Rechter Napolitano is veilig aangekomen in Zwitserland en dankzij het wonder van het internet kon hij zijn uitzending doen zoals gepland. We bespraken Bakhmut en de Oekraïense inval aan de Russische grens bij Belgorod. Het Westen is wanhopig op zoek naar een zinvolle discussie of beoordeling van de Slag om Bakhmut, omdat het zo’n gigantisch verlies was. Denk eens na – een kleine “particuliere” paramilitaire troepenmacht, gesteund door een voormalige chef-kok zonder militaire ervaring, dwong het door de NAVO opgeleide en bevoorrade leger van Oekraïne zich terug te trekken, schrijft Larry Johnson.

Dit is een zeer belangrijk punt. De conventionele militaire doctrine bepaalt dat een leger dat een ingegraven strijdmacht aanvalt, minstens drie keer meer soldaten nodig heeft dan de verdedigende strijdmacht. Het lijkt erop dat Rusland erg onconventioneel is. De 32.000 strijders van de Wagner Group versloegen een Oekraïense troepenmacht die meer dan 120.000 man inzette, waarbij de Oekraïners 70% slachtoffers leden. Rusland schrijft nieuwe hoofdstukken voor militaire academies en oorlogscolleges over het aanvallen en verslaan van een numeriek superieure troepenmacht die zich in vestingwerken verschanst. Rusland vocht niet tegen Afghaanse herders of Iraakse stamleden gewapend met AK-47s. Het nam het op tegen een NAVO-proxy, uitgerust met moderne wapens, en versloeg die. Er is niet genoeg lippenstift in de wereld om dit varken mooi te maken.

Na mijn interview met de goede rechter sprak ik met een gepensioneerde CIA-vriend die me inlichtte over de personeelsramp die de CIA aan het veranderen is in een volledig woke instelling. Dertig jaar geleden moest een aspirant-werknemer slagen voor een leugendetectortest en drugsvrij zijn. Eerder gebruik van marihuana of andere recreatieve drugs kon een struikelblok zijn. Dat was toen. En nu? De CIA vraagt alleen of de sollicitant wiet heeft gerookt of andere illegale drugs heeft gebruikt in het jaar voorafgaand aan de sollicitatie. Het zou me niet verbazen dat wanneer een voormalige drugsgebruiker aan boord komt, er voor hem of haar geen belemmering meer is om verder te gaan met zijn of haar guilty pleasure of buzzed (hopelijk niet op het werk).

  Voordat we gelijktijdig in oorlog raken met Rusland en China, moeten we het nucleaire machtsevenwicht bekijken...

Nog verontrustender is de huidige aanwervingspraktijk – in een recente klas voor nieuwe analisten kwam 92% van de nieuwe aanwervingen uit één staat. Als u Alabama of Virginia had geraden, had u het mis. 92% van de analisten komt uit een van de meest liberale staten van de Verenigde Staten. Het agentschap verwelkomt de “Woke meute” en schuwt mannen en vrouwen met traditionele waarden. Als u conservatieve waarden aanhangt, hoeft u niet te solliciteren. U wordt waarschijnlijk niet aangenomen.

Ik heb al eerder geschreven over de druk die CIA-managers ondervinden wanneer zij de jaarlijkse evaluatie van hun werknemers schrijven, die een sleutelrol speelt bij het bepalen wie promotie krijgt. Als een werknemer een minderheid is of openlijk homoseksueel of transgender en niet wordt bevorderd, moet de manager een verklaring schrijven waarom hij of zij die persoon niet heeft bevorderd. Raad eens wat er gebeurt? Mensen krijgen promotie vanwege hun sociale social justice-status in plaats van vanwege de kwaliteit van hun werk. Is het een wonder dat de kwaliteit van het analytische product van de CIA bezwijkt onder de politieke druk?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens zelfmoordoffensief bloed leeg terwijl de CIA haar verstand verliestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse oorlogen na 9/11 veroorzaakten 4,5 miljoen doden en 38-60 miljoen ontheemden, blijkt uit onderzoek
Volgend artikelGroeiend gevaar voor een directe confrontatie tussen de NAVO en Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Heel belangrijke bronnen :
  – Judge Napolitano
  – Scott Ritter
  – Larry Johnson
  – Douglas McGregor

  Dank, FrontNieuws.

 2. ben bijna, volledig akkoord..want zowel U als ik en bev ROMMEL !!! anders stonden we alleen..en zogoed als onwetend !!

 3. Dit is niet alleen een probleem voor de cia, maar wereldwijd. De hoeveelheid mollen, trollen en kwaadaardige sukkels die rondlopen binnen organisaties is schrikbarend. Vroeger moesten die gewoon hun muil houden en doorwerken of oprotten. Tegenwoordig wordt er serieus naar geluisterd en wordt hun voorgestelde beleid uitgevoerd.
  En ook hier is er niet genoeg lippenstift om dit varken mooi te maken 🐷🐽🐷

 4. Bij deze, heb ik mijn bedenkingen over de correctheid van de informatie.
  niet alleen de Woke, zit aan beide kanten van het veld, misleiding.

 5. Alsof het alleen maar aan die transgendermode ligt, de VS staat gewoon stil in zijn tijd, op diverse vlakken is de VS gewoon een derde wereldland, dat zal nog meer veranderen als de de-dollarrisering door gaat zetten, op het militaire vlak staan zij al 0-3 achter dus tel uit je winst, de transgendermode is bijzaak, voor mij is dit niet de reden van het verval van de VS!!!

  • De trans is niet oorzaak, maar symptoom.
   USA is al ten onder gegaan; weleens een video van de straten van San Fransisco gezien? Dat is echt USA.
   Een gedegenereerde perversie, die door en door decadent is en op het punt staat te klappen.

 6. Als je de geschiedenis van alle acties en de doctrine van de CIA op een rijtje zet geeft dit wel een heel erg onschuldig beeld van de CIA.

  Deze geheime dienst is de opvolger van de OSS die vol zat met ex-nazi’s. Ze zorgen over de hele wereld voor opstanden, revoluties, beheren de drugs-, vrouwen- en wapenhandel. Om nog niet te spreken over experimenten met mind-control, ziekten, psychedelica etc etc.

  Je denkt toch niet serieus dat ze nu alleen woke snowflakes aannemen om om te bouwen tot evil prins Bernard type geheimagent? (FYI pr. Bernhard stond model voor 007).

  De werkelijke geheime diensten zijn veel sinisterder en hebben connecties die zelfs regeringshoofden niet mogen weten.

  Die watjes worden misschien ingezet als internet trollen en influencers. Of ‘journalisten’ bij de media.

  • Disciplus,
   Mooi jouw bijdrage, de moorden op de Kennedy broers zijn gebeurd omdat zij de macht die ging ontstaan boven de President en zijn regering en zij dat wilden tegenhouden, de CIA heeft gewoon 2 Presidenten vermoord die gekozen waren door het volk, ach de lijst is eindeloos van deze organisatie, de Katholieke Kerk net als de VS hebben duizenden Nazi’s geholpen en nu herhalen zij hun gedrag wederom, Azov en zijn Nazi vrienden steunen zij met alles, de VS, de gewone media en bevolking hebben veelal geen idee dan dat zij vrijheid en democratie vertegenwoordigen maar zij staan al zeer lang voor alles wat slecht is, ik kots op dat hele land, zijn binnenlandse en buitenlandse beleid, wat een viezerikken, intens gemeen, wat voor woorden moet je eraan geven, de echte woorden zijn niet toereikend denk ik, slechter dan slecht, zij houden met contrarevolutionairen alle goeds tegen en staan voor het oude reactionaire, het duivelse, het feodale, dat is mijn mening althans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in