Vanochtend vroeg stortte de Francis Scott Key Bridge in Baltimore, MD, in nadat een vrachtschip tegen een steunkolom was gevaren, waardoor de brug instortte. De Francis Scott Key Bridge is een belangrijke forenzenroute die de Baltimore Beltway I-695 over de Patapsco River aan de zuidkant van de Baltimore Harbor leidt, schrijft Patty McMurray.

Er zijn nog geen officiële meldingen van slachtoffers, maar er zijn onbevestigde auto’s in het water en er zijn meldingen van verschillende bouwvakkers die vermist zijn. Vanaf iets voor 5 uur EDT hebben reddingswerkers nog niemand uit het water gehaald. Een wegenwerker was op dat moment gaten aan het repareren op de brug. Twee mensen werden uit het water gered. Eén raakte niet gewond; de andere raakte ernstig gewond en werd in het ziekenhuis opgenomen. Er wordt gezocht naar zes andere vermisten.

In de video hieronder is te zien hoe de lichten van het schip uitgaan en weer aangaan terwijl het de steunpilaar lijkt te passeren. Plotseling en op onverklaarbare wijze gaan de lichten van het vrachtschip weer aan als het schip naar de steunpilaar lijkt te draaien en deze frontaal raakt.

De stroom wordt duidelijk ingeschakeld wanneer het vrachtschip de steunkolom van de Francis Scott Key Bridge raakt.

De hele overspanning van de brug stort onmiddellijk in VOOR het schip. Er zijn geen gewonden gemeld onder de bemanningsleden van het vrachtschip.

Er zijn veel vragen rond de crash, vooral over de vermeende stroomstoringen die het vrachtschip slechts enkele momenten voor de crash ondervond. De mainstream media blijft melden dat de merkwaardige botsing “een ongeluk” was.

ABC News schreef – Een havenloods en een assistent aan boord van het vrachtschip meldden stroomproblemen, meerdere alarmen op de brug en verlies van aandrijving voorafgaand aan het incident, volgens een memo van de kustwacht die ABC News in handen kreeg.

In een niet-geclassificeerd rapport van het Cybersecurity and Infrastructure Security Agency staat dat het containerschip Dali “zijn aandrijving verloor” toen het de haven verliet en dat het ambtenaren van Maryland waarschuwde voor een mogelijke botsing.

  Volksgezondheid regeringsfunctionarissen vernietigen de mensheid

Kijk hoe het vrachtschip naar de steunkolom draait in de video’s die in deze tweet worden getoond:

Moeten we geloven dat het schip alleen op de lichten vertrouwde om te zien waar het heen ging? Had het schip geen reservegenerator in geval van een stroomstoring? Hoe is het schip tegen een steunkolom op een van de meest kritieke bruggen in Amerika gebotst? Had het schip geen GPS?

Hier is nog een video van de aanvaring van het schip met de steunkolom:

Onafhankelijk journalist Lara Logan’s verslag van het “ongeluk” is heel anders dan de verslagen in de mainstream media.

Dit is wat Logan te zeggen had over het “ongeluk” van het vrachtschip met de Francis Scott Key brug in Baltimore:

Meerdere informatiebronnen: De instorting van de brug in Baltimore was een “absoluut briljante strategische aanval” op de kritieke infrastructuur van de VS – hoogstwaarschijnlijk cyber – & onze inlichtingendiensten weten dat. In termen van informatieoorlog hebben ze zojuist de VS verdeeld langs de Mason-Dixon lijn, precies zoals in de Burgeroorlog.

De op één na drukste strategische weg voor gevaarlijk materiaal in het land ligt nu 4-5 jaar plat – dat is hoe lang het volgens hen zal duren om te herstellen. De brug is speciaal gebouwd om gevaarlijk materiaal te vervoeren: brandstof, diesel, propaangas, stikstof, licht ontvlambare materialen, chemicaliën en te grote vracht die niet in de tunnels past.

Vergis je niet: dit was een buitengewone aanval qua planning, timing en uitvoering.

De twee kritieke onderdelen op die brug zijn de twee dragende pylonen aan elk uiteinde, het dichtst bij de kust. Die zijn groter, dikker en dieper dan al het andere. Dit zijn de ankerpunten en ze wisten dat het raken van één van beide een fatale wond zou zijn voor de integriteit van de brug.

Een 600 meter brug verdween in de rivier – waarschijnlijk moet er een nieuwe brug worden gebouwd. Het veroorzaakte ook zoveel schade aan de structurele integriteit van het onderste betonnen deel dat je niet kunt zien en pas zult weten als ze het puin uit elkaar halen. Structurele vernietiging waarschijnlijk absoluut.

Aanval perfect gericht.

“Ze hebben uitgevonden hoe ze ons kunnen neerhalen. Zolang je uit de buurt blijft van de tanden van het Amerikaanse leger, kun je de VS uit elkaar halen. We zijn arrogant en onwetend – een dodelijke combinatie. Obama zei dat ze Amerika fundamenteel zouden veranderen en dat hebben ze gedaan. We zitten nu in een vrije val in een achtbaan – geen remmen – alleen maar snelheid maken.”

De beelden laten zien dat het vrachtschip nooit in de aanloopstrook van het kanaal is gekomen. Je moet in het kanaal zijn voordat je die bocht ingaat. De locatie was nauwkeurig/opzettelijk: koos een bocht in de rivier waar je moet afremmen en jezelf moet vastleggen – als je eenmaal vastligt in dat gebied is er niet genoeg ruimte om te manoeuvreren.

Er had een havenloods moeten zijn om de boot te loodsen. Je mag geen obstakels nemen zonder de havenloods.

Ze kozen voor volle maan zodat ze een maximale getijdenverschuiving zouden hebben – stijgen en dalen. Er is een sterke stroming in die rivier op een normale dag en we hebben onlangs veel regen gehad, dus het water was al in een goed tempo aan het stromen.

Raak het met genoeg kinetische energie om de dragende pyloon onder de snelweg vandaan te slaan – wat de overspanning fataal verzwakt en vervolgens valt 50 procent van de brug in het water.

Als je naar al deze factoren kijkt – dit is hoe je mensen leert om dit soort aanvallen uit te voeren en er zijn nog maar zo weinig mensen in het systeem die dit weten. We hebben een Junior varsity team op het veld.

Enorme navigatiebelemmering. Enorme logistieke nachtmerrie om dit op te ruimen. Het aantal doden is tragisch, maar niet de hele maatstaf voor de aanval.

Dat soort bruggen wordt voortdurend gerepareerd – altijd ’s nachts omdat er zoveel verkeer is en ze dat overdag niet kunnen blokkeren. Dus de zorg gaat uit naar de reparateurs die te voet (uit hun voertuigen) aan het werk waren en nu misschien in het water liggen – hooguit 9 graden in deze tijd van het jaar.

Als je Baltimore afsluit, heb je de belangrijkste gevaarlijke noord-zuidcorridor (I95) doormidden gesneden. Nu moet het om de stad heen – of ergens anders heen.

Om een deel van die vracht door de tunnel te vervoeren, kun je misschien een vergunning krijgen, maar die zijn traag te krijgen en vereisen een escorte die duur is en ’s nachts moet worden uitgevoerd.

Voor elke $100 dollar die de stad in gaat, komt $12 uit de scheepvaart. Ik denk dat dit de stad Baltimore zal verlammen in een tijd waarin ze niet de middelen hebben om te herstellen.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Arctische uitbarsting is ontworpen om maximale schade te veroorzaken aan boerderijen, wegen en infrastructuur, en onderbrekingen in de samenlevingVolg Frontnieuws op Telegram

  Kunstmatige Intelligentie: Een seculiere kijk op de digitale antichrist

Lees meer over:

Vorig artikelAls meneer Patrusjev …
Volgend artikelKen je iemand die overweegt om nog een COVID-prik te nemen? Dring er dan op aan dat ze eerst deze korte video over vaccinatieletsels bekijken!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Had het schip geen reservegenerator in geval van een stroomstoring?
  Een schip heeft een nnodstroom generator die automatisch opstart op het moment van black out.
  Deze genereert dan stroom om de hulp diesels/generatoren op te starten.
  De hoofd motor start op perslucht van rond de 30 bar, als de tanks leeg zijn zijn dus de hulp diesels nodig voor de stroom zodat de startlucht compressor de tanks kan vullen.
  Ter informatie

  • In de filmpjes zie je duidelijk dat de motoren op volle kracht draaien net voor de aanvaring, dit is te zien aan de krachtige rookpluim die het schip uitstoot in aanloop naar de pijler.
   Het lijkt wel of ze extra snelheid wilden maken om de pijler met zo’n hoog mogelijke impact te raken .

 2. Het schip is gechartert door Mærsk en is verzekerd bij Britannia UK.
  Mærsk is deens, dat even onthouden.
  3 weken geleden was een zusterschip in aanvaring op de Oostzee met een onbekend vaartuig en werd vastgehouden in Odense DK, is nu onderweg naar Estland.

  Ondertussen gaat een ander spel VANDAAG ook gewoon door.
  DK moest/heeft Ukraine 19, F16’s belooft en de rest 24 stuks F16’s gaan naar Argentine voor €28 miljoen, in samenwerking met USA.
  Volgens de media heeft USA er baat bij dat ZuidAmerika beter wordt beschermt tegen China.
  Daaroverheen koopt DK nu F35’ers.
  Follow the money.

  • DK koopt F35’ers
   Datzelfde soort vliegtuig waarvan minder dan de helft vliegwaardig is in de US ?
   De rest staat aan de grond voor reparatie en een boatload aan storingen…..
   Miljarden $$$$ PER STUK?
   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   #IJzerenVuistUS #RobberBarons

 3. Er was een poweroutage door de solarstorm die paar dagen geleden aan de zon ontsnapte die in amerika en canada voor stroomstoringen zorgde.

 4. Vergelding van de Russen vanwege de Northstream sabotage van de V.S. en handlangers? Op de video is volgens mij te zien dat de schoorsteen van het schip gewoon rook uitblies wat er op wijst dat de hoofdmotor gewoon werkte. I.i.g. weer voer voor complotdenkers 😉

  • Overigens schiet mij ook te binnen dat dit een wraakactie van Israël kan zijn, omdat de V.S. een motie in de VN veiligheidsraad voor een staakt-het-vuren in Gaza niet heeft geblokkeerd. Nethanyahu heeft ooit gezegd dat het nodig kan zijn een land te bombarderen om het tot de orde te roepen, misschien roept Israël op deze manier de V.S. tot de orde om te laten zien wie er de baas is in de V.S. Speculatie natuurlijk, maar niet ondenkbaar.

  • In de video’s zie je dat de lichten branden maar geen rook uit de schoorsteen, dan gaan de lichten uit en als ze weer aangaan dan komt er opeens wel rook uit de schoorsteen. Bizar, kan i.d.d. een storing zijn geweest.

  • Toe de stroom toevallig uitviel en uit zou blijven had het schip de brug gemist hebben je ziet ze toch een scherpe bocht maken om toch de brug temaken.. toeval bestaat niet

 5. 1 Amerikaanse loodse zijn over het algemeen ruk en arrogant
  2 je ziet een black-out vervolgens de stand by generator die het overneemt
  3 grote rook pluim die er op kan duiden dat er hard achteruit gegeven wordt
  4 weer een black out dus twee hoofd generators die buiten bedrijf zijn
  5 waarschijnlijk de nood generator aan deck die het overneemt ( is beperkt in vermogen )
  6 omdat er waarschijnlijk hard achteruit gegeven wordt (zie de rook) krijg je de schroef werking erbij terwijl de druk op het roer minimaal wordt left handed propellor betekent hard SB bij achteruit en dan klap je er op de brug
  7 alles heeft minder dan 5 minuten geduurd
  Moet echt een hell geweest zijn op de brug met alle alarmen ect
  Uit eigen ervaring met black outs gewoon recht door proberen te varen maar niet gelijk hard achteruit geven dan krijg je die verdomde schroef werking erbij

  • geheel correct.
   feitelijk heeft men als alles uitvalt een aantal minuten om een plan te trekken, misschien om uiteindelijk in een stress te schieten. ik zie geen noodzaak om meteen hard achteruit te slaan en zeker niet op deze plek

  • Klopt, Piet, plus daarbij het feit dat de “remweg” van zo een schip meer dan 1 km is bij normale snelheid.
   Op onze vaarwateren moeten dit soort boten varen onder begeleiding van sleepboten, 2 om te trekken en 1 om te remmen, en die laatste vaart dan achteruit ‘hangend’ aan het sleeptouw en als er gestopt moet worden geeft die volle kracht vooruit en remt het grote schip dus af.

  • De boegshroeven alleen op bakboord werd op het laatst vol aangezet, wat er voor zorgde dat het schip richting de brugkolom ging….

 6. Hoe dan ook …
  tijd geleden, ben ik gestopt met geloven in “toeval”.
  Ook ongelukken gebeuren niet “toevallig”.

  Uiteindelijk gebeuren zaken alleen als ze GEPLAND zijn; en in de politiek is dat helmaal ZEKER.

   • Tja, na een aantal Cessna vlieglessen om vervolgens met Boeings 767’s de Twin Towers raken is ook een gevalletje “Murphy’s Law” 😉
    Het kan verkeren, zullen we maar zeggen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in