In minimalistische zin moeten landen zich schikken naar de agenda van de globalisten, de “Grote Reset”, is wat zij willen. Kijk hier hoe Klaus Schwab naties waarschuwt die geneigd zijn hun eigen soevereiniteit te behouden boven de wereldagenda, schrijft Greatgameindia.com.

Terwijl Klaus Schwab, voorzitter van het Economisch Wereldforum, bij het begin van de jaarlijkse bijeenkomst in Davos verklaarde dat “de toekomst door ons wordt gebouwd,” beweerden twee andere Europese “elites” dat de wereldwijde energiecrisis een “overgang” is die voor de meesten “pijnlijk” zal zijn, maar die niet moet worden tegengewerkt door landen die hun eigen soevereine macht over de “mondiale agenda” willen behouden.

Schwab noemde degenen die voor hem verzameld waren een “machtige gemeenschap,” en verklaarde: “Wij hebben de middelen om de toestand in de wereld te verbeteren, maar er zijn twee voorwaarden nodig: de eerste, is dat wij allen handelen als belanghebbenden van grotere gemeenschappen, zodat wij niet alleen ons eigenbelang dienen, maar ook de gemeenschap. Dat noemen wij ‘stakeholder responsibility’.”

“En ten tweede, dat we samenwerken,” vervolgde hij, eraan toevoegend “En dat is de reden waarom u hier tijdens de bijeenkomst veel gelegenheden vindt om deel te nemen aan… actie- en impactinitiatieven om vooruitgang te boeken met betrekking tot specifieke kwesties die op de wereldagenda staan.”

Bij de voortzetting van de besprekingen op maandag sprak de Duitse vice-kanselier Robert Habeck over het energieprobleem, waarbij hij benadrukte dat regeringen niet moeten proberen hun eigen burgers te behouden, maar “de heerschappij van de markten” moeten aanvaarden.

  Als ze de kans krijgen, zullen ze onze samenleving veranderen in een Dystopische hel

Met andere woorden, de landen moeten zich schikken naar de agenda van de globalisten voor de “Grote Reset”:

Tijdens een andere sessie noemde de Noorse financieel directrice Kjerstin Braathen de wereldwijde energiecrisis een “overgang”, waarbij zij toegaf dat er grote schaarste en economisch lijden zal zijn, maar volhield dat de “pijn” “de moeite waard” zal zijn.

Het is vermeldenswaard dat deze Davos-kliek op dezelfde dag precies dezelfde uitdrukking gebruikte als Joe Biden:

Journalist Andrew Lawton legde nog meer van de Davos-cabal vast, die zich uitsloofde over het potentieel aan wereldmacht dat hun Grote Reset zou kunnen brengen:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Duitse minister: Opheffing sancties tegen Rusland ondenkbaar ook al sterft een deel van onze bevolking de hongerdoodVolg Frontnieuws op Telegram

  Expert biologische oorlogsvoering waarschuwt: WHO zal mensen verlagen tot de status van dieren om meer controle te krijgen

Lees meer over:

Vorig artikelHier bespotten Klaus Schwab en Pfizer’s CEO de “fanatieke anti-vaxxers”
Volgend artikelGevolgen van Vaccin-AIDS: Is apenpokken een bijwerking van COVID-19 injecties, Vaccinpokken?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Hoor al die kwallen met hun ditaten, “zum Kotsen”! En met open mond aanbidden ze de hoofdkwal Schwab in wiens kont ze al zijn gekropen. Walgelijk dat zooitje satanisten.

 2. Als die criminele bende binnenkort wordt opgepakt en berecht volgens de aller zwaarste normen, dan wordt hun “pijn” zeker “de moeite waard”.
  klaaSS is een nutteloze mee-eter en ligt al bijna onder de zoden, dus die moet niet zoveel meer willen. De volgende generaties maken wel uit hoe de wereld eruit komt te zien.

 3. Dit zooitje Davos schorem dienen diezelfde bazen die van deze wereld zo’n klotezooi gemaakt hebben maar middels hun MSM ons daar de schuld van willen geven. Kalibreren, dat crapuul!

 4. Ik snap niet dat dit TUIG nog gewoon rondloopt ,wordt toch tijd om deze VARKENS te slachten .
  Ik roep om een leger te vormen tegen deze misdadigers

 5. SSchwab met die uiterst laffe zielloze meelopers hebben zich deerlijk vergist en zullen de rekening weldra tegenmoet bekomen het klokje tikt af, tik tak..

 6. En dan heefd die joodse narcis Schwab nog het lef om te zeggen dat hij niet alleen handeld uit eigen belang😡👎🙄die joden hebben al sins de middeleeuwen nog niets anders gedaan dan handelen in eigen belang!

  • Die klauSS schwab komt uit een nazi nest en is een rotschild,de rotschilds zijn nepjoden, de khazariaanse mafia,a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.

 7. Die schijtlijsters van carriere politici (gaan allemaal braaf naar Schwab luisteren en hun bevolkingen in het verderf storten. Daar twijfel ik niet over.

 8. 🤣🤣🤣🤣ja hoor nu is Putin , die man met ballen 🍒en xi ping de man met Een 🍆echt bang, whooooo🤣🤣🤣🤣

  • Beste Monique,

   2525 gaan wij niet halen.
   Mijn generatie en alle mensen daarna geboren zullen het einde van deze wereld zien.
   De agenda 2030 zullen we wel meemaken…

   • Geloof in de verlossing van Jezus Christus die Zijn bloed vergoten heeft voor onze zonden en Hij zal ons redden van deze verdrukking Lees in de bijbel dat Hij voor dit alles gaat geburen de bruid komt halen. Uit genade behoed Hij ons hiervan.
    Dus de 2030 maken wij als gelovigen zeker \niet mee!!

 9. De trein dendert door, een carbon foot print per individu en zelf met prive jets naar Davos vliegen. Ondertussen is iedereen aan het slapen met brood en spelen, zo bizar.

 10. Het WEF werkt al sinds de jaren 70 aan dit satanisch project en heeft reeds duizenden jonge wereldleiders opgeleid die met dezelfde denkbeelden in de politiek en het bedrijfsleven geinfiltreerd zijn, dat hoop op verandering een valse hoop is. Dit is niet iets wat nog komt, maar het is al lang gaande. De machtsoverdracht van souvereine staten aan wereldorganisaties als de VN,WHO en WEF is al in een vergevorderd stadium. De wereld veranderd in een gekkenhuis geregeerd door idioten.

  • De NWO agenda wordt al ongeveer 100 jaar gepland en uitgevoerd,het masterplan is een NWO.Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.Het uitmoorden van de wereldbevolking gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s (biowapens) eventueel i.c.m.oorlog of uithongeren van de wereldbevolking.

 11. Ik neem aan dat Klaus met “the future is being built by us.” ons, het volk bedoeld.
  Wij zullen niets bezitten en toch gelukkig zijn.
  Ik stel dus ook voor om alle bezittingen van de aanwezigen in Davos in beslag te nemen.
  Vliegtuigen, auto’s, huizen etc., zodat wij kunnen zien hoe gelukkig zij worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in