© Freepik

Bij de hervatting van het Europees Parlement op maandag 13 september 2021, met als eerste agendapunt een debat over gezondheid en ziektepreventie, gevolgd door een stemming op dinsdag, werd aan alle leden van het Europees Parlement en naar de uitvoerend directeur van het Europees Geneesmiddelenbureau een kennisgeving van aansprakelijkheid voor schade en overlijden ten gevolge van COVID-19-vaccins afgeleverd, schrijft Doctors4covidethics.org.

De aanmaning ging vergezeld van een samenvatting van de meest recente wetenschappelijke gegevens over de wisselwerking tussen vaccins en het immuunsysteem, en van een brief van overlevenden van de Holocaust die een stopzetting van het vaccinatieprogramma en een einde aan de onwettige medische dwang eisten.

In de brief, die vergezeld gaat van ondersteunende documentatie, staat te lezen:

3 september, 2021

Deze Kennisgeving van Aansprakelijkheid is aan u persoonlijk afgeleverd.

In maart 2021 waarschuwden wij u en de wereld voor het feit dat de goedkeuring van de zogenaamde op genen gebaseerde COVID-19 vaccins voorbarig en roekeloos was, en dat hun toediening menselijke experimenten in strijd met de Neurenberg Code. Onze bezorgdheid over de potentiële gevaren van de experimentele middelen waren gebaseerd op de algemene leerboekkennis van immunobiologie en geneeskunde.

Eenvoudige redenering leidde tot de vooruitziende blik dat toediening van de middelen zou leiden tot veelzijdige pathologische gebeurtenissen, die onder andere zouden leiden tot levensbedreigende trombo-embolische voorvallen. U werd opgeroepen om het vaccinatieprogramma op te schorten totdat deze problemen op een bevredigende wijze waren opgelost.

Dit verzoek werd genegeerd en het vaccinatieprogramma is op wereldwijde schaal uitgerold, met catastrofale gevolgen die u, naar wij aannemen, bekend zijn. Onze oorspronkelijke angsten zijn bevestigd en verdere paden die leiden tot letsel en dood door de experimentele middelen zijn in 2021 blootgelegd door nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen. De haast om eerst te vaccineren en later onderzoek te doen heeft u in een positie gebracht positie gebracht waarin het COVID-19 vaccinatiebeleid nu volledig losstaat van de relevante bewijsbasis.

  De mRNA rode vlaggen wapperen steeds hoger

De huidige stand van zaken is samengevat in het bijgevoegde document.

Terwijl u uw volgende stappen overweegt in het verplichten van een vaccin dat door de wetenschap contra-indicatief is, vragen wij uw aandacht op recent gepubliceerde Freedom of Information verzoeken, die grove nalatigheid onthullen in het goedkeuringsproces voor het COVID-vaccin, waaronder het misleiden van de Commissie voor Geneesmiddelen voor menselijk gebruik over de vraag of er een onafhankelijke verificatie had plaatsgevonden van de gegevens van vaccinatieproeven.

Hulpeloze en weerloze kinderen worden nu het slachtoffer van de godslasterlijke en nalatige gereguleerde vaccinatie-agenda. Wij klagen u aan voor het actief of stilzwijgend effenen van de weg naar de tweede holocaust van de mensheid. Dezelfde aanklacht is onafhankelijk ingediend door overlevenden van de eerste Holocaust en hun families.

U wordt er hierbij op gewezen dat u persoonlijk en individueel verantwoordelijk wordt gehouden voor het veroorzaken van voorspelbare en vermijdbare schade en dood door COVID-19 vaccins, en voor het steunen van misdaden tegen de mensheid, gedefinieerd als daden die opzettelijk worden gepleegd als onderdeel van een wijdverspreid of systematisch beleid, gericht tegen burgers, gepleegd ter bevordering van het staatsbeleid.

De ernst van uw daden wordt nu aan de wereld getoond. In het belang van uzelf en uw en uw families, sta op en reageer. Of ga de geschiedenisboeken in met onuitwisbare schaamte en schande.

Ondertekend,

Artsen voor Covid Ethiek
Cc: Rechtsanwaltskanzlei Dr. Reiner Fuellmich

De volledige aankondiging met ondersteunende documentatie, is hier in een pdf download.

Doctors for Covid Ethics omschrijft zichzelf als een organisatie van honderden artsen en wetenschappers uit alle hoeken van de wereld.

  Artsen voor de Waarheid: "In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen"

Op haar website staat:

We hebben drie brieven geschreven aan het Europees Geneesmiddelenbureau, waarin we dringend waarschuwen voor de korte- en langetermijngevaren van Covid-19 vaccins, waaronder stolling, bloedingen en afwijkingen van de bloedplaatjes. We begonnen voor het eerst te waarschuwen voor bloedgerelateerde risico’s voordat mediaberichten over stolling over de hele wereld tot schorsing van vaccins leidden.

Bij gebrek aan cruciale veiligheidsgegevens eisen wij de onmiddellijke terugtrekking van alle experimentele, op genen gebaseerde Covid-19 vaccins.

Wij zijn tegen vaccinpaspoorten, die een bedreiging vormen voor de volksgezondheid en in strijd zijn met Neurenberg en andere beschermingen. Wij waarschuwen dat “gezondheidspaspoorten” dwingende druk uitoefenen op burgers om zich te onderwerpen aan gevaarlijke medische experimenten, in ruil voor vrijheden die ooit mensenrechten waren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Laatste overlevende aanklager van Neurenberg-processen vertelt degenen die nu terugvechten tegen medische tirannie: “Geef nooit op”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJonge vrouw is er kapot van nadat haar kleine zusje sterft als gevolg van één enkele dosis van het Covid-19 vaccin
Volgend artikelVirus standaardwerk uit 2013: Corona-vaccins kunnen een versterkend effect hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Hopelijk komt er vlug een doorbraak .. hopelijk kunnen ze eindelijk iets tegen die gruwel beginnen en doen stoppen .. want vele mensen leven al meer dan een jaar lang in verdriet, angst, onzekerheid, eenzaamheid e.d. .. d.i. een toestand wat niet heel lang vol te houden is. We worden als melaatsen, egoïsten behandeld, terwijl onze harten juist op de juiste plaats ligt tegenover onze medemens. We houden van mensen .. willen niemand kwaad doen .. en we worden aan ’t kruis genageld. Dus, ja, hopelijk komt die doorbraak!

  • Onlangs ben ik naar mijn huisarts geweest, deze heeft niet één maal gesproken of nog maar aangehaald over het corona, vaccinatie geleuter, helemaal niets over gezegd, geïnsinueerd, totaal nihil.
   Dat vond ik knap, het is een jonge dokter, ik vermoed als ik bij een oudere dokter zou zijn geweest deze me wel even zou aanhalen dat het toch maar beter zou zijn voor te vaccineren, jonge dokters, volgens mij hebben een totaal andere leerschool gehad, dan wat de dokters 20/30 jaar geleden voorgeschoteld kregen. Ik heb pas een artikel gelezen over de dokters in USA, mensen daar geloven de artsen niet meer, ze vertrouwen ze niet meer, als het vertrouwen weg is in de algemene medische zorgverstrekking heb je als overheid, artsen unie, een groot probleem, heel het geleuter hebben ze als het ware toegepast zoals Hitler gedaan heeft, eerst heeft hij de intellectuelen aan de kant gezet, hier, nu heeft men juist hetzelfde gedaan, men heeft de artsen naar zijn kant toegetrokken, een berekende zet, maar ook geen slimme zet, als je de medici en de overheid niet meer kan vertrouwen als bevolking dan ben je niet goed bezig, het is niet omdat zij denken omdat zij macht hebben, altijd de winnaar gaan zijn, daar gaan ze wel vanuit, je kan je pas als winnaar kronen, als je over de meet komt, dit is hierin niet anders, zo poepsimpel is het. Mensen zullen, gaan, willen, kunnen in opstand komen, meer en meer en harder, en harder, het aanpakken van belangrijke overheids gebouwen, nog maar recent in USA, bestorming van het Capitool, het had dan nog maar te maken met de presidents verkiezingen, nu gaat het over ons fundamenteel recht op vrijheid van ons allemaal, dat is een issue dat voor iedereen prioriteit is, geen vrijheid, geen leven, ik ben er zeker van dat niemand dit ter harte draagt, dat men belangrijke gebouwen aanpakt, de trots van het land, want zij pakken onze trots af. “geen progressie zonder revolte”

  • U heeft dit zeer mooi verwoord, we doen niemand kwaad, zoals je schrijft en worden toch aan het kruis genageld. Als ik een politieker of een andere beleid maker tegen kom, zeg ik hem/haar dit vlakaf, dat alle omstaanders het duidelijk horen.

  • @tigron : wou hetzelfde zeggen : maar : ben nog meer benieuwd naar hoe ze gaan proberen hier onderuit te komen : en wat voor excuses en leugens hier uit voort vloeien, want niemand wil de schuld op zich nemen : niet voor zoiets : dus allemaal zullen ze proberen hun handen in onschuld te wassen : dus als dit doorgang vind : mark my words : er moeten natuurlijk een paar koppen gaan rollen daar ontkomen ze niet aan : kijk maar naar de mondkapje affaire en hoe snel die sywerd van der linden voor de bus gepleurd werd : daarna meteen gevolgd door de doodse stilte : dus er zal snel een zondebok gezocht en gevonden worden, maar daar mogen ze het niet bij laten : doorgaan totdat de onderste steen boven is : koste wat het kost : en iedereen die hier bij betrokken is : voor eeuwig laten wegrotten in de cel of de doodstraf..ik persoonlijk prefereer het laatste van deze 2 opties, want er wordt al veel te veel belastinggeld verkloot en mensen die dit willens en wetens in gang gezet hebben zijn een mok bedorven water met verrot brood nog niet waard

  • Hoezo 5 nieuwe medicijnen tegen Covid? HCQ en Ivermectine werken prima, zelfs profilactic, zijn al 70 en 50 jaar op de markt, zijn relatief onschuldig, alle bijwerkingen zijn bekend, en het kost geen drol! Als dat op tijd door de huisarts wordt voorgeschreven is er niks aan de hand en hadden vele doden voorkomen kunnen worden. Ook een algeheel advies om te zorgen dat elke burger een hoge dosis vit D in zijn bloed heeft, extra Zink en vit C neemt, waardoor het virus niet kan aangrijpen zou veel ellende hebben bespaart.
   Waarom heeft Afrika geen Covid? Veel zon=vit D, veel mensen gebruiken anti parasitaire middelen zoals HCQ tegen malaria, en Ivermectin…
   Daar had Billyboy Gates effe niet op gerekend… De (4) presidenten die daarom tegen vaxxxinatie waren zijn helaas binnen een half jaar jammerlijk omgekomen en vervangen door een williger exemplaar…. Zo gaat dat dus.

  • minimaal 20 jaar dwangarbeid en confiscatie van hun bezittingen. Dit tuig moet niets meer bezitten waar ze kwaad mee kunnen doen en dan kijken of ze “gelukkig zullen zijn” zoals hun vriend Schwab beweert.

   • ja, hun terug pakken met hun eigen woorden, je zal niets meer bezitten, maar je zal gelukkig zijn. Zo kan de hele wereld weer tevreden zijn.

 2. Vergeet niet de meelopers en activisten erachter…de gehele eerst en tweede slaapkamer…gevolgd door de raad van state en de ministeries…alle ambtenaren werkzaam bij alle ministeries weten van de gepleegde genocide en derhalve aansprakelijk en medeplichtig aan MOORD.
  Daarna de ambtenaren op provinciaal en gemeentelijk niveau…zij allen weten van de gepleegde genocide en zijn derhalve allen aansprakelijk voor MOORD.
  Daarna de huisartsen/ggd medewerkers,zorgverleners in tehuizen/instellingen/ziekenhuizen/bejaardentehuizen/zorgcentra…zij allen weten van de gepleegde genocide en derhalve aansprakelijk voor MOORD.
  Daarna de politie, het OM, de gerechten en de boa<s…zij allen weten van de gepleegde genocide en zijn derhalve aansprakelijk voor MOORD.
  Er zullen dus mega militaire tribunalen moeten worden opgericht en mega munitie aangeschaft gaan worden om weer orde en het herstel van de Republiek te garanderen.

 3. Ze zullen niet reageren voordat ze in de hoek worden gedwongen.
  Ze denken dat ze zich achter de “meerderheid” verschuilen kunnen.
  Maar zodra de schade voor het grote (domme) publiek niet langer te verbloemen is, komen ze uit alle hoeken en gaten om zich tegen vaccinatie uit te spreken.
  Net als in WW2 achteraf zat iedereen in het verzet. (Do ist der bahnhoff) ( Kooten en de Bie. )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in