Foundations World Economic Forum / Flickr / (CC BY 2.0)

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), heeft de zogenoemde “Young Global Leaders” van zijn ongekozen globalistische organisatie verteld dat ze zelfs na hun dood zullen blijven leven.

Volgens Schwab kunnen WEF-leden meer verwachten dan alleen een “carrière van 50 jaar,” schrijft Frank Bergman.

Door het gebruik van technologie en “injecties”, zegt Schwab dat WEF Young Global Leaders “zullen blijven leven.”

Schwab belooft jonge globalisten dat zelfs na hun dood hun hersenen “zullen worden gerepliceerd door middel van kunstmatige intelligentie en algoritmen.”

Hij maakte de opmerkingen in een uitgelekte video die werd opgenomen tijdens een privé indoctrinatiesessie voor WEF Young Global Leaders.

“Jullie hebben de kans om uit te kijken naar een carrière van 50 jaar, misschien wel meer,” zei Schwab tegen de menigte.

“Je avatar zal blijven leven en je brein zal worden gerepliceerd door kunstmatige intelligentie en algoritmen.”

Kijk:

De video is opgedoken terwijl het WEF doorgaat met het pushen van de technologische dominantie van de globalistische elites.

Het WEF probeert nu online “desinformatie” in verband te brengen met mensenrechtenschendingen, omdat de in Zwitserland gevestigde groep zichzelf wil versterken en het verkeerd-denken wil onderdrukken.

Volgens het WEF kunnen milieu-, sociale en bestuurlijke (ESG) maatstaven waardevol zijn voor het evalueren van platforms op hun omgang met desinformatie, haatzaaiende taal en mishandelingmateriaal.

  10 dingen die we geleerd hebben tijdens de Covid Coup

In een nieuw rapport, gepubliceerd op 6 juni 2024, stelt het witboek van het WEF:

“In een wereld die steeds meer onderling verbonden is, is het essentieel om digitale veiligheid te meten om risico’s te begrijpen, middelen toe te wijzen en naleving van regelgeving aan te tonen.”

Als het meten van digitale veiligheid als essentieel wordt beschouwd, wat zijn dan de werkelijke online schades die het meten van digitale veiligheid noodzakelijk maken?

De nieuwste whitepaper, getiteld “Making a Difference: How to Measure Digital Safety Effectively to Reduce Risks Online” geeft slechts drie voorbeelden: Desinformatie, haatzaaien en misbruikmateriaal.

“ESG-metrics bieden een ander waardevol perspectief voor het evalueren van online veiligheid,” voegt het eraan toe.

Een methode voor het evalueren van online veiligheid die wordt beschreven in de meest recente whitepaper van het WEF is het gebruik van ESG-scores.

ESG is in feite een sociale kredietscore voor bedrijven om ze op één lijn te krijgen met globalistische ideologieën.

Van bedrijven wordt verwacht dat ze zich aan deze agenda houden, zelfs als dit ESG-beleid nadelig is voor hun bedrijfsresultaten.

“Binnen ESG-beleggen worden bedrijven beoordeeld op basis van hun milieu-impact, sociale verantwoordelijkheid en praktijken op het gebied van corporate governance,” zo staat te lezen in het rapport.

“Op dezelfde manier kunnen online platforms worden geëvalueerd op basis van hun inspanningen om een veilige en inclusieve online omgeving te bevorderen, en de transparantie van het beleid voor het modereren van content.”

“Online platformen kunnen ook worden geëvalueerd op basis van hun processen, tools en regels die zijn ontworpen om het ‘veilige gebruik’ van hun diensten te bevorderen op een manier die de schade voor kwetsbare niet-gebruikersgroepen beperkt.”

  WEF gelast het slachten van honderdduizenden gezonde koeien voor 'netto-nul'

Gemakshalve vindt het WEF dat zijn eigen bureaucratische ambtenaren de leiding moeten nemen over online regelgeving en censuur.

Hoewel het meest recente witboek van het WEF alleen desinformatie, haatzaaien en misbruikmateriaal opsomt, bouwt het voort op een rapport van augustus 2023 getiteld “Toolkit for Digital Safety Design Interventions and Innovations: Typology of Online Harms.”

Het rapport verdeelt online schade in verschillende categorieën:

 • Bedreigingen voor persoonlijke en maatschappelijke veiligheid
 • Schade aan gezondheid en welzijn
 • Haat en discriminatie
 • Schending van waardigheid
 • Inbreuk op privacy
 • Misleiding en manipulatie

Veel van de schade die in het rapport van vorig jaar wordt genoemd, heeft te maken met gruwelijke daden tegen mensen van alle leeftijden en identiteiten.

Maar ook daar, in die lijst van online schade, benadrukt het WEF misinformatie en desinformatie zonder daar één enkel voorbeeld van te geven.

Over misinformatie en desinformatie zegt het typologierapport het volgende:

“Beide kunnen worden gebruikt om de publieke opinie te manipuleren, democratische processen zoals verkiezingen te verstoren of schade toe te brengen aan individuen, vooral als het gaat om misleidende gezondheidsinformatie.”

In hetzelfde rapport geven de ongekozen globalisten toe dat het bijna onmogelijk is om “algemene soorten schade te definiëren of te categoriseren.”

De auteurs zeggen dat “er regionale verschillen zijn in hoe specifieke schade wordt gedefinieerd in verschillende rechtsgebieden en dat er geen internationale consensus is over hoe algemene soorten schade gedefinieerd of gecategoriseerd moeten worden.

“Gezien de contextuele aard van online schade, is de typologie niet bedoeld om precieze definities te bieden die universeel toepasbaar zijn in alle contexten.”

  Globalisten van het World Economic Forum willen watercrisis misbruiken om een wereldregering te vormen

Door geen precieze definities te geven, maken ze van “online schade” opzettelijk een vaag concept dat openstaat voor zowat elke interpretatie, wat het onderdrukken van afwijkende meningen en het verdoezelen van de waarheid nog makkelijker maakt omdat deze “online schade” in hun ogen gezien moet worden als mensenrechtenschendingen.

“Door online schade te benaderen vanuit een mensenrechtenperspectief, legt deze typologie de nadruk op de gevolgen voor individuele gebruikers en streeft ze naar een brede categorisering van schade ter ondersteuning van wereldwijde beleidsontwikkeling,” aldus het WEF-rapport.

Nogmaals, de auteurs plaatsen misinformatie, desinformatie en zogenaamde haatzaaiende taal opzettelijk in dezelfde categorie als mishandeling, pesterijen, doxing en criminele gewelddaden onder deze “brede categorisering van schade.”

Op die manier kunnen ze iedereen die ze als een bedreiging beschouwen voor het spreken van de waarheid tegen de macht op dezelfde manier behandelen als ze zouden doen voor mensen die de meest gruwelijke misdaden begaan die de mensheid kent.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Donatie-Schandaal: Het Rode Kruis heeft met een half miljard dollar exact 6 huizen gebouwdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse staat klaagt Pfizer aan voor het doden van miljoenen mensen door COVID-prikken
Volgend artikelHegemon beveelt Europa: zet in op oorlog en steel het geld van Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Het idee alleen al dat Rutte, De Jonge, Máxima, Alexander en meer van dat fraais over hun graf heen zullen doorgaan met regeren. Vreselijk, hoe gek zijn die lui?

  • Och, het is als al die zwermen van agent Smith’s in de Matrix film. Uiteindelijk hebben ze geen schijn van kans om hun kwaadaardige plannen te doen overleven.

   • Edo juni 19, 2024 Bij 12:11

    Hoop is geen emotie, het is een manier van denken

    Hoop heeft iets kwetsbaars. Je spreekt niet van hoop als iets vermoedelijk toch wel gebeurt. Bij hoop durf je onder ogen te zien dat wat je aangaat.

    I hope so…!

 2. En dan…? Deze idioten kunnen als AI amper gebruikt worden in de prullenbakken van de Efteling… ‘papier hier, ik weet waar je woont’ en ‘papier hier, je doet het voor de ander’ of ‘papier hier, of ik kom je kinderen in beslag nemen’ of ‘papier hier, WANT ANDERS’. Dat niveau…

  Tering en kijk die Dick Schoof dan. Allemachtig wat een zwakke idioot. Type dat alleen stoer is als jij vastgeketend in een stoel zit terwijl hij je martelt, maar zodra je één hand vrij krijgt smeekt hij al om zijn leven. Het is een maffia van losers die alleen machtig is als de ander machteloos is. Het zijn gewetenloze moordenaars, daar zijn ze op geselecteerd. Maar zodra wij niet meer bang zijn, worden zij panisch. Dus stop met bang zijn. Het leven gaat voor iedereen dezelfde kant op en niemand overleeft het, dus we hebben weinig te verliezen behalve onze vrijheid. Ik sterf met liefde ipv als een bange loser te gaan kruipen voor deze losers. Vermoord me maar, ik ga liever dood dan dat ik jullie krankzinnigheid normaal moet vinden.

  Ik en velen met mij zijn hun angst aan het loslaten… de satanisten gaan daardoor machteloos worden en dan worden het hele hele hele sneue mensjes. Mark Rutte is niet voor niks vertrokken, maar omdat hij de bui voelt hangen dat hij zijn macht bijna kwijt is. Nu neemt Dick Schoof het over en Wilders (onze geheime premier) stuurt alles vanuit de schaduw aan. Dick Schoof is duidelijk een handpop, een lege huls die meeloopt met de pestkoppen omdat hij zelf ooit kapot is gepest en nu zelf zo’n pestkop is geworden. Dick Schoof… de man die als Fallguy naar voren wordt geschoven. Dick Schoof is de meeloper die door de pestkoppen wordt gebruikt om alle schuld op af te schuiven… een domme usefull idiot.

  • In noord korea word de leider gevolgd door een ambtenaar met een bloknote’tje
   Hier in het westen legt iedereen demonstratief zijn telefoon op tafel

 3. Is Klaus Schwab en hersenloos buitenaards wezen of de nieuwe redder van de wereld zoals Noach deed toen hij zag dat de wereld ging vergaan als hij niets deed……. Waarom deze man een WEF leider is geworden die weet wat er gebeuren gaat nu de overvloedige regenval in de EU landen regelmatig valt behalve die landen die veeeeeeel!!!!! verder van Brussel af liggen en niet geraakt worden door waanzin van het Brussels Bolwerk die denken dat ze de grootste wereldmacht worden van…………. Europa! Ook vandaag wordt er geen regen verwacht maar in de avond gaat het dan toch weer regenen De omroeper op de radio roept vrolijk dat het een droge dag wordt!!????? Kortom weer gelogen sinds de vele malen hiervoor want het begint nu al weer te regenen!!!!!!!!

 4. Die hersens hergebruiken?

  Als voorstander van hérgebruik kan ik dat in principe alleen maar toejuichen. Ik kan er woest om worden als er weer zo’n stel gemakzuchtige idioten bij het afvaldepot het huisraad van opa en oma in de bakken staan te pleuren. Er ging letterlijk een antieke wortelnoten kast in perfecte staat de afvalbak in……en je magt er verdomme niets van zeggen, want je krijgt toch alleen maar die wazige blikken van afgestompte hersenen over je heen.

  “Nadenken doen we niet”.

  Maar sommige dingen zijn uitsluitend nog goed voor de afvalbak, niet meer te gebruiken. Afval. Rotzooi.

  De hersenen van de ambtenarij zijn dan weliswaar ongebruikt, maar van een kwaliteit waar nou echt helemaal niks mee te beginnen valt.

  De hersenen van dat tuig uit het WEF zijn m.i. gevaarlijk voor het milieu. Giftig chemisch afval wat met de hoogste zorg onder extreem hoge temperaturen tot stof gereduceerd dient te worden. De lijken zijn goed voor het crematorium. Ik zou het de wormen, duizendpoten, maden en al die opruimers niet willen aandoen.

  • Je kunt als Nederlander wel braaf je spulletjes recyclen, maar Den Haag heeft wel geregeld dat er elke week 1800 ton ongesorteerd afval naar Amsterdam komt om hier te verbranden. Daar krijgen ze goed voor betaald en de brave Nederlander moet nadenken bij weggooien en recyclen. Ook hiermee worden we voor de gek gehouden en genaaid. Ik kan het niet anders zeggen. Dus maak je niet druk om het afvalgedrag van Nederlanders. Het afvalgedrag van onze regering is vele malen erger.

 5. Wat mooi dat de geweldige herseninhoud van deze grote denkers toch niet verloren gaan.
  Het zou toch anders een groot gemis voor het nageslacht zijn geweest.

 6. LOL. De mensheid gaat dus steeds sneller achteruit. Ik geef het (pessimistisch) nog 30 jaar voor het een totaal verziekte bende is op Aarde. “Door Gifspuit en AI ging het menschdier zijn ondergang tegemoet”, staat er bij de ingang naar Krater Aarde. Anderen denken dat het nog een jaar of 40, 50 zal doortreuzelen. Solliciteer dus maar snel bij de WEFfers!

  Niks meer aan te redden. De verlichting van de komende Bronze Age en het Tijdperk van Aquarius ging de mist in, letterlijk.

 7. “Klaus Schwab: De hersenen van WEF Young Global Leaders ‘zullen worden gekopieerd met AI’ als ze sterven”

  WEF hufters beschikken over Alien-technologie, Ecto Life een faciliteit waar kinderen worden gekloond, Elise van Nijmegen weet u daarover alles te vertellen, Marianne Stelling levert ook onontbeerlijke informatie over deze materie, zoek maar op als je geïnteresseerd bent.

  • Je maakt een denkfout , zielen kan je niet clonen . Weffers zijn een beetje dom . Ja je kan een lichaam clonen maar er gaat een andere ziel in zitten .waardoor je een ander persoon krijgt .

 8. Ik ben absoluut geen fan van de man maar dit filmpje lijkt me meer een intro over wat de mensheid allemaal te wachten staat qua levensverlenging.

  Maar ja hij houdt het publiek natuurlijk wel een grote worst voor. Oh als Young Global Leader, als ik mijn best doe dan zal ome Klaus mijn leven verlengen. Zo creeer je wel een groep brave lakeien.

  • Simon juni 19, 2024 Bij 12:03

   Tucker Carlson is gecontroleerde oppositie

   Carlson met een rode kabbalistische armband om zijn pols, wat aangeeft dat hij gecontroleerde oppositie is
   Foto
   https://henrymakow.com/thread.jpg_jpg

   TUCKER CARLSON – ZELFIDDELIGE ANTI-MENSELIJKE IMPULSEN TEGEN ONS WORDEN AANGEDREVEN DOOR “GEESTELIJKE KRACHTEN VAN BUITEN.”

   Carlson heeft gelijk als het gaat om een ​​’destructieve kracht’. Maar hij slaagt er niet in om het te identificeren. Het is zijn taak om te verdoezelen.

   De mensheid is opgenomen in het kabbalistische jodendom, een satanische sekte die zich voordoet als religie. Satanisme is de aanbidding van dood en verdorvenheid. Satanisme vernietigt zijn aanhangers. d.w.z. neppandemieën, ‘vaccins’, eindeloze oorlogen onder leiding van vrijmetselaars aan beide kanten.

   Iedereen die er niet in slaagt de vernietigende kracht te identificeren met het kabbalistische jodendom, de vrijmetselarij, het satanisme en het communisme is een valse oppositie. Iedereen die niet de ontbinding van de Fed eist, is een valse oppositie. Niettemin is valse oppositie beter dan helemaal geen oppositie.

   ‘Tucker zegt dat de drang naar een nucleaire oorlog, de transhumanismebeweging en transgenderisme een suïcidale, anti-menselijke impuls is die wordt aangejaagd door spirituele krachten van buitenaf.

   – Henry Makow

 9. AI is ontworpen om de mensheid te vervangen. Hoe moeten mensen de kost verdienen? Uber-chauffeurs worden vervangen door robotaxis. Vrachtwagenchauffeurs door cybertrucks. Hoe moeten mensen zichzelf en hun gezinnen voeden?

  Bovendien is onze menselijkheid gebaseerd op onze zielsidentiteit, wat onze verbinding met de Schepper is. Satanisten ontkennen het bestaan ​​van zowel de ziel als de Schepper. Wij zijn ‘hackbare dieren’ die moeten worden geruimd of geprogrammeerd om hen te dienen. Verbazingwekkend dat er sprake is van een rally op de aandelenmarkt in AI-bedrijven, terwijl AI voor velen een ramp kan betekenen.

  Voormalige medewerkers van OpenAI geven een document “A Right to Warn” vrij waarin wordt gewaarschuwd over geavanceerde AI-risico’s

  https://www.naturalnews.com/2024-06-17-openai-employees-rightly-warn-advanced-ai-risks.html

  A Een groep experts en ontwikkelaars op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) die vroeger voor OpenAI en Google werkten, waarschuwt dat de technologie die zij hebben helpen leiden een ernstige bedreiging voor de mensheid vormt.

  Hoewel ze nog steeds zeggen dat ze “geloven in het potentieel van AI-technologie om ongekende voordelen voor de mensheid te bieden”, zeggen de auteurs van een artikel met de titel “A Right to Warn about Advanced Artificial Intelligence” dat er ook “ernstige risico’s” bestaan.

  “Deze risico’s variëren van het verder verankeren van bestaande ongelijkheden, tot manipulatie en desinformatie, tot het verlies van controle over autonome AI-systemen, wat mogelijk kan resulteren in het uitsterven van de mensheid”, schrijven ze.

  “AI-bedrijven hebben deze risico’s zelf erkend, net als overheden over de hele wereld en andere AI-experts”, vervolgen ze, terwijl ze al hun werk citeren met hyperlinks in het hele stuk.

  – Henry Makow

 10. Ik kan niet anders dan steeds harder lachen om dit soort artikelen. Ik twijfel er trouwens sterk aan of Schwab nog wel leeft. Ik zie al maanden alleen maar oude foto’s en filmpjes van hem. Ook dit filmpje is van september 2022.

 11. Als je eenmaal begrijpt dat de “oplossing” niet is gemaakt om het “probleem” op te lossen. Maar dat het “probleem” opzettelijk is gemaakt om de “oplossing” uit te rollen.

  Dan zul je de omvang van het kwaad in de mensen achter alles begrijpen.

  – Wakker België

 12. Ik denk dat Swaab een grapje maakt. Dat is makkelijk maken zo een grapje, te zien aan het intellectuele niveau van zijn klasje. Het lijken mij allemaal mensen met een rugzakje, die luisteren naar de grote woordvoerder van de maffia’s van deze wereld. Mensen met een geestelijke handicap zijn nu eenmaal eenvoudig aan te voeren, ook als de weg naar de hel leidt. Domme mensen begrijpen blijkbaar het verschil tussen goed en kwaad niet. Maar wedden dat zijn volgelingen geen prikjes gehad hebben?

  Het probleem met normale mensen is dat die vaak zo ongelofelijk stroef zijn in het denken en zich daarom niet voor kunnen stellen dat ze vreselijk in de maling genomen worden.
  Er zijn er die wél weten hoe het hoort. (Nou ja, kan) Neem als voorbeeld Israëlieten. De Israëlieten vormen meestal één front, één familie, die elkaar waar op de wereld ook steunen. In land x werken ze samen maar ook in land y. Ze steunen elkaar en vragen geen rente aan elkaar en vergeven eens in de zoveel tijd hun schuldenaars. Maar dan alleen de schuldenaars in de familie, niet de buitenlanders. Ja, zo is het makkelijk werken! Overal vindt je dan steun. Dat is goed zakendoen.

  En dan komen ‘wij’ aan. G*&^%%, we zijn zó achterlijk verdeeld, dat we mekaar ook nog ’s gaan dwars zitten. Wij steunen elkaar niet, want wij zijn géén familie van elkaar. Wij zijn volk dat niet eens zijn eigen achtergrond kent. We zitten onder de kloet van de een of andere buitenlandse koning die ons verteld wat we moeten doen. We hebben niet eens een eigen koning van ons eigen soort.

  Maar dat kan ook niet eens, want we zijn geen éénheid in Nederland, we zijn geen één familie. En nu al helemaal niet meer, met al die import van buitenlanders. Ze doen het erom, lijkt mij. Daarom wordt al dat volk geïmporteerd. Moet je eens in Israël proberen. Daar maak je geen kans. Die weten wél wat gevaarlijk en dom is. Daar zijn hun Rabbies voor. Die doen de hele dag niks anders dan het gevaar voor het volk afwenden.

  Wij hier, worden door de e.e.a. soort geestelijk gehandicapte in een soort oorlog geduwd en de andere debieltjes vinden dat prachtig, dom gemaakt als ze zijn! Ze bereiden dat al voor door alvast oorlogskleuren te introduceren. De auto’s hebben nu vaak ze een legerkleur, huurhuizen worden zelfs in marineblauw of legergroen geverfd, de mode gaat natuurlijk ook legerkleuren introduceren als zijnde hip en mooi. We worden zo ongelofelijk in de maling genomen. (Nou ja, wij. . . we is niet eens wij hier, in dat pokkenland.) We worden in de maling genomen met dat virus en de injecties waar het volk meedoet alsof het allemaal prachtig is. Ze weten niks dat volk, ze zijn zo onvoorstelbaar volgzaam en tam gemaakt. Er is geen eenheid en écht intelligente mensen die waarschuwen worden weggezet al dom.

  Ik wou dat alle energie een paar jaar plat zou liggen, wereldwijd! Dan is het gauw afgelopen met de grote bekken. Dan zijn ze hun communicatie kwijt en liggen hun computers plat. Maar ja. Dat kan ik wel willen, er zijn er die geen spat begrijpen van de wereld en de slimmeriken.

  Ik zou willen dat ál het geld en kapitaal van de wereld ingenomen wordt en herverdeeld onder de wereldbevolking. Want ook al kunnen we dan niet één zijn als mensheid, we moeten toch kost wat kost voorkomen dat zakenmensen en mensen die wél wetend zijn de wereld met alles erop en eraan in bezit krijgen. Maar het is roepen in de woestijn. Ook hier. We hebben niets dat ons bindt. En daarom zijn we verloren aan mensen die wel slimmer en verstandiger zijn en wél respect hebben voor de vaders en de moeders, voor wijze mensen, voor intelligente mensen.

 13. Dit zijn juist de mensen die helemaal niet zelf nadenken, eigenlijk nauwelijks hersenen hebben. Wat een goedkoop truucje. En ze moeten wel injecties nemen. WAT voor injecties dan…Wat een dom volk die young global leaders zeg.

 14. Moet je nagaan hoe dat is als je sterft

  Je zweeft zo door die donkere tunnel naar het licht
  Dan kom je daar op zo’n zonovergoten “Tafel / pleintje” uit
  en je ontwaart daar een of ander personage
  “Bent u dat Petrus ?”
  Nee ik ben van de kopieerdienst, ik kom de kabel inpluggen, voel je de brandnetel

  Koefnoen !!!!!!!!!

 15. Die Schwab is echt helemaal compleet gestoord. Als Biden dit zou zeggen kun je er, gezien zijn geestelijke toestand, nog begrip voor hebben. Of misschien is Biden de avatar die ze aan het uitproberen zijn om te kijken of en voor hoelang het werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in