Screenshot video X

Grote boerenprotesten vinden vandaag plaats in Brussel. Duizenden mensen tonen hun ongenoegen over politici door brand te stichten en eieren te gooien naar het Europees Parlement. De wijdverspreide boerenprotesten in Duitsland hebben zich verspreid naar landen als Frankrijk, Spanje en België. Volgens lokale media namen vandaag ongeveer 1.300 tractoren deel aan het protest in Brussel, met als middelpunt het Europees Parlement.

 

Boeren in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Polen, België, Roemenië en andere landen in Europa protesteren tegen radicaal linkse regeringen door grote transportnetwerken met tractoren te blokkeren. Deze wijdverspreide populistische beweging overspoelt Europa op een moment dat overregulering, belastingen en de klimaatveranderingsagenda niet alleen het levensonderhoud van boeren maar ook dat van mensen uit de arbeidersklasse bedreigen en komt enkele maanden voordat de Europese verkiezingscyclus in juni van start gaat.

Duitsland, Italië, België en Frankrijk zijn het hardst getroffen door protesten. Naar verwachting zullen de protesten zich uitbreiden naar Spanje en Portugal.

De nieuwe premier van Frankrijk, Gabriel Attal, beloofde de boeren dinsdag noodfondsen en strengere handelscontroles op buitenlandse producten om eerlijke concurrentie te garanderen.

Maar dat was misschien niet genoeg, want de boerenvakbond in Frankrijk was niet onder de indruk van de concessies van de Franse regering. Ze moedigden hun leden aan om de strijd voort te zetten.

Bousquet-Cassagne zei:

“Jullie vechten deze strijd, want als we niet vechten gaan we dood.”

Ondertussen vertelde minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin aan het lokale tv-station France 2 dat de politie zich voorbereidde om strategische gebieden in grotere steden te verdedigen.

“Ze kunnen de politie niet aanvallen, ze kunnen Rungis niet in, ze kunnen de Parijse luchthavens of het centrum van Parijs niet in,” zei Darmanin, eraan toevoegend: “Maar laat me je nogmaals zeggen dat als ze het proberen, wij er zullen zijn.”

Volgens Armstrong Economics:

Boeren over de hele wereld protesteren tegen de toenemende regelgeving voor de landbouw. De media besteden er nauwelijks aandacht aan en als ze er wel aandacht aan besteden, zeggen ze dat de boeren protesteren omdat Rusland de aanvoer uit Oekraïne blokkeert. Dit is gewoon niet waar. De boeren protesteren tegen overregulering, belastingen en de klimaatveranderingsagenda die het voor hen steeds moeilijker maakt om succesvol in hun levensonderhoud te voorzien.

De klachten van de boeren in de EU zijn heel fundamenteel:

De demonstraties, die binnenkort Europa zouden kunnen verteren, komen in de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement in juni.

Hier zijn beelden van de protesten die zich over Europa verspreiden:

Kleine boeren zijn boos dat WEF-elites zoals Bill Gates, verbonden aan het World Economic Forum, de wereldwijde voedselvoorzieningsketen opnieuw willen definiëren, een zet die kleinschalige landbouw overbodig zou kunnen maken.

En de ontevredenheid verspreidt zich snel over het Westen. Zoals we eerder deze week opmerkten: “‘Gerommel in het Westen: konvooi van het leger van God op weg naar de grens met de VS terwijl boeren uit de EU steden blokkeren.”

  “IN BEWEGING – BOEREN BEGELEIDEN NAAR DE UITGANG”

Onrust in het Westen is een symptoom dat linkse politici totaal geen voeling hebben met de gewone man. Zet snel de volgende crisis in de rij. Is dat de uitbarsting van oorlog of een ander virus?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tienduizenden Duitse boeren komen in opstand tegen de netto-nul agenda van het WEF – Media BlackoutVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe overgang naar een nieuw tijdperk: Ruslands schaakmat tegenover de nucleaire escalatie van de VS
Volgend artikelEU keurt 50 miljard euro steun aan Oekraïne goed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Van de Nederlandse collega’s boeren moeten de demonstranten niets verwachten, prachtig de Belgische, Duitse, Franse en Schotse boeren die staan voor hun zaak, Nederland is 1 van de 3 landen die als eerste de globalistische Nieuwe Wereld Orde gaat implementeren, laf klote volk met een grote bek in de dagelijkse talkshows daardoor worden ze gezombificeert.

 2. Klimaatdictatuur gaat stap verder: dit zijn de sinistere plannen die de groene maffia voor ons in petto heeft

  De grote stroomstoringen in Amsterdam en Utrecht geven een voorproefje van onze gezamenlijke groene toekomst. Zogenoemde ‘groene energie’ is wankel en onbetrouwbaar.

  Groene goeroe Rob Jetten wil dat de burger ‘in de spits’ dimt met zijn stroomverbruik. Laten we nu en dan zijn stroomverbruik afknijpen of domweg zijn apparaten op afstand uitzetten als die te veel gebruiken.

  Dankzij de voortschrijdende digitalisering van huishoudens kan dat ook steeds gemakkelijker. Privacyregels waaronder de slimme meter werd ingevoerd, gaan spoedig overboord, meldt de Volkskrant, zodat het op afstand uitschakelen van je apparaten – als ze zogenaamd te veel stroom gebruiken – een reëel perspectief wordt. Dat houdt ons althans de Actieagenda Netcongestie Laagspanningsnetten voor, die het ministerie van Economische Zaken naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Daarin staan plannen hoe het Rijk, netbeheerders en toezichthouder ACM de zelf veroorzaakte problemen te lijf willen gaan. Spoiler: niet door hun eigen fouten te herstellen.

  Bekijk het filmpje van Cultuur onder Vuur:
  https://youtu.be/ORsk56WwKRQ

  • Welke stroomstoringen!…… Vooropgezette kutstreken uit de koker van dat volksverradertje met kaakklem wat daar met een druipende kut van machtsgeilheid aan de slippen van die vieze Nazihufter hangt!
   Rot toch op met die storing……en trap dat gore wijf terug die goot in waar ze vandaan komt.

 3. Protesteren = macht geven aan hetgeen waar je massaal tegen protesteert. Die boeren moeten zich net als ons verenigen tijdens zo’n protest en zelf een bestuursogaan opzetten dat hun in staat stelt om gezamelijk op te trekken in het totale weigeren van alles wat de overheid bepaalt. Allemaal stoppen om belasting te betalen en een landelijk netwerk opzetten om elkaar voor de gevolgen te beschermen. Één voor allen en allen voor één. Niemand arresteert ons, niemand neemt onze spullen in beslag… de eenheid die ze nu even zijn, moeten ze permanent worden. Verenig je, stel een persboodschap op en deel mee dat je SAMEN nergens meer aan meewerkt en nergens meer belasting voor betaald en dat je de gevolgen daarvan niet accepteert omdat je de rechtstaat niet langer erkent. Kijk nou gewoon met hoeveel boeren ze zijn, als die elkaar als soldaten gaan steunen om de overheid de rug toe te keren, dan stap je uit dit verrotte totaal corrupte krankzinnige systeem. EN je geeft de hele mensheid het voorbeeld hoe je samen gewoon afzwaait en als een gigantische groep het allemaal in eigen beheer neemt. Niks geen onteigeningen en faillissementen en noodgedwongen verkoop en stikstof bullshit… kom maar met politie of het leger, elke boer steunt elke boer tot aan regelrechte lokale opstanden. Met protesteren geef je de psychopaten de macht, met afzwaaien en verenigen ontneem je ze alle macht.

  Maar de leercurve is nog erg stijl.

 4. Ondertussen in Niedrichland

  Mensen worden gek, verward en suïcidaal gemaakt door de Sociale Dienst

  De aanleiding van mijn zelfmoordpoging is helder: een zoveelste brief van de Sociale Dienst Drechtsteden met nog eens aanvullende eisen, schrijft Arend in een email aan De Monitor. Journalist Teun van de Keuken, presentator van het programma, gaat op onderzoek uit.

  Arend zat in een zware periode van zijn leven: z’n relatie was op de klippen gelopen en hij was zijn werk kwijt geraakt. Alles zat tegen. Hij voelde zich eenzaam en wist niet meer waar hij het moest zoeken. Om rond te komen vroeg Arend een bijstandsuitkering aan. Hij moest allerlei documenten overleggen, wat hij deed. Maar er kwam steeds meer bij. Telkens moesten nieuwe stukken aangeleverd worden.

  Heeft dit nu als doel om mij die uitkering te onthouden of dient dit nog een functioneel doel? vraagt hij zich af. Hij moet bewijzen dat hij geen andere inkomsten heeft. Hij levert bankafschriften, rekeningen en verklaringen van overschrijvingen aan. Ondertussen krijgt hij geen geld en gaat het in zijn hoofd steeds slechter. De eisen stapelden zich op.

  Wanhoopsdaad
  De trigger voor zijn wanhoop was dat hij schriftelijk had aangegeven dat hij het allemaal niet redde en dat de reactie een brief was met nog 12 extra dingen die hij moest aanleveren en het dreigement dat hij niet aan de informatieplicht voldeed en dat hij daarom boetes tegemoet kon zien.

  Het minimum om in leven te kunnen blijven, werd hem niet gegund
  Die brief was de druppel. Hij mocht kennelijk niet bestaan. Het minimum om überhaupt in leven te kunnen blijven, werd hem niet gegund. Hij zette toen letterlijk de gaskraan open, hij wilde dood. Maar het werkte niet, hij kon gewoon door blijven ademen.

  Arend zette de gaskraan weer uit. Hij wist niet wat te beginnen en zette de tv aan. Om dat te kunnen doen, moest hij een andere stekker uit het stopcontact halen. Toen hij dat deed, kwam er een vonkje vrij en daarna een steekvlam. Zijn huis ontplofte.

  – Teun van de Keuken (journalist)

  • Totdat ze een fabriek per toeval te weinig stroom geven, of die te weinig stroomt krijgt omdat ze een dorp ofzo even zonder zetten en een foutje maken. Als je met stroom rommelt komen er ongelukken van. Voor hetzelfde geld ontploft er een fabriek met giftige stoffen.

   • Gisteren stond ik bij een tankstation ergens in het zuid-westen des lands en wilde ik net gaan tanken, toen inneens alles op zwart ging.

 5. Ik snap niet dat die t*fusagentjes niet kunnen nadenken en niet met de boeren meedoen. Die pokkeslaafjes van de politiek snappen echt niet dat ze hun eigen ondergang tegemoet gaan op deze manier. Hoe kunnen ze die psychopaten toch blijven dienen? En dat voor een rotsalarisje. Ga lekker vakkenvullen ofzo, heb je meer eer van je werk ook dan van dat domme politieagentje spelen.

 6. http://info.sharenl.org/?s=Zaden+&op.x=27&op.y=17

  Jason Taylor is van mening dat de boeren, de echte boeren in de wereld, de bron (source) zijn van alle kennis – kennis van zaden, de bodem, de seizoenen, van de onderlinge afhankelijkheid van elkaar en respect voor andere soorten, kennis van de kringloop waarbij alles van de aarde komt en er weer naar terugkeert. “Het is hun kennis die ik aan de meerderheid van de mensen wil tonen die volkomen ontkoppeld is van de bron van ons voedsel.”

  http://www.global-negotiations.org

  • “Wanneer de schuldenlast voor de boeren te hoog wordt, vorderen de grote multinationals hun land als aflossing. Dit heeft ertoe geleid dat in de laatste paar jaar 250 duizend boeren zelfmoord pleegden als gevolg van stress en faillissementen.”

  • Helaas, het resultaat van omheining, kolonisering, privatisering en globalisering is dat alle aspecten van het leven nu worden omheind: land, kennis, cultuur, technologie, water, genetica, biodiversiteit en publieke diensten als infrastructuur, gezondheidszorg en onderwijs. Alle wezens en hulpbronnen zijn tot virtuele handelswaar gemaakt.

 7. Zolang de macht beschermt wordt, hebben ze (de EU commissie/politici) toch overal schijt aan…wat is er hier in Nederland nou veranderd? ja ze hebben op de boerenvanger van Hamelen kunnen stemmen(’t is toch een stoer mens, met een sjekkie, en leren jekkie echt iemand van ons), en vervolgens gaat dat mens, en haar partij gewoon doodleuk vóór gedwongen onteigening van boeren stemmen…jammer joh, had nou maar op de enige échte oppositie partij (Fvd) gestemd, die wél de juiste rode en groene vinkjes (moties) koos.

 8. http://info.sharenl.org/?p=1843

  Het Source Project: echt duurzaam boeren

  Nu, na 50 jaar zogenaamde landbouwontwikkeling, zijn we de verscheidenheid in zaden en biodiversiteit kwijtgeraakt, worden boeren armer, gronden vernietigd en neemt de voedingswaarde van het voedsel af. Het enige dat is toegenomen is de winst van transnationale bedrijven. Wat een geweldig ontwikkelingsmodel!…

 9. Zijn die boeren waar jullie zo trots op zijn niet geïnjecteerd?

  Of zien zij ook het totaalplaatje niet en zijn ze alleen boos omdat de staat hun niet meer blijft sponsoren bij het verkloten van dieren en de aarde?

  …zomaar een vraag.

  • Wie het totaalplaatje het een beetje ziet wordt a. niet geloofd, b. via de massamedia negatief afgeschilderd, c. enzovoorts. Een een erudiet mens dat zich wat ingelezen heeft in het reilen en zeilen van de (machtsverhoudingen op) de aarde sinds – zeg- de laatste 4000 jaar, die ook nog een spelletjesfanaat is, een goed stel hersens heeft, veel vrije tijd heeft, lol eraan beleeft, een drive tot het goede heeft, en enzovoorts heeft, zal best wel over een wat groter denkraam beschikken, maar die zit als die niet aan bepaalde voorwaarden voldoet (de juiste afkomst bijvoorbeeld) gebruikelijk niet in ‘de club’ waar de spelregels gemaakt en veranderd worden, denk ik ook wel eens soms. Tis lastig.

 10. het zijn buitengewone domme flikken die de boeren belemmeren ook het leger moet de boeren steunen of binnen een paar weken heeft zelfs het leger geen eten meer, hoe aardsdom kan je als militair deze narcistische oplichters steunen, terwijl er in hun families doden zijn gevallen door deze oplichters hun vaccins

 11. Darmarin kan groots praten als de boeren er zijn wijk ook.
  maar hij vergeet dat de meeste boeren ook jagers zijn gesteunt door de jagers vereeniging die schieten ook op groot wild.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in