Foto credit: Twitter, Instagram, Infowars.com

Een video van een Canadese actrice die kort na haar Covid-prik gezichtsverlamming kreeg, gaat viraal, waarbij veel mensen verbaasd zijn over hoe zij het experimentele vaccin nog steeds promootte, ondanks haar ernstige bijwerkingen, bericht Infowars.com.

In een video van mei 2021 documenteert actrice Jennifer Gibson hoe zij Bell’s Palsy ontwikkelde die binnen twee weken na inname van de AstraZeneca-spuit de helft van haar gezicht verlamde.

“Dit is geen video die ik wil maken,” zegt Gibson, die in tranen uitbarst.

“Er is bij mij Bell’s Palsy vastgesteld, dat is verlamming aan één kant van het gezicht. Bij mij is het duidelijk de linkerkant.”

Gibson bekent dat ze het vaccin kreeg om alles weer normaal te krijgen. Voor alle duidelijkheid: de video werd opgenomen toen de Canadese regering haar burgers overspoelde met lockdowns en pro-vaccin propaganda.

“Dus ik kreeg het ongeveer twee weken na het krijgen van mijn vaccin en ik had een moeilijke tijd met het vaccin – en nog steeds denk ik – maar ik moet zeggen dat ik het opnieuw zou doen, want het is wat we moeten doen om mensen te zien.”

Gibson liet verder haar “rare glimlach” zien.

Via Instagram

Kort nadat ze de prik had genomen, maar voordat haar bijwerking aan het licht kwam, merkte Gibson op dat ze dankbaar was voor het vaccin.

In een interview met CityNews Toronto herhaalde Gibson nogmaals dat ze mensen niet zou ontmoedigen het vaccin te nemen, ondanks haar gezichtsverlamming.

Gibson lijkt de AZ-prik te hebben genomen, ondanks het feit dat Canada een maand eerder aankondigde dat het de distributie van het AstraZeneca covid-vaccin aan mensen onder de 55 jaar zou opschorten, uit vrees voor bloedstolsels.

  President Macron zegt dat hij vaccinpassen introduceert om de ongevaccineerden "pissig" te maken

De berichten van Gibson, nu voor altijd vereeuwigd op het internet, worden blijkbaar opnieuw bekeken als een schoolvoorbeeld van het Stockholm-syndroom en de effectiviteit van liberale hersenspoeling.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Erger dan de Apenpokken? Meerdere gevallen van huidziekten na COVID-19 vaccinatie verschijnen in medische tijdschriftenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSlag om Liman laait op te midden van Rusland’s aanvaarding van de regio’s (Video’s)
Volgend artikelPlan B: Oekraïense oorlog is nieuwe route naar Grote Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ofwel zijn haar hersencellen – indien aanwezig – ook ernstig aangetast, ofwel staat er een alleraardigste vergoeding van de fabrikant tegenover 🙄

 2. Jennifer Gibson. Ja, je hersens schijnen net als je gezicht in de knoop te liggen. Misschien brengt de derde, vierde of vijfde booster het gewenste resultaat.

 3. Van Charles, ook staatshoofd van Canada is op do 29.09 de nieuwe beeldenaar verschenen, die in ieder geval op iedere Britse munt gaat verschijnen.
  Zijn moeder Elizabeth Windsor is op 08.09 gaan hemelen en dit kan slechts betekenen, dat haar dood doorgestoken kaart is.
  Het ligt in de lijn der verwachting dat Charles zijn mummie gaat opvolgen als voorzitter van The Committee of 300 aka the Olympians (anno 1727). Andere Britse leden zijn o.a. zijn zuster Anne, broer Andrew (ondanks schikking van 12 miljoen met Epstein-slachtoffer), broer Edward, Elizabeths neven de hertog van Kent en prins Michael of Kent & hun zus Alexandra; prins Richard of Gloucester is ook lid.
  Stuk voor stuk adellijke klaplopers!

 4. De covid prik is gratis dan de botox. Blijft maar doorgaan iedere drie manden met covid spuitje. Het effect is nog veel beter dan de botox en fillers op dit gezicht.

 5. Ik zal niet snel een gevaccineerde zijn dood wensen maar hier maak ik toch wel een uitzondering.
  Die hebben het brein van een gelovige; al toon je hen de waarheid of feiten ze blijven zich vasthouden aan hun onzin. Weg ermee!

 6. Dit is toch het normale gezicht van vele vrouwen, als zij geen make-up op hebben of hun gezicht door een faceApp-programmaatje hebben bewerkt?
  Op de linkerfoto beide bewerkingen tezamen. Totaal onbetrouwbaar zulken.

 7. heb die filmpjes gedeeld met mn vriendin…..heb zooooo hard gelachen…serieus buikpijn van t lachen….ik kanniemeer….wat een mongolke zeg….buikpijn…man man man…kanniemeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in