32 artsen uit 11 landen waarschuwen tegen het COVID-19 vaccin

0
3992
© Jernej Furman (CC BY 2.0)

Er zijn sterke redenen om aan te nemen dat het COVID-19 vaccin gevaarlijk is. Alleen mensen die niets weten over het criminele verleden van vaccinproducenten of de geschiedenis van vaccin-kwetsuren zouden ermee instemmen het in hun lichaam op te nemen. De voorstanders zeggen dat het veilig en effectief is, maar zij kunnen dat niet wetenschappelijk bevestigen.

De ontwikkeling van eerdere versies van ditzelfde type mRNA-vaccin moest worden stopgezet vanwege ernstige bijwerkingen, waaronder sterfte, bij proefdieren. De regeringen hebben het nieuwe vaccin de status “versneld” gegeven om het op de markt te brengen, met slechts een fractie van de tests die normaal vereist zouden zijn. Zelfs deze beperkte tests hebben ernstige bijwerkingen aan het licht gebracht, die door de fabrikanten worden afgedaan als niet relevant. Dit alles is de reden waarom deze artsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg over de hele wereld waarschuwen voor dit vaccin.

U kunt deze video vanaf verschillende bronnen bekijken.

Brighteon  BitTube

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen

Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates "briljante" maar duivelse geest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here