen, dat op zijn beurt onafscheidelijk is van de Big-Bang-Of-Whatever-It-Was waaruit het is voortgekomen. Alles is één, en het zelf is een leugen.

  Eetbare overledenden

En je realiseert je dat dit ook geldt voor alle oligarchen en imperiummanagers waar je naar hebt zitten staren. Ze zijn geen afzonderlijke entiteiten die met gezag in de wereld handelen, ze zijn clusters van conditioneringen en trauma’s die ze van hun voorouders hebben geërfd, en die via hun evolutionaire erfenis zijn doorgegeven uit de chaos en verwarring die inherent zijn aan het bestaan als kleine prooidieren die miljoenen jaren geleden op aarde rondliepen. Ze zijn gewoon wervelende wervelingen in een zee van onuitsprekelijke energie, net als iedereen, slaapwandelend door het leven, rondgeslingerd door onbewuste krachten in zichzelf die ze niet begrijpen.

En dan realiseer je je dat er geen man achter het gordijn zit, en ook nooit heeft gezeten. Je hebt het ene gordijn na het andere opengetrokken in de hoop de man te vinden, en alles wat je vond was een manvormig gat in het universum.

En je bent niet eens boos. Sterker nog, je vindt het hilarisch. Je lacht en je lacht om de dwaasheid van dit alles. Je lacht om hoe serieus we dit spel van afgescheidenheid en vijandschap allemaal nemen, en hoe serieus jij het net daarvoor nog nam. Je lacht om hoe onschuldig we uiteindelijk allemaal zijn, zelfs de ergsten onder ons. Je lacht om onze schattigheid. Je lacht om dit spel van vormen. En het universum lacht terug. Een lachende Boeddha, lachend om een universum dat gemaakt is van lachende Boeddha’s.

En je ziet, terwijl je de tranen van je gezicht veegt, dat alles zich ontvouwt zoals het moet. Het universum wordt steeds beter in staat om zichzelf waar te nemen – eerst met het leven, toen met de mens, toen met de gestage vooruitgang in wetenschap en technologie en psychologie en ontwaken – en er is geen reden om aan te nemen dat deze voortdurende explosie van waarneming zal stoppen. Uiteindelijk komen we er wel achter. Bewustzijn blijft zich uitbreiden. Het licht wordt steeds helderder. De waarheid kan zich maar zo lang verbergen.

  Grote Reset zal de Grote Afwijzing zijn

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WELKOM BIJ DE REVOLUTIE!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe chef van de Britse generale staf is geschokt door de vernietiging van Challenger II door de Russen
Volgend artikel“Dit is Philadelphia”: Een schokkende video van weer een andere Democraten stad die implodeert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Dit is echt heel mooi. Ik moest ook lachen. Maar alles bij elkaar lijkt het er veel op dat het zo in elkaar zit, al eeuwen. Dus het zal nooit rationeel worden op deze Aarde, en altijd een soort van illusie blijven waar we in vastgeknoopt zitten, tot de levenscyclus voorbij is. Toch vind ik het niet te negeren dat mensen persoonlijke verantwoordelijkheid kunnen en moeten nemen, dat is niet weg te cijferen, hoe je ook filosofeert over de stand van zaken en konijnehollen en sociale systemen. En iedereen weet door wie en/of wat hij aangedreven wordt: geld, zelfverrijking, job behoud, instructies door een medemens boven hem, sadisme, minachting voor de medemens, en dat soort interesses. Dus, de man achter het gordijn zit gewoon in iedereen, en sommigen hebben zich in publieke posities geklauwd waar ze zich nu waar moeten maken volgens de normen van de Agressie, de innerlijke kwaadaardigheid die zich nu vrijelijk heeft geopenbaard. Hier eerlijk over zijn vertikken ze, en zo verschuilt iedereen zich achter een ander. Je weet hoe het gaat, niemand vertelt je ooit waar hij zijn instructies om jou het leven zuur te maken vandaan haalt, maar ze doen het toch. Kwaadaardige mensen geven elkaar niet aan.

  • Voor lachende mensen moet je oppassen. Dat zijn bijna altijd manipulators. Psychopaten en narcisten weten precies hoe ze je in kunnen pakken.

   Helaas begint het stuk goed maar verzand het in heel oude leugens. Evolutie is een leugen. Degeneratie en entropie is de werkelijkheid. Een keiharde natuurwet.

   De mannen die deze boeken schreven waren niet dom. Ze begrepen het toen veel beter dan wij nu. Net zoals Orwell en Huxley, en Tolkien dicht bij het vuur zaten.

   Tolkien vertelt over de negen ringgeesten. En de ene, het oog. Dat zijn degenen die niemand te zien krijgt.

   • Lees nog eens wat Caitlin schrijft:

    “En je bent niet eens boos. Sterker nog, je vindt het hilarisch. Je lacht en je lacht om de dwaasheid van dit alles. Je lacht om hoe serieus we dit spel van afgescheidenheid en vijandschap allemaal nemen, en hoe serieus jij het net daarvoor nog nam. Je lacht om hoe onschuldig we uiteindelijk allemaal zijn, zelfs de ergsten onder ons. Je lacht om onze schattigheid. Je lacht om dit spel van vormen. En het universum lacht terug. Een lachende Boeddha, lachend om een universum dat gemaakt is van lachende Boeddha’s.”

    En lees het dan nog een keer, en laat het inzinken. Voordat je weer met je ad hominum vooroordelen komt zwetsen hier.

 2. Laatst dacht ik na over het feit dat vele mensen donders goed weten dat er boosaardige mensen zijn die parasiteren op de mensheid en waarom ze het desondanks laten voortduren. Dat komt m.i. omdat velen bij zichzelf herkennen dat ook zij deze donkere kanten in zichzelf hebben en zich dus onbewust identificeren met het kwaad dat de boosaardige mensen praktiseren en zodoende passief blijven. Heel veel mensen zullen hetzelfde doen als ze in een positie verkeren waarbij ze de kans krijgen om zelf kunnen graaien, misbruiken en moorden en ermee weg te komen. Moraal van het verhaal is dat als individuele mensen daadwerkelijk gaan werken aan het verwijderen van het kwaad uit zichzelf, dat dan pas de wereld een betere plek gaat worden. Wellicht een utopie maar toch.

  • Phaedrus september 13, 2023 at 11:03
   “Dat komt m.i. omdat velen bij zichzelf herkennen dat ook zij deze donkere kanten in zichzelf hebben en zich dus onbewust identificeren met het kwaad dat de boosaardige mensen praktiseren en zodoende passief blijven.”

   Ik denk het ook. Dat hier de hypocrisie van vele onbezielde Leeghoofden in schuilt. En geld helpt ze passief te blijven. Wie zou zijn duistere kant nou niet willen laten gelden in de kringen waar duistere kanten beschermd zijn, als hij veel roem en/of geld krijgt? Wie zou het durven toe te geven dat hij er ook aan mee zal doen? En hoe meer duistere kanten zich verzamelen, hoe makkelijker en publiekelijker het wordt om mee te doen! In zekere zin verhoeren we ons allemaal enigzins aan het kwade, bijv door bij banken te werken, of in de pharma, in de militaire dienst, etc. Uiteindelijk zit de minachting voor je eigen medemens in iedereen. Dat is de zelfvernietigende afwijking van het mensdier, itt het wilde dier die dat niet heeft.

   • Beweer je nou serieus dat gewetenloze wilde dieren zonder moraal edeler zijn dan mensen?

    Mensen zijn geen dieren. Evolutie is een grote onhoudbare leugen.

    • Onderbouw je kattigheid. Zeer irritant hoe je hier constant de meningen zit af te kraken zonder toegevoegde waarde te leveren, wat voor plezier heb je er aan? Lever eens wat van waarde… leg uit waarom mensen geen dieren zijn. Leg uit waarom evolutie een leugen is. Of ga in de hoek staan om je te bezinnen.

 3. Australië zuigt geld uit het banksysteem. Neem nu uw geld op voordat het tekort voor iedereen duidelijk wordt

  Dit is ook een goede manier om de klootzakken te bestrijden

  https://www.youtube.com/watch?v=1Z5y6RUkNxw&t=89s

  Kijkercommentaar – ” Groeten uit Australië…Helaas zijn de meeste mensen hier te dom om te zien wat er aan de hand is. Hopelijk zijn er genoeg van ons om te voorkomen dat ze volledig geld besparen. Ik wist niet dat het zo snel gebeurde. ( Ik woon niet in een grote stad) Ik bewaar het grootste deel van mijn geld meestal als contant geld, het probleem is dat het te gemakkelijk is om online te winkelen.

  “Zonder een inwisselbare munteenheid die kan worden gebruikt voor de handel in goederen en diensten, zullen burgers volledig overgeleverd zijn aan de genade van hun regeringen en de oligarchische elite. Als we toestaan ​​dat onze regeringen ons een dergelijk systeem opleggen, zullen we zeker leven (of mogelijk niet) om er spijt van te krijgen.

 4. Misschien zit die kwaadaardige entiteit toch wel ergens in het konijnenhol achter het gordijn, die van die boom, en die appel van kennis des goeds en des kwaads, je weet wel, die ongehoorzame engelen/duivels die ter aarde werden geworpen, wie weet hoe lang die leven, en heeft de elite daar contact mee en voeren ze alleen orders uit
  Sorry, mijn christelijke opvoeding kwam na al die jaren even bovendrijven.

  • Bullseye.

   “Want met reikhalzend verlangen wacht de schepping op het openbaar worden der zonen Gods.

   Romeinen 8:19 NBG51

   Het meest verkeerd begrepen en verkeerd vertaalde vers uit de Bijbel. De zonen Gods zijn engelen, de Wachters, de gevallen engelen uit Genesis 6. Het onkruid uit de gelijkenis van het graan en het onkruid. Het graan, dat zijn de mensen, de zonen van Adam (CS Lewis, Narnia). De kinderen van God zijn geadopteerde kinderen (Grieks gebruik, erferkenning volgt pas na jaren opvoeding, dat heet adoptie).

   Zelfs de bijbel zegt dus duidelijk dat de heersers en machten zich verschuilen in de hemelse gewesten en op een dag op de aarde geworpen zullen worden waardoor ze zich niet meer kunnen schuilhouden.

   De aarde is in barensweeën. Het gaat steeds heftiger en sneller. Lees de verzen ervoor en erna maar. Het is de satan die de aarde aan vruchteloosheid heeft onderworpen. En zijn zaad (nakomelingen, slangengebroed) is het tuig achter het gordijn.

 5. Het beest achter het gordijn is natuurlijk de duivel, als je aan zijn verleidingen kunt ontsnappen ben je klaar om medeschepper te worden (hemel), anders wordt je medesloper met de duivel, meer keuzes zijn er niet aan het eind van de eindtijd waarin we nu zitten.

  • Nope. Niks verleidingen. Religieuze Rooms katholieke leugens. De hemel is niet voor mensen en is ook zo’n sprookje. Je kunt ook geen ‘medeschepper’ worden. Dat is de oudste leugen van Satan die er bestaat ‘ je zult worden als God’. Mensen kunnen nog geen bacterie scheppen.

   Satan sloopt ook niets, hij is de aanklager die de mens aanklaagt voor alles wat ze kapot maken. Satan is de schijnheiligheid zelve. Daarom wil hij ook graag Lucifer genoemd worden. Hij ‘wil toch alleen maar het goede voor ons, ons bevrijden van de onwetendheid ‘.

   De keuze die telt is: accepteer je dat Yeshua gekomen is als Zoon van God om jou te redden door de kostprijs te betalen met zijn leven. Hij is gekruisigd voor godslastering. En opgestaan uit de dood. Wat bevestigd dat Hij gelijk had. En dus onschuldig is. En zo werd de aanklager die Hem ten onrechte veroordeelde ten dode schuldig. Die Satan, heilig boontje die nooit iets verkeerds deed.

   Marcus Aurelius zei: wat is het in de kern, zijn natuur.
   Je wordt geen leugenaar omdat je liegt, je liegt omdat je een leugenaar bent. Een mens zondigt omdat hij zondig is. Denk aan de fabel van Aesop van de kikker en de schorpioen.

   Zonde betekent niet slecht of fout, zonde is als jij je biertje omtikt. Dat was niet waarvoor het bedoeld was. De zonde is afgesneden zijn van de Schepper. Daarom maken we de dingen kapot. Niks verleiding. Het is onze vervallen natuur.

   De wet laat het ons alleen maar zien. Je wordt nooit vrij door je aan de wet te houden. Yeshua is de Schepper zelf, Hij alleen kan de wet vervullen en ons vrij kopen. En het enige wat je kunt doen is die genade accepteren. Geen enkele straf of boetedoening kan je daarmee zelf doen, zodat je niet kunt opscheppen over hoe goed jij wel niet bent.

   De enige goede keuze is nederig Dankuwel zeggen.

  • De regeringsslachting in Lahaina: Maui opnieuw bezocht!

   11 september 2023 Door: Gary D. Barnett

   garydbarnett.com/the-government-slaughter-in-lahaina-maui-revisited

   We bevinden ons midden in een gruwelijke misdaad in wat ten onrechte de ‘Amerikaanse’ staat Hawaï wordt genoemd, zo verachtelijk en kwaadaardig dat het iedereen ziek zou moeten maken die ook maar enige mogelijkheid heeft om mentaal vertrouwd te raken met de waarheid, mededogen of empathie. . De aanval van de staat op de bevolking van Maui was naar mijn mening met voorbedachten rade, brutaal, moorddadig zonder uitleg, en gericht op het bereiken van een vooropgezette agenda, namelijk de totale vernietiging van Lahaina door extreme verwoesting van eigendommen en massale dood van een groot deel van de lokale bevolking. Dit was nodig in de geest van de staat om het land te stelen en opnieuw op te bouwen op basis van het World Economic Forum en het VN-plan voor veroverde steden, zoals blijkt uit de kwaadaardige gouverneur Josh Green.

   Het hoofd van de huisvesting van Hawaï neemt ontslag na confrontatie over mogelijke landroof door de staat

   https://needtoknow.news/2023/09/hawaiis-housing-chief-resigns-after-confrontation-over-potential-state-land-grab/

   De hoofdhuisvestingsfunctionaris van Hawaï, Nani Medeiros, kondigde plannen aan om af te treden en beweerde dat zij en haar familie werden bedreigd vanwege een mogelijke landroof door de staat. Het ‘Build Beyond Barriers’-programma van gouverneur van Hawaï, Josh Green, werd in het leven geroepen onder een noodproclamatie om lokale bestemmingsplannen en bouwvoorschriften te omzeilen en snel betaalbare woningen goed te keuren.

 6. Ja, die appel, daar moet ik ook steeds aan denken, de boom der kennis. Daar schuilt het gevaar… de mens kan alles maken waarover hij fantaseert. Dus nu moet hij de ruimte in. Daar ontstaat veel schade door aan de leefomgeving op Aarde.

  En Adriaan zijn punten kloppen ook weer.

  Heb je vandaag gehoord dat Putin in een ruimtevaart centrum zat met Noord Korea, om te bespreken hoe ze de ruimte gaan beheren? Hahahahah! Dan is het toch duidelijk waar de 4e Ind Rev over gaat? Al die landen werken samen aan de ruimtevaart – dat is het doel dat de moderne mens nu voor elkaar wil krijgen, naar de Maan en weet ik wat. Ten koste van ons dak, dat langzaam maar zeker vernield wordt, en dat noemen ze dan ‘global warming’ en ‘klimaatsverandering’ en ‘klimaats crisis’ en de ‘zon gaat feller branden’ etc. Als jij het dak van jouw huis sloopt, wat gebeurt er dan?? Klimaatsverandering in je huiskamer misschien???

  • Immortal september 13, 2023 at 13:10

   Ja Immortal Jeff Bezos heeft al een paar maal te kennen gegeven om de ruimte tussen de sterren te gaan verkennen, alleen voor de elite die van de aarde een hell hole hebben gemaakt, om te vertrekken alles staat reeds klaar voor hen.

   Ben Rich ex directeur van Skunk Works heeft te kennen gegeven dat reizen tussen de sterren dat deze technologie bestaat, de wereld wordt klaargestoomd voor Project Bluebeam: http://www.youtube.com/watch?v=nPAYbbGLYlE

    • @Adriaan, Dwight D. – Ike – Eisenhower (1890 – 1969) en zijn vrouw Mamie Doud (1896 – 1979) kregen samen twee zoontjes waarvan een vrij kort na de geboorte overleed. Zoon John (1922 – 2013) kreeg vier kinderen, een jongen en drie meisjes. Kleindochter Susan Eisenhower (1951) heeft zich meer dan eens uitgesproken tegen de uitdijing van het militair-industrieel complex, een term door haar grootvader gemunt tijdens zijn afscheidstoespraak op 17.01.1961 en achterkleindochter Laura Eisenhower (1974) houdt zich o.a. bezig met aliens.
     David Eisenhower (1948) is getrouwd met Julie Nixon (1948), dochter van president Richard M. Nixon (1913 – 1994), die op 08.08.1974 (88) moest aftreden om dreigende afzetting door het congres voor te zijn vanwege de Watergate affaire.

     • Ron Swart september 13, 2023 at 13:51

      Mij wel bekend Ron, ik heb hierboven een vergissing gemaakt, het was zijn kleindochter die op de hoogte is/was van het best bewaarde taboe van de wereld, welke op het punt staat om bekent te worden.

 7. Ik ben ook door veel van die konijnenholen gegaan en heb nog steeds 1 grote vraag. Eentje die dit, verder uitstekende stuk, niet adresseerd. Die vraag is; ”wat is de rol die, wat ik noem, generationele families spelen”? Denk hierbij aan koningshuizen, financiele families zoals de bekende Rothshields, Rockefellers (in mindere mate generationale familie btw. In China zijn ze er vrij open over en noemen ze ”de 8 eeuwige (eternal) families.

  Vanuit die hoek zie je vaak initiatieven ontplooid worden die vele decennia duren om uitgerold te worden. Neem het makkelijkste voorbeeld. De klimaatzwendel (ik hoop dat ik nu niet de bak in ga, zie het FN stuk daarover van vandaag). Is opgestart in de jaren 60 en we zijn nu 60 jaar verder. Degenen die dat hebben opgestart zijn er nu al lang niet meer. Dat is door de generaties heen (in de families) voortgezet. Het heeft ze veel tijd, geld en moeite gekost en pas nu worden de vruchten geplukt. Uiteraard door hun nabestaanden, niet ons nabestaanden van de mensen die leefde toen dit idee werd gelanceerd.

  Ander voorbeeld. Het ”rechtsysteem” in NL vereist nog steeds de handtekening van de koning(in) voordat het wet kan worden. Officieel (volgens de wet, niet rechtsgeleerden ed) omdat alleen het koningshuis een rechtstreeks lijntje heeft met God om te kunnen bepalen of de wet in overeenstemming is met God zijn wil.

  Ik weet nog goed hoe ik hier decennia geleden over begon na te denken na het volgende incident. Ik had voor dit incident het idee dat het koningshuis een puur symbolische functie had. De gehele tweede kamer werd ”uitgenodigd” voor een bijeenkomst met het Bea. Zwijgplicht opgelegd. Een, ik meen VVD’er, had zich er ’s avonds toch over uitgelaten op hoofdpunten. Volgende ochtend was hij exit.

  Ik ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat die ”genartionele families” heel anders zijn (in denken en doen) dan wij ”gewone” mensen. Ze hebben de organisatie en middelen om dat vol te houden. De vervelende conclusie die ik heb moeten trekken is dat de mensheid die lui nodig hebben om de welvaart die we hebben te behouden.

  Om maar een voorbeeld te noemen. Zij hebben de industriele revolutie mogelijk gemaakt. Ook het erdoor drukken. Hebben er flink van geprofiteerd maar ook risico genomen. Op de korte termijn heeft dat veel mogelijk gemaakt. Ik zou niet willen dat ze dat niet doorgedrukt hadden.

  Ik weet het, een zeer controversieel onderwerp. Eentje waar ik niet uit ben maar waar mensen op FN, in mijn optiek, over zouden moeten nadenken. Moet, gezien steeds meer families deze logica snappen, de familie dus stuk zodat de gevestigde familie orde van die ”elites” minder bedreigd gaat worden bijvoorbeeld?

  Groeten,
  Hugo

  • Als je het hebt over familielijnen door de geschiedenis heen, dan is er een boek van Robin de Ruiter (over satanische bloedlijnen) wel interessant om te lezen. Zelf nog niet aan toegekomen, maar via andere kanalen weet ik al lang dat het zo werkt, via bloedlijnen van invloedrijke families met mensen achter de schermen waar niemand ooit van gehoord heeft.

   • Hoi,

    Dank je voor je antoord en eens.

    Ik heb contact gehad met Robin de Ruiter en van gedachten gewisseld. Wij waren het toen uiteindelijk eens over de problemen maar niet de veroorzakers er van. Heel kort (en ik doe de discussie met deze samenvatting geen recht aan) dat, laten we het ”super producenten” de door hen (meestal die bloedlijnen) geproduceerde middelen maar gratis moeten delen.

    Stel, je bent hoog in de boom van de Saudies. Je moet olie pompen om de dollar te ondersteunen. Verder ben je een woestijn. Je weet dat je dat volume van olie oppompen niet kan volhouden. Zelfs de abiotische olie therie zegt dat het heeeeel lang duurt voordat die oliebronnen weer zijn aangevuld. Waarom zou je die olie omwisselen in Dollars die altijd minder waard worden? Om je budget te dekken zodat je je bevolking een goed leven kan geven en jij aan de macht kan blijven, zeker.

    Nog een leuke, in de 1370 periode was de Medici familie zeer machtig in Europa. Nu noemen we artsen ed Medici…. Heeft dat iets te maken met het overnemen van de Rockefellers van geneeskunde?

    Leuk he die konijnenholen?

    Groeten,
    Hugo

  • ”wat is de rol die, wat ik noem, generationele families spelen”? Denk hierbij aan koningshuizen, financiele families zoals de bekende Rothshields, Rockefellers (in mindere mate generationale familie btw. In China zijn ze er vrij open over en noemen ze ”de 8 eeuwige (eternal) families.”

   Vreten en blijven vreten over de ruggen van anderen. Vroeger waren leiders van legers die de titel koning kregen door vele overwinningen en in beginsel stierf de titel met de koning. Tot de kerk ermee bezig ging en het koningschap zag als een machtsanker. Door koningsschap als erfbare titel in te voeren kreeg de kerk grip op macht, en op de opvolgers van de “koning’.
   Christenlijke koningkrijken waren dus op erfrecht gebaseerd en daarmee machtszekerheid, de “heidense’ koningkrijken op de waarde van de koning van dienst….een goed voorbeeld is Vencingtorix ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Vercingetorix) die gekozen werd en als plicht naar volk en famillie koning moest zijn…

   De basis van onze koningen is dus eigenlijk niets anders dan erfrecht door de kerk gesanctioneerd, en in het geval huis van Oranje is gewoon een famillie in 1812 geimporteerd door de hogere klasse/ rijken om koningshuis te zijn omdat ze “famillie’ waren van Nassau…de ‘Belgen deden het beter, die negeerden hun oude koningshuis D’ardenne en kochten een Van saksen Coburg worst in duitsland, met de zegen van de Paus……

   Koningshuizen zijn gewoon grootkapitaal maar hebben geen bestaansrecht qua logica. Koning Schwab of Koning soros zouden zomaar kunnen opstaan, als genoeg lieden met een voordeel ze naar voren brengen…uiteindelijk gaat het om geld en macht over de rug van het eigen volk, niet om verdienste aan het eigen volk.

   • Hoi Duchesne,

    Nooit vereten, het gaat om macht. Niet geld. Ze bezitten de geldpers dus kan dat ze geen zak schelen. Alleen als ze de macht over de geldpersen verliezen door de keuze(s) van de bevolking. Door de geschiedenis heen zie je wat machthebbers doen om de macht te houden als ze de macht van de geldpers verliezen.

    Het maakt geen zak uit of dat systeem nou zout, fiat, goud, zilver, tally sticks, gigantische stemen of wat dan ook is.

    Ik weet dat jij (of u als u dat liever heeft) graag actie wil ondernemen. De beste manier om een systeem op zijn knieen te brengen is via het geldsysteem. Niet via opstanden ed. Het NLse systeem van pensionen is gewoon een slushfund om dit financiele Euro systeem in stand te houden. Echt niet om jouw pensioen te betalen.

    Groeten,
    Hugo

    • Koningshuizen werden ingezegend door de paus, de pontifex maximus. Deze titel van de paus komt oorspronkelijk uit het heidense Babylon. De grote bruggenbouwer (pont, maximaal) tussen hemel en aarde, de poort naar de hemel, Bab El, de toren van Babel.

     De paus is god op aarde, de plaatsvervanger van God op aarde. Hij heerst over de hemel, de hel en het temporale (de aarde). Daarvan heeft hij de drie sleutels en hij bepaalt (grenspalen) de grenzen van de koningen. Zie de drievoudige tiara met de titel “vicaris filii dei”; “Plaatsvervanger van de Zoon van God “. Napoleon wilde zich hieraan niet onderwerpen en kroonde zichzelf.

     Maar vergis je niet hoeveel macht de Roomse paus heeft. Het is de metamorphose van het oude Romeinse keizerrijk en zijn priesters en religie. Wat weer een verhuizing is van de Babylonische Semiramis en Tammuz verering. Of het Egyptische IHS; Isis, Horus en Seth.

     Traditie en de woorden van de paus zijn belangrijker dan de bijbel. De paus is de Antichrist.

     • een pedobeschermheer met een mijter in mijn beleving….heel dat midden oosten gebeuren is een berg bullshit bedacht om de simpelen van geest in het gareel te houden. Terug naar je oorsprong, weg met de import sekte waanzin.

  • Je vind deze generaties al terug in Genesis 3. Het zaad van de slang en het zaad van de vrouw. In Genesis 6 lees je dan van de Zonen Gods, de gevallen engelen die vrouwen namen en kinderen verwekte: Nephilim, halfgoden.

   Jezus sprak de Farizeeën ook aan met slangengebroed. En in de gelijkenis van het graan en het onkruid vertelt hij het nog een keer.

   Als je de verhalen en boeken van deze elites leest ( of de laatste occulte Noah film kijkt) zie je ook dat zij er zelf prat op gaan dat ze van deze bouwers, vrijmetselaars, mannen van naam, afstammen. Hun fokprogramma is er op gericht.. nou ja, kijk maar wat de Duitsers deden met Lebensborn kinderen om het Arische ras zuiver te krijgen. De Ariërs waren deze supermensen van voor de zondvloed.

   Ons Koninklijk huis is al sinds generaties (Wilhelmina) geen van Oranje meer, maar via de Duitse kant weer verbonden met de Merovingen. Net als Lady Di.

 8. Men zit er naast dat Mars de ’thuisbasis’ voor de psychopaten gaat worden. De pscyhopaten zijn aan het experimenteren op de mens met de gifspuit om hem in een GMO te maken. De GMO mens moet uiteindelijk op de ruimte kolonies kunnen zitten om daar werk te verrichten. Vandaar dus de huidige experimenten om een mens te maken die onder die barre condities kan bestaan. Plus onder de verminderde licht condities op Aarde zodra Bully Gates zijn zonblokkering gaat aanwenden. De psychopaten gaan dan zelf in paradijs Aarde zitten, omdat ze niet beseffen dat ze de boel totaal zullen vernielen hier. Bezos zei dat ze de zwevende kolonies in space willen maken, alleen het transport hebben ze nog niet. Dat betekent dat de ionosfeer gesloopt moet worden om het transport te laten gebeuren. En dat zijn ze nu al een tijdje aan het doen.

 9. Beste Mensen

  ik is de bron van alle ellende overal ter wereld
  ik wil alles bezitten
  Ik ziet dat
  &
  IK laat alles plaats vinden zoals het Ego het wil
  Het Alomtegenwoordige vind alles okè
  Tot op een dag bij iemand de hersenen gaan beginnen te werken op de manier zoals het hoort
  Zie Shri Dhirendra Krishna Shastri Ji & zijn Sat Guru Shri RamBhadracharya Ji

  Dank U

 10. Ik hoef maar 1 naam te noemen: Kissinger.

  Als jongetje maakte ik het Watergate schandaal mee op tv. Ik snap niet goed wie en waarom maar Nixon, die ik net had begrepen de president van Amerika te zijn, moest weg. De regering had iets fout gedaan. Toen kwam “kindervriend” Ford. En later democraat Jimmy Carter. Het zou toen helemaal anders worden. Carter was zo’n aardige vent, hij leek net op JFK…

  En wie bleef er steeds maar rondlopen? Kissinger. Niemand kon mij vertellen waarom. Maar ik had het toen al door. Kinderen en goochelaars.

  Dus het stuk begint goed. Tot halverwege de oosterse religie om de hoek komt kijken en het een religieus pushbericht wordt.

  Komt een goeroe bij McDonalds.
  “Kan ik u helpen?”
  – “Één met alles astublieft”

  Er was nooit een big bang. Het universum betekent iets anders; “één gesproken zin”. Het begon niet met chaos maar met informatie. “Er zij licht”. En het was avond geworden, en het was morgen geworden: dag één. Avond, erev (Arab) betekent vermengd, onduidelijk, vaag. Morgen, bokèr (bokeh lensopening) betekent onderscheidingsvermogen, de verschillen worden duidelijk, door het licht kun je weer zien.

  Wat onze wereld leefbaar en goed maakte is dat er orde was aangebracht. Alles in orde. Wetmatigheiden, grenzen, informatie, cosmos. Minimale entropie, minimale chaos. Het bewustzijn betekent dat jij je bewust bent van jouw plaats in dat geheel, wie jij bent, wat je oorsprong en je doel is.

  Zonder ego, zonder besef van ‘ik’ wordt alles een grijze massa. Dan gaat alles terug naar chaos. Dan wordt het weer donker. Dan wordt iedereen onderworpen, alle eigenheid onderdrukt, alles arabier. Erev.

  Gelukkig zijn we zo niet gemaakt. De Schepper houd van diversiteit en de schoonheid van elk mens apart. Niemand is hetzelfde. De reden om van iemand te houden is juist wat diegene anders maakt dan anderen. Of herkenning van jezelf. Daarom heeft God ons ook gemaakt in zijn evenbeeld.

  Dat er een konijnenhol is komt omdat we gevallen zijn uit de staat van informatie in cosmos, het witte konijntje leid ons naar chaos en duisternis. Maar een konijn met een horloge (tijd is de vector van entropie) maakt ons alert op een hogere werkelijkheid. De wereld waar we in zijn geboren vanuit de baarmoeder door een tunnel naar het licht is de eerste geboorte.

  Een zwarte kat die 2x langskomt is Deja Vu. Een glitch in de tijd die duidt op een geprogrammeerde holografie.

  De wizard van gold ounce, Oz blijkt smoke and mirrors. De man achter het gordijn van de werkelijkheid zal eens tevoorschijn gehaald worden:

  Wie u zien, kijken u aan en letten op u: Is dit nu die man die de aarde deed sidderen, die koninkrijken deed beven?
  Jesaja 14:16 HSV
  Hoe bent u uit de hemel gevallen, morgenster, zoon van de dageraad! U ligt geveld op de aarde, overwinnaar over de heidenvolken!
  Jesaja 14:12 HSV

  De mannen die deze boeken schreven, de werkelijkheid van de matrix, de baarmoeder, probeerden uit te leggen, dat de tovenaar zich verbergt achter een gordijn van leugens en misleiding, zij begrepen dit. Zij kenden namelijk de bijbel.

  • @DS, Richard Nixons opvolger als president op 09.08.1974 was Gerald – Jerry – Ford (1913 – 2006). Ford heeft rechten gestudeerd aan Ivy League Yale University in New Haven (Connecticut) en hij was lid van skull and bones aka the brotherhood of dead (anno 1832). Op 29.11.1963 (2 + 9 = 11) werd hij lid van de uit acht personen bestaande Warren-commissie, die de moord op president Kennedy op 22.11.1963 ging ‘onderzoeken’.
   Al voor de publicatie in september 1964 van het rapport hebben drie leden afstand genomen en vrijmetselaar, pedo & satanist Ford was daar niet bij. Ik heb een ernstig vermoeden dat de verslaving aan alcohol en pillen van zijn vrouw Betty (1918 – 2011) met Fords betrokkenheid in duistere zaken te maken heeft.
   Jimmy Carter (1924) was in 1977 de opvolger van Ford als president en hij is allesbehalve de good guy zoals door de msm is voorgeschoteld. De helft van zijn kabinet bestond uit leden van de Council on Foreign Relations (CFR, anno 1921) & Trilateral Commission (anno 1973), allebei Rockefeller-vehikels. Zelf was hij lid van de CFR. In 1978 heeft hij de FEMA opgericht.
   Hierbij wil ik het laten, want in eerdere reacties heb ik reeds het nodige van Jimmy Carter uit de doeken gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in