Kolonel Richard Black: Maandag was er een verschrikkelijke aardbeving in Turkije en Syrië. Het was een 7,8 op de schaal van Richter; een ondiepe aardbeving die zeer schadelijk was. Zij heeft de op één na grootste stad van Syrië, Aleppo, getroffen en enorme schade aangericht en veel slachtoffers gemaakt. De regering Biden heeft hulp gestuurd naar Turkije, heeft hen de hand gereikt, heeft hulpverleners daarheen gestuurd. Maar het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken koos in deze tijd van dood en lijden voor een zeer antagonistische verklaring tegenover de bevolking van Syrië. Ned Price, een woordvoerder van Buitenlandse Zaken, zei: “Ik wil erop wijzen dat het nogal ironisch, zo niet contraproductief is als wij een regering de hand reiken die haar bevolking in de loop van twaalf jaar heeft gebrutaliseerd. Ze heeft vergast en afgeslacht en verantwoordelijk is voor veel van het lijden dat ze hebben doorstaan.”

Ik moet u zeggen dat ik nog nooit zo’n barbaarse reactie heb gezien op een tragedie waarbij mensen in Aleppo, Syrië, letterlijk naar stapels beton kijken, hun leven loopt ten einde, ze bevriezen in de kou. Ze zitten daar zonder voedsel, zonder water, en ze sterven. Ondertussen grijpt het ministerie van Buitenlandse Zaken die gelegenheid aan om opnieuw te benadrukken dat we verbitterd zijn omdat we het Syrische volk onze wil niet konden opleggen. Het was in 2020 dat de Verenigde Staten de sancties tegen Syrië oplegden uit woede over het feit dat Syrië de terroristen van ISIS en Al Qaida, die de Verenigde Staten hadden gesteund en waarmee zij de regering probeerden te overrompelen, had teruggedreven. Dus nu ziet het ministerie van Buitenlandse Zaken dit als een gelegenheid om het regime van uithongering en bevriezing dat wij Syrië hebben opgelegd door middel van de wrede Caesar-sancties, nog verder op te voeren.

VS sturen Abrams tanks naar Oekraïne: Zal het verschil maken?

Ik walg van het optreden van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Het is werkelijk onbetamelijk voor elke beschaafde natie dat zij dit moment kiezen om wraak te nemen op de arme, lijdende bevolking van Syrië. Dank u.

Via Schillerinstitute.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom heeft het Westen de Russische economie onderschat?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

7 REACTIES

 1. Col. Black zegt het nog netjes….
  Het is weer duidelijk dat de bevolking het moet ontgelden in de Globale Machtsstrijd van de Krapulen. Wat mij bevreemdt is dat je nooit eerder hoorde van mensen zoals Col. Black tot nu. Ook hij moet toch geweten hebben wat een ongelooflijk gedrocht de VS-aka-Ziomaffia al jaren is?

 2. p.s. kijk ook even naar die Ned Price van de State Dept, om te zien wat voor een borstkloppende zelfzuchtige regenboog GBLTRQXYZ flikker dat is. Ze zitten overal hun domme bekken open te trekken voor Poppa Joe.

 3. Het waren Erdogan en Obama, die de Syrische burger-oorlog veroorzaakten.

  En Assad heeft nooit chemische wapens gebruikt.
  Dat waren allemaal fake toestanden, door islamitische jihad-groepen.

  Wat later door V.N. “opgeruimd” werd, waren resten chemische wapens,
  door de V.S. geleverd aan Saddam Hussein, in de oorlog tegen Iran.

 4. Dat kunnen de Amerikaanse politici zeker liegen liegen liegen en overal oorlog beginnen het land leegroven en een totaal geruïneerd land achter laten Duitsland Vietnam Irak Libië Afganistan Syrië Oekraïne delen van Afrika nog los van al die regiem veranderingen uitgevoerd door de CIA. Als je wakker bent en er diep over na denkt is het gewoon 1 grote duivelse opzet.

 5. Tja; ze hebben nog steeds de pest in dat sadat naar RU ging voor hulp……USA had al een paar bases geplanned in de regio, om lekker nog wat oorlogjes te hitsen…..

  Maar aan de andere kant: het is Isis gecontroleerd gebied; waar blijft de hulp van de steenrijke islamitische landen????
  Voorspelling: geen cent.

  Om moslim te zijn, is asociaal gedrag een functie eis schijnbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here