De afgelopen week hebben Oekraïense functionarissen erop aangedrongen dat het lang beloofde tegenoffensief wordt uitgesteld totdat het Westen meer tanks, munitie, artillerie en andere wapens kan leveren. Maar het aantal Oekraïense aanvallen op Russische stellingen is merkbaar toegenomen. Deze aanvallen werden blijkbaar uitgevoerd als een symbolisch gebaar om tegemoet te komen aan de westerse eisen dat Oekraïne iets doet tegen de Russen, schrijft Larry Johnson.

U kunt zien dat de Oekraïense aanvallen een flop waren door de zeer ingetogen berichtgeving hierover in de westerse pers. John Helmer van Dances With Bears geeft een grimmige samenvatting van de inspanning:

Op 12 mei, op de eerste dag van hun schema, werden 1.725 Oekraïense mannen gedood aan het Donbass-front. Dit is het ergste aantal militaire slachtoffers per dag sinds de Amerikaanse staatsgreep in Kiev de oorlog in februari 2014 begon.

Volgens de Financial Times zijn deze doden niet gevallen. In plaats daarvan luidt de kop: “Oekraïens tegenoffensief krijgt vorm met eerste overwinningen rond Bakhmut”. De Washington Post kondigde hetzelfde aan: “Hoe Oekraïense troepen Rusland de overwinning in Bakhmut ontzegden op Overwinningsdag”. De New York Times herhaalde: “Oekraïense opmars bij Bakhmut legt breuklijnen in Russische strijdkrachten bloot”. Volgens deze propaganda waren deze successen aan Oekraïense zijde bloedeloos.

Een NAVO-veteraan merkt op: “Een heel regiment is vernietigd. Dit is cynische handel in vlees.

Wat er in feite op het slagveld gebeurde waren tientallen Oekraïense troepenbewegingen in verschillende richtingen langs een front van meer dan negentig kilometer.

Volgens de NAVO-veteraan “is dit meer een propaganda-offensief dan een echt offensief. Ze hebben genoeg uitrusting, munitie en mankracht bij elkaar geschraapt om een nauwelijks hoorbare tactische knal te geven. Het is een klap waar niets achter zit. Die jongens zijn al dood. Dit is niet eens wensdenken. Het is cynische handel in vlees.”

Helmers verslag valt samen met recente berichten op Oekraïense Telegram-kanalen van rij na rij verse graven in drie Oekraïense steden – Khmelnytskyi, Cherkassy en Transkarpatië. Als een foto meer zegt dan duizend woorden, dan zijn deze videoclips een bibliotheek aan boeken waard.

Covid en Poetin zijn geen bedreiging voor uw vrijheid; mensen als Schwab, Gates en Trudeau zijn dat wel


Begraafplaats Khmelnytskyi


Begraafplaats Cherkassy


Begraafplaats Transkarpatië

Op een gegeven moment zal Oekraïne geen mannen meer hebben om te begraven. Rusland, als u goed hebt opgelet, heeft de afgelopen tien dagen militaire en logistieke doelen in heel Oekraïne bestookt met een onophoudelijk spervuur van raketten en bommen, en het ziet er niet naar uit dat het ophoudt.

Tegelijk met de Russische bombardementen op het Oekraïense leger heeft de CIA naar verluidt een rekruteringsvideo uitgebracht die Monty Python waardig is. Er is maar één probleem. De CIA is blijkbaar bloedserieus als het erom gaat een aantal trieste Russen ervan te overtuigen de schone metro’s van Moskou te verlaten voor de met stront bedekte straten van San Francisco:

CIA probeert Ruskies te rekruteren

Hier is de Nederlandse vertaling:

Dit is het … leven waar ik van droomde. … Het pad dat ik voor mezelf heb gekozen
mezelf. … Waarom is het leven van sommige mensen waardevoller dan dat van anderen? … En wie beslist dat? … Een held zijn betekent verdragen. … Maar dit verdragen … betekent immers niet tevergeefs verdragen. … De beste manier om te voorkomen dat een gevangene ontsnapt. … Is ervoor zorgen dat hij nooit te weten komt dat hij in de gevangenis zit. … Leugens brengen ons gemakkelijk in verwarring. Maar we weten wat onze werkelijkheid is, de werkelijkheid waarin we leven, en de werkelijkheid waarover we fluisterend praten. … Ik geloof niet in revolutie. … Het ware leven vindt plaats waar onmerkbare veranderingen plaatsvinden in de ziel van mensen. … Onzichtbaar voor mijn land, maar niet voor mij. … Ik zal het ware leven leiden. … Dit is mijn Rusland, dit zal altijd mijn Rusland zijn; ik zal standhouden, mijn familie zal standhouden, en wij zullen waardig leven, dankzij mijn daden.

Welke buitenlander met een greintje denkvermogen zou zijn of haar leven in handen willen leggen van idioten die deze oproep deden om zich aan te melden bij de CIA? Ik kan u het antwoord geven: NUL. Net als Mark Baum (een personage uit de film The Big Short):

Professor Trenin: Een jaar later - Dit is hoe het Oekraïne-conflict de wereldorde verandert


The Big Short

Ik moet de Russische inlichtingendienst een pluim geven. Ze sloegen meteen terug met een trol om alle trollen te verslaan. Het is hysterisch:

Backup:

Als u nog bewijs nodig had dat de moderne CIA een clownsshow is die meer voorbereid is om een stripshow met travestieten op te voeren dan om degelijke analyses te maken van de intenties van Rusland of China, kijk dan eens naar de bovenstaande “wervingsvideo”. Ongelooflijk!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland heeft het wettelijke recht om Duitsland binnen te vallen, maar zal dat niet doen omdat het niet agressief is: Duitse politicusVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische Ministerie van Defensie: “De Kinzhal die het Patriot-raketsysteem raakte, vernietigde de radar en 5 lanceerinrichtingen”!
Volgend artikelHet Kiev feest is voorbij, de handschoenen zijn uit 
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. De KGB advertentie een zeer leuke en vooral de waarheid over de USA steden , ja die stinken en bij hoek poep Heb de documentaire gezien .hoe de armen en junkies leven op straat en hoe de voorsteden er uitzagen van bv Detroit 1 grote open riool straten in Afrika zien er beter uit .
  Dus Joe meer geld pompen in je oorlog met Rusland dan is het niet van straten zien er beter uit in Afrika maar Landen in Afrika zien er beter uit dan USA , Hhahahaha zielig volkje

 2. Het interessante (en trieste) is eigenlijk dat net als in vele andere conflicten, de VS weer eens zelf niet aan het front staat maar de hele tijd andere volken aan het mes gerijgt worden, de Russen die vechten voor hun land. De Amerikanen sturen wat geld en 3 keer te dure wapens en Oekkies worden en mass vermoord.
  En de Lithauers staan al te trappelen, waarom (ik ken er een paar) als het mis gaat is er de VS die ons komt redden, waarschijnlijk staat geschiedenis niet meer op het onderwijs programma.
  Maar die vertellen ook dat het door de amerikanen zo gaaf geworden is in hun land, ik meen 25% met de noorderzon vetrokken op zoek naar een beter leven, maar gelukkig is het allemaal Poetins schuld.
  Denk eens aan Saigon hoe de laatsten die mee mochten nog met helicopters van de ambassade gehaald werden, of Afghanistan, maar de laatsten aan de vliegtuigen hingen en de dood invielen, nee de noord osostelijke staten zijn er van overtuigd dat iedereen te hulp komt als ze het redden om de beer genoeg te treiteren.
  Kleine side note: het zijn vaak die niet in het land zelf leven of die de prive jet volgetankt hebben staan die de grootste bek hebben.

 3. De hoofdrolspelers bepalen het beleid,
  Niet de volken,
  Er zijn geen slechte/ goede volken.
  Wel mensen met intenties die het eigen belang dienen ten koste van anderen.

  Deze voeren (niet) vrijwillig het beleid uit.

 4. Het is in en in triest wat daar gebeurd! Een hele nieuwe generatie weg, dat is toch verschrikkelijk?
  En waarvoor? Dat is nog triester! Voor niets en niemendal. Dit gaat niet alleen op voor Oecrainie maar ook
  voor Rusland. Macht, Geld, het draait nergens anders om. Net als onze onvolprezen Herr Rutte!
  Volgens mij loopt hij over “rode” lopers met een enorme erectie! Duidelijk een machtswellusteling!
  Zullen we hem ooit kwijtraken? Zal hij ooit voor het trubunaal komen? Neen natuuuuuurlijk niet net als ons onvolprezen “koningshuis” ooit voor het gerecht verantwoording zal moeten afdragen! NOOIT of te nimmer!
  Wij zijn slaven, niets minder en deze dienen hun bek te houden! Amen.

 5. Wie graaft al die putten voor die lijken..die kruisen en bloemen..kost ook een massa geld..van wie het komt ??…van Ons de gewone man/vrouw…in heel Europa en Amerika…maar goed, er zijn hoe dan ook wat minder verkrachters op straat…neen ik heb geen medelijden..oog om oog…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in