Ja, er is een samenzwering. Het is een samenzwering van de elite tegen de rest van ons. Het is al jaren aan de gang. Je kunt er veel over leren in het zojuist verschenen boek van Kees Van Der Pijl bij Clarity Press, States of Emergency [Pandemie van de angst], schrijft Paul Craig Roberts.

De elites zijn maar een handjevol, maar ze hebben alle macht in handen. Zij beheersen de tv, mainstream en social media, universiteiten, denktanks, regeringen, financiën, grootschalige productie, balies, gezondheidszorg, de meeste beroemdheden, en hebben hun eigen organisaties die bestaan uit in elkaar grijpende directoraten zoals Bilderberg, Atlantic Council, Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, de G30 groep van voormalige presidenten van centrale banken, World Economic Forum, de Wereldbank, het IMF. Dezelfde mensen maken deel uit van bedrijfsbesturen en de hoogste leidinggevende rangen van grote bedrijven.

Het vergaren van macht verliep in vele stappen. Tijdens het Clinton-regime in de VS bijvoorbeeld werden de diverse en onafhankelijke media geconcentreerd in 6 handen. Zes megabedrijven kregen toestemming om 90% van de Amerikaanse media op te kopen. De concentratie van de media ging in tegen alle Amerikaanse tradities. De regulering van industrieën werd afgeschaft op basis van Alan Greenspan’s edict dat “markten zelfregulerend zijn”, en regulerende agentschappen werden marketingagenten voor voorheen gereguleerde industrieën zoals de farmaceutische industrie. De Sherman Anti-trust Act werd een dode letter wet op grond van de bewering dat in de wereldeconomie alleen de zeer groten konden concurreren. Zo kwam monopoliecontrole in de plaats van de markteconomie.

  Boerenzoon Jouke die bijna werd doodgeschoten door een politieman spreekt zich uit

Van Der Pijl legt uit hoe de verschillende elitenetwerken – transnationaal, financieel, gouvernementeel, etc. – naar een gemeenschappelijke agenda toewerken. Ondertussen gebruikt de elite haar controle over ideeën, communicatie en entertainment om ons, plebs, onder elkaar te laten vechten: Republikeinen vs. Democraten, Liberalen vs. Conservatieven, racisme, vrouwenrechten, transgenderrechten, abortusrechten, en afgeleid met Russische dreiging, Chinese dreiging, Terroristische dreiging. De echte dreiging blijft verborgen en onopgemerkt.

Misleiding van het volk is de prioritaire taak van alle Westerse regeringen, gesteund door inlichtingendiensten, IT-bedrijven en media.

Van Der Pijl noemt namen. Zo weerspiegelt de stuurgroep van de Bilderbergconferentie het heersende machtsblok: Eric Schmidt (Google), IT-bedrijven (Palantir) en ondernemers (Peter Thiel), de Belgische bankier en mediamagnaat Thomas Leysen, directeuren en leidinggevenden van financiële instellingen (Lazard, Deutsche Bank, de Wallenberg-investeerdersgroep in Zweden), Henry Kravis van het hedgefonds Kohlberg-Kravis-Roberts. Leysen is lid van de Trilateral Commission, Friends of Europe, en de Bilderberggroep.

Deze groep staat in verbinding met andere groepen, zoals de Cercle de Lorraine. Onder de leden is Christian Van Thillo, die eigenaar is van praktisch de gehele Belgische en Nederlandse krantenmarkt. Van Thillo is ook directeur van de Duitse uitgeversgroep Bertelsmann. Een ander lid, graaf Maurice Lippens, heeft banden met Friends of Europe, een groep waarvan onder meer voormalig Belgisch premier Guy Verhofstadt en voormalig Europees commissaris Neelie Kroes lid zijn.

De Franse, Amerikaanse en Britse media zijn eveneens geconcentreerd. Al deze eigenaars zijn bijeengebracht via elite-organisaties.

Denktanks worden gefinancierd door het militair/veiligheidscomplex en de bedrijven. Het doel van denktanks is om studies te leveren die de belangen van hun donoren bevorderen – Northrop Grumman, Raytheon, Boeing, Lockheed Martin, Airbus, het Pentagon, de luchtmacht, het leger, het ministerie van Binnenlandse Veiligheid, het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Dankzij PCR-test bedrog: pandemie voor de machtsuitbreiding van de elites

De grootste begunstigde is de RAND Corporation die meer dan een miljard dollar ontving. Andere begunstigden van militair/veiligheidsgeld zijn het Center for a New American Security, waarvan Victoria Nuland, de huidige staatssecretaris, de CEO was, de Atlantic Council, het German Marshall Fund, het Center for Strategic and International Studies, waar ik een tiental jaar de William Simon-leerstoel in politieke economie heb bekleed en Henry Kissinger en Zbigniew Brzezinski mijn collega’s waren. Ik liet de kans voorbijgaan om een goed beloonde intellectuele dienaar te zijn voor de heersende elite. Ik vocht met hen en moest de leerstoel verlaten. Niet lang daarna werd ik om dezelfde reden uit mijn mediafuncties gezet. Voor dissidenten van de officiële narratieven is het onmogelijk geworden om carrière te maken in de westerse wereld.

Het boek van Van Der Pijl is kort, 287 pagina’s, maar het staat boordevol informatie, wat de lezer kan zien aan het feit dat dit mijn derde artikel over het boek is. Niet elke bladzijde zal je aandacht vasthouden en zijn algemene visie zal niet iedereen bevallen, maar het bewijs dat hij levert laat zien hoe de elite de macht vergaart en gebruikt.

De elite regeert ons allen. Zij subsidiëren de conservatieven wier patriottisme “America First” en oorlogen tegen georkestreerde vijanden ondersteunt. Ze subsidiëren de linkervleugel wiens beschuldigingen de aandacht afleiden van de geheime agenda. Zij subsidiëren liberalen wier ideeën dienen om de samenleving te deconstrueren en te verzwakken en het voor de elite gemakkelijker te maken om te veroveren.

Het overgrote deel van de Amerikanen en Europeanen tast in het duister en begrijpt niet dat hun leven dag na dag meer onder controle komt te staan om de weg vrij te maken voor agenda’s waarvan zij zich niet bewust zijn. Het lezen van het boek van Van Der Pijl zal de onwetenden helpen begrijpen wat er aan de hand is.

  '100% digitaal': WEF beveelt overheid om contant geld voor 'niet-gelicentieerde personen' te verbieden

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende videoVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBrief van een bezorgde vader aan zijn zoon – “De Regeringen van Nederland en van Europa hebben een hele andere agenda. Ze willen staatsslaven creëren”
Volgend artikelKarma slaat weer toe nu 5 jonge dokters “plotseling en onverwacht” sterven, waaronder nog een bij een privé vliegtuigongeluk 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Wat te denken van vermogensbeheerders als BlackRock, Vanguard en State Street die in samenwerking met de Centrale Banken de hele wereld opkopen met helikoptergeld?

 2. De oplossing is niet zo moeilijk het is de club van 300 die dit gepland heeft met hun puppets erbij.

  300 tegen de gehele mensheid , reken maar uit, een walvis tegen een guppy als de mensen dat beseffen is het in 1 dag over…

  Zoals David zegt .. Ze hebben alleen macht omdat wij GELOVEN dat ze macht hebben..

  Kijk wereldwijd THE GREAT AWAKENING is er, nu alleen nog even doorpakken en dan heerlijk samen werken aan onze GREAT RESET waar deze satans cabalhonden voor eeuwig hun ¨macht¨ kwijt zijn.

 3. 1% control the world
  4% are their puppets
  80% are asleep
  ———————————————-
  15% know and try to wake the 80%
  ———————————————-
  The 1% use the 4% to prevent the 15% from waking up the 80%

  Maar gebruik je eigen cijfers…

  • Ik zou zeggen kijk eens wereldwijd hoeveel mensen er op staan dus die 15 procent klopt allang niet meer trolletje…

   Heerlijk mensen proberen te ontmoedigen dat doen trolletjes graag, he jossi.

   Droom verder jongen en kijk naar ook jou ondergang , trolletjes moeten in hun grot gaan zitten waar ze thuis horen…

 4. Ik ben net begonnen aan het boek, hoogst interessant
  en heel goed geschreven. Het duurde lang voordat ik het
  had, het was in herdruk, bewijst de populariteit, gelukkig!
  Inge

 5. …om de omvolking te laten lukken meoten er op korte termijn veel Europeanen verdwijnen….dus dat hier sprake is van opzet van het begin tot het einde is helder en klaar…..

 6. Pandemie van de angst? Zeker nooit gehoord van de vele boeken van Robin de Ruiter. Hij was de allereerste in Nederland die bekendmaakte wat er thans wereldwijd plaatsvindt en wat ons nog te wachten staat. Zijn eerste boek werd al in 1989 in het Spaans uitgegeven. Alles duidelijk beschreven, inclusief de huidige lockdowns. Waarom word deze auteur in Nederland bijna nooit genoemd. Andere schrijvers maken wel misbruik van zijn informatie en boeken én strijken met de eer. Een zekere heer BIZAR pleegt zelfs plagiaat! Dat geldt ook voor het internet.

  Volgens de Ruiter is het niet slechts het WEF van Klaus Schwab die alles organiseert, maar 36 UR-Loges. Deze controleren ook de WEF. Politici zijn in het geheim lid van deze loges. Daar krijgen ze hun opdrachten om de plannen uit te voeren.

 7. Het echte probleem mag je niet noemen. Maar ze zijn al eeuwen lang een doorn in het oog en daardoor al meer dan 1000 keer verdreven uit steden en zelfs landen. De laatst bekende keer was bij onze oosterburen. Sindsdien is het benoemen van dit probleem een stuk lastiger geworden.

  Het is redelijk eenvoudig om te zien wie dat zijn, want elke belangrijk schakel in de economie en politiek is in hun macht. Ze geven het zelf ook toe dat ze genocide willen. Hun ideologie schrijft dat ook voor.

  De manier waarop ze het doen is onomstotelijk aan te tonen, want ze hebben daar gedocumenteerde protocollen voor. Zo goed als alle ellende in de wereldgeschiedenis is terug te herleiden naar deze groep mensen. Als zij er niet waren geweest was de kans op wereldvrede en welvaart voor iedereen een stuk eenvoudiger geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in