Screenshot Brighteon video

De Franse president Emmanuel Macron is naar verluidt bang dat hij door de Russen zou kunnen worden vermoord.

Russia Today (RT) berichtte over deze onthulling en citeerde daarbij een apart stuk van het tijdschrift Marianne. Het wekelijkse nieuwsblad citeerde meerdere bronnen – waaronder enkele van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken (MDI). Het tijdschrift zocht ook contact met tipgevers binnen de veiligheidsdienst van de Franse leider en met Macrons voormalige lijfwacht Alexandre Benalla, schrijft Ramon Tomey.

“Thuis heerst de angst voor het ‘Kennedy-syndroom’, dat hij uiteindelijk zal worden vermoord,” zei Benalla, verwijzend naar de overleden Amerikaanse president John F. Kennedy, die werd vermoord terwijl hij in een presidentiële colonne door Dealey Plaza reed in Dallas, Texas, in 1963.

Volgens Benalla heeft Macron – die voor het eerst werd gekozen in 2017 – zich altijd bekommerd om zijn persoonlijke veiligheid. De Franse president had de gelederen van zijn veiligheidsdienst meteen na zijn ambtsaanvaarding versterkt. “Zodra we aankwamen in het Elysee [paleis], werd het personeel dat verantwoordelijk was voor de veiligheid van de president onmiddellijk verdubbeld in vergelijking met het personeel dat verantwoordelijk was voor de veiligheid van [Macrons voorganger] Francois Hollande,” vertelde de ex-bodyguard.

“Daar zijn twee redenen voor. Ten eerste maakt Macron contact binnen een mishandeling straal. Dan ontstaat er vanaf het begin een vorm van antipathie. Het werkt opwekkend,” zei Benalla.

Tijdens zijn periode als lid van Macrons beveiligingsteam raakte Benalla verwikkeld in meerdere schandalen. Tijdens de Gele Hesjes-protesten die in 2018 begonnen, werd hij betrapt toen hij samen met de oproerpolitie demonstranten in elkaar sloeg. “De protesten, die het presidentschap van Macron gedurende zijn eerste termijn en daarna hebben geteisterd, hebben een deuk achtergelaten,” meldde RT.

  Het einde voor Oekraïne in Bakmuth?

Medvedev hekelt Macron als een LAFAARD

“De situatie is verder verslechterd als gevolg van Macrons vastberadenheid om zichzelf te presenteren als een havik in het conflict tussen Moskou en Kiev,” vervolgde de Russische krant. Een anonieme bron “in het hart” van Macrons veiligheidsafdeling zei dat zijn veiligheidsteam in de “rode” modus werkt sinds ten minste afgelopen zomer.

“De laatste tijd provoceert hij zoveel dat hij bang is,” vertelde de bron aan Marianne. “Sinds afgelopen zomer heeft hij een aantal grote jongens aangenomen om hem te begeleiden. Zij zijn zichtbaarder en ook effectiever in het ingrijpen bij een menigtebeweging.”

Volgens het blad is Macron niet bang voor boze burgers, maar wel voor de vermeende “Russische dreiging”. Hoewel hij in het openbaar herhaaldelijk zijn bezorgdheid heeft geuit over dreigingen op “staatsniveau” die uit het buitenland komen, wijst de Franse leider alleen naar Moskou als de bron van dergelijke dreigingen. Volgens een regeringsbron heeft Macron zelfs een speciale taskforce opgericht om dit probleem aan te pakken.

“Macron is helemaal gek geworden van de Russen,” zegt een hoge ambtenaar van het MDI. “Op een ochtend kwam hij bij de inlichtingendiensten en vroeg om de oprichting van een speciale taskforce voor Russische inmenging van de ene op de andere dag. Collega’s moeten dagelijks vergaderen, en het windt ze niet erg op.”

Voor al zijn stoere praatjes over het insinueren van een mogelijke troepeninzet in Oekraïne, dienen Macrons acties achter gesloten deuren als een schril contrast. Dit leidde ertoe dat de voormalige Russische president Dmitry Medvedev de spot dreef met de lafheid van de Franse leider, wat hij ook al eerder deed. De hoon van de Russische functionaris volgde op Macrons derde uitstel van een bezoek aan de Oekraïense hoofdstad Kiev.

  Wat zeer elementaire dingen over de Russische verdediging in de Speciale Militaire Operatie

Medvedev, plaatsvervangend voorzitter van de Russische Nationale Veiligheidsraad, postte in het Frans op X: “Macron bereidt bezoek aan Kiev voor? Maar hij is een zoölogische lafaard.” Hij raadde het kantoor van de Franse president ook aan om “verschillende soorten ondergoed” in te pakken en zich voor te bereiden op een “sterke stank.”

Kijk hoe InfoWars-oprichter Alex Jones Macrons psy-op over de troepenverplaatsing van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie naar Oekraïne afkraakt.

Deze video komt van het InfoWars-kanaal op Brighteon.com.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Macron onvermurwbaar in oorlogsdreiging tegen Poetin: Rusland mag geen ‘existentiële’ oorlog in Oekraïne winnen, “we mogen niet zwak zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerreuraanslag in Moskou is wraak van VS/NAVO voor het verliezen van de proxy-oorlog tegen Rusland in Oekraïne
Volgend artikelRussische precisieaanvallen en plotselinge dood van NAVO-officieren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. This little frenchie thinks too much of himself…..he is no Kennedy. BUT, I think he should be worried that he will be assassinated by the CIA or Ukraine. Such a false flag event will immortalize little Frenchie while bringing NATO and US into war with Russia to the pleasure of the little gypsy jew, Zelensky.

  • Inderdaad. De Russen zijn niet zo gek dat ze een onpopulaire Franse havik vermoorden zodat de Fransen woedend worden en een populaire Franse havik aan de macht kan komen. Macron weet dat, maar hij heeft een voorwendsel nodig om zich tegen andere dreigingen te beschermen die hij niet durft te noemen: zijn eigen volk, dat hem rauw lust, en zijn bondgenoten en vrienden in het buitenland.

  • Een jankerd is het en hij voelt de bui al hangen. Zegt genoeg. Ik zou me voorlopig maar niet al teveel zorgen maken over wo 3 maar de instorting van het financiële systeem. Net zo erg. Maar deze stumperd probeer zijn ego te redden. Als moet hij zichzelf af laten schieten door het Legioen. Donder op Frankrijk. De zaak is aan het instorten maar ook financieel. Dan beginnen we weer opnieuw.

   • Ik zat gisteren een filmpje te kijken dat Frankrijk 450 miljard wilde vrijmaken voor bewapening. Jaja, het financiële systeem redden bedoel je. De Russen hebben ons bij de ballen.

    • De Fransen willen de Amerikanen overtreffen in hun retoriek, misschien heeft hij het al opgegeven dat hij nu extra stoer doet over geld, dat was toch nooit van de Fransen zelf. Imago, terug naar de diplomatie van debielen. Als je ruzie hebt met de strijdbare buren doe je net alsof ze in de volgende straat gevaarlijk zijn.

 2. Grote bek door Rusland ernstig te provoceren en tegelijkertijd bang zijn.
  Tja, niet vreemd dus als Macron vermoord zou worden door de Russische geheime dienst.

  • Hij probeert met eer te vluchten. Liever de dood dan gladiolen of de guillotine.

   Onze reactie heeft zich gekruist Fleur. 2 zielen 1 gedachte.

 3. Rusland zal Macron’s uitspraken wel in gedachten nemen maar hem vermoorden daar gaan ze zich niet door vernederen.
  als Macron zou vermoord worden dan is het eerder door een Afrikaans land waar hij een vuile rol heeft gespeeld.
  trouwens Rusland heeft gezegt als ze zo graag hun leger in de gehaktmolen willen laat ze maar komen.

   • Spike,
    Rusland weet dat Macron een marionet is, als Macron dit naar buiten brengt zegt dat alleen maar hoe narcistisch hij is, zonde van de kogel denken de Russen!
    Heb je die Rus horen praten in Moskou met een Franse journalist?
    Die Rus is iemand uit de Doema en spreekt geweldig Frans, die journalist praat zijn Macron na als een lakei en die Rus zegt, laat die legionairen maar komen, we maken ze allemaal af, die journalist dreigt dan dat zij nuclaire wapens hebben, die Rus, 200 stuks?
    Het is laat zo duidelijk zien dat het Westen niet kunnen accepteren dus hun koloniale, imperialisme voorbij aan het gaan is en zij tegenstand krijgen, ik weet niet meer hoe die jongen gozer die dat filmpje heeft gepost op youtube, ook gaan zij terug naar de Franse studio, en die weten zich geen raad met die eerlijke, harde Rus, die jonge poster zegt zo ga je om met imperialisten die niet willen luisteren, dit was genieten.
    FN, weten jullie dit filmpje dan zou ik willen vragen post het hier met de vertaling!

 4. Kapsones.

  Kennedy wilde vuiligheid van bv cia openbaren. Dat moest voorkomen worden. Andere reden dan onze zonen en kleinzonen de dood in jagen, in opdracht van de russen haters.

 5. Macron = Kennedy-syndromm
  Trump = Robin Hood-syndroom
  Rutte = Wilhelm Tell-syndroom
  Obiden = Gepedoverteerd Dementia-syndroom
  enz…

  Als het niet zo ernstig was allemaal zou je ze heel erg hard uitlachen.

 6. Vroeger, toen we alles rond de illumunati spannend vonden en de numeriek en symbolen probeerden te ontdekken heb ik in 2009 voorspelt dat Parijs in as zou liggen.
  Waarom? de meeste films gaan over een aanslag in Parijs.

 7. Macron is niet wakker!!
  Hij maakt de mensheid aan het vernielen!
  Hij lijkt niks op JFK!!
  Macron is van vieze links!
  Waarom verdwijnt hij niet…
  Le Pen is de beste dan Macron!
  Macron moet toegeven dat Rusland
  sterker is dan Oekraïne!
  Hij moet verliezen accepteren!

 8. NAPOLEON LITTLE’s poging om in het centrum v/d aandacht te blijven behouden? Als hij bang zou moeten zijn voor een aanslag op zijn leven dan heeft hij daar overigens sinds zijn presidentschap daar zijn eigen toedoen zelf om gevraagd vindt ik. Helaas kan een mens maar 1 keer dood… En als hij dan ergens voor ter dood veroordeeld wordt dan is het….net zoals overigens de rest van THE SWAMP… voor HOOGVERRAAD.

  Nu wat anders.
  Op YouTube zag ik net het volgende:
  Is er een NEXIT-referendum in aantocht? FVD heeft een wetsvoorstel ingediend om dit mogelijk te maken. Thierry Baudet legt uit hoe Nederland onder valse voorwendselen dreigt te worden opgeslokt door een Europese superstaat.

  00:00 Begin van het betoog
  08:40 Confrontatie: Baudet vs Klaver & Paternotte
  36:00 Vervolg betoog
  https://m.youtube.com/watch?v=qVn13VIOCGQ&pp=ygUDZnZk

  Een brilliant betoog van Thierry Baudet voor een …zoals overigens meestal het geval is als er iemand van de FvD aan het woord is… bijna lege 2de kamer. Net zo leeg overigens als de hoofden van de partij kartels en diegenen die voor die huichelende nitwits gestemd hebben tijdens de laatste verkiezingen. Na de geniepige onderbrekingen van Jetten en Paternotte (teiltje)….ging Thierry vrolijk verder met zijn betoog alsof hij er totaal niets gebeurt was…nog minder dus als het verjagen van een paar strontvliegen… Maar goed dat het allemaal op camera vastgelegd is… Een lectuur van een geleerde voor een bijna lege klas met kinderen die totaal niet konden volgen waar de goede man het eigenlijk over had…

  NANANA wij luisteren toch niet!
  BRILJANT KUDOS

  Mag ik even in uw onderbroek kijken om na te gaan of u een vagina heeft? 😂

 9. Tja wat zal ik er nog aan toevoegen, mag lijden dat hij door een American Football team, je weet wel van die grote negers van 2 meter verkracht wordt, misschien vindt hij het wel lekker dan door die tengere, oude verklede vent van hem (alleen voor het protocol) gaat ook vervelen.

 10. Wanneer je heel Europa in ellende wilt storten is het idee niet raar dat iemand je liever elders ziet gaan. Hij zegt dus min of meer zich bewust te zijn van zijn de mogelijke gevolgen van zijn handelen en neemt daar dan ook indirect verantwoordelijkheid voor. Kun je dan als President niet beter opstappen?

 11. Macron overschat het belang van Frankrijk en zichzelf volledig in relatie tot Rusland.

  Putin heeft wel iets anders aan zijn hoofd dan jongetje Macron!

 12. Macron..die 20 miljoen van zijn burgers zónder injecties, keihard weg zette als asocialen en egoïsten, met grote zwarte letters in de kranten! Een van de meest gevaarlijke verdeel en heers hitsers in onze moderne tijd! Een klein ventje.. met zo veel macht, is de kanker in een mooi land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in