Screenshot video

Masayasu Inoue, MD, PhD en professor emeritus aan de Osaka City University Medical School, heeft onlangs een acht minuten durende video uitgebracht met een revolutionaire boodschap voor de wereld.

Hij zei: “De pandemie werd door de WHO gebruikt als een vals voorwendsel om alle mensen in de wereld te dwingen zich te laten vaccineren.”

Inoue verklaarde ook dat het frauduleuze gebruik van “experimentele gentherapie op gezonde mensen” niet alleen een “extreme schending van de mensenrechten” was, maar “het resultaat was de inductie van het verschrikkelijke door medicijnen veroorzaakte letsel dat nog nooit in de menselijke geschiedenis is vertoond.”

Backup:

(Beweeg muiscursor over videoschermpje.)

A Message from Japan to the World by Aussie17

Delivered by Prof Masayasu Inoue, Professor Emeritus of Osaka City University Medical School.

Read on Substack

Gesproken door Prof Masayasu Inoue, Professor Emeritus van de Osaka City University Medical School.

Hartelijk dank dat u mij deze waardevolle kans geeft om mijn boodschap over mensenrechtenschendingen ten tijde van COVID-19 over te brengen. Mijn naam is Masayasu Inoue, professor emeritus van de Osaka City University Medical School. Mijn specialiteit is moleculaire pathologie en geneeskunde.

De pandemie werd door de WHO gebruikt als een vals voorwendsel om alle volkeren in de wereld te vaccineren. Er werd een plan opgezet om de tijd om vaccins te ontwikkelen, die gewoonlijk meer dan tien jaar in beslag neemt, te verkorten tot minder dan een jaar. Operatie Warp Speed. Deze operatie werd gebruikt om de misconcepties van de genetische vaccins te verdoezelen. Onder het mom van tijdsbesparing werd gekozen voor een extreem gevaarlijke methode.

  Jonge mensen met bloedstolsels en amputaties na COVID-19 vaccinatie worden voorgelogen, en de media gebruikt hen om tegen ons te liegen

Dat wil zeggen, intramusculaire injectie van virale genen om giftige spike-eiwitten direct in menselijke weefsels te produceren om het immuunsysteem te stimuleren. Omdat dit een compleet nieuwe methode is die nog nooit eerder in de geschiedenis van de mens is toegepast, is het voor de meeste artsen onmogelijk om goed geïnformeerde toestemming te geven. Echter, door onverantwoordelijke overheids- en mediacampagnes om vaccins te promoten, is 80% van de Japanners gevaccineerd.

Helaas zijn er tot nu toe zeven injecties uitgevoerd. Dit is de meeste en slechtste vaccinatie ter wereld. En het resultaat was de inductie van het verschrikkelijke door medicijnen veroorzaakte letsel dat nog nooit in de menselijke geschiedenis is vertoond. Ik ben van mening dat het frauduleuze gebruik van experimentele gentherapie bij gezonde mensen, vooral bij gezonde kinderen, een extreme schending van de mensenrechten is. Keizo Takemi, de Japanse minister van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn, houdt echter vol dat er geen serieuze zorgen bestaan over het letsel dat wordt veroorzaakt door genetische vaccins. En zonder lering te trekken uit de huidige situatie van gewonde patiënten, zijn ze van plan een nieuw vaccinproductiesysteem te bouwen ter voorbereiding op de volgende pandemie. Dit is een ongelooflijke, krankzinnige situatie.

De Japanse regering heeft als eerste ter wereld een nieuw type vaccin goedgekeurd dat zelfreplicerend repliconvaccin wordt genoemd, en is van plan om het deze herfst en winter te gaan leveren. Het ministerie van Economie, Handel en Industrie geeft een enorme hoeveelheid subsidies voor dit project. En in Japan worden de ene na de andere fabriek voor de productie van nieuwe vaccins gebouwd. Ik heb deze fabrieken persoonlijk bezocht.

  Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg filmen zichzelf terwijl ze worden ontslagen voor het niet naleven van het vaccinatiemandaat

Bovendien vraagt de Japanse regering op dit moment grootschalige klinische proeven ter waarde van 900 miljoen dollar aan farmaceutische bedrijven die de uitdaging aangaan om vaccins te ontwikkelen ter voorbereiding op de volgende pandemie door Disease X die dit jaar tijdens de conferentie in Davos werd geopperd. Er wordt gespeculeerd dat de beweging van de Japanse regering deel uitmaakt van de 100 dagen missie van CEPI Coalition for Epidemic Preparedness Innovation, die tot doel heeft de tijd te verkorten tot een derde van Operation Warp Speed. Ze proberen namelijk de bedrijfscyclus van vaccins te verkorten door in paar honderd dagen een vaccin te ontwikkelen. Dit is alleen mogelijk door het mensenrechtenperspectief te negeren. Amendementen op de WHO, de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) en het zogenaamde Pandemieverdrag, die op het punt staan te worden aangenomen tijdens de 77e Wereldgezondheidsvergadering dit jaar, proberen rationaliteit en juridisch bindende kracht te geven aan dergelijke onwetenschappelijke en gevaarlijke krankzinnige plannen.

Als dit zo doorgaat, is het risico groot dat in Japan gemaakte vaccins worden geëxporteerd onder het mom van vals vertrouwen. Als Japan een vaccins misdadiger zou worden, zou dat onherstelbare schade toebrengen aan toekomstige generaties. Daarom MOETEN de acties van de Japanse regering worden gestopt door internationale samenwerking.

Hoewel het al drie jaar geleden is dat ik begon met het geven van lezingen om Japanse mensen voor te lichten over de gevaren van vaccins, is het nog steeds moeilijk om door de geluidsbarrières van de mainstream media heen te dringen. Als we de waarheid over vaccins op YouTube vertellen, wordt het binnen een dag verwijderd. De realiteit is dat we bijna elke dag te maken hebben met censuur en onderdrukking van meningsuiting.

  Voormalig vicepresident Pfizer: kinderen hebben 50 keer meer kans om te sterven door vaccin tegen coronavirus dan door het virus zelf

Daarom heb ik mijn hoop gevestigd op de publicatie van een boek met de laatste versie van de toespraak en heb ik een boek gepubliceerd met de titel “Withdraw From WHO” Het is moeilijk om deze beweging te stoppen omdat het nu politiek hopeloos is om de situatie van de Japanse regering te veranderen. De boodschap die ik aan de wereld wil overbrengen is dat als Ziekte X in de toekomst uitbreekt, je nooit moet vertrouwen op het in Japan gemaakte vaccin dat in korte tijd is ontwikkeld, om de mensenrechten te beschermen in gevallen van controle die de landsgrenzen overschrijden.

Ik geloof dat het delen van de waarheid en landen zo belangrijk is en dat dit een stap is in de richting van eenheid en solidariteit. Alleen door informatie uit te wisselen tussen alle landen van de wereld kunnen we hoop vinden te midden van wanhoop. Ik hoop dat mijn verklaring jullie allemaal zal helpen om je gezonde leven en je gezin te beschermen. Hartelijk dank voor uw aandacht.

– Prof Masayasu Inoue, professor emeritus van de Osaka City University Medical School.

Via Aussie17 Substack.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Een voorbeeld uit het verledenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel33 ‘Elites’ waarvan je niet wist dat ze de wereldwijde ontvolkingsagenda pushen
Volgend artikelEU realiseert zich dat het te duur is om haar “Green Deal” te implementeren en het zich niet kan veroorloven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Het Westen/Kapitalisten zijn FAILLIET.
  De DOLLAR/EURO en de POND is in waarde aan het zakken, OPEC, Rusland, straks China, plus de BRICS landen en de BRICS aansluit landen, willen hun eigen valuta als betaal en ontvang middelen, waarde gelijk aan GOUD.
  Stel er is geen Oorlog, AMERIKA/EUROPA en LONDEN willen grondstoffen kopen.
  Hallo Rusland en/of China en of de BRICS landen plus de BRICS aansluit landen, en de OPEC Olie landen,
  Willen jullie je grondstoffen aan ons leveren?.
  Ja hoor, dat willen ze wel, maar wel betaald worden met valuta’s dat gedekt is door GOUD.
  Als je FAILLIET bent heb je NIETS, en dan aankomen met, we kunnen jullie alleen betalen met DOLLARS/EURO’S of PONDEN, ze zijn alleen niet gedekt door GOUD, de waarde is ongeveer gelijk aan WC papier, dan zullen de grondstoffen leveranciers ze netjes bedanken voor hun aanvraag, maar ze mededelen geen belangstelling te hebben.
  De Grondstoffen leverancier’s bedanken de aankopers, en doen zaken met betrouwbare afnemers, die betalen met valuta’s gedekt door GOUD.
  Wat kan een FAILLIETE WESTEN nog doen, met waardeloze valuta’s, NIETS!
  Dus hebben ze geen andere keuze dan een OORLOG te beginnen, en hopen op een overwinning, dan bezitten ze de grondstoffen, en de WERELD macht.
  Dus het FAILLIETE WESTEN zal als gekken om hun heen slaan, ZONDER VERSTAND.
  of het FAILLIETE WESTEN zal hun ARROGANTIE overboord moeten gooien, en de grondstoffen leveranciers vragen mogen we met jullie meedoen.
  Ik denk dat het FAILLIETE WESTEN gaat voor, DE DOOD OF DE GLADIOLEN.

 2. Zoveelste waarschuwing van de zoveelste expert waar wederom 0 resultaat mbt tot het dwarsbomen van de agenda uit voortkomt.

  Laat het maar gebeuren, eenmaal aan mijn deur maakt het niet meer uit en geef ik mijn leven, en neem er zoveel mogelijk mee. Dat plan zal ook nooit wijzigen.

 3. we gaan zo een horror toekomst tegemoet zonder einde als we geen halt roepen.
  je vraagt je af waarom nog oorlog voeren

  WAARVOOR VOOR WIE VOOR WAT

  dit is geen goed vooruitzicht om je op de toekomst te verheugen.
  alleen als het volk samen met alles stopt (burgerongehoorzaanheid) met wetten die vanaf corona zijn ingevoerd.

 4. Deze professor beschrijft precies hetzelfde als ik zou doen om mijn cartoonboekje te promoten. Dat boekje is bedoeld om op een meer humoristische en zelfs sarcastische manier de corona zwendel aan te tonen.

  De ‘corona’ cartoons nu ook in boekwerk verkrijgbaar via Amazon: 51 pagina’s, 20x20cm.

  https://www.amazon.nl/dp/B09YNDGDFW

  Maar het boekje is ondertussen bijna 2 jaar oud en er zijn er nog geen 100 van verkocht, dus mijn conclusie is: waarom nog moeite doen?

 5. Rond 1970 zijn de eerste proevenmet mRNA begonnen en zie waarom ze NOOIT door de tests geraakten. Rond 2012 hadden ze ongeveer dertig vaccins die er veelbelovend uitzagen. Ze namen de vier beste daarvan en vervaardigden de vaccins. Ze gaven die vaccins aan fretten, wat de beste analogie is als je kijkt naar longinfecties bij mensen. De fretten hadden een buitengewoon goede antilichaamrespons, en dat is de maatstaf waarmee de FDA vaccins goedkeurt. Vaccins worden, zoals u weet, nooit in het veld getest. Ze geven nooit 5.000 mensen het vaccin, 5.000 mensen een placebovaccin, en vertellen hen dan dat ze eropuit moeten gaan en moeten leven en kijken wat er met die mensen gebeurt. Dat gebeurt nooit. De manier waarop vaccins worden goedgekeurd, is dat de FDA mensen een vaccin geeft of dat de industrie hen de vaccins geeft, en dan een serologische reactie uitvoeren [test om] te zien: ‘Heeft u in uw bloed antilichamen tegen dat doelvirus ontwikkeld? ‘De fretten ontwikkelden zeer sterke antilichamen, dus dachten ze: ‘We hebben de jackpot gewonnen.’ Alle vier deze vaccins … werkten als een tierelier. Toen gebeurde er iets vreselijks. Die fretten werden vervolgens blootgesteld aan het wilde virus en ze stierven allemaal. [Ze ontwikkelden] ontstekingen in al hun organen, hun longen functioneerden niet meer en ze stierven. Toen herinnerden die wetenschappers zich dat hetzelfde was gebeurd in de jaren zestig, toen ze probeerden een RSV-vaccin te ontwikkelen, een ziekte van de bovenste luchtwegen die sterk lijkt op het coronavirus. Destijds testten ze het niet op dieren. Ze gingen regelrecht over op menselijke tests. Ze hebben het getest op, denk ik, ongeveer 35 kinderen, en hetzelfde gebeurde. De kinderen ontwikkelden een kampioen antilichaamrespons, robuust en duurzaam. Het zag er perfect uit, en toen werden de kinderen blootgesteld aan het wilde virus en werden ze allemaal ziek. Twee van hen stierven. Ze hebben het vaccin verlaten. Het was een grote schande voor de FDA en de NIH… Die wetenschappers herinnerden zich dat in 2012 en zeiden: ‘Dit is hetzelfde als wat er toen gebeurde.’ Dus ze kijken beter en beseffen dat er twee soorten antilichamen zijn. die door het coronavirus zijn geproduceerd. Er zijn neutraliserende antilichamen, van het soort dat je wilt, die de ziekte bestrijden, en dan zijn er bindende antilichamen. De bindende antilichamen creëren feitelijk een pad voor de ziekte in je lichaam, en ze veroorzaken iets dat… een paradoxale immuunrespons of paradoxale reactie wordt genoemd. verbetering van het immuunsysteem. Wat dat betekent is dat het er goed uitziet totdat je de ziekte krijgt, en dan wordt de ziekte veel, veel erger…Bij natuurlijke infectie sterven ze allen. Is dat toch niet het geval dan ontwikkel je auto-immuunziekten of kanker.

 6. Wij zijn de best gevaccineerde mensen en medicale ter wereld…tevens de ongezondste en meest zieke bevolking ter wereld…
  Voor mij geen vaccinaties of Big Pharma…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in