Prefeitura Campinas / Flickr / (PDM 1.0)

De Amerikaanse staat Kansas heeft een grote rechtszaak aangespannen tegen Pfizer. Het bedrijf beschuldigt Big Pharma van het doden van miljoenen mensen door hun experimentele Covid-19 mRNA-vaccins.

In een rechtszaak die is aangespannen in de rechtbank van Thomas County, zegt de staat dat Pfizer het publiek heeft misleid over de extreme gevaren van de vaccins, wat in strijd is met de Kansas Consumer Protection Act. De staat eist een niet gespecificeerde schadevergoeding, schrijft Sean Adl-Tabataba.

“Pfizer heeft meerdere misleidende verklaringen afgelegd om het publiek te misleiden over zijn vaccin op een moment dat Amerikanen de waarheid nodig hadden,” verklaarde procureur-generaal van Kansas Kris Kobach in een verklaring.

Nypost.com meldt:

In de rechtszaak wordt beweerd dat Pfizer, vanaf de introductie van het vaccin begin 2021, bewijs heeft achtergehouden dat de injectie in verband werd gebracht met zwangerschapscomplicaties, waaronder miskramen, en ontstekingen in en rond het hart, bekend als myocarditis en pericarditis.

“De verklaringen van Pfizer over het COVID-19 vaccin waren accuraat en wetenschappelijk onderbouwd,” zei Pfizer in een verklaring, eraan toevoegend dat het van mening is dat de rechtszaak niet gegrond is.

De Food and Drug Administration voegde in juni 2021 een waarschuwing over myocarditis en pericarditis toe aan het etiket van het vaccin. De bijwerkingen zijn zeldzaam en komen meestal voor bij adolescente jongens en jonge mannen.

Een review uit 2023 van 21 onderzoeken door de Amerikaanse National Institutes of Health concludeerde dat COVID-vaccins geen verband hielden met miskramen.

Kansas zei ook dat Pfizer ten onrechte beweerde dat zijn vaccin, dat samen met de Duitse partner BioNTech was ontwikkeld voor de oorspronkelijke stam van het virus, een hoge effectiviteit behield tegen gemuteerde varianten en dat het niet alleen ziekte maar ook overdracht zou voorkomen.

  Israëlische begrafenisondernemingen zijn overbelast en het dodental vertienvoudigt

De procureur-generaal van Texas, Ken Paxton, spande vorig jaar een vergelijkbare rechtszaak aan tegen Pfizer, die nog steeds loopt. Pfizer heeft ook die zaak ongegrond verklaard.

Kobach zei maandag dat andere staten hadden samengewerkt met Kansas in het onderzoek en dat verwacht wordt dat ze ook rechtszaken zullen aanspannen.

BioNTech is geen gedaagde in de zaak.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Eén dosis COVID-19 vaccin van Pfizer bevat meer dan 200 miljard DNA-fragmenten die zich kunnen nestelen in menselijk DNA en kanker kunnen veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe chef-kok van Bill Gates zegt dat de miljonair weigerde zijn familie te voeden met uit laboratoria gekweekt nepvlees
Volgend artikelKlaus Schwab: De hersenen van WEF Young Global Leaders ‘zullen worden gekopieerd met AI’ als ze sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. https://www.youtube.com/live/-x7FM1moJqE?feature=shar

  “Another Huge Win Tonight Against Agenda 2030 15 Minute City In Perez Zeledon, Costa Rica! | 40 Minutes Of Yelling Suspends Plan For 11th Week In A Row! Ultimate Participation By And For The People”

  Costa Rica vecht terug tegen smart cities. Off topic maar wel het vernoemen waard. Interest of justice zou best wat meer aandacht mogen krijgen. Hier lees je alleen maar ellende terwijl de goede dingen juist in het licht gezet dienen te worden.

  Linkje:
  https://substack.com/app-link/post?publication_id=825071&post_id=145781168&utm_source=post-email-title&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1v672h&token=eyJ1c2VyX2lkIjoxMTI4MjMzNjksInBvc3RfaWQiOjE0NTc4MTE2OCwiaWF0IjoxNzE4NzgxOTI1LCJleHAiOjE3MjEzNzM5MjUsImlzcyI6InB1Yi04MjUwNzEiLCJzdWIiOiJwb3N0LXJlYWN0aW9uIn0.I9BzDPjFqV4qnXSTflfb8l347QLQ3BlGUdB16Ngfabk

  • @Erwin…

   Wauw… mooi. Pfff… wij moeten ook lawaai gaan maken. Maarja… Nederland is zo ongeveer Ground Zero voor agenda 2030, en de Nederlander wordt al 80jr van geboorte tot graf van generatie op generatie gehersenspoeld om dit allemaal te omarmen. De oplossing begint niet in NL, wij worden waarschijnlijk pas als laatste bevrijd omdat wij het grote voorbeeld moeten worden. Nederland is diep diep diep gehersenspoeld. De mensen in Noord Korea weten waar ze wonen en dat ze worden geprogrammeerd, de mensen in Nederland hebben geleerd om te denken dat wij in ALLES superieur zijn en dat het overal op aarde slechter is dan in NL en dat iedereen hier wil wonen en dat iedereen hier het gelukkkgst is op de hele aarde. Ik vermoed dat Nederland de diepst gehersenspoelde natie op aarde is. Wij zijn niet de bevrijders, wij moeten bevrijd worden. Iedereen in NL is gehersenspoeld om dat omgekeerd te zien. Maar wij zijn echt zo ver van de realiteit verwijderd, dat de redding niet van ons gaat komen, wij moeten worden gestopt voordat onze ‘overheid’ de hele mensheid vernietigd.

   • Want de “gelukzoekers” komen allemaal naar Nederland. Alleen een zeer hoog en diep genesteld ego kan het op zo’n manier bedoelen alsof een mindere naar het land van de meerdere komt, de dag komt dat ze zelf een vluchteling worden. Vieze khazaren met haar aanhang, gadver.

   • Want de “gelukzoekers” komen allemaal naar Nederland. Alleen een zeer hoog en diep genesteld ego die zich zeer verheven voelt, kan het op zo’n manier zeggen en bedoelt het alsof een mindere naar het land van de meerdere komt, de dag komt dat ze zelf een vluchteling worden. Vieze khazaren met haar huichelachtige slaafse aanhang, gadver.

   • Theme,

    Wat jij zegt vind ik kloppen.
    Zelfs denk ik wel eens; als wij in dit land zo onvoorstelbaar de pineut zijn, waarom IS dat eigenlijk zo? Dan denk ik, omdat ik de Bijbel veel lees, zouden WIJ soms dat volk zijn dat ‘vermist’ wordt? We worden namelijk inderdaad zo ongelofelijk in de maling genomen, dat het er op lijkt dat het zo iets zou kunnen zijn. Ze liegen immers alles, dus de kans lijkt mij niet klein. Waarom is dat belangrijk? Ik vind dat belangrijk omdat we nu geen vuist kunnen maken, zo verdeeld als we in dit land zijn. Het lijkt erop dat we hier van alles hebben. Blank, geel, bruin enzovoorts. Waarom is dat? Is er vroeger ook deportatie geweest? (Ja natuurlijk) Welke geschiedenis is waar? (Niet die van school.) Hoe kunnen we weten wie we zijn? Volgens mij zit dat in het hart. Het hart, daarin ligt misschien een antwoord. Voorbeeld: waarom zie jij en ik wél de achterlijke slechtheid maar andere niet? Zit dat soms in ons hart? Waarom hebben wij wél gevoel voor schoonheid en de natuur en anderen niet? Het hart? Snap je? Misschien zijn WIJ wel het missende volk en liegen de anderen? (Het is een brainwave, meer niet, maar toch.)

 2. de staat Kansas is een meeloper geworden want als ze zo overtuigd waren dat covid spuiten gevaarlijker waren dan de ziekte dan hadden ze niet moeten toestaan dat mensen naar de priktent zijn geleid door de overheid van deze staat Nu de covid spuit slachtoffers heeft geeist en dat nog doet is de overheid schuldig aan de moord op vele honderden mensen Maar nu is het te laat en zijn de leden van de overheid bezig met het ontlopen van de straf die hen boven het hoofd hangt door dit bovenstaand bericht dat ze phizer aanklagen!!!!!!!! Tja dat is dan echt te laat!!!!!!!!!!!!!

  • Fouten kunnen gemaakt worden, hoe erg de uitkomst van die fout ook is. Het belangrijkste voor nu is dat ze zich verzetten en hun fout toch willen rechtzetten, en dat big pharma ge-elimineerd wordt

  • Beste Marcel,

   indien er “mensen” schuldig worden bevonden, wie gaat er voor opdraaien ? Toch niet de CEO of onder-CEO van Pfizer zeker ?! Wie gaat er gerechtigdheid vragen voor de overleden mensen ?! Wie gaat er gechtigdheid vragen voor de 1,5 miljoen Amerikanen die nog voor het leven gehandicapt zijn ?!
   BETROUW GEEN “VACCIN” !

 3. en dan krijgen ze volgens de MSM de grootste boete ooit, zeg 60 miljard $, echter ze hebben bv 100 miljard overgehouden = dus 40 miljard winst waarvan veel naar aandeelhouders gaan en die 60 miljard boete verdwijnt in de zakken van het zelfde SSysteem!

  immers wij de burgers krijgen het nooit terug en niemand vraagt zich dat af!! sommige mensen juichen en denken zo das pas een gerechte straf!

  echter, die in dit voorbeeld 60 miljard of andere boetes opgelegd aan bv de medische wereld of Microsoft or whatever, krijgen wij nooit maar wordt verdeeld onder het SSysteem vestzak broekzak, een Bonus voor hun medewerking…

 4. Helaas is het in de US zo dat bijwerkingen van vaccins vrijgesteld zijn van aansprakelijkheid op vaccinmakers. Maar wie weet, misschien doet het een balletje rollen en kan er hier een doorbraak uit ontstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in