De Russische autoriteiten hebben opgeroepen om het moederbedrijf van Facebook, Meta, te categoriseren als een “extremistische organisatie,” volgens een bericht van Interfax. Vladimir Poetin heeft op de regelverandering van Mark Zuckerberg, die oproepen tot geweld tegen Russen toestaat, gereageerd door Facebook en Instagram volledig te bannen.

Uit The Daily Mail,

“Rusland sluit zondag om middernacht de Instagram-dienst af nadat Meta zegt dat het Oekraïners zal toestaan berichten te plaatsen als “Dood aan de Russische indringers”:

Instagram-gebruikers in Rusland zijn ervan op de hoogte gebracht dat de dienst zondag om middernacht zal worden gesloten, nadat de eigenaar ervan, Meta Platforms, vorige week had gezegd dat het gebruikers van sociale media in Oekraïne zou toestaan berichten te plaatsen zoals “Dood aan de Russische indringers.”

In een e-mailbericht van de toezichthouder op de staatscommunicatie werd de mensen gezegd dat ze hun foto’s en video’s van Instagram moesten verplaatsen voordat het werd afgesloten, en werden ze aangemoedigd over te stappen op de eigen “concurrerende internetplatforms van Rusland.

De stap komt nadat Meta, dat ook eigenaar is van Facebook, vrijdag had gezegd dat het tijdelijk zijn beleid inzake haatzaaien in Oekraïne had gewijzigd, in de nasleep van de Russische invasie van 24 februari.

Het bedrijf zei dat het verkeerd zou zijn Oekraïners te verhinderen “hun verzet en woede tegen de binnenvallende strijdkrachten te uiten.”

Maandag heeft Adam Mosseri, hoofd van Instagram, gereageerd op de blokkade van de social mediagiganten: “Deze beslissing zal 80 miljoen mensen in Rusland van elkaar afsnijden, en van de rest van de wereld, want ~80% van de mensen in Rusland volgt een Instagram-account buiten hun land. Dit is verkeerd.”

  Waarom de Kachkovka-dam werd opgeblazen - De situatie aan de fronten Vuhlendar en Bakhmut - Zware Oekraïense verliezen

Maar Russische functionarissen hebben gezegd dat de nieuwe regels “oproepen tot geweld” tegen Russische soldaten toestaan, en op vrijdag heeft het Russische Openbaar Ministerie opgeroepen tot een strafrechtelijk onderzoek tegen Meta, waarbij het zich beroept op Russische propaganda- en extremismewetten.

Het tijdperk van het open internet is nu voorbij – Mark Zuckerberg heeft het om om zeep geholpen.

In een paar jaar tijd zijn ze van het deplatformen van “extreem-rechts” naar het deplatformen van de ongevaccineerden naar het deplatformen van heel Rusland gegaan.

Elk volk dat het Westerse regime als vijandig beschouwt, zal zijn eigen Facebook, Instagram enzovoort moeten opzetten om de waarden van zijn eigen volk te weerspiegelen (zoals China al gedaan heeft).

Het internet zal zwaar in tweeën gesplitst worden, met intelligente mensen die verbannen worden naar Gab, Telegram, 4chan en hun eigen verschillende websites, en normies die vastzitten op zwaar gecensureerde Big Tech sites waar eindeloos met hen gespeeld en gemanipuleerd wordt.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MOSSAD: “Wij weten wat er van Oekraïne zal overblijven”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTwee keer in een eeuw: Rusland wordt geconfronteerd met een vernietigingsoorlog
Volgend artikelKiev stuurt tieners naar de oorlog “met drie dagen training” – BBC
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De Russen hebben groot gelijk. Ik heb m’n account inmiddels verwijderd van facebook, ik wil er niets meer mee te maken hebben.

  • Om je blij te maken: Ik had ooit een Facebook account en heb dat verwijderd in 2014. Een paar weken geleden log ik eens in voor de grap met oude inloggegevens; et voilà allés stond gewoon nog online.

 2. Mag je dan ook haatzaaien jegens Amerika als je land binnen gevallen wordt met een speciale operatie van de Amerikaanse strijdkrachten. Ik geloof dat ik het antwoord wel weet.

 3. Admiraal Charles Richard, het huidige hoofd van het Amerikaanse Strategische Commando, zegt dat de Verenigde Staten klaar zijn om een ​​mogelijk nucleair conflict met Rusland en China aan te gaan.

  In een verklaring voor de House Armed Services Committee vertelde Richard een eng verhaal over hoe Rusland en China elk moment kunnen toeslaan, en daarom moet het militair-industriële complex zijn verdediging zo versterkt mogelijk houden.

  “Vandaag de dag worden we geconfronteerd met twee nucleair in staat zijnde bijna-collega’s die het vermogen hebben om eenzijdig een conflict te laten escaleren tot elk niveau van geweld in elk domein wereldwijd, met elk instrument van nationale macht, en dat is historisch belangrijk”, zei Richard. lees verder >>> https://www.theepochtimes.com/us-faces-nuclear-threats-from-china-and-russia-as-never-before-us-admiral_4311589.html

 4. “Deze beslissing zal 80 miljoen mensen in Rusland van elkaar afsnijden, en van de rest van de wereld, want ~”

  Wat een ongelofeloze misplaatste arrogantie!

  De beste vrienden die ik heb zitten niet op faecesboek etc.
  Dat is een hulpmiddel net zoals een pleerol. Kan handig zijn maar niet onmisbaar.

  De Russen boffen steeds meer zonder alle amerikaanse shit…

 5. Ik mis het niet want nooit gehad.
  Volgens de regel en wetgeving dient fb beoordeeld te worden als misdadige organisatie.
  Dat is inmiddels wel gebleken maarja.. niemand heeft toch wat te verbergen??

  Ongelooflijk wat een domheid alom, we verdienen dan ook niet beter.

 6. Dat facebook heeft bij een hoop mensen ellende bezorgt. Weg met die rotzooi en politiek instrument.
  Krijg ook wel eens de opmerking dan moet je op facebook kijken mijn antwoord is dan ,veeg je kont er mee af met die rotzooi.

 7. Mooi. Goed gedaan Vladimir!
  Iedereen die nu nog een account op FB heeft zou dat uit solidariteit moeten deactiveren. Er zijn genoeg andere platforms.

 8. Mensen moeten eens ophouden zich solidair te voelen met de ene of de andere kant. Geheime organisaties, Vrij Metselaars, etc. etc. Complotten gaande waar normale burgers geen idee van hebben en kennis van geschiedenis vaak niet meer dan wat ze op school geprogrammeerd kregen.

  Putin refereert foute info wb WW II. Over de gruwelijke misdaden van de bolsjevistische communisten heeft hij het nauwelijks en Stalin noemt hij niet eens.

  Talloz oorlogsmisdaden in Polen gepleegd en toegeschreven aan anderen inmiddels bewezen via wetenschappelijk onderzoek zijn door de Bolsjevieken gepleegd. De bewakers van de concentratiekampen in Polen Nazis uit de Ukraine.

  Voor het zelfde geld spelen zij onder 1 hoedje. De vernietiging van Europese staten en het gehele blanke ras het plan.

 9. Gertrude maart 14, 2022 at 16:39

  Het is voor wat (heren) een game spelletje in hun beveiligde bunkers. De meeste burgers in oost of west zitten hier niet op te wachten ze worden er nooit beter van.

 10. Alle platforms moeten onder volle controle van lokale autoriteiten staan–of gesloten worden.

 11. Europa, Rusland en China moeten ook dringend elk een eigen besturingssysteem voor PC’s invoeren, ter vervanging van Microsoft’s Windows, en een besturingssysteem voor smartphones, ter vervanging van Google’s Android en Apple’s IOS.
  Want de Amerikanen kunnen zomaar die besturingssystemen uitzetten vanop afstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in